Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace100
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot,és azt érzem hogy még mindenki fel van pörögve az évadzáró futam után.
Szóval nyugi srácok,kell idő a pihenésre is.
Majd miután lecseng a nyár(VAKÁCIÓ),és meglesz az új mód,ráérünk arról beszélni ki hol,melyik csapatnál fog versenyezni.
Én is szeretnék egy jó csapatnál versenyezni,de amint látom nem kapkodnak utánam .
Ezek szerint nem szeretne senki a csapattársam lenni?
Én megértem ha Vizza elhagy,nem voltunk közös nevezőn.
Szóval,én is várom a következő szezont,és remélem nem leszek tesztpilóta.
Én úgy látom,hogy sokat fejlődtem amióta itt vagyok nálatok,és többet érdemlek mint egy tesztpilóta hely.De majd a ligavezetők eldöntik ezt helyettem.
Mindenkinek gratulálok az éves teljesítményéhez,nagyon jókat versenyeztünk.
Gratulálok PROOF az első helyért,és persze a BMW team-nek is a jó csapatmunkáért.
És köszönöm a lehetőséget,a 2009/2010-es évben lehetőséget kaptam a Force India csapatnál bemutatkozni a F1 ben.
Remélem senki nem haragszik rám,az év közbeni kisebb nagyobb botlásaimért!ÜDV:ace100
-
JColee
őstag
na ez még:
fsone:yes , IPM has a proyect of Yas Marina Abu Dhabi track , that soon will start with, when release a FS09 mod.
and yes will be all templates cars and helmets to download.
Then when we release a mod , one of our member will do a 2010 SKINS for FSONE2009 and will be release laterKers Will be Only on SP VERSION , Cause rFactor Motor don t support Kers , but in SP VESION we simulated the kers as we can. but if some one like it for MP, is just update and done.
-
vizza
csendes tag
MOnzaba mentem ma es malaysiaba, neki kezdtem melbournben is de ott mar a vegen nem volt kedvem, monzaba asszem 1:23 at malaysiara mar nem emlekszem De ma probaltam az rtf 2009 et is Szoval ma ,mar soka mentem Most fejeztem be az elobb szuzukat
-
vizza
csendes tag
Safety ?. Ennyire nem birtok?
-
JColee
őstag
f_szbúkon:
arc kérdez: so telll me it's gonna be on the net in less then two weeks or one maybe :pP
fsone: Don t know yet, but who knows , anyway a will put first here a date release befor any where. and one day befor release will be a race with FSONE2009 live broadcast with High Quality .fsone: Yes, Will be a SP and MP Version ... and AI will use automaticly the G.P Update Version , don t use the basic one for all the tracks . will be like a real f1 2009 .
[ Szerkesztve ]
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9489 üzenetére
Hát nemtom... én nem ilyen hajjal ismertelek meg, ez vmi más pofa lehet akkor!
És ne piszkáld a szexy ingemet Inkább foglalkozz a tiéddel, meg azzal a borzalmas hajaddal! Sztem gyorsan változtasd meg, mer így még a kutya se áll meg melletted, max csak annyira, hogy lábon pisiljen! -
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9485 üzenetére
Jaj te... mondtam már h pihenj le, ennyi elég lesz mára! Menyél fuss egy kört a szakadó esőbe, ha nem vagy fáradt, ha meg igen, akkor gyorsan vesd bele magad az ágyba, aztán már megy is az alvás! Aztán megbeszéljük, mi még ezt az indulás!
Inkább arról beszélj, hogy mi ez a röhejes pofa? Inkább cserélnéd vissza, árt az egészségedre! De legjobban az enyémre, mer vmi iszonyat!
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
addikt
Túl vannak itt már páran a barátságon úgy látom.
-
Farkas23
aktív tag
válasz proof88 #9481 üzenetére
Na menyél gyorsan aludni !!! Tehetek róla h ez a fránya billentyü aszta beirni? Aztán nem tök mind1? Értetted az a lényeg!
Ok majd ha lesz kedvem kicserélem! Te meg tényleg mehetnél aludni, csak ellenem vagy végig! Tudod mit? Hozzád se szólok ma már! Menyél táncoljál, első lettél!! Énekelj vmit, v nem tom! Csak kicsit pihenj te is
Köszi Szívem!![ Szerkesztve ]
-
vizza
csendes tag
Rendben van, csak tesztpilota ne legyek
-
proof88
addikt
egyébként milyen idegbetegek ezek a BT-tagok mindjárt repülnek ők is, engem ne idegeljen senki
-
vizza
csendes tag
Nem azert de sokat hibaztam es ki akarom javitani ezert egesz nap cska jatszok mert jol esik
Amugy szabesz miert erzem ugy h nem maradok en sem itt?
[ Szerkesztve ]
-
vizza
csendes tag
Nah csak annyit szeretnek h ha evitar nem jelentkezik akkor mehetek a helyere? xD Sztem jo ezt minel hamarabb el donteni majd nagy kavarodas lesz
-
Farkas23
aktív tag
Hello! Értem én h szivesen játszanál, de ahhoz kéne is kicsit többet foglalkozni a játékkal!
Nagyon keveset láttunk fent, igy bárki megkérdezheti, h te mért is vagy benne, szinte nem is játszottál... attol függetlenül, h azt utso futamon megjelentél. Egyébként még mi sem tudjuk, h lesz! -
Farkas23
aktív tag
Nem lehurrogtalak, csak tegnap fejeztük be a szezont, sztem mindenki örül h pihenő van, mi is mint BT-k. Az 1 dolog h ti eldöntitek, de azt nekünk vezetni kell, és sztem örülünk mindanyian BT-k h van 1 kis szabad időnk! Ezt nem lehurrogásnak szántam, csak mondtam, h kicsit várjatok, mig rendeződik minden! Még a futam se lett elemezve, semmi, de már rögtön a csapat! Azt se tudjuk, h akik eddig nem voltak, egyáltalán jönnek-e, meg stb...
Tőlem beszélhetitek meg a dolgokat, de nekünk is ott kell lenni a cserénél, meg stb! Mer az nem megy h ti cserélgetitek és akkor csak anyit látunk, h mindenki más kocsival van fent! Szépen sorjára mindent!!!Dyno: Még énse tudom, hogy lesz, multkor beszéltem vele pár szót, de még nem tudott választ adni. Nagyon ritkán látom fent, lehet ha látja, söt bizt, akkor tuti válaszolni fog!
[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
1) Hobbiból játszunk.
2) Mindegyik kocsi egyforma, csak a textura más (estleg tengelytáv)
3) 1) & 2)-ből következik, hogy érdemi gyorsulás nem lesz csapatváltáskor (max lelki)
4) Persze cserebeléljen aki akar, viszont azt ellenzem, hogy bárki is ki legyen "túrva" a jelenlegi helyéről.
5) Mivel még nincs meg a mod, ezért azt sem tudjuk mely kocsik állnak rendelkezésre[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
proof88
addikt
azért is felesleges dolog, mert a mod még nincs meg és a modtól függ az autó hangja is, lehet h van aki szeretne egy adott kocsiba ülni, de lehet h annyira nem tetszene neki a kocsi hangja a modban, hogy meggondolná magát, meg elkeseredne, mittomén pl itt fsone08-ban nekem a honda hangja nem tetszett, szerencsére a bömösé igen
-
cila1
aktív tag
válasz Farkas23 #9460 üzenetére
Nem értem miért kéne elfelejteni?
Más a mód választás és más a csapat választás.Például Massa már most tervezi hogy más csapatnál lesz jövőre vagy Kubica biztos hogy jövőre ferkás lesz pedig csak most kezdödött az idény.
Miért ne lehetne már most tervezni ki hol fogja fojtatni?Nem értem miért van mindenki lehurrogva azért mert csapatot akar váltani?Elvégre vége az idénynek!!!Szerintem ha tartanánk 1 szavazást a témába akkor a tagok 80 % azt mondaná miért ne most.Gondolom azért szeretnének csapatot váltani sokan hogy szokják a új autó látványát.Nem értem ez a csapat váltósdi miért fáj illetve baj ez pár embernek hogy ezt most akarják az érintettek?
Vagy valami nagyon fontos dolgunk van?????Na várom a kajabálásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Brixx
csendes tag
Haly! Nálam nincs is superaguri Én most mivel fogok menni??Vagy ennyi?Ki estem? remélem nem mert nagyon szeretek veletek játszani!!
Tóth Brigitta
-
Farkas23
aktív tag
Szerintem a csapatokat még felejtsük el egyenlőre! Nagyon korai ez a beindulás. Türelem!!!!!
-
nagyúr
Természetesen szeretnék Veled egy csapatban maradni.
következő szezonban már jobban fogunk szerepelni.
nekem ez volt a "nyitó évadom",sokat tanultam,Tőled is.
ugyhogy maradunk a Renault-nál.
ha megyünk is a csapattól,akkor is együtt megyünk-egy helyre.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Speedg
csendes tag
Hüha !Úgylátom nagyon beindult a csapat választás.Még a végén kitúrnak bennünket a Renaultokból Szerintem mi megmaradunk ákoskával egy csapatban, persze ha ebbe ő is beleegyezik, és megmaradunk a jó öreg Renaultnál. Az új évadban csak jobban fog menni De ha felszabadulna a két Ferrari azt is elfogadjuk,ha nagyon unszoljátok
Jcolee, Laceen ne értsetek félre nem kitúrni akarlak benneteket csak kitudja hogy alakul az idény és hogy ti hol akartok versenyezni.Így jó előre bejelentem ha neketek nem kell mi elfogadjukNem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
vizza
csendes tag
Ervin nem lehetnek en a csapat tarsad? Kerlek hatha most ki erdemlem hamilton helyet
[ Szerkesztve ]
-
ervin33
tag
válasz proof88 #9448 üzenetére
szerintem elöször legyen modunk amivel majd megyünk,ahogy van mod meg a többi dolog is meg van ut ráérnek filozofálni azok a piloták akik uj csapatba akarnak menni.
meg persze meg kell az összes olyan pilotát keresni aki kevésbé aktiv,hogy mi a terve a jövöben,tud-e rendszeresen jönni és versenyezni vagy csak teszt pilota lenne. mert bizti van aki szivesen jönne sürübben is nem csak hébe hoban
[ Szerkesztve ]
-
vizza
csendes tag
De sracok az nem jo mert pl en is itt vagyok utoljara jottem majdnem es ossze szedtem 47 pontot az elso biztos nem velem egyszerre kezdte azert sztem ez nem igazsagos
-
SirAlo
aktív tag
En Szabesz csapattarsa akarok lenni))
-
proof88
addikt
Jó nekem mindegy, mittomén már hogy anno hogy beszéltük meg. Cserélgessetek akkor, ahogy akartok. Ehhez nem kell BT-hozzájárulás.
-
cila1
aktív tag
válasz Iron Funeral #9443 üzenetére
Akkor kezdem én.
Williams autóba ülnék át Woody csapattársaként. Kérem a hozzájárulásotokat. -
Iron Funeral
őstag
válasz proof88 #9434 üzenetére
Szerintem nem jó a VB-helyezés alapján dönteni, hiszen nem mindenki volt itt a kezdetekkor, meg elég sokan nem tudtak indulni xy okok miatt bizonyos versenyeken
Legkorrektebb az lenne, ha közös megegyezéssel ülne mindenki oda ahovaWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
cila1
aktív tag
nincs meg a szeród Ervin.
-
ervin33
tag
ja és amiröl elfeledkeztün hogy a wcp csapat is csinál 2010 et. szerintem nem lesz rossz az sem mert a 2009 ük végsö kiadása egész jol sikerült mind grafilag mind fizikailag.
-
ervin33
tag
én javasolnám a wcp pályákat szerintem azok nagyon jok és mind meg van a gp hugaryn. meg kellene öket majd nézni.
-
vizza
csendes tag
Rendben igazad van inkabb megyek friss levegot szivni
-
proof88
addikt
nem jó dolog ennyit gép előtt ülni, jó idő van, menj friss levegőt szívni amúgy is, már mondtam h valszeg a vb-sorrend alapján lesz kocsi választás Evitart meg a helyét inkább ne említsd meg, mert Szabesz így is ideges, nem akarom, hogy megint felborogasson-törjön mindent a garázsban
-
vizza
csendes tag
En mindenkepp maradni szeretnek pls pls Es ha lehet evitar helyeb nem ulhetnek be? Ma is gyakoroltam sokat 2 mapon is es meg hatra van az este Szal sztem probaljam meg
-
proof88
addikt
válasz Frenky89 #9430 üzenetére
vannak írjam? De akkoriban még nagyon lámi voltam
Dyno:
Sub-S Toyotás és Glock helyén ül, úgy fest, hogy nem lesz velünk, de még ki kell deríteni. Brixx nagyon ritkán jár fel, igaz hogy pl most részt vett az utolsó futamon, de nagyon ritkán van velünk, tárgyalni kell. Ő amúgy Super Aguri és Sato helyén van. Harcos utoljára a Hungaroringen volt velünk, szintén Super Aguri, bár őt már nem látom a tagok között. Breisa Williams-es, a Te helyeden ült (Rosberg), de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnt, nem tudjuk mi van vele. Tomax Hondás volt (Barrichello), nagyon régen járt a szerveren. Evitar (Hamilton, McLaren) szintén régen volt, róla Szabesz tud nyilatkozni. Stirlitz sem lesz velünk ha jól tudom, max tesztpilóta szerepében, ő Coulthard helyén volt a Red Bullnál. Szóval ők azok az emberek, akiknek kérdéses a helye. És van a joker-pilóta, vizza. Neki mindig kérdéses. -
SirAlo
aktív tag
hat 2009-be kevesebb lett az aero is meg az auto is sokkal masabb a 2008-asnal lehet azer csuszik jobban, de az fsone setupok nem passzolnak az RFT 2009hez
-
proof88
addikt
üdv
nincs teltház, max úgy néz ki, de van olyan pilóta, aki már sok futam óta fel sem nézett hozzánk, bár ha 2009-es moddal toljuk majd, akkor ott csak 20 autó lesz, de lesz tesztpilóta státusz is, de majd még megbeszéljük, ez még odébb van kövi szezon valszeg szeptemberben kezdődik majd, addig fun futamok és gyakorlás lesz, mod választás, miegymás[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Valszeg visszatérnék végre vége az érettségiknek, már csak szóbeli van de az nem para, tehát lenne időm.Látom telt ház va gondolom teszt pilótának még lehetne jönni, írjatok hogy igen-e vagy nem.Köszi.
-
cila1
aktív tag
Farkas szerójára sikerűlt felmennem.
Hát kipróbáltam.
Se tapadás-se fékhatás-se sebesség.Nekem nem tetszik de ha ez lesz majd megszokom. -
vizza
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=fE78aj_uejM ezt nezzetek
-
Farkas23
aktív tag
válasz ervin33 #9421 üzenetére
Akkor az a gond!!! Pályacsomag
Szedd le! -
Iron Funeral
őstag
Grat még egyszer PR00F kollégának, a ligának meg köszi a remek versenyeket!
Jól bevoksoltam a 60%-os futamtávot az oldalon Jut eszembe, miért nem 66-67% akkor már? Az legalább a 2/3-a az eredeti távnak.A liga szerverére nem fog felkerülni valami másik mod? rft09?
személy szerint fs09-ben nem nagyon reménykedek, hogy valami hihetetlen nagy pluszt hozna, maximum a KERS de... na egy fecske nem csinál nyarat szvsz.[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Farkas23
aktív tag
Akinek kel az RFM file annak itt van!
-
cila1
aktív tag
Nekem is rfm eltérést ír ki a Farkas szeróján.Ervinét + nem is találom.
-
proof88
addikt
vazze több a hsz mint szezon közben, aludjatok
-
ervin33
tag
ausztráliára raktam a szerot.
-
Farkas23
aktív tag
Akinek nem megy az Ervinnél, az megpróbálhatja nálam is!!!
Név: Farkas23
Jelszó: genius
Ip: 80.99.60.171Aki fent van szeron, az irja már le nekem h melyik pálya(ha nem nálam megy) és h menyit eszik 2x-s üzemanyag fogyasztáson!
Köszi! -
ervin33
tag
igen ám de nincsen használhato mod csak az rft 2009,most ha eldöntjük hogy azzal megyünk,és közben meg jön az fsone 2009 ami több mint valoszinü hogy sokkal jobb lesz akkor benézet a lo mert gondolom mindenki a jobb modal szeretne menni. akkor potyára gyakoroltunk az rft -vel. meg hát jön az rft 2010 is és ott 24 ember nek lesz helye. 2009 ben csak 20 nak.
-
Frenky89
addikt
F1RFT '09 korrektnek tűnik egyébként. Csak egyetlen gondom van - a szokásos - a hangok.
ervin33: nem látom :'(
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest