Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz
Daniel07 #225 üzenetére
Nem tudom mennyit játszottál az első résszel, de köze nincs a kettőnek az első részhez. Semmilyen téren, fizika, kezelhetőség, FFB összehasonlíthatatlan.... Ahogy én is írtam, és utánam is írták, itt már nem egy konzervdobozt vezetsz hanem autót... Nem mondtam hogy über-állat tökéletes, van mit javulnia még mindig, de az első rész árkád low end kezelhetőségéhez képest, ez egy szimulátorrá nőtte ki magát, kár erről vitázni, mert szerintem akárkit megkérdezel, aki nem 25 percet játszott az első résszel, és már játszott a 2 -vel, az mind ezt fogja mondani amit én itt, vagy amit a többiek is. Ezek tőlem nagy szavak, mert mondom, az első rész egy trágya lett, meg is mondom nyíltan, és nagyon nagyot csalódtam benne. Ennek ellenére a második lenyűgözött, és KIFEJEZETTEN tetszik.
-
Hunner
senior tag
válasz
Daniel07 #225 üzenetére
Az 1-el is játszanak a mai napig, plusz a 2 irányítása és fizikája szerintem legalábbis ahogy én érzem, kösző viszonyban sincs az első résszel. Sokkal inkább az Asetto Corsa izgága kocsijai jutottak róla eszembe,mint az első rész konzervdobozai. Már itt bukik az elméleted, de ha képes vagy érvekkel alátámasztani az észrevételeidet, nem csak lózungokkal dobálózni, örömmel beszélgethetünk tovább. Ez így amit ide sikerült művelned, azt kell mondjam kevés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest