Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Semmi baj, csak máskor a megfelelő helyen tedd fel a kérdést, mert ebben a topicban sajnos gyakran akad egy-két olyan fórumtárs, aki azon túl, hogy semmit nem ért a témához, nem igazán tud kulturáltan sem megnyilvánulni, amint a mellékelt ábra mutatja. Gyere át a plazma topicba és szívesen segítünk a döntésben, ha maradt még kérdésed, és nemcsak a nagyvonalakra vagy kíváncsi!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Pferi
senior tag
Ajjajj... Én csak tanácsot szerettem volna kérni hogy a mostani felhozatalból milyen 40-42"-os tv-t ajánlanátok Playstation 3-hoz, nem gondoltam volna hogy így eldurvul a dolog, elnézést kérek.
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
knorbi77
tag
válasz Johnny Cage #21191 üzenetére
A legtöbb helyen így hívják, innentől kezdve nem számít, hogy te mit mondasz rá.
-
knorbi77
tag
válasz Gebriel #21189 üzenetére
Már hogy ne tudnék olvasni?Figyi, leírtam a véleményemet..imádom a TV-ket és rendszeresen nézem őket bevásárlóközpontokban,neten, itt-ott, ismerősöknél akiknek a legkülönfélébbek vannak, és úgy találtam mostanában, hogy a LED-es tv-knek fenomenális képe van egy LCD-hez képest, amit láttam plazma pedig nagyon rossz volt..pedig sok helyen láttam már..zavaró a képe nekem, el van mosva..ti fikáztok össze-vissza, amin én röhögök szóval nem baj, csak én így látom, az alapján amit láttam, és akármit írtok sose fogok nektek hinni, mert hiszek a szememnek inkább..
-
knorbi77
tag
válasz Johnny Cage #21186 üzenetére
És aztán, így hívják ,így nevezem én is, te kiröhögted, én megmagyaráztam. OKÉ
-
knorbi77
tag
válasz Gebriel #21172 üzenetére
Na akkor már azért megérte..gondolom leírni nem tudod mi az, mert mész a hülyékkel de nekem mind1.. És abban miért nincs igazam? ha már ennyire tetszett..vagy kérdezzük meg Samsungékat, hogy miért nem gyártanak 2 félénél több plazmát a 30 féle LED mellett?
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz knorbi77 #21171 üzenetére
Nem hiszem, hogy idegesedni fognak hanem inkább nevetni. Írtál egy-két mókás dolgot.
Nekem ez tetszett a legjobban.
".nem véletlenül a legújabb technológia, nem véletlenül a legdrágább, nem véletlenül gyártják a menőbb cégek egyre szélesebb körben, a plazma és az LCD pedig előbb- utóbb úgyis kikerül a gyártásból, mert elavult, ja és hát persze miért gyárt minden gyártó LCD-t ha a plazma jobb? Szerintem kicsit jobban értenek ahhoz, amit ők fejlesztenek ki..meg minden másban is."Egy biztos. Az a fogalom részedről, hogy marketing semmit nem mond a 100%
Jah és mielőtt nagyon ugrálnál SONY LED tv-m van.[ Szerkesztve ]
-
knorbi77
tag
Igazából túlságosan nem foglalkoztat a dolog, mert a gyártók tudják mi a jó..nyomják a LED tv-ket..én megveszem és ennyi, ti vegyétek a plazmát..Csak azért írok, mert szinte bántja a szememet az, amiket itt írnak..
-
knorbi77
tag
válasz DM-Fan #21160 üzenetére
Jó persze, mert ha neked az van, akkor az a legjobb..Járhatsz bemutatótermekbe, de sosem lehetsz biztos abban, hogy be vannak állítva a TV-k..Figyelj, egy biztos, a TV-k képe már rég nem a színhűségről szól, mert ha színhű lenne akkor kb. 10-esen lenne a színbeállítás..Arról szól hogy milyen szépek,teltek a színek, és ha te azt mondod, hogy egy LED-tvnek nincsenek jobb színei mint egy plazmának, akkor tényleg nem értesz hozzá, akármit is vezetsz..nem véletlenül a legújabb technológia, nem véletlenül a legdrágább, nem véletlenül gyártják a menőbb cégek egyre szélesebb körben, a plazma és az LCD pedig előbb- utóbb úgyis kikerül a gyártásból, mert elavult, ja és hát persze miért gyárt minden gyártó LCD-t ha a plazma jobb? Szerintem kicsit jobban értenek ahhoz, amit ők fejlesztenek ki..meg minden másban is.Csak nincs pénz LED-re és akkor le kell szólni, és amire van pénz, az a király..közben nem, de mivel nem tudod megvenni a jobbat,ezért a szarabb lesz a jobb számodra..Teljesen mindegy melyik topic-ot vezeted..PS3ról annyit, hogy abban sem vagy penge, csak azt hiszed magadról, mint ahogy minden másban is ezek szerint..Segítesz sokaknak ez szép dolog, de azért ne gondold azt, hogy te vmi hős vagy, tévedhetetlen, és az univerzumban te vagy az ész (mert így jön le nekem, hogy így gondolod)..mozgókép..nem hinném hogy egy 200Hz képfrissítésű LCD-nél pl. jobb lenne a plazma.Mindegy is..itt páran azt gondoljátok, hogy jobb a plazma..de az LCD mégis fényévekkel jobban fogy..mert többen tudják hogy mi a jó(külföldről nem is beszélve), ti páran meg vegyetek plazmát..fel sem tűnik ez a pár eladás a másik 100 vásárolt LCD mellett ami a ti 2-3 vásárlásotokra jut.Most jön 1-2 ember fikázása, hogy nem értek semmihez, meg ez nem így van-az nem úgy van..de aki tudja, az úgyis érti, aki meg nem..hát írjon
"Én inkább azon döbbenek meg, hogy az emberek képesek kiadni 300-350 eFt körüli összeget egy nyilvánvalóan gyengébb teljesítményű TV-ért"-Te érted mit írsz? Komolyan tudatában vagy annak, hogy miket írsz? esküszöm hogy te le vagy maradva 10 évvel, és csak kamuzol, hogy követed a magazinokat stb..
Az meg a másik, hogy írsz, de nem indokolsz semmit..csak állításokat írsz.. azt amit te gondolsz..és rá akarod erőltetni mindenkire..de indoklás nincs..miért gyengébb, miért rosszabb..erről szó sincs..csak rosszabb és kész..[ Szerkesztve ]
-
mr.dana
aktív tag
mi a t@k@m van a FIFA val ?? új divat lett ,hogy simán kilépkednek az ellenfelek, már ha vesztésre állnak........ mondjuk ezt már kezdem megszokni, de mostanában úgy lépnek ki valahogy ,hogy nem marad nyoma sem . pontosabban a Players Met - ben látszik hogy kivel játszottál, de a statisztikákba nem kerül bele... idegesítő mikor végre elkezdtem nyerni
-
DM-Fan
nagyúr
válasz knorbi77 #21158 üzenetére
Kb. 5 éve foglalkozok aktívan "lapostévékkel", így szinte az összes jelentősebb szakirodalmat elolvasom (külföldit és magyart is), túrom a fórumokat, rengeteg TV-t megnézek személyesen, kipróbálok bemutatótermekben, audió/videó-expóra járok, követem a CES-t, magam is a második ilyen TV-met koptatom, ezen túlmenően a plazma topicot kb. 3 éve viszem a vállamon. Nem gondolnám, hogy hülyeséget írok, bár Te a PS3/PC témához is nagyon értettél, ha annyira otthon vagy a TV témában is mint abban, akkor már gond nem lehet.
Nem állok le én sem vitatkozni, mert fölösleges lenne, szerintem kicsit több háttérismeretem van a plazma/LCD/LED témakörről, minden szerénység nélkül merem állítani. Szerintem szagolj át kicsit a plazma topicba és kérdezz meg egy-két embert erről a LED-LCD vs. plazma témáról. Ír oda egy-két olyan ember is, akik házimozi magazinoknak írnak rendszeresen és tesztelik mindkét géposztályt. Ha nekem nem hiszel, talán nekik fogsz, bár végülis teljesen lényegtelen.Én inkább azon döbbenek meg, hogy az emberek képesek kiadni 300-350 eFt körüli összeget egy nyilvánvalóan gyengébb teljesítményű TV-ért, ami 10"-lal kisebb, 100 eFt-tal drágább és még garanciában is kevesebb, mint fele jár rá.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
ldave
félisten
Tavasszal tervezek egy PS3 beszerzést, viszont a játékokat már most elkezdtem nézni, hátha kifogok valahol egy-egy jó akciót.
Első körben RPG-nek a Final Fantasy 13-at, stratégiának pedig a Valkyria Chronicles-t néztem ki, akció/kalandnak pedig God of War 3 talán.
Nézegettem még a RUSE-t, PC-n próbáltam a demóját és eléggé megtetszett, a kérdésem az lenne, hogy próbálta ezt valaki konzolon? Milyen az irányítása joy-al?A Slime draws near! Command?
-
knorbi77
tag
válasz DM-Fan #21153 üzenetére
Durván hülyeségeket írsz, de nem regálok inkább, mert úgy ahogy van hülyeség, és leginkább azért nem írok erről, mert köze sincs ehhez a topichoz De azért kiemelem ami a legjobban tetszik:"arról nem is beszélve, hogy egy átlag LED-LCD a belépő szintű plazmák szintjét sem üti meg."-Ez szinte mellbe vágott akkora baromság, már ne is haragudj De off.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Srácok, ps3ba van ilyen szervíz menü mint pl egy plazma tvben hogy megnyomsz egy kombinációt és előjön hogy mennyi órája üzemel?
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
DM-Fan
nagyúr
"Remélem meg tudom még venni februárban is 5 év garanciával."
Meg tudod! A Panasonic kitolta az 5 éves kiterjesztett garancia-akció véghatáridejét 2011. február 28-ig. Ha addig megveszed a TV-t és 2011. március 15-ig regisztrálod a Pana-nál (feltöltöd a honlapjukon a számla szkennelt példányát), akkor megkapod az 5 éves garanciát. Az E-Digi jó is, mert fontos, hogy hivatalos forgalmazónál vedd és ő pont az! Márcsak emiatt is nagyon megéri az S20-at választanod a felsoroltak közül. Sokan kihasználtuk most ezt az akciót, elég nagyvonalú a Pana részéről.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Pferi
senior tag
válasz DM-Fan #21153 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, valószínűleg a Panasonic TX-P42S20E lesz a befutó az Extreme Digital-tól, médialejátszónak Asus O!Play lesz hozzá.
Elolvastam a Plazmás topic 1. hsz-át, az 500 órás bejáratás az én "rengeteg" szabadidőmmel kb. fél év lesz Remélem meg tudom még venni februárban is 5 év garanciával.
Mindegy, ezt vállalom azért hogy a PS3-as és PC-s játékok normálisan fussanak a képernyőn. Órákig úgysem ülök egy játék előtt sem, ha meg tartok egy kis szünetet (ami nem árt), akkor meg átkapcsolok tv adásra.Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
DM-Fan
nagyúr
válasz knorbi77 #21148 üzenetére
Mondjuk a Samsung C650-es LCD-nél azért bőven van jobb, inkább csak egy erős középkategóriának mondanám (azt is csak a Samsung-on belül, mert mondjuk egy Toshiba vagy Sharp, neadj' isten egy jobb Sony mellett eléggé elbújhat), van még fölötte a 6-os sorozatban is. A Pana S20-as plazmával meg nem említeném egy lapon, nem egy súlycsoport a két TV, sem feketeszintben, sem mozgásmegjelenítésben, sem színhűségben, sem natív kontrasztarányban. Jó TV, de nem annyira, mint az S20, amivel pont egy árban vannak, ráadásul a Pana még nagyobb is 2"-lal, amellett, hogy jobb is. Ha meg SD-felhasználás is bekerül a képe (sanszos, mivel a legtöbb adó még digitálisban is csak SD, ugyanakkor még a DVD sem ritka manapság), akkor meg végképp nem ajánlanék LCD-t.
A LED-LCD-t meg igazából annak tudom ajánlani, akinél a színhűség nem igazán szempont, ellenben sok fölösleges pénze van. Egy minőségi 50"-os fullHD plazma is megáll már 200-250 eFt közötti összegből, egy minőségibbnek nevezhető 50" LED-LCD-t ennek a duplájából (vagy még többszöröséből) kapna az ember, arról nem is beszélve, hogy egy átlag LED-LCD a belépő szintű plazmák szintjét sem üti meg. Nem véletlenül van egyébként egyre több plazmapárti, annak ellenére, hogy plazmát csak 3 gyártó gyárt, LCD-t meg szinte mindenki. Nagy divat most a LED-LCD, de aki kicsit is ért a TV-khez az tuja, hogy az egyik legráfizetésesebb választás ár/érték arányt tekintve. Az olcsóbb fajtát meg leginkább annak merném javasolni, akivel ki akarok szúrni.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
anulu
félisten
sokan kérdezgettek privátban. szívesen válaszolok azonban egy valamit vegyetek figyelembe:
mindenki csak saját felelősségére használja! sem a programokért sem az esetleges következményekért (pl PSN ban) nem vállalok felelősséget!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
3.55 CFW /w Peek & Poke!
picit hegesztek, aztán kipróbálom, h mit tud
többet nem írok, nem akarok fórum alapszabályt szegni
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
knorbi77
tag
Nekem egyértelmű lenne a Samsung LCD, amit kiírtál ráadásul
LCD-n belül majdhogynem a csúcs, sőt inkább a csúcs, szóval leesne az állad, de látom itt inkább plazma fanok vannak
Egyébként ha ilyen kategóriában gondolkodsz, miért nem veszel bele 1 LED-tv-t is a sorba? Azok most a legjobbak.[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
válasz ladlac #21141 üzenetére
meg FTP, valamint elméletileg a Castlevania már megy, de a fórum, ahol le van írva, épp under maintenance, úgyhogy várok, h el tudjam olvasni
-
DM-Fan
nagyúr
Tekintve, hogy elég sokrétű a felhasználási köröd, ezért én a plazmát javasolnám elsődlegesen. Ezt indokolja a jobb színhűség, a jobb mozgásmegjelenítés, a magasabb mozgóképfelbontás, az alacsonyabb input-lag, a panel nagyobb homogenitása és a sokkal mélyebb feketék megjelenítése, ami játékra is alkalmasabbá teszi, mint az LCD-t. Egyetlen dolog, amire oda kell figyelned - különösen a bejáratási időszakban, ami az első 500 üzemórát takarja - az a tartós képelemek kerülése, így a játékok HUD-ját célszerű ezen időszakban - lehetőség szerint - kikapcsolni, vagy fél óránként pici szünetet tartani, de többnyire ezt a töktőképernyők is megoldják. Én 3 éve játszok PS3-mal plazmán (PC-vel inkább LCD-n) és nem cserélném LCD-re.
A kiválasztott Pana plazma egy középkategóriás fullHD TV, kellően jó képtulajdonságokkal, ár/érték arányban nagyon jó választás. A technikai specifikációt megnézheted a többivel összevetve, ha átnézel a plazma topicba, amelynek #1. HSZ-ébe beszúrtam egy általam készített táblázatot is az összes típusról.
Amiben az igényeidnek nem fog megfelelni, az a médialejátszási funkciók, az USB- és a LAN-csatlakozás, mert ezek egy szériával följebb, a G-sorozattól érhetők csak el. Ilyen tekintetben a Samsung jobb választás, viszont az meg képminőségben gyengébb. Az LG plazmákról lebeszélnélek. Ha mélyebben érdekel a téma (összevetve az LCD-vel, hisztogramook, személyes tapasztalatok, akkor fáradj át a plazma topicba!)Get Moded!
-
Pferi
senior tag
Sziasztok!
LCD vagy plazma tv vásárlása előtt állok. Leginkább Playstation 3, Blu-ray filmek, és PC-s játékok lennének használva rajta.
40-42, FullHD, legalább 3 HDMI bemenet ami fontos. USB, lan, internetes funkciók, médialejátszási tulajdonságok nem számítanak.
3 TV között vacillálok:
Philips 42PFL5405H
Samsung LE40C650
Panasonic TX-P42S20E
Melyiket ajánlanátok inkább?Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
MrTwister
őstag
Úgy legyen!!! Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre én is! Szuper lenne egy mindentudó médialejátszó a PS-re!
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
anulu
félisten
válasz Nagy_Matessz #21137 üzenetére
nem a HDD-n, hanem belső flashen van az OS
-
anulu
félisten
megy ez, remélem peak/poke-t hamarosan megoldják, és várjuk az appokat!
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Srácok olvasom így a hdd cserét és hogy egy külsö pendrivera letöltöm sony oldaláról az FW-t. De akkor lehetne régebbi fw-t is rátenni az uj hddre nem?
Pl 3.41est vagy annál is frissebbet?Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
-
anulu
félisten
válasz MrTwister #21128 üzenetére
király! jelenleg Kakaroto féle van bent, úgyhogy kéne egy OFW 3.55 vhonnan. szerintem holnap fogom tudni csak megnézni, NFL Wild-Card meccsek vannak
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Lenn egy kis problémám. Egy régi,csöves TV-re szeretném rákötni a PS3-at, de nem nagyon akar működni. Először csak simán fogtam és rákötöttem, de rájöttem,hogy előbb át kellen állítani a gépen,hogy ne HDMI-t keressen hanem Multi AV/SCART-ot . Gép visszadug, irány a Video Settings. Itt kiválasztottam a Multi AV/SCart-ot , majd az RGB menüpontot( hozzáteszem a másikat is kipróbáltam,de azzal sem ment) és tovább majd "x". Ez az a pont amikor megállt a tudományom,mert végignéztem az összes kimenetet de sehol sem találkoztam a PS3 képernyőjével. Ugye a gép ilyenkor 30 másodperc elteltével visszaáll az alapártelmezett beállításra.... bocsi ha már volt,de most nem tudok visszakeresni. Mit csináltam rosszul ? Gondolom user error lesz...[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz Nagy_Matessz #21130 üzenetére
Igen, 2.5" SATA/5400rpm, ~750GB-ig De ez nagyjából szerepel is az 1.hsz -ben.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy_Matessz
aktív tag
Srácok, ps3ba milyen winchestert lehet tenni? Gondolom 2.5 laptop vinyót nem?
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
MrTwister
őstag
Már úgy tűnik nem kell reménykedni! Kiadta!
knorbi77: már szedem is demoját a percen! Move-val is lehet irányítani? Első részét kéne még megszereznem valahonnan! Ha valakinek van jó áron eladó szóljon
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
knorbi77
tag
Egyébként, kicsit ugyan késve, de tegnap végigvittem az Uncharted 2-t, hajnalig Hát néha kicsit tátott szájjal néztem..Kb. 5 percenként Tényleg kötelező, akinek van PS-e, mostmár én is tudom miért. Uncharted 3 majd elő lesz rendelve ezt már most látom
[ Szerkesztve ]
-
knorbi77
tag
válasz donw3ga #21124 üzenetére
Én is kipróbáltam, nagyon jó, sokkal több dolog van benne mint az elsőben, így első ránézésre, több lehetőség stb..Meg nekem valahogy érdekesebb mint az 1.Amúgy szerintem PS3, én 1 hónapja agyaltam a kettő között, és PS3 lett a vége,bár ki ne mondaná ezt itt a topicban
Egyébként Youtube-> LBP 2 gameplay[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Kipróbáltam a Little Big Planet 2 demóját most már értem miről beszéltek
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Vazallus #21119 üzenetére
Hát, a V-Sync hiba az mindennel összekötve is V-Sync hiba, engem is nagyon zavar, mikor megtörik a kép, rengeteg PS3 játéknál nem figyelnek oda rá, kurva idegesítő tud lenni és ez nem megjelenítő vagy összekötés kérdése. Néhány játéknál már kifejezetten beteszik az Options menübe, hogy eldönthesd, hogy feláldozol-e emiatt néhány FPS-t, vagy sem, így legalább végre magad dönthetsz, de sok címnél egyszerűen nincs V-Sync, ami nagyon oda tud tenni a játéknak. De egyébként is teljesen igaza van a srácnak: az említett hibák tényleg megvannak.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #21117 üzenetére
Engem is az bosszant, hogy mindig csak az exkluzív címek kapnak kiemelt figyelmet - teljesen egyértelműen azért, mert azokat ugye eleve erre a konzolra írják, sok évi munka fekszik bennük, ezért kellően kimunkáltak, érthető, hogy jól néznek ki és a sztorijuk is jó, kiváló játékélményt nyújtanak ergo sikeresek.
Mondjuk azt speciel nem értem, hogy a Heavy Rain mit keres a legjobb grafikájú játékok között (azon belül is a 2. helyen), mert ugyan valóban nem csúnya a játék, de azért egetrengetőnek sem mondanám: elnagyoltan kidolgozott karakterek, a motion-capture technológia teljes mellőzése miatt esetlenül mozgó karakterek, egyes helyszínek puritán kidolgozottsága - szóval ha már grafika, akkor számos olyan játékot tudnék mondani 2010-ből, ami lazán alázza a Heavy Rain-t grafikailag. A játék egyébként tényleg jó, háromszor is végigtoltam, de pont nem a grafikáját méltatnám elsődlegesen. Az első 10-be talán beleférne, de a 2. hely teljesen érthetetlen.
Ezzel szemben a multiplatform címeket tekintve kb. hányás az, ami bizonyos játékokat megnézve elénk tárul konzolon. Értem én, hogy rövid idő van portolásra, mert évente jönnek a sorcímek, de akkor tessék párhuzamosan fejleszteni az összes platformra és kellően optimalizálni azokat a szoftvereket! Évente 2-3 kiváló exkluzív cím elég sovány vigasz az embert azon évben érdeklő 10-15 multiplatform címmel szemben, amiből átlag 8-10 kifejezetten szarul van megírva és csúnya, vagy idegesítően rosszul fut.
Azzal is egyetértek, hogy kellő hangsúlyt fektetve minden egyes címre sokkal jobb eredményt ki lehetne hozni még ebből a vasból (mondjuk csak 720p-ben, ez is biztos), de a trend nagyon nem ezt mutatja és ezen a homebrew sem fog segíteni. Komolyan, inkább jelenne meg kevesebb cím egy évben egy adott kiadónál (amúgy sem bírja ezt az ember pénzzel), viszont az a kevesebb cím legyen minden platformra maximálisan kidolgozva és hozzák ki belőlük, amit csak lehet.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
szasanyi
félisten
A korábban többször említett problémák, és meg nem valósult ígéretek/elvárások mellet azért az nem rossz eredmény ám, hogy a Video Game Awards 2010 Best Graphics győztese PS3 exclusive most is.. sőt, a 2. helyezett is! Szóval az a véleményem, hogy (ha csak 720p felbontásban is), de aki odateszi magát és megvan a tudása hozzá, igenis tud jó, és nagyon szép játékot alkotni PS3 konzolra. A többi - ebből adódóan - sem a PS3 miatt lett rosszabb. Szerintem nem temetni kellene a PS3-at, hanem a szakértelem növelésével, és a hozzáállás javításával (mind a SONY, de főképpen a swkészítők részéről) megbecsülni a jelenlegi, és leendő PS3 tulajok táborát. Ha 720p felbontásnál jobb nem is hozható ki, de az az említett színvonalon történne - nem csak 2-3 exclusive game esetében -, már elégedett lennék és azt mondanám, valóban megéri a pénzt. De miért nem olyan, ha egyszer a hw alkalmas?
-
anulu
félisten
Geohot:
"old homebrew will not work
new homebrew signing tools coming soon..."reménykedjünk...
-
olbaidhun
őstag
Mik ki nem derülnek, a konzolok is hozzáfogtak akadozni, telepíteni is kell rájuk és teljesen természetes lett a patch-ok használata. A gta4 és gt5 meg mozgás közben szétesik és egyébként is gagyi.. legalábbis egyes felhasználók szerint le kellene már rúgni a polcról, géppel együtt..
Kérem a fikázós fórumozót, mondjon már pár szimulátort, ami megközelíti tartalmilag és grafikailag a GT5-öt! Véleményem szerint elég soványka a felhozatal ebben a stílusban..Gyerekek, a konzol kb egy generációval már elmaradt a mai átlag PC-től, megmondta ezt bizony DM-Fan kolléga is. Igaz, a fene sem firtatja ezt a tényt, mert bizony az ára is leesett.. megközelít egy korrektebb vga-alaplap-cpu kombót.. mégis elvagyunk vele, jó néhányan, ami persze a c64 grafika miatt van elsősorban..
Csak még egy jó hír:
Én is dolgoztam egy évet sony márkaüzletben.. mondhatom élmény volt, a javából!ui: mondja már meg valaki pls, hogy heavenly sword-ben hogyan kapom el a fly fox repülő késeit.. nem tudom kinyírni a mocskot, pedig egyszer 2007ben már végigvittem, de most valahogy nem emlékszem, hogy milyen kombinációval lehet "visszalendíteni" az eldobott tőröket..
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
MrTwister
őstag
Na neee, ő az a Geohot akinek a iPhone blackra1n,limera1n töréseit köszönhetjük és mint tudjuk az iKészülékek JB-je amcsiban legális. Méghogy fél egy pertől, tuti nem inkább csak húzza az időt. Nagyképű nagyon bár igaz van is neki mire nagyarcoskodnia,mivel le tett az asztalra már egy s mást Ki fogja ő adni előbb-utóbb az encoder/packagert tuti! Onnan meg már csak egy lépés a homebrew progik áradata a PS3-ra, esetleg aki erre vágyik a biztonsági másolatos játékok futtatása
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
jó eséllyel meghalt a drive. ha még garos, akkor mehet szervízbe
-
anulu
félisten
válasz Djuree #21109 üzenetére
hát, boldog lennék, ha annyira vágnám az assemblyt meg a C#-ot, de sajnos nem
-
►BIG◄
csendes tag
hali!
van egy ps3-am. fat, és olyan gondom lenne vele, hogy mikor megnyomod az eject-et 3at csippan csak a gép, és a lemezt nem veszi be, be se engedi. nem tudom mi lehet... sztetetk? mit lehet vele tenni? más minden jól megy
-
anulu
félisten
részemről már akkor is roppant boldog lennék, ha a 3.55 -> 3.41 release-be kerülne... azon legalább tudom mi megy és mi nem. az up / downgrade meg nem fájdalmas
-
anulu
félisten
az a baj, h aki ezt csinálta, ő az egyetlen... valamint a nyilatkozatai alapján egy zsíros állást szeretne a Sony / MS / Nintendo valamelyikénél, és nem adja ki a packagert, merthogy nem akar pert. tehát a jelenlegi helyzet: a kulcsok megvannak, már csak valaki másnak is meg kéne tudnia csinaálni...
[ Szerkesztve ]
-
babli
tag
Köszönöm, így már világos!
Tehát ezen videó alapján, már közel járunk a backuphoz!
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
CocooN-z
őstag
válasz DM-Fan #21086 üzenetére
És nem is akármilyen voltam!!!! Talán éppen a stílusom miatt, és emellett volt olyan a hozzáállásom amit fent írtam: Ha odajöttek volna hozzám hasonlóval mint énhozzám, én 99,9% hogy segítettem volna!!
Edgeri: Igen, sajnos ez így van, én értékesítő voltam, ő eladó. Viszont ma erre rácáfolt a ProGame.hu, mert halál rendes volt a csávó, segítőkész volt, fogadta az infókat, és ő is átadta a saját tapasztalatait! Piros Pont nekik, és csak ajánlani tudom őket!
Csak megosztottam a véleményemet!
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
anulu
félisten
- PKG = package. 256 bites AES-el tömörített, a Sony kulcsával aláírt (így hivatalos) csomag. pl a PSN-en levő demok is ilyen formátumban vannak. ez a kulcs lett "megszerezve" a Fail Day-en, így lehet házilag is ilyen csomagokat létrehozni, és a PS3 eredetinak látja, így futtatja minden gond nélkül. hogy mit pakolnak bele, az a developereken múlik
- ezzel lehet aláírni úgy csomagot (pl backup managert), hogy telepíthető legyen jailbreak és minden külső hergelés nélkül
- már van, csak erősen belső használatra. konkrétan 1 embernek...
amúgy a probléma az (főképp), hogy a jailbreak kulcsban levő belső program tartalmazott ún syscall (system operation call) -okat, amikkel a kernelt (és az LV2 Hypervisort) rá lehetett venni, hogy pl egy Open Managerrel be lehessen tölteni játékot, majd egy eredeti lemezt behejezve az futtatható legyen. mivel azonban a kulcsot akarják kihagyni főképp, ez elég durva kernel hegesztés után lehet csak. hogy ezt külső programmal oldják meg, amit boot után el kell indítani és visszadob XMB-re (részemről ezt tartom a legvalószínűbbnek, mivel ez FW független lehet), vagy kernelbe tolják bele, csak az idő fogja tudni megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest