Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pjotor1986
tag
Jött vmi pici update
-
Pjotor1986
tag
Kisvárdai elárulod nekem a korodat?
-
Pjotor1986
tag
TA tapasztalatok:
lassabb lett sokkal, egyenesben nem megy 170 felé egyedül, vonatozással 188-190 ment nekem. Füvet nem lehet használni. Lehet én lamultam el de nekem sokkal jobban csúszik kanyarokban.
Idióták megmaradtak, első helyről lökött egy ki lekörözött, penalty persze enyém! -
Pjotor1986
tag
Elindítom áll szegénykém nem akar semmiféle patch jönni
Kellett neki 5-6-7 perc de done!
-
Pjotor1986
tag
Én counterezek közben és várok
-
Pjotor1986
tag
Beszélni kellene a fejlesztőkkel legyen magyar mirror patchnek, sokkal gyorsabban jönne. Ha nincs komolyabb jelentkező akár én is tudok adni hozzá hardvert.
-
Pjotor1986
tag
(HUN)Pj0tr vagyok többet érdeklődtek utánam
Tegyetek be listába is pls, este itthon leszek beszállok jo kis TAbaBár sokat sokat ne várjatok, üres tankal se megyek 58 alá
-
Pjotor1986
tag
Sziasztok most olvastam a Logoutos írást erről a játékról: NFS-PS nekem hatalmas csalódás volt remélem ez be fog jönni
Feltettem most update megy gyökkettes sebeséggel :S Milyen időközönként jönnek ki update-ek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest