Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stig20
tag
Level R-re megy egy voks.
-
Stig20
tag
válasz
_DarkDevil_ #25556 üzenetére
Köszi a választ!
-
Stig20
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani valamit amivel k lehet játszani ezt a Level-R-es hülye IP bant?
Hotspot Shield-et kipróbáltam, de sajna nem megy...
Gondolom van más megoldás is, csak én nem tudok róla. -
Stig20
tag
Nos próbálgattam egy pár drivert és a 9.3-assal megtáltosodott a játék, ahol eddig akadt szinte siklik.
Alapból a 9.12-es volt fent, utána kipróbáltam a Paja által ajánlott 9.8-at, sajnos semmi változás nem volt nálam, aztán a 9.4-est, de ezzel valami probléma adódott, utána kipróbáltam a 9.3-ast és ezzel nagyon szépen fut a játék. Majd kíváncsi leszek a többi játék mit szól majd a driverhez. -
Stig20
tag
Már végignyomtam kétszer de egyszerűen nem tudom abbahagyni.
-
-
Stig20
tag
Sziasztok!
Volna egy problémám a játékkal kapcsolatban. Újra feltettem, gondoltam benézek, de sajnos néhány helyen iszonyatosan akad és én ennek az okára szeretnék rájönni. Csak az én gépemet utálja a játék vagy mások is így vannak vele? A régi Geforce 7300 GT-men is jobban ment, sose akadt be ennyire, pedig a mostani VGA-m kicsit komolyabb. Minden más játék megy hiba nélkül, pl. Dirt2, Counter Strike Source.
Remélem tudtok valamit mondani.
A gépem az adatlapon. -
Stig20
tag
válasz
[pH]Lacika #13725 üzenetére
Hát nekem totál elborult az agyam mikor láttam, hogy az a hülye Kubica elkezd szlalomozni Vettel, és Hamilton közt. Majdnem levertem a monitort, nagyon tudok drukkolni, meg bele tudom élni magam.
Eddig csíptem ezt a kupica gyereket, de csak eddig...
PT-hez: Jövő héten kezdődik az ausztrál sport szedán bajnokság, remélem sikerül belövögetni a kocsijaim, meg értelmes helyezéseket elérnem. -
Stig20
tag
OMG! Aki nem nézte az F1-et nem tudja miről maradt le. Hihetetlen!!!!! MI volt az uccsó körökben!
És Hamilton lett a Világbajnoook!!!!!!!!!! -
Stig20
tag
Ezt nevezem én szoros versenynek.
[link] -
Stig20
tag
Tegnap rám is írt valaki, ilyen ügyben de nem válaszoltam mert az angoltudásom annyi, hogy megértem amit írnak, de visszaírni nem tudok.
Csak pislogtam, hogy miről van szó, azt írta beszélni akar velem mert valaki a HUN klánból jelentette ezt a srácot...
Jah, és télleg tökmind1, hogy valaki hanyas levelen van, én is 36-os vagyok, de van hogy annyira bénázok, hogy 20-asok, meg annál is kissebbek is körberöhögnek. -
Stig20
tag
válasz
[pH]Lacika #12490 üzenetére
Pffff, túl laza lettél.
Örülnék ha nekem is ennyire menne a gém, de sajna tegnap bemonta a gamepadom az unalmast, úgyhogy billel kell tolnom, ami nem nagyon ment mert nagyon rászoktam a gamepadra. -
-
Stig20
tag
Istenem, ezek a drift kocsik.....
Beleszerettem mindbe, de nincs rájuk pénzem.
Asszem egy Hexan ma összejön, Stalliont meg majd veszek akkor ha már fullos a Vette, mert az uccsó body még kell rá. -
Stig20
tag
Az hogy a büdös francba létezik, hogy a lvl 4-es vettémet állvahagyja egy majdnem fullos panama wanganon?????? Mindkettőnknek bent van a BP, indulunk, de már az első másodpercben vagy 15 méterre van, és meg sem áll a párszáz méteres differenciáig, mikor beér.... Ilyen szar lennék, vagy ennyire fosh a vette, vagy mi van???? Én ezt nem értem.
-
Stig20
tag
válasz
[pH]Lacika #11696 üzenetére
Hát igen, én is hihetetlen ritkán lépek fel, mivel itt a suli, tanulni kell, meg hát inkább a zene meg a filmezés megy, és hülyülés a haverokkal.
Meg a játék sem az ami régen volt, persze ezt már millióan írták. Nekem is a régebbi rendszer tetszett. De azért néha még felnézek, remélem találkozunk még a játékban. -
Stig20
tag
Na helló mindenkinek!
Nyáron nem nagyon voltam aktív, vagyis egyáltalán nem.De mostmár jövök vissza noobkodni, és majd olvasgatom a fórumot. Láttam volt egy-két zavaró elem, de sikerült kiiktatni aminek örülök. Na de majd találkozunk a játékban is.
Most jut eszembe, hogy valaki találkozott olyannal, hogy verseny után nem kap RP-t? Mert tegnap éjjel nyomtam 3-4 versenyt, és mintha ugyanannyi PR lett volna mint mikor beléptem... De lehet, hogy csak kómás voltam. -
Stig20
tag
Nem hinném, hogy esélytelen vagy a ligában, mert elég sok kezdő, meg ismeretlen név van, ráadásul 8-an még nem küldtek visszaigazolást Frank-nek, hogy tényleg indulnak.
Én meg az előző ligában csak 3.-adik lettem, és mostanság szinte semmit sem versenyzek, inkább driftelgetek. -
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #9229 üzenetére
Szerintem is ilyet vegyél. Tökéletes minden szempontból. szerintem....
-
Stig20
tag
-
Stig20
tag
válasz
Creative997 #8815 üzenetére
Hehe, csatlakoztam, de talán én leszek a legfiatalabb a club-ban.
-
Stig20
tag
válasz
Creative997 #8811 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy az IWIW profilok nem publikusak, vagyis ha valakinek nincs iwiw profilja akkor nem tudja megnézni a te profilodat. Úgyhogy sztem iwiw kilőve.
-
Stig20
tag
Ha már bugoknál, CTD-nél tartunk. Nekem mostanában nincs CTD, régebben is csak kevés volt, úgyhogy ezen a téren szerencsés vagyok. De ma pl. vagy 4-szer volt olyan, hogy belépünk a versenybe, és onnan sehova, szépen fut a kamera ide oda, adjuk a gázfröccsöket de a verseny percek múlva sem indul... Ez az egyik kedvencem.
Aztán circle, drift, corvette, kiesek a pályáról. Ez sem az első eset, ez is volt már párszor, és ha véletlen vissza is rak a pályára és elindulok, újra leesek. Sikerült is elérnem a 999 KM/H-ás sebességet zuhanva.Sajna ezt a sebességet pont nem sikerült lekapni, de ezen pl. már 999 felett megyek: [link]
Itt pedig 700 felett: [link]
Szóval egyre érdekesebb a játék.
Jah, és a konfig: Intel/XP és ritka CTD -
Stig20
tag
válasz
ABnormal #8552 üzenetére
Ha csak mudra kéne, akkor inkább vegyél buggy-t. Elképesztő, mennyire megy az a kis mocsok.
Asszem Krivjur vett Spiedo-t és én meg Buggy-val mentem ellene, és minden pályán otthagytam. Én is csak funból veszem majd meg, mert tetszik.
MaciG: Hangkártyának nincs valami equalizer progija? Mert azzal be lehetne állítani rendesen.
Látom SB Live-od van, azon biztosan be bírod állítani. -
Stig20
tag
Tök yo.... Végre összejött a pénz a Spiedo Forte-ra, láttam már más is szaladgált vele, gondoltam megveszem. De persze nem lehet. Azt írja, hogy shop item not found...
Péntek 13.-adika van, ami látszik is mee ma semmi nem sikerül. -
Stig20
tag
válasz
[HUN]-Kisa #8536 üzenetére
Azt vágom, de én nem akarok érte fizetni mikor elméletileg kapnunk kéne 75 mérföld után.
-
Stig20
tag
válasz
Target78hu #8531 üzenetére
A Phoenix-emre, nem is vettem még body-t de nem is fogok, mert driftre nekem így is elég. Meg azért tényleg fura, hogy mindegyik body upgrade drágább mint maga a kocsi....
Most néztem a Corollának pl. lementek az árai, ennek meg csak emelkedik.
Jah, és szerválj be egy Corvette-et driftre, nekem bevált.
Kisa: Ezzel a géppel igen lazán elfutosik majd a game.
Ploki: Én sem kaptam még sárga kulcsot, de tulajdonképpen nem nagyon tud izgatni. -
Stig20
tag
válasz
quadroracer #8511 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon fog rajta segíteni semmi.
Nekem a fapados kis Genius gamepadom ilyen egy-két játékban, de sehogy nem lehetett beállítani, hogy normálisan kanyarodjon. Szerencsére PT-ben azért elmegyeget. -
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #8418 üzenetére
Nekem nincs Panamám, de próbáld meg hogy leveszed a tuningnál a gumikat, és raksz előre gripet. Biztos lehet nyomatni millákat vele, csak nehezebb ezzel mint egy Corvette-al, vagy Phoenix-el. De ha így sem jön össze akkor sry...
Ja és sztem egy acc+ is jól jön mikor kipördülsz, és gyorsan folytatni akarod a driftet. -
Stig20
tag
válasz
[HUN]-Kisa #8399 üzenetére
Corvette-re vegyél hátsó gripet sztem, és acc-ot. Én legalábbis így nyomom a versenyeket.
Drifthez meg kiveszed a hátsó gripet, és nyomatsz be egy elsőt, vagy anélkül.
A ventri meg jó móka, de én csak hallgatni csatlakozom, mert egyébként is elég szűkszavú vagyok.. -
Stig20
tag
Én még egyetlen versenyt nem mentem, de sztem így jobban is jártam ahogy olvasom. Nekem elég a drift, meg a drag. Majd igyekszem finomítani a driftelési technikámon, aztán csak nézhet mindenki...
-
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #8249 üzenetére
Corvette-hez sztem nem kel semmi, max előre egy grip oszt jónapot.
-
Stig20
tag
Hát szép és yo a gém, csak az a bajom, hogy alig ad rp-t meg xp-t drift módban.
Meg ez az új chat sem jön be nekem nagyon, de majd megszokom...
Ez pedig egy verseny elején történt:
http://kepfeltoltes.hu/view/080606/shot167_101_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Stig20
tag
Bocsi Magic, de kifagytam...
Ma a kemény 3 versenyemből, 2-ből kifagyok. Szép kis arány. -
Stig20
tag
válasz
Dr. Romano #6037 üzenetére
Úgy tudom, hogy minenkinek nullázzák az acc-ját, vagy újat kell csinálni. Én újat csináltam mert a réginek a jelszavára nem emlékeztem.
-
Stig20
tag
válasz
Dr. Romano #6034 üzenetére
Én nem nagyon éreztem különbséget, mikor penalty után off lett a rásegítés. Mintha kicsit más lett volna de ugyanúgy lehet haladni tovább. Jah, és próbáld csak ki az újat, nekem nagyon bejön.
-
Stig20
tag
Én az ausztrál bajnoksággal kapcsolatban kérdeznék valakit, hogy kapott e egyetlen RP-t is a versenyek után?
Mert elméletileg minden verseny után kapsz az első helyért 10k-t, másodikért 7-et és így tovább. Én ma vettem észre hogy 10 k-val több RP-m van, azaz kaptam az egyik 1. helyemért manit, de akkor még hiányzik 27k...
Egyébként aki benne lesz a legjobb 7-ben és jön az 5.-ik utáni uccsó versenyre az majd választhat autót a listáról, helyezési sorrendben. Ami szerintem jó. -
Stig20
tag
De úgy meg nincs élvezet a játékban ha csak 3 autód van.
Majd elügyeskedek a 9 szekérrel.
Egyébként már mentem panamák ellen Harpoonnal, és hát elég gyorsak.
A Phoenix meg tetszik, de nem tűnik túl gyorsnak, Stallionnal le lehet verni könnyen pedig beruháztam volna egyre.
Egyébként már Gamepaddal nyomom, úgyhogy remélem nem lesznek fura irányítási problémák. -
Stig20
tag
Hát nekem mostmár totál befellegzett, így hogy mindenkinek 6-os autója van. Mind1, rookie-ban még van esélyem...
-
Stig20
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5179 üzenetére
Már bocs, de nekem 1100 AP-m van csak eventekből... Csak oda kel figyelni a fórumban meg hasonlók. Még az is lehet hogy ezt kipótotlom még 1000 AP-vel mert az a 10 dolcsi nem egy nagy pénz és veszek egy EVO-t.
Meg meg lehet lenni AP-s kocsik nélkül is... Csak Corollám van ami AP-s, azt is úgy nyertem.
-
Stig20
tag
válasz
UnConnecteD #5098 üzenetére
Hát ez a Panama GT eléggé el lett tolva de lehet hogy csak nekem nem teccik. Nem is lehet ráismerni, csak a fényszórók alakjáról, bár az sem a pontos mása az eredetinek. De a Corvette nagyon brutális.
-
Stig20
tag
válasz
Plokijuma #5056 üzenetére
Szerintem ha ennyire komolyan veszed ezt az egész autóversenyzősdit, akkor valami komolyabb, megbízhatóbb szimulátor után nézz, bár ez csak az én véleményem. Szerintem is unfair meg minden, de ez csak egy játék, bár én közel sem vagyok olyan jó mint te és lehet hogy ezért fogod fel így.
Trackmaniaztam én is, klánban is voltam, fejlődgettem, sehol nem voltam hozzátok képest de ott télleg igen komoly csatákat lehetett vívni.
És pont ma gondolkoztam azon hogy vegyek e Prót, de inkébb marad a survivor Rookie. -
Stig20
tag
válasz
Plokijuma #5000 üzenetére
Tudom, de szerintem azért dobálnak ki. Engem is lazán lenyom bárki aki kicsit is tud vezetni de ezt nagyon sokan nem tudják, csak látják hogy már sokat versenyeztem, és akkor biztos jó vagyok.
Egyébként kösz az infót, és télleg holnap lesz a verseny, csak az a cink hogy a netem szinte 10 percenként szakad úgyhogy könnyen megeshet hogy nem érek célba mert ledob a net.
-
Stig20
tag
válasz
Plokijuma #4996 üzenetére
Nem biztos hogy az autód miatt kickelnek, hanem az A-V leveled miat.
Nekem teljesen mind1 hogy milyen kocsival megyek, nagyon gyakran kickelnek, pedig starterrel megyek starter szobában, meg ilyenek.
Most néztem, kaptam egy privit Frank Zappatól, az ausztrál versenyről, és az nekem ma volt 10-kor ha jól értettem... Akkor erről jól lecsúsztam. -
Stig20
tag
válasz
Plokijuma #4972 üzenetére
Én személy szerint azért nem szeretek GS-ekkel versenyezni mert biztos legyőznek. És szerintem más átlagplayer is ezért "fél" tőlük. Jól jáccanak, meg GS-ek, úgyis van mindenük a játékban, akkor meg minek happolják el előlünk ezt a kicsi kis nyereményt is.
Egy tudatlan kis player véleménye. -
Stig20
tag
Bejutottam kooda eventjére ahol WRX-et, vagy Lancert lehet nyerni, 1. helyen vok, mögöttem keybrd, és hát persze megszakad az internet kapcsolat.... T-Online, gratulálok....
-
Stig20
tag
válasz
vizibal #4782 üzenetére
Final Race
When: Saturday 03/15 (3pm PST | 11pm GMT | 11am 3/15 AEDT)
Where: Server - Pheobus
Lobby – Thunder Alley
Room – California 49'er Finals
Password - will be sent to finalists within 24hrs an In-Game Message after the 7th Qualifying race
Track – Thunder Alley
Length - 1 races/15 laps
Rules – license C,B,A
Most veszem észre hogy pont veled voltam a 4.-ik fordulóban.
Hát jól lemaradtam tőled... -
Stig20
tag
Ha olvasnátok a linkem, akkor láthatjátok hogy elméletileg ez csak egy bug amit javítani fognak.
-
Stig20
tag
http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=89842&sid=ce0c153108948db1d2930573a73a4411
Itt beszélnek kicsit erről a "bug"-ról..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest