-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz oil120 #85702 üzenetére
Egyszer Görögországban béreltem apartmant, ahol a szoba sarkában volt a konyha, a célnak megfelelt, de életvitelszerűen nem szeretnék olyanban lakni.
Nem csak azért, mert hifire, házimozira erősen kompromisszumos, az ételszagot nem szeretem filmnézés közben "élvezni".Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Kernel
nagyúr
válasz oil120 #85702 üzenetére
Nekem egy helyiségen belül is megfér egy plazma 55" és LCD 40" (nem egymás mellett).
Utóbbi PC-monitor szerepében, de PC nem, mert azt már igénytelennek tartanám, hogy egy gép zúgását elviselni, tehát a gép a fal túloldalán megy.
Az LCD mondjuk TV-ként is működhet, de általában csak a PC-s DVB-T tuner megy rajta, akár a képernyő sarkában vagy teljes képernyőn (erre a DVB Viewer a legpraktikusabb).
Tehát arra próbálok kilyukadni, hogy így nem kell a plazmát bekapcsolni, csak filmek / sorozatok nézésére van használva.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Apple Watch
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen széket vegyek?
- BMW topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest