Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
Kövezzetek meg de még mindíg a G30nál még mindíg az a bajom akárhova állítok akármit, tv adásnál jön elő talán a legjobban hogy vertikális mozgásnál eltompul a kép, az élek, és csak IFC-vel javul, de akkor meg szappanopera effekt... csak én találkozok ilyen problémával?? Biztos hogy nem hibás a tévé vagy ilyesmi, de már próbáltam hogy mindent kikapcsolok, de csak rosszabb, mintha az élek elmosódnának illetve duplázódva jelenik meg mozgásnál az él, de mikor megáll a mozgás akkor kiélesedik a kép... tudom már panaszkodtam erre, de még mindíg nem találtam erre megoldást, senki nem találkozott még ilyen problémával?
amíg az ifc-t nem kapcsolom be valamilyen szinten addig ilyen a mozgás.
Levideózva nem hiszem hogy vissza adná a hibajelenséget... -
Ijk
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #897 üzenetére
Akkor inkább várj. ebben a kategóriában LCD-ből fost kapsz.
Inkább nézd meg az összes plazmát, hátha valamelyiken nem látsz foszfor lagot./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Ijk
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #894 üzenetére
Vegyél egy 50c30-at és kész. Milliószor jobban jársz vele mint egy hasonló árú LCD-vel. Nagyon sokmindenre elég ám a HD-ready, csak valamiért manapság már úgy felvitte az isten az emberek dolgát, hogy teljesen le lett becsülve.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Hsanyika1
senior tag
KOTO: A legújabb prototípus, hogy az első plazma TV kiadott 1998-ban vagyunk, folyamatosan fut tesztjeleket több mint 100 TV-k, az összes gyártott különböző években, különböző méretben kapható Gyűjtünk adatokat közben ezek a készülékek folyamatosan a nap 24 órájában, az év 365 napján.panasonic.net
-
GeneraL_XTX
veterán
röviden ez.
Már a második plazmámat nyomtam zsinórban (Pana GT20 majd Samu D550) és mindkettővel ez volt a bajom. Szóval én tényleg mindent megpróbáltam
Plazmából egyedül a HD-Ready modellek lennének jók (C3 vagy D450,D490) ezeknél fura módon nem látok semmi szokatlant, de ezeket meg a felbontásuk miatt nem veszem.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz GeneraL_XTX #888 üzenetére
Az ilyen, indulatból való TV-vásárlásból soha nem sül ki jó! Inkább tedd félre a pénzed és merülj bele rendesen az LCD-témába, mert ott lehet aztán csak iszonyatosan mellényúlni! A boltban való nézelődés minden, csak nem elegendő a megalapozott döntéshez.
Ijk: Mert állítása szerint a plazma neki nem megfelelő technológia. Egyébként ennyi pénzből már 42G30-at is kapna 5 év garival, de neki az nem megfelelő, nem tetszik a plazmatechnológia.
szerk.: Hogy mit keres? Szerintem tanácsot, csak nem épp a legmegfelelőbb helyen teszi.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ijk
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #888 üzenetére
Miért nem veszel mondjuk egy 42s30-at?
DM-Fan: Bocsánat, le vagyok maradva. De akkor mit keres még ebben a topikban?
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Hsanyika1
senior tag
-
GeneraL_XTX
veterán
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #882 üzenetére
Pont ezt a tévét? Szerencsé vagy Maximum 32"-ig ajánlanám, felette csak az ellenségeimnek a kamu 100Hz-ével együtt.
-
mohus
csendes tag
válasz Gasparius #860 üzenetére
Idézet a 95. oldalról (G30 manual) MOV esetén
"A TV ezt a hordozót Panasonic LUMIX Camera által rögzített motion jpeg formátumot támogatja. Ez a TV készülék nem alkalmas motion jpeg fájlok médiaszerverrel történő lejátszására"szóval csak SD/USB/USBHDD ről
FPS-t, RTS-t Sturmovikot PC-n, a többit konzolon!
-
junior11
veterán
válasz GeneraL_XTX #884 üzenetére
S ha szabad megkérdeznem, eldöntötted, hogy milyen tévét vásárolsz az E30 után?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
Ijk
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #882 üzenetére
Minek akarsz hitelre tv-t venni? Addig jó amíg nincs hiteled, inkább dobj be havi 10-20k-t egy kasszába és ha van elég akkor vegyél. Az elektronikai cikkek úgyis csak olcsóbbak lesznek.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
GeneraL_XTX
veterán
Basszus elmehet mostmár az összes rohadt bank a tudjátok hová!
Most voltam az Euronicsban, nagyon jó árak voltak a cetelemes akció keretében, le is csaptam volna rögtön a Samu 46D5500-as modelljére ami csak 195k volt!
Erre az a retek bank 170!! ezres fizura visszadobta a kérelmet pedig semmi más hitelem nem volt! Hát elmennek már a picsába
Gondolom azért mert 24 vagyok vagy tényleg nem tudom már
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
-
kisdida
csendes tag
Sziasztok van egy Panasonic TX-P42C10Y plazma tv-m az lenne a kérdésem hogy most figyeltem föl rá hogy berecseg a hangszóró nem mindig néha főleg ha robbanás van vagy egyéb ilyesmi leginkább az HBO-nál a többinél nem vettem észre meg autós játéknál,forduljak szervízhez vagy beállitás kérdése? 1.5éves a tv a választ előre is köszönőm.
-
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Mentolka #871 üzenetére
"Meg tudná valaki mondani, hogy azt el lehet-e érni valamiféleképpen egy Pana 42G30 esetében, hogy a TV bekapcsoláskor a HDMI1 jelforrást indítsa automatikusan?"
Ezt nem tudod beállítani, mindenképpen tunerrel indulnak a Pana TV-k.
"Konkrétan, amikor bekapcsolom a TV-t, a DVB jelforrásokat keresi, és miután az IPTV settopbox a HDMI1 aljzatba van dugva, ezért meg kell nyomnom a jobb felső gombot a távirányítón."
Előbb a TV-t kapcsold be, utána a STB-ot! Automatikusan át fog kapcsolni a TV HDMI-re, ha a HDMI1 aljzatot használod.
Get Moded!
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Meg tudná valaki mondani, hogy azt el lehet-e érni valamiféleképpen egy Pana 42G30 esetében, hogy a TV bekapcsoláskor a HDMI1 jelforrást indítsa automatikusan?
Konkrétan, amikor bekapcsolom a TV-t, a DVB jelforrásokat keresi, és miután az IPTV settopbox a HDMI1 aljzatba van dugva, ezért meg kell nyomnom a jobb felső gombot a távirányítón. -
DM-Fan
Topikgazda
válasz GeneraL_XTX #867 üzenetére
Hát, ennyi pénzből nehéz lesz épkézláb TV-t venni, ami megfelelne az elvárásaidnak.
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz < CyberBob > #868 üzenetére
Igen, csak pont az OLED egyik fő lényege veszik el azzal, hogy egyszínű lesz és színszűrővel oldják meg a helyettesítést. Innentől érdektelen. Amúgy meg az OLED-nek is van még hova fejlődnie bőven, főként, ami a színhűséget és ami az élettartamot illeti, mert elég nagy a szórás a technológiában jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
< CyberBob >
őstag
-
GeneraL_XTX
veterán
Pff na visszavittem az E30-at pixelhibávsl, vissza is vették azzal nem volt gond, viszont több már nem volt belőle, úgyhogy visszaadták a lóvét, TV-meg nincs. Viszont egyszerűen fingom sincs mit vegyek belőle
Ez a panasonic se nagyon nyerte el a tetszésemet mert rendkívül zavaró volt plazma után a 0,22-es vagy afölötti fekete(ugye IPS panel)
Úgyhogy teljes a tanácstalanság
-
Jim-X
őstag
ATI van a laptopba, sikerült beállítani a méretezést és így már kitölti a teljes képernyőt, de most azt vettem észre, hogy gyorsabb mozgásoknál vibrál a kép, ahol a gyors mozgás van... Ezzel eddig nem volt gond úgy vettem észre, csak a képet nem töltötte ki Overscan-t amúgy nem találtam
A játék az nem játék!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz < CyberBob > #863 üzenetére
Hát, ez elég kókány megoldásnak tűnik így. Színszűrős OLED, aka. aranyporral lefújt szar.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
< CyberBob >
őstag
[link]
"Állítólag színszűrőkkel kombinált fehér fényű OLED-ekből épülnek fel majd a pixelek, amely olcsóbb, megoldás, mint ha ténylegesen vörös, zöld és kék fénykibocsátó diódákat használtak volna."Lehet, hogy lesz normális árú OLED nem sokára?
Jim-X: a videó kártya meghajtójában kell az adott felbontáshoz tartozóan beállítani a képméretet.
[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Az miért van, hogy ha PC-ről játszok le filmet HDMI-n keresztül PowerDVD-vel, akkor nem teljes a képernyő, hanem van egy olyan 2-3 centis sáv körbe a megjelenített kép körül a Tv-n?
A játék az nem játék!
-
< CyberBob >
őstag
Nem olyan ritka eset ez mint ahogyan gondolod. A sorozat gyártás és a minőség ellenőrzés a haszon megőrzés céljából való csökkentése valamint a bolthálózaton belüli csere-bere eredménye. A pénzt ennyi cirkusz után simán vissza kel adniuk ha kéred, aztán vedd meg máshol.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
DM-Fan
Topikgazda
"Nekem olyan kérdésem van, hogy 54Mbites 811bg Netgear router alkalmas-e elvileg akadásmentes FullHD átjátszásra"
Egyértelműen nem, még a gyengébb mkv-k is megakadnak ilyen sebesség mellett, sok esetben még a 300 Mbites kapcsolat sem elég, mert a valóságban nem éri el ezt az átviteli sebességet. LAN-kábel kell!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mohus
csendes tag
G30-hoz:
Kipróbáltam néhány FULLHD-s dolgot (mivel a TV ebben mutatja meg igazi kép-szépségét), hátha segít azokon a tulajokon akik nem akarnak köztes médialejátszót használni és kiváncsiak ,hogy egyes eszközökkel mit kezd a TV, asszem ez arra is válasz hogy "mkv-t lejátszik-e a tv?"
1, Samsung S2 Portable 3 - 1TB
Szépen lejátszik róla mindent, Gyűrűk Urát próbáltam, magyar és angol hangsáv is választható volt
2, Kingston Datatraveller 32GB Pendrive
Fontos, hogy NTFS-re kell formázni a pendrive-ot, hogy 4GB-nál nagyobb fájlok rámásolhatók legyenek. Ezt a műveletet az EASEUS Partition Master 9.1 Home ed. ingyenes programmal megteheted. Szintén ragyogó minőség akadásmentes stbPróbálok valami FullHD koncertet is tesztelni, hogy hang-kép együtt milyen élmény.
Nekem olyan kérdésem van, hogy 54Mbites 811bg Netgear router alkalmas-e elvileg akadásmentes FullHD átjátszásra - vagy 300Mbites az ajánlott. 54Mbit ugyanis az 6750Kbit/s ez már erősen necces lehet, ha valami zavar van a légtérben és nem max a sebesség, vagy csak rosszul számolok?
FPS-t, RTS-t Sturmovikot PC-n, a többit konzolon!
-
DM-Fan
Topikgazda
Persze, nem is a kényszerű cserékről van szó, egyértelmű, hogy egy ilyen hiba miatt azonnal vinni kell vissza a TV-t. Az ilyen szintű árcsökkenés Téged már viszont nem érint, Te az akkori árán vetted meg, abból vissza nem kapsz, "csak" a készülékedet cserélik nagy valószínűséggel. Meg lehet próbálkozni mondjuk az árvisszafizetés-kéréssel, de azt ugye leginkább abban az esetben szokták alkalmazni, ha nem tudják cserélni újra a hibásat, nem találsz náluk olyan terméket, ami tetszene. Elég furán venné ki magát, hogy visszakapod a pénzt és megvennéd ugyanazt 5%-kal olcsóbban, ennyire szerintem ők sem hülyék. Mondjuk arra nemigen tud mit lépni, ha kéred vissza a vételárat és máshol veszed meg olcsóbban, de szerintem nyilván kötik az ebet a karóhoz, hogy TV-t vettél, ha ez nem tetszik, van más ugyanilyen árban.
Get Moded!
-
GLOCK34
aktív tag
Valaki esetleg ismer megbízható emberkét Debrecen környékén aki műszeres beállítást vállal?
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WolfLenny #845 üzenetére
Filmnézésre mindenképpen jobb, mint az LCD. TV-nézésnél néha kompromisszumokat kell kötnöd az állandó képelemek miatt (pl. focimeccs eredményjelzői, durvább csatornalogók, stb.), de általánosságban TV-nézésre is alkalmasabb, különösen, ha SD-adásról van szó, mert ott az LCD-k eléggé gyér képet produkálnak.
A magasabb kategóriás Panákban ott a DLNA, de mint említettem pár HSZ-szel följebb, erre annyira nem lehet alapozni. Kell egy normális médialejátszó alá!
Get Moded!
-
GLOCK34
aktív tag
Teljesen jogos a meglátásod,de nekem muszály cserélni. (Vt30 középen csíkkal.)
Csak ha most esetleg faragnak akár 5%-ot is az már jelentős összeg figyelembevéve a vátelárat. Eszemben sincs variálni 2 hét tortúra után. Remélem 4. alkalommal hibátlant kapok. Már úgy érzem magam mint Mr Bean. -
Hsanyika1
senior tag
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz WolfLenny #843 üzenetére
Inkább 106 cm-es volt az, mert 102 cm-es plazma nincs.
Másrészt a TV-adók nem mind veszélyesek, ez attól függ, hogy mennyire áttetszőtlenek élénkek. A korhatárkarikák gyakorlatilag teljes egészében veszélytelenek. A rosszabb fajta csatornalogókat meg egyszerűen kizoomolod, sok esetben amúgy is a film fekete sávjába esnek. A beégés egyébként sem szokott egy film hossza alatt kialakulni, pláne úgy, hogy félóránként szétszabdalják reklámokkal, amikor kint sincs a logó.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
WolfLenny
aktív tag
Üdv.
Mostanában gondolkodok TV vásárláson.
Egyik ismerősömnél láttam Pana plazmát. Szép képe volt, ahhoz képest, hogy kb. 90 ezerért vették és 102cm-es.
Kezdett meggyőzni. Az elején olvastam, hogy TV logó és korhatár karika "beégetheti".
Namost, hogy nézzek végig egy filmet a TV-ben ha az adó jele vagy a korhatár jelzés folyamatosan ott van?
Gyakorlatilag elkerülhetetlen a beégés? -
imi68
tag
http://www.vezess.hu/forma1/baumgartnerrel_hd_ban_valt/34587/
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Csabroncka #837 üzenetére
Belépő fullHD modell, hatalmas dolgokat ne várj tőle, de korrekt készülék, teljesen jó feketeszinttel és jó színhűséggel. Nézd meg élőben, ha van rá lehetőséged. Az E végződés csak annyit tesz, hogy a mi régiónkba szánt modellről van szó.
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
Ez nagyban üzletfüggő! Már eleve az sem biztos, hogy terméket visszavesznek tőled, csak azért, mert mondjuk nem tetszik, ez abszolút a kereskedő jóindulatától függ. Erre egyik bolt/kereskedő sem kötelezhető, csakis hibás termék cseréjére. Én is láttam a híradót, az egyik MM ügyvezetője mondta, hogy náluk a nem tetsző termékeket is igyekeznek másra cserélni, vagy pénzt visszaadni. Szerintem egyébként pont azért is indulnak most az akciók, mert majd holnap mennek vissza tömegesen a felbontott, de nem tetsző, esetleg kishibás termékek, amiket ki kell szórni valahogy. Mondjuk az is biztos, hogy én ezen a héten akkor sem mennék ezen helyek közelébe, ha nagyon szükségem volna valamire olcsóbban. Szerintem agyrém lesz az elkövetkezendő pár nap ezen helyeken. A híradóban is említett, "akár 70%-os leárazás" meg ugye azért szép mese, de sejthető, mi igaz belőle. Pláne az elektronikai termékeknél.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Csabroncka
addikt
Valakinek van tapasztalata a p. TX-42UX30-al kapcsolatban?
(A megjelenítésre gondolok, a funkciói bőven kielégítik, amire szükségem van!")
mit jelent a modelleknél az "E" végződés, miben különböznek ezek a simáktól?"in medias res"
-
MoP_FX 57
őstag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a nagyérdemű véleményét az alábbi tévével kapcsolatban:
[link]A specifikáció alapján nekem tökéletesen megfelelne, de a Sony kapcsán valahogy nem mindig hall jókat az ember. Ez nem az én véleményem, ezért szeretném, ha valaki megírni a tapasztalatát.
Köszönöm előre is a segítséget! -
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Most volt a híradóban,hogy előrehozzák az év eleji akciókat. Holnap reggel indul országszerte szinte minden áruházban.
Holnap viszik vissza a tv-t cserére,vagy levásárolható igény szerint. Ilyen esetben vajon érvényes az esetleges akciós ár? -
Abrion
senior tag
Azta hogy én milyen mázlista vagyok kb 3 éve vettem egy dvd felvevőt, most úgy gondoltam megnézem az adatait és 1080p a hdmi kimenete , már csak szereznem kell egy hdmi vezetéket és rá is tudom dugni a plazmára
amúgy panasonic dmr-eh57 -
Gasparius
aktív tag
Szia!
Nekem épp az imént sikerült a G30-cal, de csak szükségmegoldásnak javaslom.
Nekem Dune HD101-es médialejátszó van, nagyságrendekkel jobb minőséget produkál, mint a TV-vel, legalábbis SD tartalmnál ez nagyon észlelhető.Nekem azért kellett a Serviio, hogy ha olyan avi-ra akadok, amit a DUNE nem akar lejátszani, meg tudjam nyitrni a TV-vel.
Kis kiegészítőnek, szükség esetén jó, de kell egy lejátszó, egy JÓ lejátszó, egy ilyen tv-hez, a DUNE-ben megtaláltam a méltó társát. -
Gasparius
aktív tag
Szerintetek hogyan lehetségs az, hogy a TV (Pana g30) SD kártyáról lejátsza a MOV fájlokat, hálózatról meg nem?
-
oxygain
csendes tag
-
tendetiti
tag
Serviio.
Lehet kezelni vele 2 db Pc-t? -
OrLiX
tag
Szerintetek, ha 75 ohm-os koax kábelből gyártok magamnak 3db-ot, úgy hogy mind a két végén lenne egy BNC csatlakozó, azokban pedig egy-egy BNC-RCA átalakító, akkor használhatnám komponens kábelnek?
"Meggyártani" olcsóbb lenne.
G30-hoz szeretnék kötni egy DVD lejátszót.Még egy kérdés:
Ugyanígy DVD és erősítő közé jó lenne egy kábel a digitális hangnak vajon?A válaszokat előre is köszönöm
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
Hsanyika1
senior tag
-
oxygain
csendes tag
Üdvözlet!
Elöször is határtalan örömmel tölt el,hogy ráakadtam erre a fórumra,amelyben azzal a problémával is foglalkoznak,ami nálam is fennáll mióta tulaja vagyok egy s30-as pana tvnek. Az első kérdésem mielőtt a többit rátok zúdítanám:csatlakoztatható-e ehez a tipushoz pc,hálózaton keresztül? -
janos666
nagyúr
válasz Dyingsoul #815 üzenetére
A méret nagyon relatív.
Itt is jártak mostanában rokonok, nézték egymás alatt-felett a 42G30 - 51D550 párost, és mind azt mondta, hogy elhiszi hogy fekete így meg úgy, de a helyemben a nagyobbat tartaná meg, a másik viccesen kicsi mellette.
Pedig így egymás mellé rakva már tényleg zavaró a Samu kontrasztja. Persze, előtte is zavart, azért lett véve a G30, de így átpislantva a G30-ról a D550-re még látványosabb...[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Dyingsoul
veterán
Üdv mindenkinek, ismét itt vagyok!
Korábban itt a topikban kezdtem el olvasgatni, körülnézni TV téren úgy, hogy azt sem tudtam mi a különbség plazma és LCD között. CRT TV-ről történt a váltás, eddig nem is érdekeltek a TV-k.
Aztán, hogy tesóm mondta, szeretne karácsonyra a családnak venni egy TV-t, kértem itt a segítségeteket. Hosszas olvasgatás-videó nézegetés után az itt dicsőített G30-ra esett a választásunk. Egészen karácsonyig egy havernál volt, szóval még nekem is meglepetést okozott, mert sajnos a beszerzés/kipróbálás pillanatában nem voltam jelen.
Szüleink nagyot néztek és nagyon örültek az ajándéknak (mélyebb érzelmi szálakat nem szövögetek, mert már így is eléggé off vagyok).
A lényeg, hogy számomra is új kapukat nyitott meg ez a TV. CRT és a 24"-os LCD szgép monitorom után egyszerűen nem hittem a szememnek: otthoni környezetben teljesen más a készülék, mint egy boltban nézve. Persze lehet, hogy a beállítások miatt is, pedig annyira még nem is konfigurálgattam, csak pár opciót vettem szemügyre. Azt hiszem ez a készülék újra definiálta számomra a mozgókép fogalmát. Ezért ez úton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki segített a választásban, különösképpen DM-Fannak a kitartó munkájáért, amit ebben a topikban végez.
Azért is kötelességemnek éreztem köszönetet mondani, mert ha nem olvasom ezt a topikot, akkor nem is veszek tudomást az xbox+tv akcióról, amit sikeresen nyélbe ütöttünk (box eladva), így olcsóbban jutottunk hozzá a készülékhez.Más:
Sikeresen választottam hozzá külső vinyó boxot, felismerte a 160gb-os samut a TV. Az első hsz-ben van kép is róla, szerencsére pont a fekete az, amit vettem, ennek az eleje nem az a gagyi krómhatású műanyag, hanem sima fröccsöntött műanyag, de az egész tok sokkal minőségibb benyomást nyújt élőben, mint képen. Itt hozzátenném, hogy ez a TV sem lacafacázik, ugyanis az általunk használt 160-as vinyón kb 150 bad sector van. Írásban ez jelentős hátrány, van hogy 20 percig másol 1.5 gigát, de olvasásban, lejátszásban eddig nem okozott problémát.A méretekről, szubjektíven:
Ahogy korábban említettem, kb 3-3.5 méter távról nézzük, erre az első hsz grafikonjai és ti is a 50'-osat ajánlotok. Mi a 42-es G30-at vettük, de a szülők már ezen is csodálkoztak, és hatalmas előrelépés volt, a 60 centi átlójú crt-hez képest. Édesanyám még most is azon sipítozik, hogy ez túl nagy, vehettünk volna kisebbet. Annak ellenére mondja ezt, hogy megfelelő helye van a TV-nek, elfér a szobában (nappali), amit semmiképp nem mondanék kicsinek és a környezethez is passzol. Fateromnak nagyon tetszik, legtöbbet ő tv-zik a családban, teljesen meg van vele elégedve.
A nagymamákkal még szenteste megnéztük Jézus élete c. filmet, örültem, hogy a 97 éves nagymutterom is látja végre normálisan a képet és a hangot is jobban hallotta, mint a crt-n (pedig én személy szerint nem vagyok elszállva a hangminőségtől, persze tudom, hogy egy ilyen TV-hez dukál egy jobb minőségű házimozirendszer, később talán az is jön mellé ).Felbontás:
Megnéztem rajta a transformers 3-at, full HD-ben. Valami hihetetlenül gyönyörű volt! Bár 2D-s a TV, mégis annyira élethű a képe, hogy térben teljesen el tudtam képzelni az egész filmet (igen, láttam már 3D-s filmet moziban is, gépen is, játékkal is játszottam 3d-ben). Megnéztem még a star trek 2009-et is FHD-ben, az is pazar volt. De meg kell mondjam, hogy a 624x352-as felbontású family guy is baromi jól néz ki ezen a panelen!Bocsi a hosszú hsz-ért, azért remélem lesz, aki elolvassa!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Béla29
csendes tag
üdv.
serial no=gyári szám?
az 5éves garihoz kellene.
előre is köszi. -
Gasparius
aktív tag
eredmény van emberek!
A servioo megtalálta a TV-t, kiírja az IP-jét, meg hogy Panasonic Viera Generic DLNA profil.....
mindjárt megnézem a TV-n, de sztem működni fog... -
janos666
nagyúr
Az US modellekben sincs bent a Panel Brightness a szervízmenüben.
A WB-ADJ (white balance adjust - szürkeskála kalibrálás) alatt az ALL-DRV (minden gradiens - felső érték) már FF (max), a G-DRV szintén, és csak az R-, B-DVR van csökkentve hogy kívánt fehéregyensúlyt adon. Szóval itt nincs visszafogva semmi.
Okos, hogy nem lehet túllőni az értékeket, mint Samunál. Ott el is szokták baszni a gyári kalibrálást úgy, hogy utána vissza kell venni a user menus kontrasztot, mert ott nem a plafonról indulnak a WB értékek, és a "do not touch green" elvet tartva 128-128-128-ról van, hogy 128 fölé lőnek az R-el, ami kifut a digitális skálából az alapértelmezett kontraszt mellett...
Sőt, ezek elvileg nem vonatkoznak a Prof módokra, csak Dynamic, Normal és Cinema állítható innen (Cinema a THX profil is), US-ben pedig a Prof mód kínálja a Panel Brightness opciót.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
vilga
tag
A tv-nek is fix ip-t adtatok?
átjáró, kiszolgáló, dns? ugyan úgy?
Nálam mindkét gép média kiszolgálóját látja.
Nem kell az elérési út csak felveszed azt a könytárat amiben a dolgaid vannak[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest