Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
superecneB #737 üzenetére
Mindenképp, nagyon strapabíró kis masina és jól működik hosszú távon is, nálunk rengeteget megy tényleg. Most a dreame t20 79 ezer ft pepita.hu-n, esetleg megfontolandó árban, kb ugyanazt tudják, a v11-nek talán erősebb az akksija.(nekünk ennyi idő után is hozza szerintem a 90%-os kapacitást, nem veszünk észre nagy romlást az üzemidőben.
Párom azt mondja vegyünk még egy V11-et... ez nekem kicsit nehéz lépés, én mindig újítani próbálok, ha már egyszer csere van -
Flashback
addikt
válasz
superecneB #698 üzenetére
Pff nagyon félreérettelek
Igen, és szintén ugyanezzel a nyomtatott adapterrel csináltam mert ez kör keresztmetszetü! Jól kiszívta a väkumzsákot.
Szerintem a vezetékes sem szívott ki sokkal többet.
A Dyson csöve nem tudom milyen, de ha nem kör, akkor ahhoz is elkél egy adapter. -
Flashback
addikt
válasz
superecneB #696 üzenetére
Nekünk annyira bejött az orszi (van 3 is) hogy nem használunk mást.
-
Flashback
addikt
válasz
superecneB #694 üzenetére
Mi használjuk az orrszívót minden nap. Csak kellett terveznem és nyomtatnom hozzá egy adaptert. De szuperül müködik.
-
Locutus
veterán
válasz
superecneB #686 üzenetére
A drágább akksisok csak a látszatát keltik jobban annak, hogy többet tudnak
Mindegyik azzal trükközik, hogy valamilyen kefés forgófejjel segítik fel a cuccot, mert szívóerő az kb semennyi sincs. Pont mint a robotporszívók.
-
Flashback
addikt
válasz
superecneB #683 üzenetére
Szerintem egy kis konnektoros (porzsäkossal) järsz a legjobban 40K alatt kijön. Az akkusokhoz képest sokkal több szívóerö. Ha porzsäkos akkor pedig elég csak nagyritkän kidobni, és még tisztítani sem kell...
-
superecneB
őstag
válasz
superecneB #683 üzenetére
Elnézést lejárt a szerk. idő mire eszembe jutott, még ami szempont lenne az az, hogy orrszívó csatlakoztatható kellene hogy legyen. Nem tudom hogy ez utóbbi miatt esetleg kell e alapból elengedni ezeket az akksis kis gépeket. Megnézve egy orrszívó adatlapját: javasolt teljesítmény (max): 900W. Nem tudom miért teljesítményt adnak meg…
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest