Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Hogy aza!!!!!
Frank mondta hogy inditsuk ujra a gépeket, hogy nelegyen majd baj, erre kékhalálla indul most a PT. Ezt nemhiszem el! -
kisvardai
tag
hello most gyertek játszani 215%meg most +50% meg + 15 % most jol lehet kaszálni!!!!Ezt nézzétek meg!
egy kis bugom volt!!!
-
-
mazda626
addikt
Hova tűntek a jó kis only PH TA-k? Pro tele van már paraszttal, kiléptem megint a sok idióta miatt.
-
Plokijuma
aktív tag
Ezt nem hiszem el...
Eddig ritkán volt olyan, hogy a játék kivágott az asztalra...
De most zsinórban 3szor is.... (nincs semmi húzva, drivert sem volt frissítve)
Jellemzően akkor dob ki, mikor két kocsi (vagy a szellem képük) összeér.Egyébként mind a 14 verseny feladásom az asztalra kidobósdi miatt van....
-
ABnormal
őstag
ma meg olyan történt velem,hogy a sárga füst kék lett és ezekután már mindegy volt,hogy mit csinálok irányíthatatlan volt az auto...
-
Plokijuma
aktív tag
Itt láthattok pár képet az új autókról.
-
pisti
őstag
Nekem csak a mikrofon van sound inpunál
Azért mert a hangerő választó ablaknál az inputoknál a mikrofon van kiválasztva, nálam sztereó keverő néven fut az a csatorna amit ha kiválasztok, akkor veszi a hangot is szépen a fraps, viszont utána tedd vissza a mikrofonra, ha szeretnéd használni.
-
Shad0w
senior tag
RÁJÖTTEM! A Harpoonok okozzák. Most már egyértelmű. Akárhányszor megyek Harpoon ellen így belassul a kormány, minden más esetben pedig jól működik. Vki aki tud angolul, és tudja hol kell az ilyen topicokat megnyitni a PT fórumán és aki Paja1 és aki GS (és akinek ez a dolga) nyithatna egy topicot ezzel a problémával vagy beírhatná oda ahova való.
-
PaJa1
őstag
Ha kevesebb mint 25öt vagy fenn a 2 hét alatt összesen. És ez sorsolásos, nehogymár mindenki kapjon 1 autót...
Nekem csak a mikrofon van sound inpunál -
MaciG
addikt
nah de akkor se stimmel itt valami
B-roadon eddig mikor csak a csjszi volt aktív, akkor 2000RP-nél adott 4000-et(duplázta), most 2000RP-nél ad kb 7400-at ,és ha a 4000k-ra (amit csak akkorad mikor a csajszi van) rászámolod a 15%-ot az nem lesz 7400, tehát itt valami bug van
-
Amur
addikt
nem akartam túl hosszú hszt.szóval mit szólnátok ha reggelnénk itt egy PH klánnal a nyereményekért,egyéniben gondolom mindenkit csikol ha a kocsi nem is mert van akinek van rx-7,de a mellé nyerhető AP,meg a klánnal nyerhető cuccok is jól jönnek.
vagy a project torque klánhoz érdemes csapódni mert úgyis ők gyüjtik be a legtöbb embert,és a legtöbb online időt?
-
Amur
addikt
van új event:
Contest #1 - Play to Win!
Individual Play to Win Contest!
Registered Xfire users who join the official Xfire Project Torque Team and play Project Torque during the period of March 5th to March 19th will be entered into the Play to Win competition where they will have the chance to win prizes. Individual Winners will be chosen at random within three "hour tiers".Ten (10) Tier 1 Prizes: 45 or more Hours
Mazda RX-7 + 10,000 Aeria PointsTen (10) Tier 2 Prizes: 25 to 45 Hours
Toyota MR2 + 5,000 Aeria PointsTen (10) Tier 3 Prizes: Less than 25 Hours
Toyota Corolla + 2,000 Aeria Pointsvan klános verzió is:
Contest #2 - Clan Competition
Clan Competition:
The winner of the Clan Competition will be the Clan that has logged the most total Project Torque hours within the 15 Day period.To enter your Project Torque Clan into the competition, post your Xfire clan name and link (or URL) in the Project Torque forum.
If you don't have a clan, you can find friends in our official Xfire team and start your own, OR try to join a Project Torque clan that already exists on the Clans page.
The entire Clan (up to 300 members!) will win a 10 pack of 3x Nitros and a 10 pack of 1.5x Nitros
folyt.köv.
-
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #4258 üzenetére
Bródón a hajtűben a fa kissé szélesebb mint aminek látszik
Ugyan ilyenek vannak a derékszögy kanyaroknál City tourokon.
Én is imageshackra teszem fel a képeimet, ott ha foruimra akarod kitenni akkor értelem szerűen a forums utáni címet kell bemásolni a forumbaezzel csak kicsi képet teszi ki a forumra és ha rákattintsz akkro adja nagyban
a jutyúbos videjóm nincs hang, így kevesebb helyet foglalt, hamarabb kész volt a feltöltés...sietnem kellett nagyon a végső gong közelében jártam... -
pizzas84
tag
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar #4237 üzenetére
Csak hogy ne maradjon lezáratlanul részemről sem: E2140 kiskerben 14 alatt van.
Egy 3ks léghűtés tartja 60 fok alatt 1.4Vos tuning mellett állandóan 3200on tolom.
A tiéd is megy alapfeszen 400as FSBn nagy átlagban és te is tuningolod. Tehát?
Tuningolni jó, akinek sok pénze van, vegyen drága cuccokat. Nekem nincs, ennyi.MaciG
"+100% bónuszt ad és arra rájön a +15%, akkor abból ,hogy lesz 215%"
...az eredeti összeg a 100%. +100% és +15%, tehát? Általános iskolai matek -
MaciG
addikt
OFF: Ha a szponzor csaj +100% bónuszt ad és arra rájön a +15%, akkor abból ,hogy lesz 215% ???
-
Veg1ta
tag
Nem kell regisztrálni. Nekem ez vált be----> www.imageshack.us Viszont a fórumba nem tudom hogyan kell berakni a képet.
Hátizsákkal mentem béródon, 15% rpm, 10% tapadás, a 2.09 -es időmet 2.04-re javítottam (nitróval). De érdekes volt, mert volt olyan kör amiben sztem jobban mentem és már az első checkpointnál lassabb volt az idő.... Efogyott a nitró, de így is javítottam körönként időmön.
Utolsó körben meg ugyanúgy mentem, mint máskor és 2.02.975 lett a vége!?
Tegnap még a 10% fék is bent volt és úgy csak 2.09-es időt tudtam menni.
-
Shad0w
senior tag
Tudna vki segíteni, hogy hogyan kell a PT fórumán képet berakni a hsz-be? Mer amit a kepfeleltoltes.hu csinal az csak pici képet rak be. Külföldi képmegosztós oldalon meg nem akarok regisztrálni.
-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem a Harpoonos kollégákhoz. Nektek is állandóan felborul a járgányotok? Én már megbolondulok az enyém, ha kell, ha nem állandóan a tetején vagy az oldalára fekszik. Még akkor is ha BACKPACK-ban benne van a borulás gátló, sőt akkor még rosszabb. -
Plokijuma
aktív tag
Minden event végeredményét leszoktam menteni, hogy később ne legyen belőle vita. (TrackMani Nationsból ragadt rám ez a hülye szokás)
Egyébként komolyan azt gondoltad, hogy miközben megy az event, valaki olvasni fogja a PH-t a versenyen résztvevők közül?
(tudtommal csak rögtön a verseny után lehet képet készíteni a végeredményről )
-
dokar
addikt
válasz
msgt.fubar #4240 üzenetére
autofeszes tuning a legjobb, de ami ennél is jobb az feszlépcsős (AMD)
a tuning inkább a memóriát vágja haza, mintsem a procit.
na de ne akarjátok hogy én is belekeveredjek ebbe a témába. -
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #4243 üzenetére
Sorry én is hülyeségeket írtam így estefelé 2 üveg sör után
-
PaJa1
őstag
Akik az első MUDos eventemben voltak jó lenne ha elcsípnének 1 screent a finishről. kilépett a játék.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #4241 üzenetére
no offense, most kicsit durvábban jönnek belőlem a szavak egy nehéz és fárasztó hét után. písz.
-
pappen
tag
Elindítottam egy lavinát, pedig csak segíteni szerettem volna.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #4240 üzenetére
"...és ha eladod használtan? akkor szívjon vele aki megvette?"
Ha jól sejtem akkor ez nekem szól
**Tehát én is köszönök mindent + stb... én is csak véleményt nyílvánítok (ezt mostanában mindenki ellövi pedig ez teljesen nyílvánvaló
)
Lényeg hogy én sem vagyok laikus és én is hajtottam már mindenféle alkatrészt gyári értékek felett és váltam meg tőlük itt a PH aprón (is).
Mindenki tudta mit vesz (meddig volt húzva stb...) így panasz nem érkezett még semmimre és senki nem szívott még a cuccaimmal.
goto **
endpappen
Nincs ezzel semmi gondEz itt a PH-n elkerülhetetlen. Ha hardver kérdés merül fel csak úgy özönlenek a tapasztalatok, érvek stb...
-
msgt.fubar
senior tag
nem laikusként állok a dologhoz, mert tuningoltam már sok mindent, sokféleképpen, tudom mi a dörgés. de én ma már inkább a stabilitást és a megbízhatóságot, illetve az élettartam megőrzését tartom fontosabbnak WR-ek felállítása helyett. és a stabilitáson nem 24 óra orthost értek... én perpill alapfesz alatt járatom a procit 2.8 GHz-en, mert az mindenre elég.
a procit hamarabb hazavágja a tuning (és nem picit hamarabb), de persze lehet ilyen elven is gondolkodni, hogy nekem oly' mindegy, hisz addigra én már nem használom. és ha eladod használtan? akkor szívjon vele aki megvette?
az hogy ki mit és hogyan csinál a gépével az egyéni dolga mindenkinek, csak vélemény-nyílvánítottam, köszöntem...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Szerintem is inkább hamarabb elavul a proci és lecseréled, minthogy tönkremenjen a (nem extrém) tuning hására
-
PepeDon
tag
válasz
Azt, hogy hamarabb tönkremegy nem hinném (előfordulhat, lehet 'kicsit' gyakrabban, mint lottó ötöst nyerni). Aki nem 'bevállalós', az nem csinálja. Nekem az elmúlt 5-7 évben nem volt olyan alkatrész, ami összesen 1 napnál tovább a gyári órajelén ment volna.
-
msgt.fubar
senior tag
a gyengébb c2d-k kivételnek számítanak, azokból tényleg 90% felett vannak az extrém jól tuningolhatóak. de nagy átlagban nincsen értelme a tuningnak. hamarabb megy tönkre a hardver, az a kis teljesítményplusz (+5-15%) pedig nem éri meg az egészet.
ja és kicsit a ferdítésekről: a 2140 még most sem 10k, és ugyan nem tudom mikor vetted, de inkább húzott a 20k felé. aztán a 2140-esek közül sokan mennek 3GHz-en, kevesebben 3,2-őn, efölött pedig extrém kevés (extrém sok fesszel). végül pedig inkább kiadok procira +10k-t mint adjak neki fél volttal többet meg vízhűtést. az már csak a sors fintora hogy sikerült anno féléve 22k-ért szereznem egy e6400-at.
-
Speed®
titán
Nekem is csinált már ilyet. Utána lelkesen próbáltam megismételni mikor úgy jött össze, de akkor már fekete zászlót kaptam. Sajnos, pedig ez jó kis bug
PaJa1 A tuningról: 10ks procim van, ami 125%OCt bír (1.6->3.6GHz) és ezáltal veri a 40ks gyárilag 3GHz körül járó procikat. Szerinted megéri tuningolnom, vagy tömjem meg a procigyártó zsebét jobban?
Ugyanez vidkariknál, estébé. 25% tuning alatt hozzá sem nyúlok semmihez
Nekem nincs felesleges pénzem, de szeretek kompromisszummentesen játszani, ez van.
-
dokar
addikt
magyarázatot várok a következőre:
mentem a belsőben, mikor egy arc rám rántotta a verdáját, mert hirtelen eszébe jutott, hogy tankolnia kell. a pit bejáratánál volt pár koccanás, mire kiírta, hogy az aggresszív vezetésért a következő körben pit áthaladásos büntit kapok. na mondom ha már bünti úgyis, ezért a box utcában már be sem tartottam az 55-öt. nyomtam neki mint állat, fékezés, megtankolás, padlógázzal kigyorsítás. de a legjobb ami ez után történt: a következő körben nem kérte számon a penalty-t.
replay le lett mentve.
-
Veg1ta
tag
Mikor kezdődik a plusz xp/ap/rp hétvége??? (vagy csak én nem vettem észre, mert tv-t nézek játék közben?)
Még két fekete listás: Cybergr és Lizzio. Utóbbi még verseny után fel is volt háborodva hogyan is kaphatott 10 körös versenyen 3 áthajtásos büntit, ütközések miatt. Én is kaptam tőle egy kifordítást így én tudom rá a választ....
-
PaJa1
őstag
Talán mostmár siekrül elindítani az eventet. Kb. mingyá kezdődik
-
Shad0w
senior tag
Kezd elegem lenni már ebből. Nemtudom, hogy más is találkozott-e már vele, de nálam mostmár nagyon gyakran, szinte minden 2. versenyen a kormány lassú. Tehát nem fordul, ráadásul mivel billentyűzettel játszom és bevan kapcsolva a kormány rásegítés (ami valójában csak ellen kormányoz), azis belassul és lehetetlen irányítani a kocsit. Felrakok két replayt, csak a kormányt nézzétek. A togue-n egy rossz a Kidney-en pedig egy jó kormány látható.
Örülnék, ha az új pályák, meg csicsa kocsik, meg vadonatúj állapotikonok helyett valódi javítások lennének végre a peccsekben. -
pappen
tag
válasz
Pjotor1986 #4220 üzenetére
Szia!
Mielőtt ilyenek írsz, olvass figyelmesen légyszíves. Köszi.
Hidd el, ki van tesztelve. Nem hazudok, minek.
Üdv. -
PaJa1
őstag
Azért vannak alul feszkózva és alacsonyabb órajelre állítva mert eze ka szílicium lap széléről kerültek ki és a biztonásg és stabilitás miatt vannak ilyenre beálíltva. A gyárilag erősebbek is ugyanarról a lapról érkeznek csak jóval közelebb az origótól. Pár éve még benne voltam a témában, de körülbelül 4 éve tojok a PCre...Minden játék elfut valahogy. A PC pénztemető - csak viszi a sok tízezrest. A PT megy a PCn is meg a laptopon is, jelenleg nekem ennyi elég
MaciG mostmár értem
Kezdem izzítani az Xplorer eventet. Aki már sokat nyert az legyen oly kedves nem nagyon belépegetni...a többinek is szeretnék helyet biztosítani -
MaciG
addikt
HD 3850-es-en alapból elég trágya a hűtő és kb olyan 25%-on pörög (nem zavarja az se ha a kártya 100 fokos
) és azt emeltem meg 70%-ra. Tuningolni megéri, ho olyan komponensekből építed a géped amiket bűn nem túlhajtani, eddig nekem se volt semmi bajom Crisys,dirt, PS,cod4 tökéletesen megy pedig azoknak azért jóval erősebb vas kell, de ez már naony OFF
Jah és tudok ajálnani valmi jó gamepadot? , mert az enyám haldoklik
CSak annyi a lényeg ,hogy analóg legyen rajta, rezgés,stb nem kell. Billentyűzettel egyszerűen képtelen vagyok irányítani a verdát
-
pisti
őstag
Azért érdemes sokszor tuningolni, mert sok alkatrész, csak annyiban butított a nagytesókhoz képest, hogy alul van feszezve, meg jóval alacsonyabb órajelen megy gyárilag. Pl. C2D-knél a +50%-os tuning az teljesen átlagos, de a +100%-os tuning sem ritka egyes prociknál.
Sok videókártyán is sokat lehet tuninggal gyorsítani, ésszel kell csinálni, annyi.
Attól mert te nem érted ezt meg nem vagy járatos a témában, még van létjogosultsága a dolognak. -
PaJa1
őstag
Ezt nem értem teljesen. A hűtőt járatod üzemi körülmények felett?
A másik meg hogy minek kell egyáltalán túljáratni az órajeleket, időzítéseket? Nem lesz tőle annyival jobb hogy megérje kockáztatni a fagyást és a képi hibákat esetlegs hardver károsodást...szerintem... -
pappen
tag
Szia!
A tuningot nem nagyon szereti ez a játék, ha tuningolsz valamit, vedd vissza, amíg meg nem szűnnek a hibák. Tapasztalatból tudom, kb 15 "törölt" versenyem van a tuning miatt.
Minden játék és teszt tökéletesen működik, csak a PT nem bírja a tuningot a határ közelében.Üdv.
-
Shad0w
senior tag
EXPLORER EVENT VAN MOST!
Még két hely van
-
Shad0w
senior tag
Lefordítaná vki? Köszönöm.
-
UnConnecteD
senior tag
Starting 2/29 at 4 pm PST we will be starting our first regular Bonus Rush Weekend!!
During this event we will have a bonus +15% XP and bonus +15% RP.
hetvegen tobb pont lesz
-
MaciG
addikt
Néha úgy érzem ez a játék egy vicc! Végre megoldódott a probléma ,hogy nem dobál ki asztalra, nincs kékhalál, erre most meg az van helyette, hogy csak úgy kifagy az egész gép és kapufa... Valami ötlet? Újrateszem a gamet ha nem jó akkor a win-t, más ötletem nincs
-
PaJa1
őstag
válasz
pizzas84 #4200 üzenetére
Mindenki kap 500 APt
Ha jól tudom akkor péntek,29-e reggel 7ig
Én frapsel csinálok videot a replaybol amit aztán virtualdub-bal divx tömörítek és ezeket teszem be premier pro 2 -be. Most csinálom, meglátom mi lesz belőleJa és RUSH 7vége! lehet izzítani a lányokat a 215%os bonuszért. vagy többért ha van XP csaj mellé duplázód
Remélem összejön 1 fulltuning ára a kövi kocsira
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest