Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
Csak én érzem úgy, vagy a God of War tényleg jóval nehezebb, mint a harmadik része? Szerintem a GoW 3-ban hardon nem haltam ennyiszer, mint ebben normalon.
-
Djuree
félisten
zavvin mega monday! 80% árengedmény egyes gémekre!
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
v!ct0y
veterán
Ilyen ócskát szerintem ne vegyél. Én is megszivtam vele. Szarabb képe lett mint az HDMI kábel és egy hdmi-dvi átalakitóval. Minimum egy 4-5 ezer forintosat kéne venni. Vagy inkább használd azzal amivel most de ezt ne vedd meg.
Vagy ha annyira kell én eladom neked egy ezresé amit én vettem -
DM-Fan
nagyúr
válasz Djuree #18581 üzenetére
Igen, csak erre meg megint azt mondom, hogy de akkor legalább lenne magyar Store, vagy ha már nem, akkor legalább azt a kibebaszott bankkártyát engednék használni a más országbeli Store-okban, de még ez sincs, kénytelen van prepaid-card-okkal szarakodni. Egyértelmű, hogy elsősorban a mi pénztárcánkhoz képest drága a DLC, de nem is erről van szó, hanem az elvről, hogy egyre inkább az a gyakorlat, hogy:
"Nem baj, hogy a szerencsétlentől épp most gomboltunk le tizenikszezer forintot/50 dollárt/eurót az alapjátékért, rögtön továbbfejjük a DLC-k árával, amik egyébként az alapjáték részei lettek volna eredetileg, csak úgy döntöttünk, hogy kicsit pénzéhesek leszünk."
Na ebből van nekem elegem sok fejlesztő kapcsán. Mintha nem lennének bebiztosítva, mikor a következő évben amúgy is jön a széria soron következő része (ami garantált siker lesz ismét, mert a sok droid fogyasztó úgyis megveszi, ha jó volt az ezévi, akkor azért, ha meg rossz volt, akkor meg amiatt, mert bízik benne, hogy a következő jobb lesz). Csak még a két rész között is szeretnének kicsit gazdagodni a fejlesztők. Namost ez egy Mafia 2 szintű PS3-átirat esetében vérlázító. Már az is az, hogy egy ilyen silány minőségű portot többért sóz rád, mint az egyébként kiváló PC-verziót, nem még az, hogy még a DLC-kért is borsos árat számít fel. Jó, speciel ott kaptál egyet "ajándékba" (jó vicc, szerintem még így is kevés, amit kaptunk), de a többiért már kőkeményen fizetni kell.
Egyébként meg attól, hogy a nyugatiak jobban keresnek, még ők sem hülyék és megnézik, mire adnak ki pénzt. Nekik sem tetszik ez a folyamat, bőven sok háborgó van német/angol/USA fórumokon is emiatt. Teljes joggal.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Ez míre szolgál ? RGB Full Range (HDMI) Display settingbe van van egy full,és egy limited állás.
Nekem úgy tűnik,hogy fullra állitva szebb a kép,de (lehet nem ez miatt) néha van egy olyan,hogy elsötétül egy mp re a kép,majd visszajön,játék alatt,és egyszer videó alatt tapasztaltam.
-
kelzsoca
félisten
válasz Djuree #18581 üzenetére
Szerintem ezt a "csak nekünk kerül sokba" dolgot ne kezdjük megint el, már annyira unalmas a téma hogy el se hiszitek, bár akik nemrég óta vannak a topicban nekik lehet érdekes lehet.
Egyébként majd akkor lesz sok embernél kopp mikor ez a jóságos sony fogja és a multis játékokat kóddal látja el, ha egyszer adott géphez felhasználtad a kódot, azt a játékot, mármint a játék multis részét másik gépen csak újabb kód megvásárlásakor tudod használni.
Ez szerintük azért kell mert az emberek nem veszik meg a játékokat (vagy nem eleget) hanem egymás között cserélgetik, adják-veszik, és ugye ebből a sonynak nem jön be haszon.
(#18572) Gebriel
Mekkora hentelés volt KZ multiban és összesen 5-en voltunk magyarok a pályán.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vaksi8 #18578 üzenetére
Ki beszélt egyáltalán a Red Dead Redemption-ről? Egy szóval nem említettem. Én arról beszélek, hogy általánosságban véve szemét dolog a kiadóktól, hogy elárasztanak minket fizetős DLC-kkel, amikor az alapjáték maga rövidebb, mint kellene.
Most kivételeket én is tudnék hozni, ahol maga a játék baromi hosszú (lásd pl. Half-Life 2, vagy Bioshock), de azért valljuk be, abszolút nem ez az általános. Azzal alapvetően nem is lenne bajom, hogy rövid egy játék, ha tartalmas. De amikor a megjelenéssel egy időben már tolják az arcodba a 3-4 fizetős DLC-t, akkor azért elszakad nálam a cérna. Hányszor fizessek egy és ugyanazon tartalomért, amikor megjelenéskor maga az alapjáték sem nevezhető olcsónak?!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dunc
nagyúr
válasz DM-Fan #18577 üzenetére
Osztom a véleményed,főleg a Mafia 2 esetébe ami viccesen rövid,és kimaradt a a freeride mód is , amit a Vendetta hivatott helyetesiteni persze letölthető DLC formájába jópénzért....aztán meg alap játékidőbe is bőven belefért volta Joe Adventure ami szintén fizetős DLC formájába elérhető. De ha COD ra gondolok azt a néhány mapot igazán ingyenssé tehették volna,mert az a 4 map igazán nem nagy extra legalább is nem 8 font értékű tartalom. Ha a játékostársadalom egységessen megtagadná a nyilvánvaló lehúzás szagú DLC-k megfizetését akkor talán megszűnne,viszont mindig lesznek fanatikusok akik megfizetik.
-
vaksi8
senior tag
válasz DM-Fan #18577 üzenetére
egy alapvető különbség hogy pl nem lehet egy napon nevezni a mafia2 őt az RDR el.a másik,hogy ezek szerint nem játszottál vagy nem ismered a játékot mert igencsak elég hosszu a game ideje/kb 20-25 óra/ a benne rejlő játékmenettől eltérő küldetések meg még plussz jó néhány óra elfoglaltságot jelentenek. RED DEAD REDEMPTION teszt/gamekapocs érdemes elolvasni annak aki a játék vásárlásán gondolkozik.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz vaksi8 #18575 üzenetére
Van ilyen, több is, pl. az Unreal Tournament 3-hoz eddig minden DLC ingyen volt, pedig maga a játék is csak 3.500 Ft volt, mikor megvettem anno, pedig egyáltalán nem rossz.
Kelzsoca kollégának sem azzal van baja szerintem, hogy pénzbe kerül a DLC, hanem azzal, hogy ahelyett, hogy kapnánk egy jó hosszú játékot, sok küldetéssel, inkább kiadják kurtaként és ha tetszett, akkor kaphatsz még, csak fizess, vedd meg a DLC-t! Ez a szemétség! Legutóbbi kiváló példa erre a Mafia 2, aminek már a megjelenéskor volt 2 DLC-je és még ki tudja, mennyi várható. De hozhatnám példaként az összes CoD-ot, ahol a multis map-ek miatt játékonként kiadtak 3 DLC-t, melyekben egyesével 3-4 map van, tehát közel 10 multis pályától esel el, ha nem vagy hajlandó egyenként 8 fontot adni a DLC-kért (ami ugye minden CoD részhez több, mint 20 font pluszköltség). Pedig elég sokan megveszik és ráadásul csalinak be is válogat a game lobby-ba, függetlenül attól, hogy neked nincs meg az a DLC, majd mikor indulna a játék, akkor közli, hogy sorry, de Te nem játszhatsz, előbb vedd meg ezt a map-et tartalmazó DLC-t. Elmennek ám a sunyiba! A CoD4 - MW még ilyen tekintetben legalább korrekt volt, nem tett be olyan lobby-ba, amelyben a soron következő map neked nem volt meg, de pl. a CoD5 - WaW és a CoD6 - MW2 már odadörgöli az orrod alá, hogy ha játszani akarsz a többiekkel, akkor vedd meg, majd kivág.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
babli
tag
Nagyon nagy szerintem is, főleg a multi!
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
polonic
félisten
Kölcsönzőböl kivettük azt is, ezt nem is írtam, nem sokat játszottam vele. De nagyon jó volt. Bár olyan játékot, ahol célozni kellett, még nem játszottam kontrollerrel. E miatt nehezen ment, de van valami auto célzás is benne. Ha a gta 4 tetszett, akkor ez is fog, az alapja szinte ugyanaz. A vadnyugati hangulat nagyon jól megvan benne csinálva, a grafikája nagyon szép.
-
dunc
nagyúr
válasz kelzsoca #18566 üzenetére
Én jelenleg várom,hogy olcsóbb legyen..............
Ez egy jó kis game 10 fontért.
Angol regre,hol a e legolcsóbb a feltöltőkártya? (sok helyen dupla az ára a font árfolyamát tekintve )
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Tegnap sok idő után megint tudtam ps3-on játszani az egyik barátomnál.
GT5 prolouge-al játszottunk, g27-tel. Nagyon jó volt a játék, a H váltóval váltani nagyon élvezetes. A GT5 szerintem isteni játék lesz.
Aztán F1 2010 volt, ez is valami fantasztikus volt. PC-re nekem is megvan. De különbséget nem igazán találtam. A grafikán sem vettem észre semmi nagy különbséget, szerintem szép a ps3-on is. Nyilván akkor látható lenne, ha egymás mellé raknák.
Utána jött LittleBigPlanet demója. Nem gondoltam volna, hogy ez a játék ennyire jó. Olyan aranyos az egész, megnyugtató.
Maffia II demót kipróbáltuk, na annak a grafikája tényleg rossz. Most már láttam is személyesen miről beszéltetek. Élsimítás és vsync nuku.
Ezek után mégjobban beleszerettem a ps3-ba, bárcsak már meglenne. A fenébe! Várnom kell még, nem tudom meddig. Az biztos, hogy ha meglesz, akkor GT5 LBP 1-2 kötelező darab, aztán a többi exkluzív cím is. Uncharted 1-2, heavy rain. -
-
dunc
nagyúr
válasz Silencer83 #18553 üzenetére
És ha ráérsz hozhatnál nekem vásári sárgakazettás gépet
Ne vegyél PS3 at majd tőlem féláronKezd tetszeni a FF13 szívok egy főmuftival.....
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz Silencer83 #18552 üzenetére
Én is a GT5 miatt vettem újra PS3-t.
-
dunc
nagyúr
-
-
Djuree
félisten
én először inkább megvárom a teszteket. mert sok előzetes vélemény nem ad okot bizakodásra sajna de majd meglátjuk, gt-t még nem basztak el...hamár olyan lesz mint a forza3 akkor már jól jártunk
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
TerryBogard
tag
Lehetne már 15.-e, valaki megveszi a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2-öt? Én a Collector's Editiont előrendeltem.
[ Szerkesztve ]
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
chubii
senior tag
Apu kinézett magának egy kormányt a Shift-hez. Nagyon megtetszett neki , de nem tudom,hogy a mostani nagy kontroller-letiltásos frissítésben szerepel-e a neve. [link]
Esetleg használ valaki ilyet ? -
Sonja
nagyúr
válasz Djuree #18535 üzenetére
Huhh, ezt most nem igazán értem, hogy miért nekem válaszoltál? Én a GT5-ös kérdésre reagáltam, mert én nem veszem meg.
De, hogy a válaszodra válaszoljak (), magasról leszarom az acsikat/trófeákat és nem foglalkozom velük. A játék a lényeg, ahogy írod! Sajnos sokszor szokott az lenni egy játéknál, hogy az acsikkal/trófeákkal tolják el a szavatossági időt, pontosabban azok megszerzésével. Ez már eleve szánalmas, de ettől függetlenül sokan szeretik és élvezik ezt.
Egyébként ezen acsi/trófea függő egyéneknek szoktam ajánlani ezt!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
chubii
senior tag
válasz Djuree #18535 üzenetére
Én is a játék öröme miatt játszok. Van egy pár olyan játékon amin nincsenek trófeák, és nem zavar...
Én úgy vagyok,hogy ha egy játékon lehet trófeát szerezni, akkor először kijátszom úgy,hogy csak a játékra figyelek, aztán utána meg nekifutok a trófeáknak. Van amit meg tudok szerezni, de van amit nem.....
Az uncharted 1-et például már 3szor játszottam ki, úgy,hogy nem figyeltem a trófeákra. Nemrég kezdtem el, újból , trófea-szerzés céljából.....
Szvsz smi rossznincs abban,ha gyűjti az ember a trófeákat. Így legalább nem teszek túl a játékon 1 végigjátszás után.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
hát igen, van aki nem a játék öröme miatt játszik. ezért kifogásolták ezt a rendszert sokan anno (szaksajtó, fejlesztők és játékosok egyaránt), boxon meg itt is, hogy elbassza a játék örömét, már nem is a játékért játszanak sokan, hanem a szaros trophy-acsivmentekért, amik mellesleg semmire nem jók, max e-penis növelők régen sem voltak ilyenek, mégis nagyobb kedvvel játszottunk mint most...én nagyon ellenzem ezt a rendszert, ha tudok teszek is ellene....
dunc: én majd megveszem, de szintén ha olcsóbb lesz, 5-6k reális lesz érte. többet nem adok semmilyen játékért...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz kelzsoca #18530 üzenetére
nekem pc-n tetszett a terminator
én meg fogom venni a black ops-ot, igaz nem megjelenéskor, most úgyis van annyi játékom hogy dunát lehetne vele rekeszteni
mi ez a nagy trófea láz? nem értem mi a jó benne nekem boxon sem volt egyik játék sem kimaxolva acsivment szempontból, sztem itt sem lesz egy platinám sem, de a legkevésbé sem érdekel amit véletlen megszerzek az jön aztán annyi. ha még van kedvem a játékhoz megnézem a trófealistát és amit viszonylag könnyen meg tudok csinálni azt még megcsinálom, de minden játékban van legalább egy olyan amit csak a nagy kockák tudnak megcsinálni, én meg nem vagyok az
[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
válasz kelzsoca #18530 üzenetére
Akkor helyesbítek : melyik játékban lehet sok trófeát szerezni ( viszonylag egyszerüen,könnyen )? A platinát akkor hanyagolom most....
A terminator nálam 4 v. 5 missiont bírt ki,aztán miután coop-ban sem sikerült továbbjutnom, visszaadtam havernak. SZernecsére nekem is kölcsön volt csak
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz chubii #18529 üzenetére
Nézd egyik játékban sem egyszerű a platina, vannak könnyebben és nehezebben teljesíthető játékok amit platinára lehet tenni.
A terminátor az egyik legkönnyebb platinás játékok közé tartozik.
Régebben én is elkértem kölcsön ezt a játékot de ~10 percig volt a gépben akkora gagyi az egész.
-
chubii
senior tag
Sziasztok !
Mely játékokban lehet könnyen trófeát szerezni, ill. platinára tenni ? Terminator 4-et próbáltam ( csak arany trófea van benne ), de egyszerüen olyan mértékben szörnyű az irányítása,hogy a játék feléig sem bírtam ki.... elfogyott a türelmem....[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Elörendeltem a GT5 öt.
Még kínzom kicsit magam a FF13 al
Kit míre érdemes fejleszteni ?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
a régi ff-ek nekem is jobban tetszettek, de nyitni kell a nyugat felé is, a kis amcsi pöcsöknek meg ez jön be így sem rossz sztem, de nekem a régi körökre osztott csaták jobban bejöttek, itt kapkodni kell, nincs idő gondolkodni, taktikázni....
-
dunc
nagyúr
válasz TerryBogard #18522 üzenetére
Kb 15 órát,de az egész egy összevisza,ugri bugri a fejlesztés se egyertelmű számomra,a történeten lenne a hangsúly de nem nagyon értem(english minimal) Amúgy kölcsön játék ,tehát hála istennek nem adtam pénzt érte holnap visszaviszem nem kínzom vele magam,a régi részek nyomába se ért 7-8-10......marad az MW1,és GT5 Prologue....
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
én most járhatok 10 óra körül, nekem még egyenlőre nem uncsi. majd ha jönnek a durvás harcok (van olyan szörnyeteg aminek 6 milla élete van ), meg mikor már meglesz 1 csapatban az összes karakter meg az összes eidolon akkor még jobb lesz
éppen ezt írták, hogy aki kibírja az első 10-15 órát onnantól kezdve jobb lesz, sokan nem bírják ki
de ez jrpg, az eu-s emberek 90%-ának ez nem való. tudniillik a keletieknek nem gond több 100 óra monotonitás nekem volt a koliban koreai wow-os haverom, napi 10 órákat képes volt csak ugyanazokat a szörnyeket grindelni, hogy meglegyen 1 tárgya, és nem unta. nagyon durva volt. én bírom a jrpg-ket, kedvenc stílusom az rts mellett, jobban bejön mint az eu-s mass effect féle akció rpg, nekem meg a mass effect uncsi szar
de mondjuk a lost odyssey jobb mint ez az ff, de ezt is végigtolom. a resonance of fate-tel is toltam vagy 50-60 órát biztos, de ott meg a főgenyót nem tudtam sehogy megölni, napokat meg azért nekem sincs kedvem tápolni a karikat, mindennek van határa azért[ Szerkesztve ]
-
TerryBogard
tag
-
dunc
nagyúr
FF XIII ( a 13 valóvban szerencsétlen szám) Rettenetesen egysíkú,és unalmas darab,egész nap nyomtam adtam neki esélyt,de nem fogott meg,ez nem az a FF játék. DELETE.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
szevasztok,
azt meg lehet nézni valahol hogy milyen demók jönnek ki store-ra az elkövetkezendőkben vagy ilyen nincs sehol?
egyedül csak az új NFS demóját tudom,okt. 26.,de érdekelne hogy jön-e még vmi jó game-ből is.[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
TerryBogard
tag
Kratos testvére, Deimos nemsokára játszható lesz a God of War III-ban. Ám az egyetlen mód, hogy kilockoljátok a karaktert az, hogy megveszitek a God of War: Ghost of Spartát PSP-re, ugyanis annak a dobozában találjátok meg hozzá a kódot. Na, de limitálva van ez a kiadás és nem tudom ha most előrendelem akkor ezt kapom meg, vagy netán később lesz DLC formájában? Más játék is ki van nézve és nem tudom hogy melyik vásárlásával várjak.
Tud valaki erről valamit?[ Szerkesztve ]
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
anjani182
őstag
Köszi a válaszokat, egyelőre még nem néztem a Start The Party-t, 2-3 órát játszottam eddig csak csak a pingonggal meg a golffal meg az eyepetet néztem, meg a kocka építőset
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Djuree
félisten
válasz dhcodoki #18513 üzenetére
na igen. ez az évszázad kérdése. régen lehetett egy gépen is split screenben, mi még úgy toltuk, de ahogy tudom egy frissítéssel kivették ezt a funkciót. nem értem miért
-
dhcodoki
senior tag
Megint csak játékkal kapcsolatban lenne kérdésem:
-A resident evil 5 co-op csak online játszható, vagy lehet egy gépen/képernyőn is??? (osztott képernyőn)
-
vhunor
őstag
Elkezdtem a God of War Collection-t (4k-ért a hülyének is megérte...), hihetetlen, hogy pre-gen létére mennyire jól néz ki. Remélem az ICO és a SotC remaster is ilyen minőségű lesz.
-
heim
tag
válasz anjani182 #18505 üzenetére
Nekem van kb egy hete. Van hozzá Start the Party is . Tárasaságban igazán jó szórakozás, hosszú ideig lehet vele játszani, 3-4 óra garantált röhögés. Erre igazán jó a move. Várom a többi játékot is, gondolom csak most fog beindulni ez a move dolog.
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
anjani182
őstag
Üdv!
Tegnap megvettem a Move Starter Packot, eddig nagyon tetszik, valószínűleg a Sport Champions játékot fogom megvenni.
Van valaki aki esetleg már használja a Move-ot és teljes játéka is van rá?
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Djuree
félisten
válasz Mazsika #18499 üzenetére
jóó így 1 óra játék után
fosatós. vannak benne fejlesztések (ruhádad fegyveredet is lehet), bolt, inventory, nem cipelhetsz 20000 töltényt meg 10 fegyvert egyszerre, van külön kis széf-ed stb, nagyon tetszik, és magyar, ez talán a legnagyobb jóság, ugyanis ebben a játékban a történet meg a kis hangfelvétel foszlányok adják a játék 80%-át[ Szerkesztve ]
-
Edgeri
senior tag
válasz Mazsika #18499 üzenetére
Nálam benne van a top 3 PS3 játékban! Gyönyörű grafika, 100%-osan eltalált hangulat. A játék közben garantált a beteges paranoia, de még a PS kikapcsolása után is
Ha fogékony vagy erre a sci-fi és horror műfajra, akkor nálad is telitalálat lesz Ha tudod, akkor nézd meg előtte az előzményeket tartalmazó animációs filmet.Üdv, Edgeri
-
kelzsoca
félisten
Heavy Rain-t platinára tettem most estére.
Röviden összefoglalva:
+ Fantasztikus, lebilincselő, eddig más játékban nem tapasztalt játékélmény
+ Magával ragadó történet
+ Az egész játék él és világa magába szippant (nehéz lesz ez után más elé leülni)
+ A grafika igényesen kidolgozott, ritka a szebb játék
+ Motion Capture technológia miatt valós mozgások (test-arc stb..)
+ Nagyszerűen elkapott zenei aláfestés
+ Szinkronhangok rendben vannak- Helyenként apróbb szaggatások
- Nincs tipikus save/load mentési hely
- Itt-ott grafikai hiányosságok, főleg a részletekben
- az irányítást szokni kell
- angol nyelv ismeret szükséges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Xbox One Wireless Fekete Controller
- FC 25 Xbox One / Series, xboxon is beváltható kód!
- Ritka! Playstation 4 Pro 1Tb CUH-7116B sok extrával, gyári tart., doboz, újszerű állapotban!
- Nintendo Switch Super Mario 3D All-Stars. Akár Karácsonyra...
- Nintendo Switch Játék +128GB. Micro SD. Kihagyhatatlan áron.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest