Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fair play
csendes tag
engem most bannoltak a pt ről
, a lvl r re számüztek
-
fair play
csendes tag
én szlovákiai vaok és mind a 2 szerveren tuok játszani,eddig
-
fair play
csendes tag
nekem is sikerült a belépés,de én nem magyarországi vagyok.lehet h mindenki játszhat tovább?
-
fair play
csendes tag
akkor nektek mükszik aza mailcim ami ABnormal linkjében van a gamigo felé mert nekem azt irja nincs cimzett és nemmegy el a mail
-
fair play
csendes tag
odasüs lelkes ujjonc lettem egy nemsokára halott topicban qwa lelkes vagyok ameddig innenis nem bannolnak át a lvl r topicra.Amugy azt tartom faszságnak h mér nem kaptunk 1 qwa mailt tölük hamár a regisztrációhoz kellett a mailcimünk.Annyit kellett beleirni ,hogy te marha ide küldj mindenedröl screenshotot mert baxunk a ptre mer ha nem akko baxhatod te is!!!
-
fair play
csendes tag
válasz
Fejes Péter #22195 üzenetére
mondjuk ebben van valami ha tudnak bannolni ip szerint akko ip szerint rakják át az accountokat is
ugyi hogy az összes rp-s kocsidat át lehet vinni ha nem minek nekik a lista + a screenshotok SZEREZZETEK VALAMI HASZNÁLHATÓ MAILCIMET PLS!!!!!!!! -
fair play
csendes tag
ácsi akko nem az egész pt-s garázsom marad meg hanem csak 1 kocsi belölle hiába rp-s kocsik akko is csak 1? ezen a linken nem ugy van irva hanem h ird le a kocsilistádat amit át akarsz vinni vagyis a fantáziakocsikat az amcsi kocsikról sajna nincs szó de e szerint minden rp-s kocsid megmarad a lvl r en http://levelr.gamigo.de/forum/showthread.php?p=73322#post73322
csak azt tudnám hova a búsba küldjem nekik a mailt ha ez a mailcim nem mükszik -
fair play
csendes tag
Sziasztok légyszi valaki megtudná mondani hogy szlovákiából is játszható lesz-e nekem a lvlR PLS válaszoljon valaki !!! engem csak az a régiókra bontott szerver dolog akasztott ki
rengeteg idöt öltem a gameba hogy elérjem a 45ös szintet nem szeretném abbahagyni ilyesmi miatt
ha valakinek van valami infója számomra légyszi irjatok. Látom már lassan kezdtek belenyugodni a költözésbe
énis szeretném tudni lesz-e értelme (lvlR nick ugyanugy HUN-NIA) hamár játszátok vegyetek fel ismerösnek
-
fair play
csendes tag
figyu eddig arról is volt szó hogy régiókra lesznek osztva a szerverek azaz mi a lvl R-t sem tudjuk játszani erröl mi hir van? ( szép hozzászólás Creative ehhez csak annyit tudok hozzáfüzni h az összesen fényesre .... a .... az Invictus -nál) ÉRDEMES 1ÁLLTALÁN ÁTKÖLTÖZNI? ERRE VÁLASZOLJON VALAKI PLS
-
fair play
csendes tag
akkor assem lvl r spielerek leszünk
-
fair play
csendes tag
válasz
Creative997 #22060 üzenetére
és eddig mind a 8 maradék játékos aláirta
-
fair play
csendes tag
kár hogy már nem játszák annyian a pt-t mint régebben mostanra nemcsak ennyi hozzászólás lenne
de remélem azok a régebbi játékosok is figyelik legalább a fórumot akik már sajna nemnagyon játszanak a pt-vel és segitenek valamit ök is ( most kellene megmutatni milyen nagy közösség a PT)
-
fair play
csendes tag
alapjában véve cég vs. cég 1ik csödben erre megmentem magam ha csödbe viszem a másikat igy gondolja de ha bekövetkezik az ip ban akko sem az aeriának sem a gamigónak nemlesz annyi bevétele hogy életben tartsa a szervereit nem létezik a ( pt szerverekre gondolok nem a többire de ha megfigyeljük sok egyforma game van az üzemeltetök listáján akkor idövel az összes gameval megtehetik ugyanezt)
-
fair play
csendes tag
Bizunk benne hogy nemlesz ha csak józan parasztésszel belegondolunk sokkal több érv szól amellett hogy ne legyen mint amellett hogy bannoljanak mindenkit. ezt a bann dolgot szerintem még a gamigo sem gondolja komolyan csak utolsó elkeseredettségében próbálkozik minden mozditható füszálba kapaszkodni.
-
fair play
csendes tag
-
fair play
csendes tag
válasz
Creative997 #21939 üzenetére
a licence ahoz kell h be tudd kapcsolni a "sim mode" t pl TA ban, max lvl 101 ugy láttam.
-
fair play
csendes tag
válasz
(HUN)IronMan #21747 üzenetére
nekem xp m van és akad ,eddig maxon ment hibátlanul
-
fair play
csendes tag
-
fair play
csendes tag
visszatérva ahhoz hogy hol mi van és mi nincs az orosz pt-n cls5 a legnagyobb kocsi mégis van hely hagyva cls 8 kocsinak is
és azonkivül ugyanez van a tuningokkal 4es szint a legmagasabb ami megvásárolható mégis van 7es is . Lehetséges h a pt-n lesz ilyen,mivel nekünk már van cls7es kocsink márcsak 8as jöhet ? vagy van ilyesmiröl valakinek valami infója?
[link]
[link]ja és a reg nemtom de tudhatnak valamit már elöfordult hogy kiléptem versenyböl megnézni a bpjüket (ami nemvolt tök üresen mentek) és akkor is olyan idöket mentek amilyeneket eddig csak full bps szobában láttam (vagy még annál is jobbakat) Szerintem tudnak valamit amire mi még nemjöttünk rá
-
fair play
csendes tag
project torque ahogy PaJa látni szeretné
ilyen buggal még nemtalálkoztam -
fair play
csendes tag
már kezd felidegesiteni a pt , 2percenként ledobál és annyira laggolok h nem látnak a többiek,pedig nem szoktam laggolni,szerintem nem is az én hibám mert a többi szerveren nincs ilyen gondom
-
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21598 üzenetére
azért kapkodok ennyire h minnél több rp/xp t szerezzek a gina elött
-
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21591 üzenetére
ha az orosz pt re gondolsz az olyan,h 2rp t ad 1 pezsgőért és kb 30-100 rp/xp 1 verseny ott már gina van.és minden autó ap s, én itt fionával 3-4 nap alatt 2 millio xp t csináltam ap és csalás nélkül szerintem nem nehéz fejlődeni,persze volt 50% xp bonusz
-
fair play
csendes tag
ide mikor jön gina?az orosz és japán szerveren ugy látom már az van,de katasztrófa
-
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #21534 üzenetére
ez a hiba nem a programban van? velem is előfordult 1szer,mentünk simben és mindenki leesett a semmibe...
-
fair play
csendes tag
ez mi?
mindent tudok csinálni csak a room chatet nem tudom használni.
-
fair play
csendes tag
ha igy kaptam le az nem baj?
-
fair play
csendes tag
server is shut down,5 perccel elötte jön ki a visszaszámlálás
egy 60 körös TA verseny végén csak ugy ledob,a német verzióban 1 órval a lekapcsolás elött jön ki a visszaszámlálás és nyugodtan be tudsz fejezni egy 60 körös TA versenyt is
-
fair play
csendes tag
Paja ilyet még te sem tudsz
-
fair play
csendes tag
nem konkrétan ezekkel az eventekkel van bajom (sőt örülök h foglalkoztok is ilyen dolgokkal) hanem pont azzal amit irtál ''vezetni is tudni kell'' cops and robbers ben vezetni a mostani explorer fizikával ( köszönöm de neeee) ugyancsak ctf a sok class5 (azaz lancer és wrx) a sok jobbra-ballra rángatózó hülyegyerek tényleg komoly vezetési technikát igényel
-
fair play
csendes tag
jancso ne idegelj mert téged lenyomlak bárhol
-
fair play
csendes tag
JA ÉS CSAK ANNYI HOGY VESSZEN ÖSSZE VELEM VALAKI HÁTHA MEGINT VERSENYEZHETÜNK 1 JÓT SIMBEN !!!!!!! ( és Creative válaszára visszatérve eddig 0 ap-t költöttem a játékra, mivel szlovákiából játszom a gamet és innen nemlehet mobilról ap-t venni a számlaszámom meg ....
)
-
fair play
csendes tag
nemtagadom sokat comboztam ahhoz h 40lvl legyek ( de lvl 8 tól lvl 30 ig ta ban nyomtam azért ismerem ezeket a rammolókat) 30 tól 40 ig explorer 40-42 sim és minden ami fizet
ez a pályafutásom röviden amit azért nembánok mivel explorerben annyi ismerösre tettem szert ( a mai sim játékosok ) hogy elsem hiszem. ehhez a combohoz visszatérve csak azért játszottam mint sokan mások hogy legyen mivel versenyeznem a késöbbiekben simben.Mostmár nemküszködöm rp/xp gondokkal mint a mostani uj regisztrálók,akik lehet hogy jó játékosok lennének a késöbbiekben magasabb class kocsikkal ( imádom az uj cobrát,ami elérhetö szinte mindenkinek és sok uj játékos van aki ezzel a kocsival szinte verhetetlen ) csak nemjutnak el odáig.
Nameg ezek az eventek 1 nagy hülyeség az egész nem arrol szól ki hogyan versenyzik hanem ki mekkora gyerek ( koth , cops and robbers ) miért nincsenek igazi sim eventek ( és nem a mostani tournamentre gondolok full gyerekes bp-kkel ) ??? -
fair play
csendes tag
több nicknevem van a pt-n ami nemtitok
legtöbbet a HUN-NIA névvel játszom de mostanában inkább a level r en találsz ugyanezzel a névvel a tesom acc ja pedig a 17 HUN valamikor azzal is játszottam de az már rég volt ja és a ph crewen belül a crowkinsal wok ez az összes
-
fair play
csendes tag
lehet h titeket nem lökdösnek,és kerülnek a szájhősök is,mert látják h nagy csapatból vagytok,és a Paja sárga szobáiban sincsenek lökdösködések,de nincs mindig sárga szoba,és azon kivül már nagyon nehéz normális szobát találni....próbáljátok ki,csináljatok 1 uj regisztrációt és nézzetek szét arcadeban,az uj névvel.elviselhetetlen amit ott csinálnak,a németeknél ilyet nem tapasztaltam.
-
fair play
csendes tag
ezt a level r témát azért hoztam fel,mert itt a pt n már szinte nincs ki ellen játszani,nemlehet ta ban nyomni,sokan csak azért játszanak ott,hogy kilökhessenek.és 1 érdekes dolog,ha itt a pt n valakinek köszönök mert tudom h magyar sokszor irnak privát.hogy honnan ismerem,mért köszöntem neki...itt a level r ben totál idegenek természetesnek veszik a köszönést és rámköszönnek(hallo hun,hi hun),és 1 nagyon felháboritó esetem is volt a pt-n mikor 1 román játékos ellen játszottam és nyertem azt irta h megbosszulja és h magyarok a gázkamrába....és ezért elgondolkodtam hogy itthagyom a pt-t lvl42 nél....1 napja játszom a level r játékot de itt nem lökdösködnek,lehet h szigorubban büntetik és azért...na töbet nem irok erröl a témáról,csak ezt még megakartam osztani veletek...
-
fair play
csendes tag
ja és ami kimaradt a pt-t lvl 41 felett már nincs értelme játszani minden kocsid meglehet +minden pályán mehetsz a level r ben lvl 48 az utsó tuning a morelloba 1xóval addig van miért játszani, de az is rp-s
-
fair play
csendes tag
most töltöttem le a pt német változatát,és nagy meglepetés ért.morello 300 000rp,az autók és a tuningok olcsóbbak.gp-t olcsóbban lehet venni mint a pt-re ap-t.uj autók,a cobra ott class 6...szebb tuningok,de mondjuk ott is kevesen játszanak (lehet azért mert ugyanugy fizet rp/xp t mint a pt)
Paja nemrég beszéltek a gs ek arrol hogy a morello a pt n is ott lesz a shopban (megemelt lvl követelményekkel) mit hallottál,hallottatok róla? -
fair play
csendes tag
válasz
UnConnecteD #20982 üzenetére
én sim driftelni balance nélkül szoktam ennyi a nagy titok,nekem ugy a legjobb...
versenyre már kell balance...
-
fair play
csendes tag
nekem 1 dolog tetszik a patch ben az a cobra,nagyon könnyü vele sim driftelni és jó versenyezni is vele... de van akinek az sem tetszik ...
-
fair play
csendes tag
válasz
Bazzzs #20976 üzenetére
nem tagadom én is ezt csinálom az uj patch óta, mert nincs ki ellen játszani,rengetegen itt hagyták a pt t,1 a lényeg h azoknak tetszik akik csinálták ezt a frissitést,szerintük igy jól van minden,ők nem látják h elmentek a játékosok
amugy én lvl 31 vagyok,és még van 1 közös nick nevünk a tesómmal az lvl 42 -
fair play
csendes tag
no comment
a combo nekem is hiányzik
mióta nincs sim driftelek, de azt sajnos csak ismerősökkel lehet,mert sim drift szobákban nagyon ritkán driftelnek
és a sim driftet sokan a fánkkolással keverik
-
fair play
csendes tag
-
fair play
csendes tag
hali. még uj vagyok itt én is... 1 pár napja játszottunk 2en 2 gs ellen.. én második voltam és a csapattársam az első.. az utolsó körben kidobtak minket..ez miért volt?a gs ekre nem vonatkoznak a szabályok? fair play? és ma is 1 gs csalt,no bp szobában senki nem használt bp t csak 1 gs dobott be 4es nitrot loading közben,de azt hangoztatják h fair play,ez már tulzás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest