Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Este ne várjatok rám.
-
proof88
addikt
őő igazad van, lehet van aki bántónak érzi ezt, pedig egyáltalán nem bántási szándékkal írtam de Farkas nem veszi rossz néven amúgy meg mérges vagyok rá, mert ott van a Red Bullal a top3-ban, most meg azt mondja, hogy nem jön, mert lesérült... és az a "vicces", hogy amikor a héten átbeszéltük a Japán Nagydíjat, mondta h majd lesérül fociban... pff hát és nem igaza lett? meg 2. helyen van a pontversenyben, Szingapúrban nem volt jelen, Szuzukát behozta, de ha ma nem lesz jelen, akkor nem tud pontot szerezni... persze ő azt mondta, hogy már nem érdekli annyira a szezon, mert most sok dolga van mellette, majd a következőben jobb lesz, de látszik, hogy a szezon végi pályák eléggé fekszenek neki. Csak sajnálom, ha valaki nem tud jönni és félig számítani is lehetett rá, hogy miért nem fog jönni... Farkas, mé nem vigyáztál magadra?!?!?
Amúgy én is Speedg véleményén vagyok.
amúgy Farkas, te pont Webber vagy a játékban, és nézd meg, 2007-ben Fujiban Webber még hányt is a verseny alatt a kocsiban, de nyomta tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Speedg
csendes tag
válasz proof88 #8996 üzenetére
Na ilyen választ még nem olvastam Proof mestertől de biztos megvan az oka hogy miért írta ezt
Farkas23 mielőbbi gyógyulást kívánok,nekem is nagyon fájt a derekam a múltheti gyak futamon alig tudtam ülni de, "derekasan" helyt álltam egy darabig Próbáld meg hátha a nagy "G" erők rendbe teszik a hátadatNem vagyok ász,de benne vagyok a pakliban
-
Farkas23
aktív tag
Üdv.
Hát lehet hogy a holnapi futamot lekell fújnom (nem tudok indulni) sajna Pedig nagyon szeretnék indulni! De ma focin nagyon meghúztam a hátamat, és alig birok ülni is, és így nem hiszem hogy tudnék vezetni
De sok sikert kívánok mindenkinek a holnapi futamhoz! Ha javulna a helyzet akkor bizti h megjelenek, de ez már nem az első eset, és másnapra sose javult De majd kenegetem vmivel! -
proof88
addikt
semmi gond nincs az elemes egérrel legalábbis az M505-öt ajánlom mindenkinek azt meg előre is lehet tudni, hogy kb mikor fog lemerülni, mert a driver jelzi... amúgy meg ilyen eszközökhöz amúgy is gazdaságosabb akksikat használni, és akkor még az elem vásárlásra sem kell gondolni.
szerk.: nem az enyém az egér, az én kezemnek kicsi .. ja és aki drágállja -> most már van olcsóbb változata is, ahhoz nem Unifying receiver van, hanem hagyományos asszem ...
[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
mar irtam is egy emailt a logitechnek , remelem megertik amit irtam
egyszeruen nem megy , forrro volt az elem amikor kivettem belole aztan betettem egy masikat azzal ment par masodpercet aztan annyi... ja es M205 a modellje[ Szerkesztve ]
-
SirAlo
aktív tag
Ehh... a logitech egerem mar masodjara halt meg :\\ garanciaval nem lehet mas modellre kicserelni? mert ezt hiaba cserelem ki ugyanugy par honap mulva meghal... meg azt se bannam ha olcsobb egeret adnanak erte
-
SirAlo
aktív tag
meg szerencse hogy nem igazi f1 pilotak vagytok milyen lenne az ha nem szeretsz egy palyat nem indulsz:S
-
JColee
őstag
ez a pálya szar
na mind1cila1 én spec nem a jó idő miatt nem mentem eddig, sztem a futamon se indulok
[ Szerkesztve ]
-
cila1
aktív tag
-
SirAlo
aktív tag
hmm.. vasarnap futam es meg csak 13-an mentek mert kort :\
-
proof88
addikt
sikerült javítanom az időmön, közepes keverék volt felrakva és még 6 körre elegendő benzin is volt a kocsiban
-
cila1
aktív tag
UP
-
JColee
őstag
válasz proof88 #8963 üzenetére
felnyomtak pár plakátot a táblára
csak azt sajnálom, hogy nem fizikán jöttek be, kíváncsi lettem volna orosz reakciójára
//túl sok lett volna a jóból
szegény barbarics nem tudott hirtelen mit szólni
aszongyák listán, hogy Big daddy laci meg sámson is ott voltSzabesz akkor gyere kedden 10re az E1ahoz, és emglátod, hogy egy előadó nőci hogy próbálja elhajtani oroszt
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
ganxsta ma bejött jelek előadásra
lehet "irigykedni" -
drachos
tag
-
proof88
addikt
válasz drachos #8957 üzenetére
itt vannak setupok, Car-nál jelöld be h FSone 2008 vagy amelyik moddal játszol és akkor azokhoz ad setupot, de pálya szerint is szűrhetsz... vannak érdekes setupok, nem mindenki tud más setupjával menni.
talán 1x találtam itt olyat setupot ami hozzám is jó volt és tudtam profitálni belőle... érdekes h azon a pályán egy másik emberne ka setupját is próbáltam és az is bejött nekem ... többi pályánál sosem tetszik a más setupja.szerk.: kormányhoz link - legutolsó bekezdést próbáld ki, tehát azt az értéket módosítsd a fájlban!
[ Szerkesztve ]
-
drachos
tag
válasz proof88 #8956 üzenetére
Logitech DFGT a kormány, és ha középen van, ilyen nagyon gyenge FFB hatás kezdi jobbra-balra rángatni a kormányt, de igazából nem is ránt rajta, csak olyasmi érzés, mintha a motor pörögne jobbra-balra állandóan, ameddig nem ütközik "ellenállásba". A vezetésre gyakorlatilag semmi hatása nincs, csak egy pici "kotyogó" érzés, de azért ez frusztráló egy idő után.
Amúgy tényleg fejlettebb a fizika, mert rosszabbul megy sokkal Állandóan lecsúszok az ideális ívről, ideges a segge, akármit állítgatok (bár a beállítások nem az erősségem, ha már itt tartunk, egy linket a 2009-es pályákhoz való alap setup-hoz megköszönnék, én keresgéltem, kisebb nagyobb sikerrel, a Barcelona-ihoz találtam, úgy is azon megyek most, hisz a futam is ott lesz ) és persze emiatt sokkal többször látogatom meg a bukóteret vagy csak pörgök meg, mint általában.
Egyenlőre nekem a 95%-os AI kihívást jelent, úgy, hogy az előbb említett setup-ot módosítottam picit. (Azelőtt 85-90% volt a szint) Időt inkább nem is mondok[ Szerkesztve ]
-
drachos
tag
válasz proof88 #8954 üzenetére
Köszönöm szépen
Még egy dolog eszembe jutott Beraktam a RealFeelPlugin-t, de egyenesben, mikor középen van a kormány, vagy esetleg nagyon picit középtől jobbra-balra, akkor kotyog. Pedig megcsináltam, amit itt a PH!-s cikkben olvastam, 105-108% az FFB és ki van kapcsolva a középre húzás (játékban -20 vagy -25 % az FFB). A plugin nélkül nem volt ilyen gond. Sajna már szétszereltem kormányt, így meg nem tudom pontosan megnézni az értékeket logitech driverben, de az itteni cikk alapján állítottam be.
Elég zavaró, ha így megy tovább, inkább kiszedem, az eredeti FFB hatásban csak az zavart, hogy relatíve nagy ellenerő volt kanyarodásnál.Egyébként eddig az F1 Challenge 99-02 -őt használtam, de nem indult el win7-en
Ez az rfactor elég más, még nem döntöttem el, hogy jobb e vagy rosszabb -
proof88
addikt
válasz drachos #8953 üzenetére
Szia,
indítsd el a SpotterConfig.exe-t (elvileg a SpotterAddon könyvtárban van) és egyből a megnyíló ablakban jobb alul valahol van olyan pipálható cucc, hogy Voice Recognition Commands Enabled, onnan szedd ki a pipát, ez elvileg csak akkor kell, ha mikrofonba beszélve akarsz kommunikálni a mérnököddel, szóval elvileg nem kell verseny közben nyomogatni a gombokat, hanem a hangod felismerése alapján állítja be a dolgokat. Utána alul Save gomb és elvileg készen vagy. Nekem ez okozott ilyen gondot (VR.exe volt az, nem VS.exe).
Az okát nem tudom egyébként, hogy lehetne működésre bírni, de ha nem használod ezt a fícsört, akkor legalább ki tudod kapcsolni.Figyelem!
A napokban problémát okoz nekem egy javaw.exe háttérben futó program, azt gondolom, hogy a legutóbbi Java-frissítés miatt lehet vele a gond. A probléma eddig kétszer is jelentkezett az én gépemen, ami úgy néz ki, hogy teljes képernyős játék közben egyszer csak kiírja a Windows, hogy javaw.exe hibával leállt, blabla ... Ez nálam 2x fordult elő rFactor közben, mondanom sem kell, hogy verseny közben milyen galibát okozhat ez... tegnap NFS: Shift közben is előjött egyszer a barátnőm gépénél, na ezért gondolom, hogy bugos a legutóbbi Java... Azt ajánlom mindenkinek, hogy vasárnap a futam előtt Feladatkezelőben nézze meg, hugy fut-e a háttérben a javaw.exe és ha igen, akkor állítsa le, nehogy verseny közben okozzon gondot!
A másik lehetőség az, hogy ez rohadtul nem is Java-cucc, hanem valami féreg vagy akármi más van a háttérben, majd futtatok egy átfogó keresést is ez ügyben a gépen ...
Ez az exe alapból nem is fut a háttérben, asszem akkor indul el, ha pl olyan tartalmat néztek a böngészőben... és utána futva marad a háttérben, akkor is ha már bezártátok a böngészőt. Szóval ha elindítom a gépet, nem is fut a háttérben még, csak a jqs.exe, ami Java-s háttér program.[ Szerkesztve ]
-
drachos
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy leszedtem a spotter plugin 2.17-es verzióját, de mindig, mikor next session-re kattintok, hibaüzenet jön fel, hogy VS.exe (vagy mi) leállt. Annyi baj legyen, mindig leokézom, vissza alt tabozok, és spotter is megy rendesen továbbra is. De minden verseny végén megint ledob, és nem tudok visszamenni játékba, le kell lőnöm feladatkezelőből.
Esetleg valaki tudja, ez miért lehet?ui.: bocsi, ha nagyon off topic lett
[ Szerkesztve ]
-
vizza
csendes tag
De mas map megy csak ez nem..
-
vizza
csendes tag
Offlineba se megy
-
proof88
addikt
JColee javaslatára átnéztem a pontokat, mert hibát vélt felfedezni múltkor (az ő és LaCeeN pontszámainak összege nem egyezett meg a csapat összpontszámával ), és valószínűleg legutóbb a Ferrarihoz adtam valamelyik Toro Rosso tag pontját is, mert a Ferrarinál múltkor több pontot írtam ki, mint a valóság, a Toro meg most kapott 40 pontot (pedig csak Frenky indult Szuzukában ). Szóval a hiba javítva, egyéni pontokat is átszámoltam, máshol nem volt gond, rendben vannak most már a pontok.
A legutolsó tuti összegek Valencia után voltak.
Állás Valencia után.
Utána ezek az eredmények születtek:
Spa
Monza
Szingapúr
Szuzukanév: valencia után + spa + monza + szingapúr + szuzuka = jelenlegi pontok
proof: 229 + 0 + 23 + 21 + 21 = 294
farkas: 216 + 19 + 19 + 0 + 23 = 277
jcolee: 160 + 0 + 17 + 23 + 0 = 200
sub-s: 154 + 0 + 0 + 0 + 0 = 154
frenky: 142 + 21 + 21 + 0 + 19 = 203
laceen: 130 + 17 + 13 + 0 + 14 = 174
speedg: 129 + 0 + 0 + 16 + 0 = 145
szabesz: 127 + 0 + 0 + 17 + 15 = 159
ervin: 91 + 0 + 0 + 0 + 0 = 91
stirlitz: 81 + 0 + 15 + 0 + 0 = 96
cila: 63 + 15 + 0 + 14 + 12 = 104
dyno: 50 + 0 + 0 + 0 + 0 = 50
woody: 36 + 0 + 0 + 15-1 + 13 = 64
tomax: 24 + 0 + 0 + 0 + 0 = 24
reset: 21 + 23 + 0 + 0 + 0 = 44
ace: 21 + 16 + 0 + 0 + 16 = 53
ákoska: 14 + 0 + 12 + 0 + 5,5 = 31,5
harcos: 12 + 0 + 0 + 0 + 0 = 12
brixx: 0 + 0 + 0 + 0 + 0 = 0
siralo: 0 + 0 + 14 + 19 + 17 = 50
breisa: 0 + 0 + 16 + 0 + 0 = 16
vizza: 0 + 0 + 0 + 13 + 0 = 13
evitar: 0 + 0 + 0 + 0 + 0 = 0ezek után hiba maximum a csapat pontoknál lehet, de az csapatonként csak 2 pont összeadása, ha valaki hibát talál ott, az szóljon!
[ Szerkesztve ]
-
vizza
csendes tag
Sajnos nem tudok reszt venni a kinai nagydijon mert nekem nem megy sehogysem a szerver mikor betolti akkor kidob...mindent ujra raktam de igysem jo...
-
SirAlo
aktív tag
csak szolok hogy a szerver idomeron van
-
joergie
őstag
Sziasztok! Most csináljuk gpro-n a csapatot(online böngészős F1 manager játék). csak annyit akarok kérdezni, hogy nincs valami jó logótok? 440*80-as kéne
most ez van:Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
ervin33
tag
halgasátok meg nagyon komoly
-
LaCeeN
tag
Potyognak a könnyeim
-
macy
addikt
Öcsém ma felhívott valami vén pöts. A momomat akarta, hiába mondtam neki, hogy azért mert nem játszok még nem adom el, nem akarta megérteni. Eszemfa.... megáll komolyan.
-
SirAlo
aktív tag
En most legjobban a sajat setupommal tudok menni xDD proof setupjaba nem ertem hogy mier jo az ha elol-hatul ugyan annyi a rugozas (140)
-
-
nagyúr
én proof setupjával keresztbe álltam folyamatosan.
egyébként nem szerepel rosszul a 2 renault.
Speed-nek bejönnek a setupok amit én "csinálok"
mindig gyorsul 1-2 sec-t amikor átküldöm neki.
és ez a lényegAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cila1
aktív tag
válasz akoska07 #8910 üzenetére
Köszi azért a setupot de ebben igazad van hogy nem mindenki tud a másik setupjával menni.Nekem Proof setupja jó mert nem csuszkálok vele de 3-4seccel rosszabb időt megyek vele mint Proof.Akinek a setupjával jól tudok menni az Jcool.Nekem az jön be.De azért mindenkitől szivesen várom a setupokat próba gyanánt.
-
nagyúr
én nem azzal a setuppal mentem amit neked átküldtem.
egy abszolut nem odavaló setup volt betöltve.ha azzal mentem volna amit átküldtem neked,másképp alakult volna a versenyem.
nem egyformán vezetünk,nem feltétlenül jó neked az a beállitás amivel én megyek.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cila1
aktív tag
válasz akoska07 #8908 üzenetére
Nekem nagyon szar volt a setapom.
Én is úgy vettem észre hogy az egyenesekbe nagyon jössz utánam de a kanyarokba nem tudtál elfordúlni.Már ne is haragudj de a te setapoddal mentem és nem tudtam irányítani jól az autót.Ja meg kemény gumival mentem véletlenűl.Már alig vártam hogy vége legyen a versenynek erre szerencsére nekem jöttél.Bementem a boxba csekély 38sec szerelés kijöttem és forogtam mint a ringispír.Na mondom megyek csicsizni.Ilyen szar versenyt még nem futottam.Ahoz képest hogy XDALÓ 1-ső helyről indult mindig visszaesett az utolsó helyre.Remélem vasárnap jobb lesz a futamom.Mondjuk így is a 10-11.helyen fogom zárni a bajnokságot[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
visszanéztem az esetet.
nem lehet hogy tul nagyot fékeztél ?
persze az nem azt jelenti,hogy nekem nem kell lassitanom.
csak nem számitottam rá. kicsit én is később fékeztem mint máskor.ahogy onnan bementünk a boxba,nagy mákom volt,
mert Speed éppen akkor ment ki a boxból
aztán a rossz setup betöltése miatt nem volt elegendő hütése a motornak
és hiába mentem már ki.
egyébként az volt a csoda,hogy pályán tudtam vele maradnicila,az milyen volt amikor a hosszú egyenesre ráforditóban megelőztél,
aztán ugy mentem el melletted mintha álltál volna ?...: kicsit én is később fékeztem mint máskor.
megnéztem az előző kört is,ugyanugy fordultam rá mint az ütközéskor.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cila1
aktív tag
Köszi Akoska hogy belémrongyoltál.
Megkönnyítetted a dolgomat.Az ütközés elött már azt néztem hogy melyik falba mennyek bele mert egyszerűen már hányok ettől a pályától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mikrotik routerek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja