Új hozzászólás Aktív témák

  • PepeDon

    tag

    A mai leárazásnak (és a tegnapi csúfos Panama bugnak) a hatására megvettem az Intimet. Érdekes jószág. Kanyarban 190 a max mert amúgy a falra kenődsz. Egyenesben 217 a vége. A legjobb köröm 50.914. Persze ezek mind egyedül gyakorlás módba. A 11 kör végén az utolsó kanyar közepén fogy el a benzin. Tehát okosan meg van oldva, minél nagyobb a motor annál kisebb a fogyasztás. Pont a rookieval kellene a legtöbb kört megtenni, súly, sebesség miatt. Gondolom úgy számolták x egység benzin y körre elég. Az hogy az egyik kocsi kb. 500kiló és 180-at megy a másik meg 1,5 tonna és 200 fölött az nem érdekes. :(((

    És akkor a lényeg a bugvadászoknak. Amit már tegnap is ígértem. Két video, ahol jól látszik a rajtnál a Panama szépen feláll a hátsó két kerekére :Y . Ilyet néztem én is, hogy "most mi van?" :D . Kb. 8 versenyt mentünk, de mindenhol vagy utolsó vagy utolsó előtti lettem. 80 felett megindult a hátulja és az isten se fogta meg. A Ghost replay az érdekeseb ott lehet csak látni, hogy minden kis bukkanón felrepül az eleje. Kis gázadásnál is már tolja ki az orrát és nem fordul a kanyarban.
    Ma mentem egy-két gyakorlást, különböző pályákon, eddig úgy néz ki megjavult.

    Minő érdekes a trackmaniára én is rámozdultam :). Eddig még csak az offline pályákat végeztem ki, de lehet erőt veszek magamom és megnézek 1-2 online versenyt is.

    Most azonban egy kis PT-TA csak az íze kedvéért :D .

Új hozzászólás Aktív témák