Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
salival
aktív tag
Nekem van egy flowerem. Szívesen megosztanám valakivel valamiért cserébe.
YNWA
-
dunc
nagyúr
válasz DM-Fan #18392 üzenetére
Kösz mindenkinek.
Egyelőre annyit tudok mondani baromi igényeses az egész köritése a gépnek,és a menűrendszer,home stb. Azt kell mondjam sokal jobban tetszik mint az x 360 megoldásai !!!
És lehet a jobb megjelenitő miatt,de szebb a kép is mint MS tesóéknál. Eddig minden érthető világost.Rakjatok be az első hozzászólásba és aki akar fel is vehet.
dunc --------> JupiPH
[ Szerkesztve ]
-
ako127
csendes tag
Rendben, szóval a következő játékokról lenne szó:
- Lara Croft and The Guardian of Light
- Shank
- Scott Pilgrim vs. The World
- Trine
- Braid
- FlowerUS Store-ból vennénk meg, összesen 75 dollár értékben, de így fejenként 15 dollár lenne (Paypalon keresztül).
Akit esetleg érdekelne, nyugodtan szóljon!
-
DM-Fan
nagyúr
-
ako127
csendes tag
Sziasztok!
Gamesharing itt mennyire számít tiltott témának? Egy elég régi cikk szerint ugyanis teljesen legális dolog, de azért gondolom nem véletlenül nem hirdetik ezt a lehetőséget.
(Az a lényeg, hogy egy PSN-ről vásárolt játékot egyszerre 5 gépen lehet aktiválni, és így 5 ember összeállhat, és gyakorlatilag a rendes ár ötödéért szerezhetik meg a játékokat.)
Mindenesetre mi indítottunk egy rövidtávú csoportot 6 játékra, és kellene még két ember. A részletekért szerintem inkább priviben keressetek meg, mert nem vagyok benne biztos, hogy az ilyesmit itt mennyire szabad megtárgyalni, jobb a békesség.
-
DM-Fan
nagyúr
Gratulálok a géphez!
Kifogtad azon kevés játékok egyikét, amelyek igen sokat telepítenek a HDD-re, ráadásul még a frissítések is tetemes méretűek (értsd: olykor több száz MB) szoktak lenni hozzá. A játékok nagy része alig fog pár megát telepíteni, észre sem fogod venni, ahogy települnek. Sajnos, mivel ez azt jelenti, hogy ezen játékok nem kímélik az olvasófejet, ami egyébként nem olcsó alkatrész. Sajnos a játékok 98%-ánál nem is kapsz választási lehetőséget, hogy akarod-e installálni a HDD-re, vagy lemezről futtatod, pedig hasznos volna.
Get Moded!
-
dunc
nagyúr
válasz SweetWally #18389 üzenetére
Köszi már jó lett.
-
SweetWally
tag
Szia!
Próbáld meg úgy, hogy nem nyomsz a pendrájvra X-el, hanem háromszög és ott nyomod a Display all pontot.
Én így szoktam, nem kell a könyvtárszerkezet, és megmutatja az összes lejátszható formátumú fájlt.
Esetleg nem a képek formátumával van gond?Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki.
-
dunc
nagyúr
Megérkezett a gép a 160GB-s verzió,gyárialg 3.40 el,amit egyből updatolt 3.50 re. Tegnap már regisztráltam,így ma csak be kellet jeletkeznem. Most ép túlvagyoka gyors beállitásokon,és ép telepit egy játékot. A GT5 prologuegot intalálja,de már vagy 5 perce !!! Mennyit rak fel ?
[ Szerkesztve ]
-
papsZa
tag
válasz moltam88 #18362 üzenetére
Az a bajom, hogy ugy nez ki, mintha ki lenne mosva a kep. Igen tisztaban vagyok vele, hogy 1080p-s monitoron a 720p-s anyag nem tueles, de erdekes modon a Castelvania, DeathSpank, Zen pinball es egyeb jatekok szepek, elesek, szinesek. Olyan erzesem van a Lara Croft jatekkal kapcsolatban, mintha 720p-snel alacsonyabb felbontasra irtak volna, szoval mar 720p-re is skalazni kell, emiatt 1080p-re ketszer kell skalazni es mar ratyi lesz..
HP 8710p
-
kelzsoca
félisten
-
Damage
senior tag
válasz Djuree #18378 üzenetére
Ezzel a dirttel szemeztem én is! Azt hiszem ez lesz a következő játék, amit be kell szereznem.
Nézegettem a PS3 házakat és kiderült, hogy mégis slim-em van.
pont így néz ki
Annyira vastagnak tűnt, hogy azt hittem ez a fat verzió, de nem...''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Damage
senior tag
válasz kelzsoca #18308 üzenetére
Pénteken megvettem a gépet. 160Gb és nem slim.
Szereztem 1-2 játékot (Red Dead, Far Cry 2, Godfather 2, UFC, Star Wars, Avatar). Az előbbi 3 nagyon bejön. A gépem firmware verzióját nem tudom, majd otthon megnézem. Jó tudni, hogy az utángyártott kontrollerek nem mindegyike működik bizonyos fw-el rendelkező gépekkel, ennek még utánanézek...
Lehet, hogy kicsit OFF, de melyik a legjobb autószimulátor PS3 alá? Főleg rally érdekelne. NFS szerű arcade nem játszik...''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
-
Sonja
nagyúr
-
SweetWally
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Szeretném a feliratot az avi fájlba égetni, ehhez lenne szükségem valami megbízható programra.
Kaptam egy pár igen jó filmet, csak sajnos a felirat külön van, és a PS3 nem kezeli.Tehát egy olyan program kellene, ami nem változtatja meg az eredeti avi fájlt, nem konvertálja, csak ráégeti a feliratot.
Előre is köszönöm!
Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki.
-
ldave
félisten
PSOne Classics-al kapcsolatban lenne kérdésem: van pár játék amit megvettem PSP-re és ha jól olvasom akkor ezekkel PS3-on is lehet játszani. A játékállások átvihetőek egyik gépről a másikra, vagy ha majd a nagygépen akarok játszani, akkor újra kell kezdenem őket?
A Slime draws near! Command?
-
tammolna
csendes tag
Hi,
Move kapcsan:
Nekem 2 hete van move-om.
Ami neked kell 1 move starter pack(ps3 eye camera + 1 move kontroller) es 1 move kontroller. A navigation controller csak fps-hez kell es ha nagyon muszaly lehet helyette hasznalni a sima kontrollert is amit adnak a ps3hoz.
2 kontroller 2 jatekosnak szerintem az esetek 90%-ban eleg(kamerabol nem kell 2 ).
En a sports champions-t es a tumble-t vettem meg, nagyon jol el vagyok veluk!!!UDv,
Tamas -
őstag
Kontrollert (SixAxis Dualshock) mindenképpen eredetit érdemes beszerezni megbízható forrásból (pl. konzolboltok), mivel sok "utángyártott" kontroller használhatatlanná tesznek a firmware-ek újabb kiadásaival.
A navigációs kontroller csak a Move-hoz kell, annak a kiegészítője. A Move-ról nem sokat tudok, ezért arról én is várok még infókat!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
ragingspears
tag
olbaidhun, jookomak: Kösz szépen a segítséget!
-
Bermi
aktív tag
sziasztok
elolvastam az 1-es hsz-t, de sajnos a kiegészítőkről nincs benne semmit.
mivel teljesen járatlan vagyok a konzolvilágban, ezért jó lett volna pár infó, a kapható kontrollerekről, a move-ról stb.ps3-at szeretnék, elsősorban a move miatt (és baromira meguntam a folyamatos pénzköltést a gépemre és még köré se lehet ülni kényelmesen egy jó társasági programként), hogy kipróbáljam. addig eljutottam a hírek olvasása közben hogy van az eye kamera, hozzá a kontroller és plusz egy navigációs? kontrollert is érdemes venni hozzá.
mi ketten szeretnénk játszani ahol lehet, ilyenkor elég minden kontrollerből 2-t venni vagy kell még egy kamera is?sima (hagyományos) kontrollerekből melyiket érdemes venni? ahogy néztem a csomagban kaphatóakat, azokhoz csak 1 kontroller jár, uolyat érdemes venni másodiknak?
milyen kiegészítőket érdemes még beszerezni, ha elsősorban (a moves szórakozáson kívű) fps-t és autós játékokkal játszanánk?
F1.....
-
Gebriel
veterán
Itt szokott játszani valaki a Metal Gear Online-al?
-
papsZa
tag
válasz dhcodoki #18342 üzenetére
Asszem £9.90.
A grafikaval nem vagyok kibekulve, de nagyon jo kis jatek szerintem. Siman ultem elotte ket-harom orat anelkul, hogy unnam. Eleg erosen elhuzott arcade iranyba, de elojonnek benne a TR motivumok, fejtorok... Toltsd le a demot, es mgelatod. Ha a grafikaval kibekulsz, siman jo vetel[ Szerkesztve ]
HP 8710p
-
papsZa
tag
válasz Sundesz #18354 üzenetére
Azt nem tudom, hogy tudomanyosan mennyire realisan meri az agykapacitas kihasznaltsagat, de nagyon tuti jatekok es feladatok vannak benne. Van stressz teszt is, multiplayerben is lehet nyomni, akar ketjatekos osztott kepen, vagy akarkivel PSN-en.
Szerintem kar lenne kihagyni!![ Szerkesztve ]
HP 8710p
-
TerryBogard
tag
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
kelzsoca
félisten
válasz tijstijs #18356 üzenetére
Gondolom abba nem gondoltál bele, ha szerzel is olyan gépet külföldről, akkor mi lesz veled garancia nélkül?
Szerintem nem árulok el nagy titkot ha azt mondom a playstation 3 is hajlamos a meghibásodásra, pár példa mennyit kell fizetni 1-1 alkatrészre ha nincs garanciád:
alaplap: 49k
olvasófej: 15-20k -
tijstijs
tag
hello,
van valaki aki esetleg tud hozni japán belpiacos fehér ps3-at?
köszi
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
nincs kedve valakinek rdr t játszani multiba? -
Sundesz
őstag
Szerintetek a Brain Challenge-t érdemes megvenni, most 0.79 Font? Másik kérdés, hogy van esély arra, hogy egyszer a Flower vagy a Womrs is Special Offer lesz?
Hörcsög Powa'
-
dunc
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
Mindkettőt érdemes, mert eltérő a Store-ok tartalma. Semmibe nem kerül, csináld meg mindkettőt!
A bankkártyák tekintetében nagyon válogatós a rendszer, nem tudom, hogy Unicredit-es kártyával egyáltalán fog-e működni. Ha biztosra akarsz menni, akkor vegyél PSN Card-ot, mely feltöltőkártya különböző címletekben kapható a legtöbb konzolboltban euró, dollár és font pénznemben is, attól függően, hogy melyik Store-on akarod használni. Én már többször vásároltam így Store-ról, soha semmilyen gondom nem volt. Bepötyögtem a megvásárolt feltöltőkártya kódját és már jóvá is íródott a kártya címletértéke a PSN-egyenlegemen. Ezek után már mehet is a vásárlás és a letöltés. Gyors, egyszerű.
Egyes konzolboltokba el sem kell menned, átutalod nekik a kártya vételárát, ők meg e-mail-ben elküldik neked a kódot.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dunc
nagyúr
Ez a move kontroler ,egy vagy két daraból áll ? Ha veszel akkor külön kapod vagy mi ?
-
dunc
nagyúr
Üdv.
Szerintetek USA,vagy ENG. reg.et érdemes csinálni ?
Melyik regisztrációval tudok vásárolni tartalmakat ? Unicreditnél,milyen bankkártyát kell igényelnem ? -
Sonja
nagyúr
Tegnap eléggé megijedtem. Kijátszottam tegnap a Castlevania demóját, majd ki akatam lépni. PS gomb, Quit Game és csak fekete a képernyő már vagy 2 perce. Jó, megyek a bekapcs gombhoz, de semmit nem csinál. Itt kezdtem kicsit megijedni. Gépből tápkábel kivesz, majd kis idő múlva vissza. Ok, pirosra váltott a led. Jó kezdet. Nyomom szokásosan az irányítón a PS gombot, de nem reagál. Mindegy, odamentem a géphez és a bekapcsgombot nyomtam. Nem reagált. Na, itt ilyedtem meg eléggé, hogy vége van a gépnek. Azért 1 perc múlva újból megnyomtam a bekapcs gombot ééééés.... elindult! Huhh, tényleg megijedtem.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
dhcodoki
senior tag
Ha nem vagyok PS közelben, nem tudjátok hol tudom megnézni, hogy mennyibe kerül a PSN-en a "Lara Croft and the Guardian of Light"???
Bocs, ha láma kérdés, de felmásztam PC-ről, és nem találom az árát...(UK-ra és USA-ra is reggelve vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
Mazsika
őstag
killzone2-be nem tudja valaki hogy lehet kikapcsolni a mások beszédét, egy iditóa lengyel vagy nemtudom milyen folyamatosan pofázik.. :S lehet volt már de nem találom az aktuális hszt!
Dáccsika
-
TerryBogard
tag
Router témához, T-kábel netem van, Cisco modemmel és ehhez kell.
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
vhunor
őstag
Próbálta már valaki a PS3-at SonyEriccson bluetooth headsettel összelőni?
-
Djuree
félisten
box-on száraz hangulat ps3-mon akkor sajna még szárazabb közel sincs annyi magyar játékos....
én nemrég vettem meg az lbp-t, nagyon jó, és elég hosszú is...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dunc
nagyúr
válasz BaliJack #18326 üzenetére
Szigoritottam Mondta ezt természetes (nemrég hívtak hétfön jön a ganyé )
Amúgy mennyire van Magyar multi élet ? Ez lesz az első PS3 (x360 5 db volt,de valahogy a hangulat kissé száraz volt)Little Big Planet nagyon jópofa videók alapján (3K ba kukázható) Mennyire hosszú ?
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz kelzsoca #18327 üzenetére
nálunk 4 tp-link router van és egyikkel sincs gond, pedig van amelyik 6 éves
mi a baj a tiéddel? nem csak beállítás?
minőségről: van egy 10 éves smc routerem is, elvileg szar márka, mégis 10 éve semmi baja[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kelzsoca
félisten
A linksys és tp-link témához én annyit tennék hozzá, hogy hülye voltam hogy nem a linksys cuccát vettem meg, mert spórolni akartam egy ~7k-s tp-link routerrel, és hát mit mondjak nem éppen úgy mennek a dolgok ahogy azoknak menniük kellene
-
DM-Fan
nagyúr
...és akkor még nem láttad a C6500-at és a C7000-et, azok még jobbak, még hackelni sem nagyon kell! Egyes TV-ken már a netes funkciók is nagyon jók, a Pana nagyobb modelljei pedig digitális TV-adást is rögzítenek a hozzájuk USB-n kötött HDD-re. Mindezt gyári feature-ként, hack nélkül.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dunc
nagyúr
válasz DM-Fan #18322 üzenetére
" formátumon, de az tény, hogy egyre jobbak lesznek. Egyes modellek többcsatornás hangtovábbításával is gond van"
Baromi nagyon fejlödtek e tekintetben a samsung modelei amit már az alapba is beleraknak. (530,550) Nem is gondoltam volna,na meg a hack ismerősöm hihetetlen mit ki nem hozott a tv ből (már minden csak nem tv)[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
A TV-k saját médiaplayer-ével nekem csak annyi a bajom, hogy még nem nagyon találkoztam olyannal, legyen az akár Panasonic, Samsung vagy LG, ami ne vérzett volna el valamilyen formátumon, de az tény, hogy egyre jobbak lesznek. Egyes modellek többcsatornás hangtovábbításával is gond van, szóval ez sem kompromisszummentes dolog. Persze alternatívának jó és valóban ez a legkényelmesebb. De a kábelezésnél minden jobb, a stabil WiFi átvitel meg abszolút a legkönnyebb megoldás. Nálam sehol nincs szem előtt a lakásban sem kábel, sem kábelcsatorna és ez így is marad.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Djuree #18318 üzenetére
Szerintem meg bőven túlmentél azon a határon, amit én megengedtem maganak a bunkó, lesajnáló, háttérinfó nélkül tudálékos HSZ-eiddel szemben. Ráadásul mikor én tényeket közöltem, Te már akkor is beszólogattál, pedig igazad sem volt. De minegy, valahogy túlteszem magam ezen a lelki megrázkódtatáson.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
dunc
nagyúr
Az egész szöszenethez annyit tundék hozzáfűzni,hogy legjobb az avi a 3 cd s verzió,na az a tuti meg a whs Ne legyünk már ennyire igényesek
A Linksys-ről meg annyit,hogy egyáltalán nem elérhetetlen kategoria,mert N-es támogatásút már 14 K ba kapsz ! De saját tapasztalat,hogy a TP-Link se rosszabb,vagy instabilabb.
Részemről biztos nem kábelezném át a szobát,de nem is fogok bohockodni megosztással se. Egyszerűen átviszek egy nagy külső winyot ,és rápattintom a tv re,és arról szépen megnézem az IMAXOS kacatot. Ha a tv nem tudná akkor maradna a kábel,amit szépen esztétikusan el tudok vezetni. -
DM-Fan
nagyúr
válasz r3dsnake #18315 üzenetére
Engem érdekelne, csak sajna a 3.41-es firmware nálam már túlhaladott és az a sanda gyanúm, hogy ezen megoldások mindig csak egy adott fw-verzióra fognak készülni és a következő update-nél bukó. Nekem itt a Linux a gépemen, azon tudom tapasztalni a rendszert.
Get Moded!
-
Djuree
félisten
-
DM-Fan
nagyúr
Abban igazad van, hogy nem átlaguser-nek szánt termék a Dune, nem is állítottam mást, abban viszont nincs, hogy nem nyújtana jobb minőséget mondjuk egy WDTV Live-nál, vagy egy AC-Ryan-nél. Csak azért mondom, mert ezekkel van összehasonlítási alapom és bizony van különbség. Persze nyilván nem egy belépő kategóriás 32"-os LCD-n kell keresni a különbséget, ami ugye Magyarországon a nagy átlag, de egy középszintű plazmán már simán észlelhető a dolog. Aki ilyen szintű, vagy komolyabb TV-t vesz, annak bizony érdemes elgondolkodni a minőségi lejátszón és a minőségi kábeleken is, mert ott is tudnak nagy különbségek lenni. Attól meg, hogy valaki nem tudja magának anyagilag megengedni, még nem kell zsigerből kétségbe vonni a minőségét, ár/érték arányát legyen az router, vagy HD-player.
Get Moded!
-
Mappa
addikt
válasz DM-Fan #18312 üzenetére
anyaghasználat és megjelenésre azt mondom profi a dune de szvsz egy jócskán túlárazott termék. persze ilyen is kell nem azt mondom, de átlag user-nek felesleges csak ebből mint is minden másból kell egy sznob kategória mézesmadzag csőlátóknak....az más kérdés ki hova sorolja magát.én pl. jó 1 éve only HD mániás lettem ..és bizony már nem nagyon tudom a dvd fogalmát sem .....egy dune szebben mutat a tv állványon, de nem lesz szebb a képe mint egy 30k mplayernek az is biztos.
router témához: +1 a Linksys-nek
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Djuree #18313 üzenetére
Igen, látod, pont erről a stílusról beszéltem Mazsika.
Djuree: Mondjuk nyilván nagy okosságra vall, hogy pénzt előre utalsz valakinek, miközben mindenki tudja, aki neten mozog, hogy ilyet véltlenül sem teszünk.
Persze, nyilván nem tudhatok semmit a TP-Link-ről, mert ha nekem nem volt ilyen, akkor az már kizárttá teszi a barátaim tapasztalatának megismerését, vagy a tesztek és fórumok olvasását. Értem, logikus érvelés. Egyébként sehol nem mondtam rá, hogy szar, sőt, magam is írtam, hogy arra jó, amire használni akarja, csak közöltem, hogy én nem vennék, mire jöttél azzal, hogy mert hülye vagyok, anélkül, hogy ismernéd az indokaimat és magát a router tényleges tudását. Szövegértelmezés.
Köszönöm a WiFi-s kioktatást, életemben sem gondoltam volna, hogy mire való, pfff...
Biztos nagyon sok plazmával foglalkoztál Te is, ha ilyen sületlenséget leírsz. Még két, 2 méteres kábel közt is tudok neked olyan minőségbeli különbséget mutatni, hogy leesne az állad, nemhogy tizenpár méteren, amennyi nekem kéne. Egyébként valóban sokkal egyszerűbb és olcsóbb lenne furkálnom és bekábelcsatornáznom a lakást, mint WiFi-n átnyomni a jelet veszetségmentesen.
A személyeskedéseidet meg nem minősítem, azok magukért beszélnek. Részemről befejeztem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Djuree
félisten
válasz DM-Fan #18305 üzenetére
"Amúgy nem is emlékszem ki bukta el egy PS3 árát nemrégiben, mert olyan okosnak hitte magát."
ez meg hogy jön ide ennek semmi köze az okossághoz. ebből látszik már nem tudsz mivel védekezni sajnállak, elég szánalmas egy figura vagy"tudatlanul osztani az észt nem az."
asszem te bizonyítottad itt be a tudatlanságod azzal hogy valamit leszarozol amid sosem volt az elmondottak alapjánamúgy meg neked is minek kellett a wifi? gondolom neked 1 kábeled sincs a szobádban
látszik ehhez sem értesz, a wifi nem csak a kell kábel-nem kell kábel dologról szól, olvass utána kicsit
parancsolj, segítek. jó olvasgatást.
wi-fi"hány métert lehet átkábelezni erősítésmentesen minőségromlás nélkül"
hát 10 méternél te még semmi minőségromlást nem fogsz tapasztalni elhiheted eleve amit 10-nél tapasztalsz, ugyanazt tapasztalod 1 vagy 2 méternél, nagyságrendbeli különbség nincs"Szerintem olvass egy kicsit vissza, hogy milyen stílusban és milyen hasznos dolgokat kezdtetek beszólogatni ketten a router témával kapcsolatban"
nem tudom ki kezdte az egészet azzal hogy szar a tp-link. aztán jól le lettél oltva, mert mindenki azt használ és mindenkinek beváltennyit rólad....
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Mazsika #18307 üzenetére
Már ne is haragudj, de szerintem el tudom dönteni magamról, hogy igényes vagyok-e és ezt pont annyi joggal vághatom a fejedhez, mint Te az enyémhez. Igen, pont csak az a kábel lógna ki a TV-ből, mivel minden más eszközöm a TV alatt van, így azok kábelei tökéletese rejtve vannak, míg a PC egy totál másik szobában van, ahonnan érdekes lenne egy HDMI kapcsolatot átkábelezni, pláne, ha tudjuk, hogy hány métert lehet átkábelezni erősítésmentesen minőségromlás nélkül, de persze ezt Ti ketten megint biztos jobban tudjátok, mert nagyon olvasottak vagytok a témában.
Szerintem olvass egy kicsit vissza, hogy milyen stílusban és milyen hasznos dolgokat kezdtetek beszólogatni ketten a router témával kapcsolatban, majd később már minden más kapcsán, amihez nem is értetek, aztán gondolkdj el a modorról! Köszi.
Get Moded!
-
Mazsika
őstag
válasz DM-Fan #18305 üzenetére
látod ez a baj hogy megint te vagy az igényes meg a jó, meg a te megoldásod, meg ahogy te tudod/gondolod! egy tv-be is megy pár kábel azért, meg a ps3ba is, nem hinném hogy az az egy kábel lógna ki ami a pcből a tv-dbe megy! de nem kötekedni akarok! sőt elnézést kérek, csak ezt a másokkal való beszélgetéseidkor is látom és azért kicsit már uncsi... félretérve azt hogy én nem értek egyes dolgokat, és te pedig esetleg értesz, tudsz (amit nem is tagadok, sőt...) ettől még más véleménye, tippje, tanácsa is jó lehet!
Dáccsika
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Damage #18301 üzenetére
Nemcsak a HDD méretében van eltérés, hanem a CPU/GPU csíkszélességében is, ezért érdemesebb a legfrissebb kiadást venni, azok kevésbé melegszenek. Keress rá a típusjelölésekre, már többször tárgyaltuk itt a topicban is. Ha nem akarsz rajta zenét/filmet tárolni, akkor fölösleges a nagy HDD, a játékok nem telepítenek sokat, a demók sem nagyobbak 1-1,5 GB-nál.
Kontroller 1 db mindenképp járt, ez a DualShock lesz, teljesen jó. Ezen felül szóba jöhet a Move, de ennek támogatottsága még korlátozott, a régebbi játékokkal nem is működik.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Djuree #18300 üzenetére
Jól van gyerekek, látom, utánaolvasni luxus a témáknak, de tudatlanul osztani az észt nem az.
Elhiszem, hogy nálad nem gond a szobákon átívelő kábel, én ennél kicsit igényesebben rendeztem be a lakásom. Amúgy meg akkor minek neked a WiFi router, ha ennyire szeretsz kábelezni, nagyokos? Akkor egy fillért is kár volt kiadnod érte. Nekem nem jelent gondot elindítani egy programot PC-n, hogy tudjak kényelmesenm kábelezés nélkül filmet nézni, de biztos tényleg ez a bonyolultabb.
Amúgy nem is emlékszem ki bukta el egy PS3 árát nemrégiben, mert olyan okosnak hitte magát.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Damage
senior tag
válasz kelzsoca #18298 üzenetére
Köszönöm a válaszod (DM-Fan-nak is)!
Ismerem a keresőt és előszeretettel használom….de ez most így volt a legegyszerűbb és a leggyorsabb"HDMI kép+hang, de ha a monitornak nincsekek hangszórói akkor nem lesz igy hangod."
Oké, hogy nem értek hozzá, de azért nem vagyok fogyatékos Nem volt még konzolom és a HDMI fogalma nagyjából ismeretlen volt idáig számomra. Cserébe ismerem a "Mini displayport"-ot
Nem terveztem a vásárlását , ezért nem is olvastam utána. Mai hirtelen felindulásból jött az egész, de nagy valószínűséggel holnap már meg is veszem.
Valami olyasmire gondoltam, hogy HDMI az egyik vége, a másik meg DVI + RCA…..de már lényegtelen, hiszen van rajta optikai kimenet, ami nekem tökéletes lesz!
A monitorom HDCP képes, ennek most utánanéztem…
Most már csak azt kellene eldöntenem, hogy érdemes-e a "Move starter"-es csomagot vennem vagy maradjon a slim 250Gb-s?
Van valami fontos dolog, amire figyelnem kell vásárláskor vagy egyedül a HDD méretében különböznek? (természetesen boltból veszem)
Milyen kontrollert érdemes mellé venni?''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest