Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Igen onnan van.
Új csak csomaghibásként volt hirdetve 200-ért jutottam hozzá. Mondták lehet karcos a műanyag szélén, de én még semmi nem találtam rajta...
Összeszerelésnél 5 ből 2 csavart jobban meghúztak a boltban mint kellett volna. Fog még de azért már nem 100%... A TV áll szépen gond eddig nincs.Miért kérditek ?
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
őstag
Rákötöttem a wii-t komponens kábellal a GT60-ra. Élesebb képre emlékeztem. Igaz csak 480P-s jelet tud, de akkoris jobbra számítottam. Vagy csak az kavarja meg az emlékeimet, hogy utóljára a régi HDRedy PV70-es plazmára volt rákötve és a felbontásbeli különbség miatt lehetett azon élesebb a kép?
-
HoryThePooh
aktív tag
Emberek. A Show jó volt. Stream-Audio-s srácok nagyon szimpik voltak!
Hajlított Samu nekem tetszett, de egyértelmű demozásra való.
Egy előnye lehet amit a kollega is említett nem tud tükröződni egy iránybaBBéci @ janos666
Örültem a találkozásnak. Beszélünk még!Most gofri és utána szerelés!
Aztán élménybeszámol :
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
Dorian
félisten
válasz bigdady #53778 üzenetére
Ferritgyűrűt általában nagyfrekvenciás zavarok szűrésére használnak. Ha áthurkolsz rajta egy drótot, akkor arra a drótra nézve úgy működik mint egy felül vágó szűrő. Minél közelebb teszed a kábel végéhez és minél többször hurkolod át, annál erőteljesebb a hatása. Ill. minél nagyobb a vasmag. A kábel induktivitását növeli meg.
Ha nem tapasztalsz problémát, akkor felesleges, én egyik tévémnél sem vettem észre változást.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
kovadika
őstag
válasz SteeWe #53790 üzenetére
Nincs UT60-as készülék.
Nem tudom hol láttad, de gondolom valamelyik bevásárlóközpontban. Nincs rajta szűrő, ezért olyan fényviszonyok között könnyen fakónak látszódhatott az LCD rengetegben. Kb. ennyi hátránya van, képminőségben nem sokban marad el ST szériától. 150 ezerért jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz MasterMark #53789 üzenetére
Persze, csak nem számítottam arra, hogy a mozizásnál ez majd zavaró lehet. Mármint az inputlag.
Ja, és hogy az optikai kimeneten sem lehet többcsatornás hangot kinyerni HDMI bemenetnél. Azért kissé pofoncsapott ez a működés,főként, hogy mindenhol csak a konzol korlátozott használatára hívták fel a figyelmet, pedig a filmnézés is ugyanannyi kompromisszummal jár.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
SteeWe
aktív tag
Pana 42UT50E szerintetek képminőségben hogy viszonyul 42/50UT60-hoz?
Mikori széria az UT50E. Szegeden a 150e HUF ért láttam.
Képminősége nem igazán győzött meg. -
MasterMark
titán
-
dgyuri0123
nagyúr
Sziasztok.
50ST60-al kapcsolatban van egy sajnálatos tapasztalatom. Konkrétan az inputlag, ami sajna a filmnézést is negatívan befolyásolja. 1 hete agyonteszteltem elölről hátulról az egész rendszeremet és erre a következtetésre jutottam.
Mivel nálam a mediaplayer optikai kimenete az erősítőmbe megy és a HDMI pedig a tv-be, ezért a hang előbb érkezik kissé, mint a kép, ami látható csúszást okoz a hang/kép szinkronban. Először azt hittem, hogy a WD vacakol, de nem így van, mert ha a hangot HDMI-n küldöm a tv-be, akkor semmi csúszás nincs, viszont akkor csak 2.0 ás a hang, mert HDMI-ről csakis sztereót hangot ad ki. A saját, belső mediaplayer viszont a DTS-t is kitolja, viszont annak a képe ugye kissé ratyi a WD-hez képest.A G30-asnál soha ilyen gondom nem volt egyébként. Ez a 22-es csapdája. Végső megoldásként a WD-n a hangszinkront kellett beállítanom kb -100 ms-ra és akkor minden O.K. Persze felmerült bennem, hogy még valami elkerülhette a figyelmemet, de akkor remélem szóltok.
Nem akartam off lenni, de úgy érzem fontos, hogy mindenki tudjon erről az apróságról. Egyébként remek kis tv, de sajna nem hibátlan."csak a zene van"
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz mata89 #53786 üzenetére
A panel maga maximum 100 Hz-en frissül, a továbbiak csak alképpontfrissítési értékek, a sub-field-hez tartozó frissítési érték tehát nem azonos a valós képfrissítési értékkel. DVD-nél, 1080i-s TV-adásnál 100 Hz-en megy a panel 2:2 pulldown alkalmazásával, PC-s használatnál natív 60 Hz-en, 24p anyagoknál pedig 96 Hz-en 4:4 pulldown mellett.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
mata89
csendes tag
Panasonic ST60 ...ez is 2500 Hz-es FFD, 600 Hz-es panel és 100 Hz-es valós képfrissítést jelent (vagyis maga a panel elméletben másodpercenként 2500 alkalommal lenne képes frissülni, a valóságban 600-szor teszi ezt meg, míg a tartalom ennyi idő alatt legfeljebb 100-szor változik.
Ezt hogy kell érteni? A plazma is "csak" 100Hz-es valós panellal van szerelve, vagy 600 Hz-esnek felel meg
Vagyis olyan mintha egy LCD 600 Hz-es valós panellal lenne szerelve -
bigdady
nagyúr
válasz MasterMark #53779 üzenetére
Nem írja mire jó.
Hdmi t nem találom -
ALI_G
veterán
Ez most komoly hogy felmentek a pana st60 árak, miután bejelentették, hogy abba hagyják a gyártását, és mi lesz a karácsonyi árdömpinggel???
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Na meg is van az st60
Kérdéseim:
-ferrit gyűrű mire jó? Kell? Max 10cm?
-melyik hdmi PORT ami nem kapcsolja at a tv-t ha bekapcsolom a hdmire kötött másik eszközöm? 1 2 vagy 3?Köszi
-
MasterMark
titán
Jujj, hogy én ezzel a színtartománnyal mit szenvedtem OpenElec-cel.
De amúgy igen, ezt jól kell beállítani. Ha a sötétnél elvesznek a részletek, akkor rossz.
más: Voltam az AV Show-n, OLED-et beállítattam Mozi-ra, mert valamilyen fura okból Dinamikusan volt. (Illetve az ottani megfelelője.) Nem tudom pontosan milyen volt, de nem volt olyan hú de. Érdekes viszont, hogy a hajlítottságból nem lehetett látni szemből semmit.
Jánosnál volt egy kalibrált G30, gyönyörű szép képe volt. Hihetetlen valósághű.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
István 67
tag
Sziasztok!Szerintetek van-e értelme várni árcsökkenésre Pana 50gt60 fronton december közepéig vagy csak a jövő évtől várható árcsökkenés?Karácsonyi ajándék lenne a családnak.
-
mayday00
őstag
válasz HoryThePooh #53772 üzenetére
Tv addig a kocsiban marad?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
HoryThePooh
aktív tag
Köki XtremDigitálban ma ne keressetek 50GT60-at! :-/
Elhoztam az utolsót
Most irány a Show! ;-)
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
-
mayday00
őstag
válasz Franky2Ster #53766 üzenetére
Csak a itteni pana márkaszervizet nem a szlovákok fizetik Nem ők fizetik a emberek bérét, alkatrészeket stb..Szerviz villanyszámláját pl Majd Szlovákiában valamelyik pana szerviz megjavítja a készüléket
Szerintem. De lehet tévedek, és bármilyen készüléket megjavítanak.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
-
janos666
nagyúr
Ezek olyan beállítások, amiket össze kell hangolni az eszközök közt.
Neked PC-vel ez az optimális, BD lejátszóval YCC kimenet lenne, ahol ennek a kapcsolónak a TV-n nem szabadna működnie (abból csak egy féle van).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Tamoo
MODERÁTOR
Valami még mindig nem (volt) kerek nálam. Mintha túlságosan fel lenne húzva a kontraszt, sötét is volt.
PC-ről filmezek. TV-n beállítások
kontraszt: 50
fényerő: 0
színtelítettség: 50
színárnyalat: 0
képélesség: 0
színhőmérséklet: meleg
gamma: 2.4
minden vacak: kiMost Ati Catalyst-ban beállítottam a képpont formátumot teljes RGB-re. ST60-on pedig HDMI RGB tartományt teljes-re normal helyett.
Így "sokat" világosodott az egész, normálisnak tűnik a kontraszt, valósabb... jobb lett szerintem.Szóval ez az RGB tartomány másnak is "teljes"-en van? Itt olvasgatva még nem futottam bele erről való társalgásba (ettől persze még lehetett, csak elsiklottam felette)
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz bigdady #53757 üzenetére
Mi a baj a 42c3-al?
Én elsősorban a méret miatt cserélnék, legalábbis a hozzászólásaid alapján hajlasz a lehető legnagyobbra ami elfér. Én biztos megpróbálnám megoldani hogy elférjen az 50st60 valahogy. Persze ha 42-es ST-re is cseréled képminőségben óriási ugrást jelent, de 2-2,5m-ről kellene nézned.
Ha azt mondod hogy neked tetszett az LCD, akkor az arra szakosodott topikban is körbekérdezném, hátha abból találsz 46-ost. Habár semmiképp nem veszi fel egyik sem ár-érték arányban a versenyt az ST50-el, főleg hogy lesz rajta 4 év gari akció./人◕ ‿‿ ◕人\
-
bgabesz75
tag
50X60 tv-je van itt valakinek?
Média lejátszója érdekel. A legtöbb MKV-t és hd anyagot lejátsza vajon?
Egyik barátom ezt a típust tudná megvenni mostanában. -
bigdady
nagyúr
válasz DM-Fan #53756 üzenetére
Köszi. 51-es nem férne be a p42c3 helyére szóval eddig vt60 a befutó. Mekkora különbség lesz p42c3 után?
Ismerősöm tavaly vett 250e Ft-ért led sony-t és brutális szép képe van ezért meginogtam plazma téren kicsit és szemezgetek arra felé is, bár a profik mind plazmát mondják, de nem tudom annak a led-nek gyögyürű a képe (p42c3-hoz képest)
[ Szerkesztve ]
-
Black&White
addikt
Nemrég rákérdeztem ugyanerre Samuéknál, ezt válaszolták:
Amennyiben külföldről van beszerezve a készülék, Európai Uniós országból, melyhez ki van állítva az adott ország nyelvén a hivatalos számla (szükséges szerepeljen a készülék sorozatszáma a beazonosítás céljából), akkor az Európai Uniós jótállás érvényesíthető Magyarországon, vagyis az egy év.
[ Szerkesztve ]
-
dedy70
tag
válasz mayday00 #53750 üzenetére
Ez sajnos így van ahogy íród, mivel ez olyan mintha odakint vásároltad volna személyesen, tehát a garanciális javításokat is ott kell végeztetni. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg szlovákul kell elmagyaráznod a hibát, mivel nem tudnak, vagy csak nem akarnak magyarul. A szlovák webshop-ra nem vonatkoznak a magyar törvények, az gariztatásból adódó jogi problémák megoldása is sokkal nehezebb mintha itthon vásároltad volna. A külföldi webshop-okból történő vásárlás csábító lehet az alacsonyabb ár miatt, ami a kisebb áfa miatt van, de más szempontból sokkal macerásabb.
-
mayday00
őstag
válasz Franky2Ster #53751 üzenetére
Itthon? Szlovákiában vásárolt tévét itthon a panasonic megjavít? Mi köze van hozzá?
-
mayday00
őstag
Ha pl Szlovákiából rendelek tévét, akkor a garanciáztatás, hogy van?
Nem akarok venni, csak kíváncsi vagyok. Úgy olvastam a egyik webáruházban, hogy nekem kell visszajuttatnom a készüléket..Futárral, vagy személyesen lehet csak visszajuttatni a készüléket. Máshogy nem. Szállítási költség minden engemet terhel.
-
őstag
Helló
Péntek óta van egy Plazma TV-n és a segítségetek kéne. Szép meg jó, de van 3 napom tesztelni, hogy minden jó-e....
Színek vannak, de egyenlőre eléggé elütnek a monitoromtól...
Hibás pixeleket második nézésre sem látok / Boltban sem láttam /
A TV amit megvettem:: SAMSUNG PS58C6505TW
Kihozták összeraktam felraktam a helyére és vártam, hogy megmelegedjen.Abban kéne segítség, hogy mit érdemes megnézni rajta illetve beállítani.
Előre is köszönöm.
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Freddy76 #53740 üzenetére
Érdekes, nálam a túlpásztázásnál is látszanak a csatornalogók, nem lógnak ki, csak kissé közelebbe vanak a kép széléhez... hmmmm.
Néha pont ezt használom ki beégés elleni "védelemre" és váltok a túlpásztázás módján. A logók meg arrébb ugranak.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Freddy76
addikt
Bakker, okosak vagytok . Túlpásztázást kikapcsoltam, és okés lett a dolog. Hálás köszönet.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Freddy76 #53736 üzenetére
Bár nekem GT60-am van, de a menü szerintem ugyanaz ebben a tekintetben
Kép menüben:
-Túlpásztázás (kapcsold ki, bár ez akkora mérvű változást nem eredményez, hogy kilógjanak a logók is)
-Vízszintes méret (1-es változatra állítsd, bár a 2-es opció is inkább csak vízszintesen húzza meg kissé a képet)
-Zoom beállítások (Itt már lehet olyan mérvű elállítás, hogy kilógjanak a logók a képről. Próbáld meg korrigálni!)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Freddy76
addikt
Sziasztok, van egy problémám, nem igazán tudom hová tenni. A tévém (Pana 42st60) ezidáig hibátlanul működött, most viszont azt vettem észre, hogy a tévéadások széleit levágja. Nem sokat, de körbevágja a képet. Pl. a kör alakú viasat logó tetejét már "levágja", de pl. az X Faktorban sem látszott teljesen a szöveg alul. Minden csatornán jellemző, és akkor is megmarad, ha a képarányt változtatom bármire.
Ami érdekes, hogy úgy tűnik, ezt dvd lemezekkel is csinálja. Beraktam egy dvd-t először a lejátszóba, megnéztem egy jelenetet a tévén, majd ugyanezt megnéztem a notebook-on - nem sokat, de levág a tévé.
Mi a csuda lehet ez
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
bigdady
nagyúr
42st60-at jól látom hogy panashopból érdemes a 4 év gari miatt? köszi
nem merek ledre váltani... ez jó vétel lenne?
Esetleg valami 46-51-es samsung? Abból melyik ajánlott? (755 mm magasságom van)[ Szerkesztve ]
-
putyu10
aktív tag
válasz snefftamas #53732 üzenetére
Nekem is van C7000-es de az LCD.
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
putyu10
aktív tag
válasz snefftamas #53723 üzenetére
A samu c7000-res nem led-s lcd?
Az 55F8000-res életem egyik nagy csalódása! És az ONKYO a legnagyobb S**R a világon! Samsung QE65QN90AATXXH UHD Neo QLED
-
bigdady
nagyúr
Tényleg panasonicban 120 e Ft után a következő kategória a 200k? (42 col)?
Régebben volt valami u30 vagy mi tipusjelzésű is a kettő között. -
Voice24
őstag
válasz István 67 #53715 üzenetére
Valós dolog a ghost és a beégés, de félni nem kell tőle. Én is összeszedtem az rtl logót, mégpedig nem extrém retekklubozással, még az elején, az első hónapokban. Ez sajnos egy ilyen logó, nem kell ahhoz egész nap mennie, hogy nyoma maradjon. Eltűnni sosem fog, mert azóta is megy rtl a tévén, minden nap nézzük valamennyit, tehát van utánpótlása. De! Az elején engem is marhára zavart a dolog, de most már egyáltalán nem. Ugyanis normál tévézés mellett nem lehet észrevenni, speciális módon, közelről kell keresni, hogy meglegyen. Egyszínű, világos háttérnél (ergo leginkább állóképnél) lehet kiszúrni, de csak akkor, ha valaki tudja, mit kell keresni.
Tehát ha sikerül is összeszedni, a mindennapi használatban ez semmilyen gondot nem okoz, filmek közben lehetetlen észrevenni. Ez miatt ne állj el a plazma vásárlásától!Amúgy a fentiekből következik, hogy számomra nem jelent akkora gondot a ghost/beégés, hogy emiatt a zoomolással a kép egy jó részét eltakarjam a család elől. , és rontsam a látott kép minőségét is.
-
Hsanyika1
senior tag
LG: Magyarországon az első LG ívben hajlított OLED TV[link]
-
Norbi 72
veterán
válasz spiky03 #53712 üzenetére
Igazad van,én szerintem meg lehetett volna oldani,hogy villany lekapcs,pici hangulatvilágítás,és nem kellett volna mindent túlnyomni.A Samu 85-ös UHD-nál a fazonnál szóvá is tettem,hogy erre mi szükség van,túl szines/fényes.És miért a szemkiégető demo-t kell nyomatni,hozhattak volna br-t valami filmmel,ott mutassa meg,hogy skálázza fel a képet.
Jó,tudom,megpróbálják eladni...
-
snefftamas
aktív tag
Ma feladtam postán a ednek a 0% THM papírokat online hitel az 50st60 rá a stoll konzolt is megrendeletem hozzá mondjuk azt máshonnét. Kiváncsi vagyok milyen lesz a nappaliba most egy Samu plazma C7000 van érdekes lesz látni a kettő közti különbséget. A pana egyenlőre megy a hálóba mert féltem a gyerektől hogy összefogdossa.
Beégéstól én sem félek a samun sem volt soha általában RTL és társai mennek rajta mondjuk 10 fényerőn csak mikor a média playerról nézem ott van beállítva 20ra (ez a max)
[ Szerkesztve ]
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
lcee79
addikt
Mindegyik plazmánál írták ezt most is meg 5 éve is...
Nekem 3 éve van meg a G20,
feleségem rtl klubot meg mindenféle logóval rendelkező tv csatornát néz rajt, minden nap és mivel nincs a tv előtt folyton, van hogy 3-4 órán keresztül sincs elkapcsolva róla
Sosem volt beégés 3 év alatt.
Csodálkoznék ha a GT60-on lenne
Amúgy én is ilyet akarok, de mivel eddig is plazmám volt nem félek ilyenektől abszolut.
És számomra az sem kérdés, hogy plazma vagy nem plazma...
Nekem volt, és meggyőzőtt, és főleg ez a pana G széria az ami bejövős
Persze V még jobb lenne, de az már majdnem dupla ár...Amúgy ha nem szállna ki a pana a plazma gyártásból nem is érdekelne most, de mivel kilép ezért még előtte egyet be kell szereznem, aztán majd lesz valami jobb...
Remélem jobb... LCD-ért nem rajongok[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-
kpal
nagyúr
Ma lattam a Debreceni MMM előterében LG 4K tv-t es OLED -et ,OLED olyan brutal szinekkel oparal
-
Gicz
addikt
én is be voltam tojva! vedd meg nyugodtan. én ha tv-zek akkor discovery, natgeo megy, ez kb este 7-8 tól éjfélig, féligmeddig háttértévézésként. igaz este eléggé lent van a kontraszt, 10-max 20 kürül, de mégcsak ghostot sem láttam, pedig figyelem baromira, mert én is félek tőle. azaz féltem. írták hogy a panel a bejáratás alatt hajlamosabb rá, nos az enyém október 22 óta megy, és még sosem láttam rajta ghostot. rtlklubról nem tudok nyilatkozni, nincs beválogatva a "kedvencek" közé, így amikor csak kapcsolgatok, még véletlenül sem jutok oda. állítólag arra jobban oda kell figyelni....
[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
beszélnek olyan dolgokról amit csak és csakis ők látnak! A ghost onnantól ghost hogy látod, a beégés onnantól beégés hogy mindig látod.... lehet hogy valami van nálam is panelon, de nem látom, ergó nem akadályoz, tehát nincs, ez a dolog onnantól érdekes ha látod. A másik plazmánkon abszolút nem volt semmi oda figyelés, semmi kímélés mégse látni semmi beégést ghostot, pedig soxor aludtak el a szüleim a retek klubb mellett, de normál TVzésnél semmilyen beégés nincs! Ezek videofilek, ezekre ne hallgass mindenben!
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
István 67
tag
Sziasztok!Eddigi elképzelésem tx-p50gt60e plazma vásárlása volt nem kevés fórumos kérdezősködés és utánaolvasás után.Most viszont olvasva a sok -beégéses -ghost-os storit lehet ,hogy mégis led mellett döntök mert megüt a guta ha a370000 ft-os tévén ilyeneket fogok tapasztalni!
-
mhmpista
aktív tag
válasz Franky2Ster #53711 üzenetére
"Az OLED kijelző sajátossága, hogy nincs szükség háttér-megvilágításra, hanem maguk a pixelek bocsátanak ki fényt, teljesen más módon állítva elő a képet, mint a hagyományos megjelenítők."
Tehát a plazma nem hagyományos megjelenítő?
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz Norbi 72 #53696 üzenetére
Nem volt rossz képe. Igaz a kontraszt az szerintem fullon volt, egy rendesen besötétített szobában biztos kiégette volna a retinámat ezen a beállításon.
De természetesen kíváncsian várom, hogy mi lesz ezekből.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Franky2Ster
senior tag
-
Gicz
addikt
válasz Ágógreen #53705 üzenetére
próbálj ki egy olcsót. ha nem látsz képhibát (villogó pixelek, ilyesmi) akkor tökéletes a dolog. ha szar a kábel, egyértelműen látni fogod. nem úgy, hogy "most mintha a másikkal lehet mélyebb volt az ég kékje".
persze ezt cáfolni fogják, akik szerint még a konnektor hosszabbítónak is aranyozottnak kell lenni, mert attól élethűbb lesz a fű színe.
[ Szerkesztve ]
-
Ágógreen
senior tag
szerintetek meddig érdemes elmenni árban HDMI kábel választáskor ?
számít ez egy Plazma - PC kapcsolatnál, vagy mivel digitális jel jó a tesco gazdaságos is ?
vélemények ? -
bigdady
nagyúr
Faragás nem járható sajnos.Lehet akkor 46-os lcd/led-re kell váltanom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest