-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsu54
tag
válasz r.levente75 #85210 üzenetére
Akkor az üzemóra nem is sok,átlagos,durván napi 5 óra,még sokáig használhatod nyugodtan!
-
Márk
senior tag
válasz r.levente75 #85205 üzenetére
Szerintem a 8170 az a bekapcsolások száma.
Ez az üzemóra egy ilyen idős készülék esetén teljesen rendben van.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
MasterMark
titán
válasz r.levente75 #85170 üzenetére
Magától mindig arra áll amin van jel.
Ha többet is bekapcsolsz, akkor nem fog átállni, de onnantól már tudsz kapcsolgatni a bemenetek között. De csak azok között, ahol van jel is.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
válasz r.levente75 #85166 üzenetére
Így van, az egy infra kivezetés. Az én tévémhez és a konzolokhoz nem kell plusz áram, de egyébként 5 Volt-ról megy, lehet olyat kapni amihez adnak USB kábelt, vagy konnektorba való adaptert.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
janos666
nagyúr
válasz r.levente75 #85166 üzenetére
Ránézésre a távirányító infravevője, hogy ne kelljen látható helyen tartani a polipfejet (így plusz egy csápot kap, de egyik sem látszik).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
MasterMark
titán
válasz r.levente75 #85161 üzenetére
Ez elosztó. Ahogy a neve is mutatja a jelet osztja el. Nem pedig közösít.
Neked HDMI Switch kell.
szerk.: Én ilyet használok: [link]
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
kenguru99
senior tag
válasz r.levente75 #82974 üzenetére
A képernyő felső egyharmada időnként bezajosodott, néha ez a sáv átkúszott középre és zizegő elektromos zaj volt hallható. Majd az egyik indításnál pukkanás és többet nem kapcsolt be. Időközben már meg lett javítva.
-
Kernel
nagyúr
válasz r.levente75 #82974 üzenetére
Lehet ebben kis félreértés is, inkább úgy szokott lenni, hogy nehezen indul, többször kell kapcsolgatni, sőt egyre többször.
Sok ember pedig ilyenkor kínozza, halogatja, míg teljesen lerohad. Csak az a gond, hogy ilyenkor már nagyobb baj is keletkezhet.
Ez a nagyobb baj a szerviznek sem érdeke, mert több a munka vele, több idő megy rá, ami nem mindig kompenzálható, mert nagyobb az anyagköltség is, ami miatt akár a munkadíjból is kénytelen engedni, tehát végeredményben rosszabbul járhat.
Ezért szoktuk mondani, hogy probléma esetén nem kell kínozni a gépet és mindenkinek jobb lesz.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
válasz r.levente75 #82914 üzenetére
Ez már folyamatosan, sajnos - nem csak "bemelegedésig"
Jó lenne ha javítható ez, axl válaszára várok - neki már írtam..:. bl4ze .:.
-
Lajos1966
tag
válasz r.levente75 #82384 üzenetére
Nincs mit!
-
DM-Fan
Topikgazda
-
Lajos1966
tag
válasz r.levente75 #82372 üzenetére
Nekem régebben 42PV80-as volt.Ott úgy ment,hogy a tv-n nyomva kell tartani folyamatosan a "hangerő le" gombot,közben a távirányítón 3x nyomni kell a "0" gombot.Ekkor megjelenik a szervíz menü és láthatók az adatok.
-
nagyúr
válasz r.levente75 #82328 üzenetére
Típusszám?
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest