Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimpi1
tag
válasz kelzsoca #19595 üzenetére
Nehéz volt megcserélni, sőt gyakorlatilag csak a ps-ben tudtam megnézni minkét végét. A ps-ben még csakcsak elmegy, bár korántsem jó, de a régi optikai kábelem oda is tökéletesen bepattan. De a z-5500 control podjában annyira lötyög, hogy ha megmozdítom, akkor kiesik. A régi oda is jó.
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
nokia párti
őstag
Itt van egy:
[link]
Kicsit drága, de attól még le-lehet alkudni egy 35-re. -
nokia párti
őstag
válasz Gebriel #19596 üzenetére
Hát igen, mindenki nehezen talál.Amik meg vannak azok meg úgy elvannak szálva az árral, hogy az már fáj. Én nekem is vagy egy 1 hónapig kellett keresgélnem, és végül találtam is egyet jó áron jó állapotban. Ugye azért egy DFGT-vel, nem lesz olyan élvezetes tolni a GT5-t. Ahhoz kellene amúgy ?
-
Gebriel
veterán
Nem tud valaki esetleg egy eladó G25 Logitech kormányt
-
csimpi1
tag
A Toslink csatlakozó az szabvány, ugye? Vettem egy 20m-es optikai kábelt, azzal kötöttem össze a PS3-at a z-5500-zal.
Miután bekábeleztem a szobát (laza 2 óra ) akkor vettem észre, hogy a kábel nem pattan be a helyére, hanem szinte lötyög a foglalatban.
Mit tudok tenni? Így a hangátvitel nem stabil, néha akadozik...." Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
Sonja
nagyúr
válasz nokia párti #19588 üzenetére
Nekem az biztos nem kell.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Sonja
nagyúr
Jeee, hívott az 576! Holnap hozzák a Need for Speed: Hot Pursuit Limited Edition-t!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
F.B.I.
veterán
Hát az összes szalagkábel a helyén van, a 40Gb-os gépben 1 kicsi van, ami az usb panelhez csatlakozik, többet nem láttam benne, nincs megtörve, semmi baja és gondolom ha xar lenne nem menne az USB sem, jól látom?
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Edgeri
senior tag
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
Sipi
addikt
válasz kelzsoca #19577 üzenetére
Szia!
Tudsz esetleg róla, hogy mikor lesz? Volt valami pletyka, hogy később beleteszik, de hogy mikor és hogyan, azt nem tudni.
És a Combat Traininggel mi a helyzet? Állítólag van benne egy mód, amikor botok ellen lehet harcolni - ez hol található a játékban? A zombis nem az, az offline résznél pedig csak LAN-os és split screenes lanparti van (élő játékosok LAN-on vagy több kontrollerrel).
Sipi
Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
f27
senior tag
-
Shadowfax
addikt
válasz kelzsoca #19465 üzenetére
Na, a fejlemények a fejhibás gépemmel: szombat délelőtt bevittem a Multiformatba, tegnap délután mentem érte. A srác le volt döbbenve, hogy a gép 3,5 éves és még nem volt baja... 17k volt a fejcsere, adtak rá 6 hó garit. Este kipróbáltam, mindent beolvas, korrekt. Le is nyomtam gyorsan 5-6 pályát a Black ops-szal.
Apropó, Black ops: lehet, hogy csak én vagyok a béna, hogy nem találtam meg, de itt nincs olyan co-op mód (a zombisat kivéve), ahol haverral offline lehet nyomulni pályákon? A WAW-nál ugye a single-ben megszokott pályákon lehetett kettesben menni, a MW2-nél meg volt a Spec ops, ahol külön pályák voltak. Ennél a játéknál egyik sincs?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Djuree #19570 üzenetére
Nekem 3 éve van plazmám. Semmilyen TV logó vagy korhatárkarika nem égett még bele. Ezen túlmenően találkoztam már vagy száz plazmával praxisom során, nagyon kevésen láttam beégést, amelyiken mégis, az többnyire áruházban kiállított példány volt és heteken keresztül ugyanaz a demo ment rajta, ahol konstansan jelen volt az adott felirat. Nagyon egysíkúan kéne ehhez TV-t nézni, normál használat mellett ez gyakorlatilag elképzelhetetlen, hiszen mindig van közben változó képtartalom, ami "tisztára mossa" a panelt. Még konstans PS3 játékkal sem tudtam 5 percnél tovább tartó ghosting-ot sem előidézni, nemhogy beégést. Szóval alaptalan az aggodalom. Persze nem PC-monitornak kell használni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
anulu
félisten
válasz Djuree #19570 üzenetére
10 hónap alatt nem vettem észre, h akárcsak elkezdene beleégni...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
anulu
félisten
nekem egy viszonylag régi szériájú (kb 2-3 éves modell lehet) 50" Samsung plazmám van. a beégés elleni védelem tesztelve volt, mikor elaludtam filmen, és a főcím előtt az utolsó teljes kockánál leállt a film. kb 6-7 órán keresztül az volt. nem kicsit aggódtam. 10 percre kikapcsoltam, utána TV-ztem picit, és ~fél óra múlva semmi baja nem volt. szóval én emiatt nem aggódnék.
2 HDMI, 1 SCART In rajta (ami a lényeg konzol szempontból). 10 hónapja fizetem, van még 8, de egyáltalán nem bántam meg, h beleugrottam, mert nagyon jó TV. sajnos már kifutott széria, meg ahogy mondtad, neked ez nagy is lenne.
arra akarok kilyukadni, h ha szándékosan nem gyilkolod le a plazmát, akkor nettó kizártnak tartom, h beégjen.
(még mielőtt valaki elkezdene saccolni, 10 hónapja volt 220e br)
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
DM-Fan
nagyúr
Hú, Te is igen régen olvashattál a témában. A plazmák fogyasztása körüli tévhitek már tavaly is cikinek számítottak. Egy 50"-os fullHD plazma átlagfogyasztása 250 Wh körüli és dinamikus, tehát ez akár 100 Wh alá is leesik. Ezzel szemben egy 40"-os LCD-k konstansan fogyaszt akár 150-200 Wh-t is. Azonos méretben a plazmák fogyasztása már régen kedvezőbb.
Beégés? A mai plazmatechnológia mellett igen sokáig (értsd: kb. fél napig) kellene azonos képtartalmat a panelra küldened, hogy végleges beégést produkálj. Normális ember ilyet nem idéz elő TV-n.
Abba meg nem mennék bele, hogy mennyivel szebb képe van egy belépő HD-Ready plazmának is, mint egy középkategóriás LCD-nek, ráadásul 120 eFt-ból 42"-os HD-Ready Panasonic-ot kapsz, igencsak jó képminőséggel, amit egy azonos árú LCD sem képméretben, sem általános képminőségben nem tud megközelíteni. De erről hosszú órákat tudnék mesélni, de szerintem gyere át a plazma topicba, ha érdekel a téma, ne itt off-oljunk!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
f27
senior tag
válasz kelzsoca #19523 üzenetére
Ahoz képes szériaszámra megegyezik a fat gépekben található GPU-ra! sőt annyira megegyezik hogy totál semmi külömbség nincs köztük! tehát elég jól rejtegetik a kisebb csíkszéleséget
A CPU,viszont igen az kisebb benne és az tutira újabb.
A GPU viszont tutira nem
Ettől függetlenű elkeztek elszálni erősen a slimek!
Viszont egyet tiztázunk le! a PS3 nem a túlmelegedéstől repűl el! 10-ből jó ha 2 túlmelegszik a kiszikkadt pasztától.A többiben egyszerűen elreped ez a kukába sem való ongolyó. -
vaksi8
senior tag
ez már megint csak egy régi berögződött hülyeség már ne is haragudj.fogyasztásilag már semmivel vagy csak csekély arányban vesz fel többet de nekem megéri mondjuk az az évi 2-3 ezer ft plussz a minőségben.abban igazad van hogy kb 30 ezer ft al több de azért kapsz egy igen jó minőségü 107 cm tv t, amit tuti nem bánsz meg 2 hónap múlva.
-
f27
senior tag
válasz F.B.I. #19524 üzenetére
Ki beszél itt blutothról? WIRELES! a kontrollerek 2,4Ghz csatlakoznak a konzolokhoz.
nem azt montam hogy a wifit nézegesd!
A gép beselyébe van wifi antenna van blutoth antenna és van a joy-oknak is egy antenájuk! ami a wifihez van az hátul van kis vezetékel megy ami a karhoz az egy szalagkábelen csatlakozik a gépbe.[ Szerkesztve ]
-
Sdmv8
tag
-
vaksi8
senior tag
Szia!
igazából ha csak konzolhoz akarod használni akkor nem is érdemes full hd ban gondolkoznod,ugyanis a legtöbb játék /egy-kettő kivétel/ 720p ben fut igy tehát felesleges az 1080i felbontás.ha meg még filmet is néznél rajta, akkor meg pláne a plazma lenne a jó választásod képminőségben és válaszidőben egyaránt.csak egy vélemény... -
Sdmv8
tag
Szép estét Fórumozók!
Tv témában kérném a segítségeteket, hogy megvilágosodjam. Googleztam meg keresgettem is, hogy melyik Tv ajánlott a konzolokhoz.
Amik világossá váltak:
-ajánlott a FULL-HD TV, ezekből is inkább a 100Hz-200Hz-es verziók.
-márkákból a Samsung és LG Tv-ket dícsérték.Számomra elég volna egy 82 cm-es képátlójú modell is.
Igazából a kontrasztarány fogalmát nem értem, hogy mi a különbség egy; 50.000:1 vagy 30.000:1 modellek között.
Ha tudnátok mondani 1-2 jó Tv-t azt megköszönném, melyikkel járnék a legjobban szeretném a vásárlást megúszni 100.000 környékén, főleg jönnek a nagyobb akciók, így még talán esély is lenne rá.
LG-ből elméletileg a 4-es széria a jó, ha jó az informáltságom.
Kinéztem még egy Samsung P2370HD Full HD televízió/monitor ezt.
Ezzel mennyire járnék jól egy PS3-hoz.A kérdés tehát, inkább a Tv vagy simán jó az előbb linkelt device is.
Köszönöm előre is.
Bocsánat a hosszúságért. -
Gebriel
veterán
Na azt hiszem egy kicsit túl vállaltam magam. A GOW3-t hard-on kezdtem el, és most a Hades-nal nagyon keményen szívok.
Tegnap vagy másfél órát szenvedtem vele, míg aztán meguntam.
Többször felajánlotta, hogy easyn fojtassam, de akkor gondolom az egész játék azon marad, vagy vissza lehet állítani? Mert én semmi ilyenre utaló lehetőséget nem találtam.
Rég fogott ki játék rajtam ennyire. -
anulu
félisten
ha JailBreak-kel kapcsolatos dolog van, akkor tores / warez nem kerulhet szoba (alapelvek). a "JB-vel vegigtoltam megjelenes elott 1 hettel" jellegu commenteket is hanyagoljuk pls.
hagyatkozzunk az informacio / erdekesseg kozlesre.koszi.
felkerult az elso real downgrade video youtube-ra. azonban ahogy lattam, downgrade utan teljesen resetelte a PS3-at (settings, user beallitasok, save data stb). ezen meg reszelni kellene picit
-
Djuree
félisten
válasz papsZa #19548 üzenetére
majd nem lesz olyan élvezetes a vége felé az ff13. én eluntam, nagyon uncsi, pedig az elején nekem is nagyon tetszett nem is játszom tovább, frusztrálóan nehéz is lett....ennyire már azért nem jó ha hosszú egy játék, átestek a ló túlsó felére...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Edgeri
senior tag
Ma mai nap megjött a Venom típusú kiegészítőm a Move-hoz. Kíváncsi leszek mennyit dob majd a lövöldözős játékok élményén egy ilyen műanyag játékpisztoly
Üdv, Edgeri
-
papsZa
tag
Tegnap kiberletem a COD Black Ops-t. Meg jo hogy csak kibereltem es nem vettem meg. En meg anno PC-n COD-oztam (elore jelzem, hogy nem akarok grafikai flame-t inditani), de nagyon gyatrara sikerult a mostani COD. Szerintem gyalazatosan gagyin nez ki, ami kioli a jatekelmeny felet. Legalabb 720p-re megcsinalhattak volna. Egy alacsony felbontasu nagymeretu TV-n biztos jobb lett volna. Kicsit azert szomorunak tartom, hogy egy ilyen jonevu es jo multu sorozatot igy elbaltaznak, igazan kiadhattak volna egy-ket honappal kesobb, de jol. Egy fel delutan alatt vegig ertem a sztorin. A regebbi COD-oknak azert jobb es hosszabb single player resze volt.
Ellenben a Final Fantasy 13 egeszen pofas kis jatek. Tetszenek a karakterek, a tortenet, szep, jo zene. A harcrendszer elsore furcsa volt, de megszokhato. Elvezetes kis jatek
[ Szerkesztve ]
HP 8710p
-
kelzsoca
félisten
Urak!
Van egy eladó Dante's Inferno játékom jó áron eladó.
Ha esetleg valakit érdekelne keressen meg nyugodtan.
-
Gebriel
veterán
Ismeri valaki ezt a játékot. Vélemény?
-
-
F.B.I.
veterán
válasz DM-Fan #19540 üzenetére
Szétszedem vagy 5 perc alatt alaplapig de még mindig nem vagyok biztos, hogy nem 2 BT vezérlő egység van e benne. A 40Gb-os változatban 3 db kábel van: 1 db a BD meghajtóhoz és 1 db az USB egységhez+1 ami wifi kábel, rácsatlakozik, erre az USB vezérlőre.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz F.B.I. #19538 üzenetére
"Nem lehet, hogy csak a belső elem van elmerülve és emiatt elfelejti a beállításokat?"
Még akár ez is elképzelhető lehet, bár, szerintem furcsa lenne, ha a BT-párosítási adatokat a rendszeridővel azonos helyen tárolná a PS3. A telefonokban sem veszik el ez az infó az akksi kivételével. Aztán persze sose lehet tudni, ha érzel affinitást, hogy újra szétszedd a gépet, akkor érdemes lehet kipróbálni. Gondolom sima CR2032-es gombakku van benne (screenshot-ok alapján úgy rémlik).
Get Moded!
-
F.B.I.
veterán
válasz DM-Fan #19532 üzenetére
Eljutottam addig, az eredeti joyokkal, hogy miután az alábbi kábel rádugásos művelet lefutott, akkor lehúzva a kábelről egy 20-30mp alatt megtalálják a gépet. Miután kikapcsolod a gépet és vissza megint ezt a műveletet kell végrehajtani. Nem lehet, hogy csak a belső elem van elmerülve és emiatt elfelejti a beállításokat?
-
Gebriel
veterán
Na beszereztem a GOW3 és a Maffiát.
Én most játszom először a GOW-al, 1-2 része is kimaradt. mit hagytam ki idáig.
Maffia-nak nagyon jó a hangultat. -
DM-Fan
nagyúr
válasz F.B.I. #19531 üzenetére
Pedig ez eléggé gyanús, hogy valami szoftveres zűr lesz, mivel a head-set-eiddel meg működik a dolog, tehát a BT-vevővel nemigen van gond és nem hiszem, hogy másik BT-egység lenne felelős a vezérlésért - bár, ki tudja. Mindenesetre akkor akkor a kontroller nemigen lehet hibás, hiszen magad is írod, hogy lehúzás után is keres. Hamarosan szerintem amúgy várható firmware-frissítés, hátha az megoldja a problémát. Addig is használható összekötve, annyi, hogy nem wireless. Mondjuk én azért biztosan elbeszélgetnék az eladóval is, hogy erről miért hallgatott. Csakmert ezek tükrében szerintem nem volt véletlen, hogy ő sem wireless demonstrálta neked a működést.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
F.B.I.
veterán
A joy csak egyféleképpen üzemel: gép bekapcsol, USB csatlakoztat, joy a végére és anélkül, hogy bekapcsolnám, megtalálja a gépet, amint lehúzom a kábelről csak keress és leáll egy idő után.
-
F.B.I.
veterán
Sajnos már mindent próbáltam 3 joyal is ez a helyzet. A BT müxik (2 headset) is felmegy.
Nem értem, ilyennel még nem találkozott senki, most egy full format mefy vagy 2 órája...hátha.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz F.B.I. #19524 üzenetére
"Rádugtam de nem értem, hogy mi köze van egy BT joynak a wifihez, amikor a Nokia BT headsetem meg egy Sony is hibátlanul megy. Ezek a joyok BT-én keresztül csatlakoznak fel nem?"
Jól gondolod, az égvilágon semmi köze a WiFi-nek a kontroller-kezeléshez, azok valóban BlueTooth-on csatlakoznak a géphez. Én azt is kizártnak tartom, hogy az akksi ment volna tönkre, annyi feszkónak biztosan kell maradnia benne, hogy közvetlen lehúzás után be tudd vele kapcsolni a gépet. Ezt egyébként is tudod ellenőrizni: ha rányomsz a PS-gombra, akkor a hátsó LED-ek villogni kezdenek. Ha villognak, akkor épp csatlakozni próbál a PS3-hoz.
Szerintem egyszerű a megoldás: a kontrollerek alján találsz egy pici reset gombot, amit egy hegyes tárggyal tudsz benyomni. Reset-eld a kontrollert és ezek után csatlakoztasd újra! Mennie kell annak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
F.B.I.
veterán
Rádugtam de nem értem, hogy mi köze van egy BT joynak a wifihez, amikor a Nokia BT headsetem meg egy Sony is hibátlanul megy. Ezek a joyok BT-én keresztül csatlakoznak fel nem? Esetleg egy nagy vinyó formázás, mert ez nekem már szoftveres gebasznak tűnik?!
-
f27
senior tag
válasz F.B.I. #19509 üzenetére
Mikor össze tetted a gépet,a gép wireles részét frankón rádugtad?
Találkoztam hasonlóval,és csak kábel baja volt belűl.Kis érdekeség:
Hetente kb 3személy veszi fel velem a kapcsolatot,hogy mitörtént a slim gépével,és miért csippanik hármat majd pirosan villog.
Sajna mostmár a legtöbb gép amit megjelenéskor vettek már nem garis és szervízekbe köt ki.
Valami azt súgja,hogy negyed anyit sem bírnak a slimek mint a fat gépek.
Gyakorlatilag a BGA 100% ugyan az mint a fat gépekbe,ezáltal a hiba forása/hiba menete is ugyan az.
Javítási eljárás ugyan az.Felélesztési statisztika ugyan az. -
nokia párti
őstag
Most nézem csak a GT5 pálya listáját, benne lesz a Special stage route 5, lesz itt csapdosás.
-
mephysto
csendes tag
Sziaszok!
nagyobb állományokat néznék meg ps3-on. van egy 8gb-os pendrive-om, azon mozgatom a cuccot a pc és a ps3 között. viszont lennének ennél nagyobb filmek is (9-12gb). ha egy mód van rá, nem vennékk most egy 16gb-os pendrive-ot.
lehetséges, hogy hálózaton belül megoldjam a másolást a pc és a ps3 közöt? ha igen, a ps3-on hogy álljak neki?
köszi!
-
anulu
félisten
eh, korán van :S USB -> PS2 van az egérhez
-
anulu
félisten
válasz kelzsoca #19515 üzenetére
elméletileg az MX700as egeremhoz volt egy, megnézem. ha megtalálom a halom alján akkor szólok
-
kelzsoca
félisten
válasz F.B.I. #19511 üzenetére
Igen-igen, arra gondoltam, csak nem vagyok gép előtt, és fejből nem akartam hülyeséget írni, gondoltam hogy érteni fogod mire gondoltam.
Mondjuk érdekes, hogy minden kábeles csatlakoztatáskor, tölteni kezd és 10 perc után feltöltött állapotot jelez.
Akkor lehet az akksi használódott el benne.
-
F.B.I.
veterán
válasz kelzsoca #19510 üzenetére
Nála is úgy kapcsoltuk be, hogy előbb a gép és utána, kábellel a joy, mert azt mondta le van merülve de feltöltve jól bírja. Mondjuk érdekes, hogy minden kábeles csatlakoztatáskor, tölteni kezd és 10 perc után feltöltött állapotot jelez.
Az általad leírt dolgot még nem csináltam, gondolom a Restore PS3 system funkcióra gondolsz?
-
kelzsoca
félisten
válasz F.B.I. #19509 üzenetére
Akitől vetted, nála ment minden, tehát a joy-t is próbáltátok?
Mert ha igen, elképzelhető hogy a szétszedés során valami megsérülhetett (akár)
Mivel a joy nem akarja az igazat, próbáld meg egy sima usb-s billentyűzettel indítani a gépet, és a csinálj egy teljes resetet a megfelelő helyen.
Ezután kapcsold ki a gépet, usb bill. ki és dugd rá az egyik ps3-as eredeti joy-t, majd indítsd el a gépet, és ekkor össze kell párosítani ugye a joy-t a géppel, ez után mennie kellene.
-
F.B.I.
veterán
Ha tudtok segítsetek!
Vettem a gyereknek, egy gépet (40Gb). A srác -akitől vettem- megmutatta nála flottul működött.
Hazavittem szétszedetem, türelmesen, átpasztáztam, mert szinte semmi nem volt rajta (megolvadt, beszáradt), amúgy szép belső, szinte por nélküli, mert 1 hónapja volt fejcsere a gépben, amit zárómatricával jeleztek az egyik csavaron.
Ellenőriztem összerakás után, teljesen normális hőmérsékletet fújt, venti halk, lemezkezelés hibátlan.Aztán jött a feketeleves: a gép semmilyen joyal nem kapcsol be, se dual, se six, semmivel. Áramtalanítva minden volt de semmi. Ha be van dugva a kábellel, úgy sem sikerül. A gépet bekapcsolom először utána, a joy akkor vagy 10 mp után egymásra találnak de ha kábellel indítva ugyanez a sorrend és lehúzom a kábelt, kifagy a gép. Már mindent próbáltam, resetet, mindent.
Tanács? Megoldás? Az asszony kivág, mert ez lett volna a kari ajándék a kisfiamnak!
-
kelzsoca
félisten
válasz Mazsika #19503 üzenetére
Érdekes, én nem vettem észre hogy ilyen gyalázatosan alacsony lenne a felbontás, és grafikailag sem rossz egyébként.
Élőben normális megjelenítőn láttátok már a játékot egyébként, vagy a neten fellelhető infók alapján elvből leírjátok a játékot?
Egyébként lagmentesen fut a játék, néha vannak szerver problémák, de akkor is azonnal átrak másik szerverre, és onnan folytatódik a játék ahol megszakadt.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz Mazsika #19503 üzenetére
lol! 540p? tehát az, h bevált 1080p-be a TV egy jóóóó nagy kamu, és tulképp pont a fele van meg.
-
anulu
félisten
próbáltam úgy is, de kb ágyútöltelék voltam mindenhol. lehet az a baj, h PC-n Wolf3D óta fps-ezek, és Q1 óta a jobb kezemhez hozzánőtt az egér
-
Sonja
nagyúr
-
anulu
félisten
válasz kelzsoca #19500 üzenetére
szerintem az irányításon kívül semmi. többször próbálkoztam ez alatt a 3 év alatt, de nem tudom megszokni az fps-t konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Autós kamerák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- XBOX Game Pass Ultimate Digitális kód 1, 2 vagy 3 hónap
- Microsoft Xbox One Wireless Fekete Controller
- FC 25 Xbox One / Series, xboxon is beváltható kód!
- Ritka! Playstation 4 Pro 1Tb CUH-7116B sok extrával, gyári tart., doboz, újszerű állapotban!
- Nintendo Switch Super Mario 3D All-Stars. Akár Karácsonyra...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest