Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
JanR
addikt
Aki KV-nal belekerult a kalapba, az erre nagyon figyeljen:
A foglaló befizetésének teljesítésére ma éjfélig, azaz 2020.09.22. 23:59 óráig van lehetőséged, ezt követően a lehetőséget sajnos át kell adnunk a soron következő előjegyzőknek.
-
l.skywalker
félisten
válasz N.YCityBoy #18053 üzenetére
És te melyik vagy a képen?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sp8787
addikt
válasz myckey #18042 üzenetére
Ha adhatok egy tanacsot azok alapjan ami eddig lejott ,hogy milyen jatekokat kedvelsz, akkor ne ragozd tul hanem amikor meglesz a gep szepen bemegy abba a Collection-be vagy mibe, ott majd lesz egy jatek ami lehet ,hogy itt ott szarul fut...etc. na azt letoltod es majd eltunsz egy jo idore.
Sztem tudod melyik jatekrol beszelek. -
Ryder1
senior tag
Konzolvilág 20k foglaló befizetve.
Mondjuk van egy kis ellentmondás a két mai emailben:
13:20 Felszabadult készlet: Amennyiben rendelését később még is lemondaná úgy a foglaló levásárolható, vagy teljes egészében visszatérítendő.
18:37 Foglaló fizethető: A foglaló összege nem visszaigényelhető! A foglaló értéke levonásra kerül majd a vásárolt PlayStation®5 termék árából.Vajon melyikhez fogják tartani magukat?
-
Sirandrish
legenda
válasz N.YCityBoy #18053 üzenetére
Hiába ha sehol sem kapható
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Peace
nagyúr
válasz Sirandrish #18058 üzenetére
A néninek már be van fizetve 10 db-ra foglalója.
-
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #18060 üzenetére
Egyertemu!
-
lipitloty
csendes tag
Sziasztok! Az alza keresett már valakit, mióta kikerült az értesítésük hogy a november 19-i készlet elfogyott? Én 17-én dél körül rendeltem, nagyon reménykedek.
-
veterán
válasz l.skywalker #18055 üzenetére
Egyértelműen az anyóka
-
l.skywalker
félisten
válasz N.YCityBoy #18064 üzenetére
Na, mennyi preordered van mama?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
myckey
veterán
válasz hombre[EU] #18060 üzenetére
Ha már The Last Guardian....
a másik nagy kedvencem
Shadow of the ColossusEz a kettő az én szememben hatalmas jó dolog....
Már ezért megéri, ha mindkettőbe belemerülhetek."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Sirandrish
legenda
válasz hombre[EU] #18069 üzenetére
Komolyan készül??? Nah az kell!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
hombre[EU]
veterán
-
myckey
veterán
válasz hombre[EU] #18069 üzenetére
Biztos, mert DS játékokat nagyon kedvelem ( atmoszféra és mechanika meg artdesign ) ez pedig, közel áll hozzá
Másik meg a Demon's S. lesz....Rá se jutok az új programokra....
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Deck
titán
-
zzola
titán
válasz stickermajom #18076 üzenetére
Miért?
Ha elállsz, nem kapod vissza, ha KV áll el, dupláját köteles fizetni. -
Sirandrish
legenda
Tuti van valami apróbetüs rész eldugva a webshop mélyén, amivel ez ellen védve vannak
-
zzola
titán
válasz Sirandrish #18080 üzenetére
Jog szerint ez nem így működik, nincs apróbetű.
Ha a résszámlán csak befizetés szerepel, akkor előleg.
Ha pedig oda van írva, hogy foglaló, akkor foglaló.
Persze 20k-ért pereskedni, de egyébként így működik.
A foglaló kötelezettséget jelent mindkét résztvevő számára, míg az előleg nem, mindkettő beleszámít a vételárba.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz stickermajom #18081 üzenetére
Az mindig benne van...
-
Sirandrish
legenda
Azt elhiszem hogy papíron nem így van, viszont kétlem hogy ne tudnának ezellen védekezni, vagy legalábbis megpróbálni olyannyira hogy a kedved is elmenjen a követelőzéstől
-
zzola
titán
válasz Sirandrish #18085 üzenetére
Persze!
Bízzunk abban, hogy mindenki megkapja, aki befizette a 20k-t! -
Deck
titán
-
Sirandrish
legenda
-
Deck
titán
A Spider-Man futni fog PS5-ön ha megvan nekünk. De ha akarjuk a remastered verziót (RT, 60fps,szebb grafika stb) akkor megkell vennünk a PS5 verziót, amit csak az új résszel együtt tehetünk meg, mert nem fogják külön árulni. 30k akkor ez így egybe. Sőt, a mentésünk se lesz jó hozzá amiről volt szó itt.
Szóval nem értem, hogy főleg így generáció elején miért nem lehetett simán odaadni? Vagy ingyenes frissítésbe majd mint a W3 esetén pl (ami azért komolyabb játék de mégis ingyenes lesz) Azt se, hogy miért nem lehet ezt külön megvenni? Ha már ennyire szedjük pénzt mindenért is a helyzet.. Vagy a mentést miért nem oldották meg, hogy jó legyen hozzá?
Komolyan nem tetszik ez a húzása a Sony-nak.. Persze nem tudok mit tenni. De nem fair ez most. Vagy van aki szerint az?
PS5
-
Deck
titán
-
myckey
veterán
Szerintem rhdt jó hogy van ez a pspluscollection, ez nagyon is fair velem szemben
Amit beszélsz, még nem érzem át ,
de legyen igazad , úgy van.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Sirandrish
legenda
-
Deck
titán
-
-
Deck
titán
válasz Sirandrish #18098 üzenetére
Azért, aki a körünkbe tartozik azokat nem kéne.. De a profilképed nem láttam ps-en.. Csak nem másik platform játéka?
PS5
-
zozika84
őstag
Na jött e-mail a KV-tól, hogy sajnos nem tudnak első körben kiszolgálni, így ott lemondtam.
Marad az Euronics itt legalább (közel) biztos a dologPSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest