Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

Topikgazda

válasz balisz #84733 üzenetére

Tekintve hogy ez a topic mindig is arról szólt, hogy OTTHONRA a lehető lejobb KÉPMINŐSÉGŰ készüléket ajánljuk elsődlegesen HÁZIMOZI célra (mivelhogy ez a gyűjtőtopic neve, ahol vagyunk), elég evidens, hogy ide elsődlegesen olyan emberek jöttek az elmúlt 10 évben, akiknek a képminőség volt a fő szempont a megjelenítő kiválasztásakor. E tekintetben írtam én magam is - amit jelenleg is fenntartok -, hogy játékra nincs jobb megjelenítő a plazmánál, ez volt a leginkább színhű, mozgásában is tökéletesen geometrizált, legjobb feketeszinttel bíró képet adni. És ez a legjobb gamer-monitorral szemben is áll, ami egy téren lehet csak jobb: input-lag tekintetében. Egy ismérv a sok közül. Ez az ismérv egyvalakinek lehet fontos: aki versenyszinten játszik. Ők a topic látogatóközösségének hány százalékát teszik ki? Továbbmegyek: a hazai gamer-társadalom hány százalékát teszik ki?

Soha életemben nem éreztem hátrányát semmilyen multiban a plazmán való játéknak, nem próbáltam a bénázásomat a megjelenítő nyakába varrni, pedig elég hardcore-szinten tolom a BF4-et, BF1-et, anno a COD-okat, stb. És tudom, hogy nem azért nem sikerül minden alkalommal a szaltóból-fordulásból a headshot, mert lassú a TV-m, hanem mert én méláztam el. Sokan hajlamosak komoly jelentőséget tulajdonítani az input-lag-nak, de hidd el, nem az online (pláne a konzolos) kompetitív multi az, hanem az offline, ahol egy ezredmásodpercen is múlik egy frag az egyik vagy a másik oldalon.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák