Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachos
tag
-
drachos
tag
válasz proof88 #8956 üzenetére
Logitech DFGT a kormány, és ha középen van, ilyen nagyon gyenge FFB hatás kezdi jobbra-balra rángatni a kormányt, de igazából nem is ránt rajta, csak olyasmi érzés, mintha a motor pörögne jobbra-balra állandóan, ameddig nem ütközik "ellenállásba". A vezetésre gyakorlatilag semmi hatása nincs, csak egy pici "kotyogó" érzés, de azért ez frusztráló egy idő után.
Amúgy tényleg fejlettebb a fizika, mert rosszabbul megy sokkal Állandóan lecsúszok az ideális ívről, ideges a segge, akármit állítgatok (bár a beállítások nem az erősségem, ha már itt tartunk, egy linket a 2009-es pályákhoz való alap setup-hoz megköszönnék, én keresgéltem, kisebb nagyobb sikerrel, a Barcelona-ihoz találtam, úgy is azon megyek most, hisz a futam is ott lesz ) és persze emiatt sokkal többször látogatom meg a bukóteret vagy csak pörgök meg, mint általában.
Egyenlőre nekem a 95%-os AI kihívást jelent, úgy, hogy az előbb említett setup-ot módosítottam picit. (Azelőtt 85-90% volt a szint) Időt inkább nem is mondok[ Szerkesztve ]
-
drachos
tag
válasz proof88 #8954 üzenetére
Köszönöm szépen
Még egy dolog eszembe jutott Beraktam a RealFeelPlugin-t, de egyenesben, mikor középen van a kormány, vagy esetleg nagyon picit középtől jobbra-balra, akkor kotyog. Pedig megcsináltam, amit itt a PH!-s cikkben olvastam, 105-108% az FFB és ki van kapcsolva a középre húzás (játékban -20 vagy -25 % az FFB). A plugin nélkül nem volt ilyen gond. Sajna már szétszereltem kormányt, így meg nem tudom pontosan megnézni az értékeket logitech driverben, de az itteni cikk alapján állítottam be.
Elég zavaró, ha így megy tovább, inkább kiszedem, az eredeti FFB hatásban csak az zavart, hogy relatíve nagy ellenerő volt kanyarodásnál.Egyébként eddig az F1 Challenge 99-02 -őt használtam, de nem indult el win7-en
Ez az rfactor elég más, még nem döntöttem el, hogy jobb e vagy rosszabb -
drachos
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy leszedtem a spotter plugin 2.17-es verzióját, de mindig, mikor next session-re kattintok, hibaüzenet jön fel, hogy VS.exe (vagy mi) leállt. Annyi baj legyen, mindig leokézom, vissza alt tabozok, és spotter is megy rendesen továbbra is. De minden verseny végén megint ledob, és nem tudok visszamenni játékba, le kell lőnöm feladatkezelőből.
Esetleg valaki tudja, ez miért lehet?ui.: bocsi, ha nagyon off topic lett
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest