Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Szerintem 70%-ban inkább gondolkodás a lényeg nem pedig a gyors gépelés. Sokkal többször kell tervezned, hogy mi lesz a következő lépés minthogy egyből elkezdenéd gépelni. Egyébként én mind a 10 ujjamat szoktam használni.
Jobb kisujj = Enter
Bal hüvelykujj = Space
Bal kisujj = Caps LockNekem ez az eredményem:
Egyik kép sem mostani, 1-2 hónapos lehet. Akkor annyira örültem, hogy elmentettem magamnak.
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy attól nem fogsz gyorsabban végezni, ha iszonyatosan püfölöd a billentyűt.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Metro Style hozzáértőktől lenne néhány kérdésem. Mitől függ, hogy az alkalmazás az adott felbontásban hogyan jelenik meg? Blendben megcsinálom a kinézetet majd VS-ben a programozását. Ez eddig rendben is van viszont minden felbontásban máshogy jelenik meg. Elindítok egy szimulátort ami egy 1366x768-as felületet ad, itt minden jól jelenik meg. Elindítom a saját monitoromon ami 1920x1080-as itt meg már el van csúszva. Nem tölti ki a teljes képernyőt mint ahogy az 1366-osnál kéne. Merre tudom beállítani, hogy adott felbontásokon, hogy jelenjen meg?
Erre gondolok:
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
xxSanchez
őstag
válasz mate0314 #6175 üzenetére
Még mindig nem tudom, hogy értesz-e a c#-hez vagy teljesen értelmetlenül csinálom.
Ez a program lekéri a felhasználónevet majd beírja ide egy txt-be: C:\Users\felhasználónév\AppData\Roaming
Miután ez megtörtént kicsomagol magából egy másik programot ami elindul és törli azt ami kicsomagolta, tehát a telepítőt. Ellenőrzi az appdata-ban található felhasználónevet és összeveti a jelenlegivel. Amennyiben egyezik van joga olvasni a felhasználónak a PDF-et.
Itt van a projekt: Letöltés
Más ötletem erre az egészre már tényleg nincs.
( lehet van benne hibás rész, így háromnegyed 4-kor már nem egyszerű )
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
xxSanchez
őstag
válasz mate0314 #6173 üzenetére
Nem adtál meg valami sok infót, de itt van egy egyszerű megoldás c#-ben.
Van egy kód amit megadsz annak az embernek akivel meg szeretnéd osztani a dolgodat, elindítja az appot majd kéri a kódot. Beírja amennyiben a kód megfelelő kap engedélyt a fájl megtekintéséhez. Arról viszont semmit nem írtál, hogy milyen formátumról van szó így nem tudtam tovább csinálni.
Itt van teljes projekt, ha érdekel: Letöltés
Teszt programot a bin\Debug mappában találsz és 1111111111111111 a kód.
string kulcs = "1111111111111111";
string bevittadat;
private void gomb1_Click(object sender, EventArgs e)
{
bevittadat = kodbox1.Text + kodbox2.Text + kodbox3.Text + kodbox4.Text;
if (kulcs == bevittadat)
{
MessageBox.Show("A kód helyes");
// kapsz engedélyt
}
else
{
MessageBox.Show("A kód helytelen");
// nem kapsz engedélyt
}
}[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
xxSanchez
őstag
Sziasztok!
Ha aktiválom Windows 8-on a Fejlesztői Licenszet akkor milyen változások fognak történni? Vagy ugyanúgy marad rendesen Pro verzió stb?
A Visual Studio és a Windows 8 sem virágbolti verzió.
Heyho.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest