Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Deniel84 #168954 üzenetére
APC EASY UPS BV 1000 VA tudom javasolni, ha drágállod, akkor esetleg a 800-as is jó lehet. Az aksi az cserélhető, csak pár csavart kell kitekerni hozzá.
A konzol az max ~200 watt, plusz a tévé is lehet ennyi, vagy akár több is. Azért biztosabb az 1000-es, mert az akár 600 wattal is terhelhető, a 800-as meg csak 450-nel.
-
őstag
válasz Deniel84 #168954 üzenetére
1. Én a CyberPover PFC Sinewave típusaira esküszök, de sztem a legkisebb sem 40-től kezdődik, hanem inkább a duplája...
2. Kvázi szinuszos bőven elég. Én is olyanról használom a konzolokat és a(z egyik) PC-m.
Egy LG TV is ilyenen van.Egyébként meg erre is van szaktopik: Szünetmentes tápegységek (UPS)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Deniel84 #88271 üzenetére
1. Csak a letöltött játékok osztódnak. Szóval a licenctulajdonos profillal le kell először tölteni, utána az a másik alól is futtatható lesz.
Ez a fajta megosztás megy egyidejűleg egyszerre egy PS4-es és egy PS5-ös partnerrel is.
2. Igen, amelyik le van töltve, az futtatható lesz a megosztással.
3. Igen, amelyik le van töltve, az futtatható lesz a megosztással. -
Szabi®
addikt
válasz Deniel84 #66718 üzenetére
A Lords of the Fallen nekem tetszett, de a konzolos portja nem lett a legjobb, gyakran esik be az fps akár 20 alá is (Ps4 Pro). És kisebb akadások/szaggatások is gazdagítják a játékmetet. Viszont szépen lehet benne fejlődni és nagyságrendekkel könnyebb, mint a legtöbb souls játék.
Nekem nehézségre a Bloodborne-tól könnyebbnek tűnt.[ Szerkesztve ]
-
Kockás60
junior tag
Ha "könnyedebb szórakozás"-t keresel akkor a Remnant from the Ashes nem a Te játékod.
Kihívásokkal teli, nehéz game,főleg a "bossharcok"miatt.
Konkrétan nekem még egyet sem sikerült legyőznöm.Pedig nyomom már egy jó ideje
Itt egy ismertető róla, ha netán mégis kedvet kapsz hozzá.
[link]A másik két versenyzőhöz nem volt szerencsém.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Lord of Fallen-t én nem tudom ajánlani. Egy nagyon olcsó és rosszul sikerült Dark Souls klón. A Mortal Shell és a Remnant viszont már jó játékok! Nekem a kettő közül a Remnant van meg és ott volt hogy 2-3 órára megakadtam egy bossnál, de valószínűleg a Mortal Shell-ben is vannak hasonló pillanatok. A helyedben azt választanám ami jobban tetszik stílusra.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Lords of the Fallen volt az egyetlen egy olyan szuolszlájk amit végigvittem de csak azért mert volt benne egy olyan ütés kombó ami nevetségesen erős volt és gyors.
Szal ha kihívás kell akkor ez a game nem lesz az.
Mortal biztos hogy nehezebb azt 2 óra game után töröltem ahogy az Ashes-t is.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
saelin
veterán
válasz Deniel84 #62620 üzenetére
A PoE full ingyenes, de azért ha komolyan gondolja az ember pár stash tab-ot vesz azért, mert nélküle nagyon szűkös az élet. Ezen felül kozmetikai cuccok vannak és karakter slot-ok. Ha nem költesz kinézetekre nagyon olcsón kijössz belőle. Ráadásul minden jövőbeli update teljesen ingyenes.
Technikailag viszont nagyon gyér a játék. PS4 pro-n szépen beesett az fps és a felbontás is az endgame-ben. Ps5-ön még nem tudom, mert nem jutottam még el addig. Külön nextgen patchet nem kapott még és azt is jó tudni, hogy játék kliense eléggé instabil tud lenni. Néha fagy vagy teljesen le is crash-el. Jó játék, de sokaknak túl komplex (köztük nekem is emiatt megy el a kedvem tőle időről időre)."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Gaben92
őstag
válasz Deniel84 #52263 üzenetére
Márpedig az kábelhiba lesz ha másikkal megy. A kábelnek amúgy nincs verziója. Minősége van csak, hogy melyik verziót elégíti ki, de nekem van 1.4-nek árult kábelem és megy a 2.0 gond nélkül.
Bekapcsolást én még nem próbáltam, de ha megy a TV és bekapcsolom a PS-t akkor átvált automatán, mikor kikapcsolom visszavált az előzőre. Szerintem a bekapcsnak is mennie kellene mert ugyanúgy CEC.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest