Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
PepeDon #11620 üzenetére
Hát már én is rettentően várom az európai szervert!
Remélem hogy vissza áll az hogy úgy lesznek a rangsorolások mint régen (pl. A-V) nem level **, mert szerintem ez így tök gagyi..
Visszatérve én is mindent elkezdenék újra! Egyrészt azért mert biztos tele lesz minden eventekkel és az tök zsír... -
Razin
csendes tag
válasz
PepeDon #9827 üzenetére
PepeDon en is jartam igy TA-n es engem is felhuzott nemegyszer hogy van aki direkt keresztben all a pajan es mindenkit kilokdos aki elmegy mellette, nem kap buntit, en, aki normalisan megyek es neha nem tudom kikerulni rogton buntit kapok veszelyes vezetesert... valoban jolenne nehany valtoztatas, akar szavazassal is pl kitiltathatni x idore bizonyos jatekosokat az adott versenytipusrol.
kulonben meg igaza van nehany embernek, nem lenne jogos lehurrogni (en is szoktam ha televan a hocipom (
) a PT-t mivel (ha jol tudom) ez meg mindig beta verzio, tehat modositasok alatt all... viszont jolenne ha az itt leirt hibakat/bugokat/hianyokat valaki tudna tovabbitani az illetekes helyekre (bar lehet ez meg is tortenik, legfeljebb nem reagalnak ra)
a hibak alatt ertem azt is, ha pl ha valaki nem versenyszeruen jatszik (keresztben all a pajan vagy sokat utkozik mas kocsikkal). tudom, az ilyet nehez kiszurni, de egyre tobben vannak akik mivel nem tudnak nyerni, ezert mindent megtesznek hogy masok se erjenek el jobb helyezest... persze ez nem csak a TA-ra vonatkozik, meg a Wangan-on is surun elofordul hogy van aki gyenge kocsival kilokdos mindenkit az elejen, persze kesobb megelozzuk de a koridoknek/helyezeseknek annyi... persze lehet mondani hogy a kovetkezo verseny elott ki lehet kickelni, de pl az 5 koros Wangan fogyasztja a BP-t rendesen, raadasul hiaba... -
erdol
senior tag
-
mazda626
addikt
válasz
PepeDon #8513 üzenetére
Korrekt vid, korrekt hozzáállással!
Aeria rohadtul visszafogja őket.Az tetszett, hogy Mo.-n ők az urak, igazuk van, ezt semmilyen területens sem értem, hogy a mások dolgaiba mindek szólnak bele.
Autók liszenszeinél is meglepő, hogy pl. Honda kocsit nem engednek CTF-ezni.Törést értem hogy nem szívesen engedik, de CTF-et? Csak nyomni kell a gázt és kanyarodni.
Debütál EU-ban! Külön öröm, remélhetőleg sokkal kevesebb lesz a speedbug. Német szerverek pont jó helyen lennének, magyarul is megjelenik, Mo.-nak is lesz külön szervere? Kíváncsian várom mennyivel nő majd a játékosok száma.Ja igen: CRC utód?
-
mackosajt
addikt
válasz
PepeDon #7634 üzenetére
ahogy keretem a javított/javítás alatt/megoldatlanban, akkor azért nem találtam, mert a duplában van.
Mindegy. viszont érdekes volt a replay betöltésekor a top idők . hiánya.
9.562 pl. 9562-ként jelenik meg.ui: legalább látják, hogy gyakori hiba, és ideje lenne kijavítani.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
PepeDon #6641 üzenetére
jaja firebird a kicsike
amúgy tetszik a készítők "bátorsága", a phoenix majdnem egy az egyben az eredeti koppintása, a panama elülső lámpája meg az előző generációs carrera-é 100%-ban, csak a popsija tér el picit, bár a 2. hátsó lökőssel már az is nagyon hasonló az eredetihez
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
PepeDon #6464 üzenetére
"It's not quite the street race car that the RX-7 is, but it won't be far behind in over all performance. The RX-7 stock starts in the the mid 5 class and ends up (level 4 upgrades) in high class six. The RX-8 will start high class 4 and end up low to mid class 5. "
gmwrx irta
de akkor meg mire valo ez a kocsi?
-
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #5824 üzenetére
Akkor volt 1 vagy 2 nap amíg marha jók idők jöttek, de se előtte, se utána megközelíteni nem tudtam (több másodperces differenciával)... pár nap alatt az ember önmagától nem fog 3-4 másodpercet lassulni.
Nekem abszolút mindegy mi okozza, csak SZÜNTESSÉK meg.
Nem igaz, hogy tegnap mentem kb. 6 TA futamot (practice-okkal együtt) és a legjobb időm üres tankkal lassabb egy másodperccel a legtöbb játékosénál (draft nélkül)."más laggolása eredményezi"
nem hinném, practivceban is 1,02,4 üres tankkal, ami ugye siralmas, mert az átlag TA versenyközben simán megy 1,01 közepét.én csak ötleteket dobok be, az okokra, hátha nektek vagy az invictusnak eszébe jut róla valami. Ha van valami ötleteket, írjátok be mégha valószínűtlennek tűnik kicsit, mert lehet, hogy abból kiindulva valaki megtalálja a megoldást...
Úgylátom titeket kevésbé érdekel a speedbug...
Lehet, hogy kevésbé zavar titeket, amíg többet élvezitek a pozitív oldalát, mint a negatívat...
Szörnyű, hogy majd félév alatt az Invictus nem csinált semmit/nem találta meg a hiba okát.
Jó játék lenne, sok lehetőséggek, de egy autóversenyben ez egy nagyon rossz vicc.
Elvileg azonos körülmények közt minden kocsival ugyanolyan időket kéne menni...
TA a leglátványosabb ez, de mindenhol ott van ez a szörny.A negatív speedbug kicsit olyan, mintha Schumachert beültetnénk egy Minardiba... nem lett volna világbajnok egyszer sem... Az esélyt veszi el a győzelemre a negatív speedbug...
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #5521 üzenetére
Ez az elmélet nem magyarázza, hogy a többi fajta versenyben miért létezik speedbug (ama/pro stb) lehet, hogy két különböző dolog (bug) okozza a két helyen - invictus simán megtudná csinálni
sebbességváltós bug:
Ez midenhol van. (Ama VS/CTF/PROban tapasztaltam)
Akkor jön elő, ha az ember kézzel "belenyúl" az automataváltóba. (magyarul te is váltasz, nemcsak a gép) Kézi fölfelé váltásnál szokott beragadni nálam a váltó (nem akar visszaváltani marha alacsony fordulatszámon se, mintha kikapcsolódna az automataváltó)
De ha bármikor lefelé nyúlsz bele a gépiváltásba, akkor nincs gond. (szerencsére, mert én nagyon gyakran nyúlok bele az automataváltóba lefelé - gépi váltás esetén ha kicsit alacsonyabb a fordulatszám akkor nem akar visszaváltani, csak túl későn, ezért eléggyakran beleszólok az automatváltó dolgába)
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #5363 üzenetére
Van egy rossz hírem, az a 800ezer nem fog eltűnni, mivel a patch után elvileg AA-V lesz az elérhető max. XP szint, így valószínűleg, hogy mindent megvehess a kocsira AA-Vnek kell lenned...ami nem hinném, hogy gyorsan meglesz (remélem a játékosokat segíteni fogják ismét 50% körüli rushhourokkal
).
van közel 90db dupla XP itemem...legalább pár darabtól végre megszabadulhatok -
mazda626
addikt
válasz
PepeDon #5292 üzenetére
Én a pontozási rendszerrel sem vagyok teljes mértékben elégedett. Nincs kiegyensúlyozva.
30 körös TA alatt kereshetsz kb 4,3k-t átlagban. Sokan AMA VS-eznek, többek között én is szívesebben megyek itt, ilettve PRO VS-ben, de ott rohadt sokat kell versenyeni, hogy kapj is. Ráadásul mindenki B-Roadozik, a többin alig mennek. Monoton. -
pisti
őstag
válasz
PepeDon #5012 üzenetére
Nem a másik ember gépének kell eldönteni, hogy kell e ghost mód.
A tiednek.
A netkód által kezelt információkból szerintem le lehet szűrni, hogy most adott játékosról kaptunk e új adatokat egy ideje avagy sem. Ha az utóbbi igaz (mondjuk 10 mp eltelt úgy, hogy semmi új infó nincs a netkód irányából adott játékosról), akkor a te géped ghost módban kezeli az adott játékos autóját, mivel 99%, hogy egyébként sem ott van az ő gépén az autója, csak te nem kapod meg az infót erről, ennyi. Nem kell túlbonyolítani.Másik. A laggerek. Engem nemrég egy lagger úgy kiütött első helyről, hogy csak úgy repült az autóm a levegőben, csudajó. Ha egy játékos pozíciója nem folyamatosan változik (akad), akkor szintén elkelne az ilyen számára is a ghost mód. Egyébként is elég "érdekesen" kezeli a játék a laggereket. Sokszor előre hátra pakolja őket akár 50-100 méternyi távolságban is, mintegy teleportálgatva a laggoló játékos autóját. Ebből sokszor hatalmas káosz van, plusz a laggoló irányába meg nem éppen baráti gondolatokat küldök ilyenkor...
-
pisti
őstag
válasz
PepeDon #5004 üzenetére
Úgylátszik csak pont balszerencséd volt, Rx-7 el én könnyebben találok szobát, mint te Quadroval ezek szerint.
Aki esetleg még kételkedne a speedbug létezésében: videó - hogyan fussunk rookie járgánnyal ~54-es köridőt, és ráadásul ez a legutóbbi verziójával készült a játéknak, ahol 180 mph-ig se kéne felmennie a sebességnek ha egyedül megy vki.
-
MaciG
addikt
válasz
PepeDon #4985 üzenetére
Szerintem nem baj ,hogy van ez a rating kikapcsolás, mert pl. így akinek egy quadja van az is ki mer állni egy rx7-es ellen . Én ha játszok akkor ált. én csinálom a szobát és az ratingos
úgyhogy ha láttok olyan szobát aminek a végén ez áll "(HuN)" akkor oda tessék csak bátran befáradni
-
vizibal
tag
válasz
PepeDon #4863 üzenetére
Be kell valljam, én is kipróbáltam egy-két trükköt, hogy néhány órával megtoldjam a valós játékidőt
. Persze rövid idő után mindig ledobott a játék és a login képernyőnél kötöttem ki. Megérdemeltem. Annyira pofátlan meg azért nem vagyok, hogy ilyen szembeötlő módon, a lobbyban csaljak.
Így végül maradt az egyenes út. Még az otthoni gépre is felraktam a játékot, pedig azon minimumon is szaggat, ezért csak practice-ben tudtam tolni, hogy ne rontsam el más szórakozását.
Azért az így elért B-V --> A-IV ugrás önmagában sem rossz. A 10k AP-t meg az RX-7-est pedig el is felejthetem, ha ilyen sok "játékosnak" lesz meg a 45+ óra.
-
PaJa1
őstag
válasz
PepeDon #4863 üzenetére
Az xfire-hez elég ha csak elindítod a játékot, be se kell jelentkezned...Feleslegesen csináltak szobát jópáran, csak a helyet foglalták a többi szoba elől, hogy többet kelljen görgetni!
Az Xploreres, St. Patty-s eventnek meg tényleg az a lényege amit fentebb leírtál. Ha összeszeditek a cuccokat akkor nyertek.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #4824 üzenetére
Jah, ez is igaz: No play --> No CTD...
de engem ez a verzió érdekelne: Play --> No CTDÉn se játszom többet... sőt...
Ha lesz időm, lehet még egy winreinstallt kap a masina. De nem hinném, hogy megoldjaNekem nem kellenek új kocsik/pályák, csak végre egy bugmentes PT. Aztán jöhetnek az új dolgok. Sajnos nagyon kevés ember gondolja így. A kiadó egyértelműen nem ezen a vélemyényen van. Nemcsak az Invictus a hibás a bugokért, valószínűleg közrejátszik, hogy a kiadó (Aeria Games) túl sokat akar egyszerre. Szerintem a nagy kapkodás lehet az oka mindennek. (ha nem így van, akkor egy-két programozó munkája nem megfelelő minőségű, akiknek nem az Invictusnál a helye.)
A lényeg: Bugmentes PT-t a népnek!
Nem a kis bugokra gondoltam elsősorban, hanem a súlyosabbakra. Speedbug, CTD, szobába való belépéskor néha más szobába lép be a program mint kéne, stb. De tény, a kisebb bugokból is túl sok van.
A tesztelők munkája se túl tökéletes, mert sok-sok nyilvánvaló hibát nem vesznek/vettek észre.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #4462 üzenetére
Tényleg nem 0 pontod volt. Itt róla a bizonyíték:
kép
-706 pontod voltTúl könnyen manipulálható a végeredményt mutató lista. (Painttel firkantottam át) Elgondolkoztató, mert több eventnél is ezt a listát szokták kérni, figyelembe venni. (pl. PT achievement, egyes eventekre való qualifikáláshoz is sokszor egy ilyet kell beküldeni a fórumba)
-
mazda626
addikt
válasz
PepeDon #4309 üzenetére
Jó játék?
Videk alapján a fizika is hasonló -> jó játék.
Szép a grafika is. Nézd, ha ezek a modellek bekerülnek tuti siker lesz, nekem bejönnek, szép a tuningjuk stb. Szóval jöhetnek autók is, ez a bug vagy valami nekem nem tűnt fel különösen, egyszer-kétszer ha előfordult. Mindig magyarokkal játszok, TA-t is, AMA-t hanyagolom, hetente nem kockulok vele sokat, max 3-4 órát így nem is unalmas és nem is zavaró.Ha ennyire zavar ez az effekt, de a GM-ek tojnak rá, írjunk emailt magának az invictusnak, meghirdetjük sok helyen, különböző fórumokon és mindannyian aláírjuk, ha kell mellékeljük a profilt, topikot stb. Egy próbát megér.
Sajnálattal tapasztaltam, hogy az Invictus honlapjára ellátogatva egy teljesen angol nyelvű oldal tárult elém, .hu domainnél is.
Régebben volt egy letisztultabb, teljesen magyar nyelvű oldaluk. Ide is beleszólt a köcsög Aeria Games.
-
Benedicht
tag
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
PepeDon #3868 üzenetére
Jaja, fogtam magam és körülnéztem a shopban és megtaláltam
Csak az tévesztett meg hogy először a NEW fül alatt néztem, és ott nem volt.
Szóval TA-Pro. Nagyon kis finom verda lett, végre egy igazi vérbeli NASCAR-szekér. A Rookie-t felfoghatjuk a (szintén amerikai) Indy-versenyek kocsijának. Első verseny utáni tapasztalatok vegyesek. Nehezebb irányítani, jobban imbolyog. Nem is csoda, hiszen tömegre jóval nagyobb eresztés, és ugye a tehetetlenség törvénye mindig, mindenhol és mindenre érvényes. A sebesség végre elfogadható, mostmár érzem ahogy a hajamba kap a szél
Nagy élmény vele menni, annyi szent. Nem tudom hogy direkt vagy szándékosan, de irreálisan gyengére vették a féket - vagy megint csak a kocsi tehetetlensége játszik közre. Ennek eredménye hogy 3 kiállásból kettő alkalommal sikerült beesnem 100mph+ sebességgel a pitbe
Szóval sokkal előbb kell fékezni mint a Rookie-val, nagyjából a pit bejáratnál sima fék, utána az első felfestés után rátenyerelni a kézifékre is
Nem mellesleg nagy mákom volt, hogy az utóbbi időben nem volt mire költeni a lóvét (Harpoon-t jusse vettem cáhá), szóval a 200k-mból futotta a verdára meg néhány faszább festésre is ^_^
-
ABnormal
őstag
válasz
PepeDon #3854 üzenetére
1) Test Drive: Circuit - Like A Glove! - Get a video or multiple screenshots or your car doing at least a 180 degree spin on flat ground and slam into the parking spot without touching the cars next to you.
sajnos nem tudok angolúl,de azért ennyit megértek...szóval ha rám hallgatsz akkor kijavítod,mert tuti nem jó amit feltettél...
-
-
MaciG
addikt
-
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #3684 üzenetére
TrackMania Nationsban mégis megcsináltlák a P2P ki-/bekapcsolási lehetőségét (igaz, picit el van rejtve)
Szerintem akiknek alacsony a feltöltése azoknál is jobb lenne kikapcsolni, mert a lagot erősen csökkentené. (nem kell a gépnek várni a csomagra)
Ez a megoldás picit jobban terhelné a központi servert (aerial games servereit), de érzésem szerint a lag erősen csökkenne. -
csige791
tag
válasz
PepeDon #3086 üzenetére
Ez egy komolyan megszervezett bajnokság lesz így konkrét dátum még nincs, de lesznek élő közvetitések, magyar kommentáral a versenyekről meg ilyenek, az első 3 helyezett díjat kap idény végén (demo bajnokságban nem), mert lesz ám teljes játékkal menő bajnokság is, az ingyenes demo bajnokság csak ízelitő full- osra.
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #3042 üzenetére
Szerintem a speedbug akkor gáz, ha valaki több körön át produkálja (máskor is, de akkor nagyon). Külföldi csávó tankolós köre 1:15.xxx, utánna 1:05.xxx, 58.5xx, 57.5xx, 57.116, 57.139, 57.43x, utánna tankolt. Na amikor valaki ilyen köröket megy szélárnyék nélkül, az már gáz. Remélem a patch kicsit rendbeteszi a dolgokat. Az se érdekelne, ha utánna 1:00.000 lenne a legjobb kör, csak a random speedbugot gyomlálják ki.
Ha valóban a fű okozza, akkor a patch megoldja
Ma mégegyszer végrehajtom a tegnapi practice programot (megpróbálom fraps-szal felvenni, most töltöm)
smisa: practice módban futottad? nem hinném. (ha igen, akkor előre is bocs
)
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
PepeDon #3033 üzenetére
pepe, tegnap is velem mentél
Az a srác egyedül gyorsabb volt, mint pepe-vel draftolva. Pepe azért nyert, mert a srácnak az utolsó előtti körben kellett egy extra pit.
Pedig végigdraftoltuk az egészet.A mai 2 százados verseny screenshotját leakartam menteni... csak elfelejtettem
A Te féked picit jobb volt -
msgt.fubar
senior tag
válasz
PepeDon #2567 üzenetére
Ja, tudom kiről beszélsz, most éppen Kaizerr-nél jött elő ez a dolog. Szerintem ahhoz lesz köze a dolognak hogy ki hol van helyileg, mármint földrajzilag. Tegyük fel hogy 8 ember játszik, ebből 3 magyar, 2 lengyel, 1 cseh, 1 olasz és egy amerikai. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, lásd volt US és EU rush hour is.
Szóval az elméletem az, hogy a legtávolabbinak van ugye a legnagyobb pingje, őtőle jönnek az adatok leghelytelenebbül, a szerver/kliens pedig gondolom felfele kerekít >> ő fogja futni az eszméletlen gyors köröket, ala "Speedbug". Aztán lehet hogy kurvára nem így van
Viszont engem egyre jobban idegesít ez a dolog, mert nálam még soha nem jött elő, viszont minden második-harmadik versenyen látom másnál. *irigy*
-
norbiphu
őstag
válasz
PepeDon #2474 üzenetére
egyetértek, de azt nem vetted figyelembe, hogy nem feltételenül másodpercenként kell küldened az adatot, hanem egy másodpercen belül mondjuk 10-szer. így már mindjárt reálisabb az 1000 bájtos adatcsomagok.
(x,y,z koordináta pár tizedesjegyig meg van határozva, azzal azonban csak egy pontot határozhatsz meg azt nem, hogy merre áll éppen az autó stb. és szépen ki is jön az 1000 bájt)
szerk: + még az autó elemei is valahogy szét vannak bontva és azoknak is kell küldözgetni az állapotát, ahogy b-type is mondta
-
törölt tag
válasz
PepeDon #2474 üzenetére
Azért szvsz más mint egy CS, ott legalábbis nincs törés
Mert itt azt is küldi, hisz modellt és festést cserél hogy láthasd akár ha lekörözöd is.
Legalábbis én azt is látom ha kacsázik a kereke az össze-vissza tört ellenfélnek.
De nem vagyok benne ezekben a dolgokban, csak ez eszembe jutott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest