Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz bulikavagyok #18199 üzenetére
Neked normális választ adtak. Az enyémre viszont elég wtf.
Aztmondja mivel cseh és osztrák raktárakkal rendelkeznek, így nem tud semmi pontosat mondani.
De köszöni a megkereséstJa
-
JanR
addikt
En most azon agyalok, hogy azokat a gepeket, amiket 2 honap mulva fogunk megkapni, a bolt mar megvette, kifizette? Mert mind szep es jo, hogy 145/185 ezres arat megkaptuk, de ha igy haladung, ez az arfolyam 370huf/1eur lesz es nehogy kitalaljak, hogy "muszaj" dragitani. Ebbol kifolyolag hiaba is lesz 2 ev garancia kotelezo januartol, nem vagyok benne biztos, hogy marad ez az ar. Azert a Sony Mo. sem hulye, hogy emiatt bukjon sokat. De lehet rosszul gondolom
-
Televan74
nagyúr
válasz -=Jam=- #18200 üzenetére
Most írtam nekik, hogy amint elérhetővé válik a termék készpénz helyett inkább átutalnám nekik. Kíváncsi leszek mikor kapom meg az átutalásos számlát.
De még van majdnem 2 hónap. Október végén azért már illene majd tudni az Alzának hogy aki előrendelt annak jut e majd.Én 2020. 09. 17. reggel rendeltem meg, akkor még 145.000 Ft -os áron jegyezték.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
marquuard
veterán
Nekem elég furcsa, hogy a KV a beérkezési sorrendet a kapott mennyiségek alapján igazolja vissza. Ahol visszaigazol, befizeted, ott megjelenéskor nálad a gép. MM meg azt mondta, hogy sajnos ötletük sincs, hogy mennyi ez a gép mennyiség, majd érkezési sorrendben feldolgozzák, ha megvan a darabszám.
Az egyik kér 20e Ft előleget (amit tudomásom szerint a Sony kért), miután meggyőződtek róla, hogy kaphatsz gépet megjelenéskor. A másik meg bekéri a teljes árat, a befizetés után visszaigazol és majd jelez ha belefértél, avagy sem.
Ezt azért lehetett volna egységesíteni, legalább valami központi policyvel.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Peace
nagyúr
"Kedves Vásárlónk!
Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy ezek a termékek a megjelenéskor limitált darabszámban voltak elérhetőek. A rendeléseket az előjegyzési sorrendben dolgozzuk fel.
A termékek jelenleg ELŐRENDELÉSBEN ELFOGYTAK (!), további rendeléseket csak abban az esetben fogunk tudni kiszolgálni, ha valamelyik korábbi rendelés lemondásra kerül, vagy a forgalmazó további készletet biztosít számunkra!
Köszönjük megértésed!
az Euronics csapata" -
Elderath
őstag
válasz marquuard #18206 üzenetére
Playit se tudja mennyit kapnak, így visszaigazolni se tudnak egyelőre, hogy jut-e. Nem értem hogy működik ez, de iszonyat bénázás megy. Most ki tudja meddig várhatok, amíg megtudom jut-e. Lehet csak novemberben derül ki...
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Televan74
nagyúr
Most már csak egy szép hosszú előrendelési listára kerülhetsz rá. Aztán hogy mikor kapod meg az már más kérdés. Lehet hogy még decembernem, de akik az első készletből kimaradtak, szerintem majd csak jövőre kapnak.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
marquuard
veterán
MM azt mondta, hogy a befizetés után legközelebb csak akkor lesz infó, amikor a termék szállítás alatt lesz. Ez azt eredményezi, hogy ha valaki befizette a teljes összeget, azonban nem elsőkörös a kiszállítása, akkor nincs értesítés. Majd csak akkor lesz ha mondjuk a második körben, ki tudja mikor kiszállítás alatt lesz. Vagy a harmadikban. Vagy a negyedikben.
Agyf*sz.
Egyébként a hölgy azt mondta, hogy aki sikeresen elő tudta rendelni (azaz befizetni a teljes összeget), annak garantált a gép. Ami csúszás szóba jöhet, az 1-2-3 nap, beszállítótól és kiszállítótól függően. Én arra tudok következtetni, hogy a webshopos előjegyzés darabszámra volt beállítva már előre.
-
waT
csendes tag
Most jutottam el ebbe a topikba és akartam javasolni a notebook.hu-t (az előrendelés első napján rendeltem meg 0 % thm-mel a digitális verziót) viszont most néztem rá és ott már csak a lemezes van fent az oldalon amihez "előrendelésben elfogyott" címkét dobtak.. engem még nem kerestek előleg miatt, nem tudom más rendelt-e tőlük innen.
Ami miatt esetleg itt "érdekes lehetek", hogy közben kiderült, hogy a párom meg előrendelte ugyanúgy a digit verziót az alzánál egy kontrollerrel a nevemre meglepetésként. Erre valószínűleg nem fogunk igényt tartani, de nem mondom le, hátha valakinek innen jól jönne majd! -
Krisz0630
senior tag
válasz Szilágyi84 #18151 üzenetére
Csak megoldódott végül!
Nem volt egyszerű az biztos...
Reggel elértem az ügyfélszolit, hogy küldjük ki nekem a linket, amiben a foglalót utalhatom. Ez megtörtént, de egy olyan linket küldtek, aminek a befizetési ideje lejárt, így újra telefonáltam.Végül kb. egy órája sikerült, befizettem és öregedtem pár évet.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
senior tag
-
zozika84
őstag
-
David75
őstag
Heloka,
Valaki tudja esetleg, hogy a ps5 fog-e támogatni minden Bluetooth fülest/fejest vagy ugyan úgy mint a ps4 csak bizonyos füleseket/fejeseket támogat?
Van egy Bose qc2-m meg egy Beoplay H5-m is és jelenleg a ps4-et is úgy kell átverni, hogy a tévére csatlakoztatom a fülest nem pedig ps4-re mert az nem támogatott.
Aptx/ Aptx HD támogatásról lehet tudni valamit?
Előre is köszi!iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
marquuard
veterán
válasz Fox Mulder #18217 üzenetére
Most mondjam azt, hogy így jártam? Számítottam olyan jellegű visszaigazolásra, mint a konzolvilágnál: kapsz első körben, fizess. MM-nél így viszont ciki, nem kapsz visszajelzést, hogy adnak-e megjelenéskor vagy nem. Azt fogod majd megtudni, hogy úton van-e a gép. Az meg ugye nov19. előtt nem derül ki.
[ Szerkesztve ]
-
dinostaRR
tag
[link] Thrustmaster Officially Licensed PS4 Racing Wheels and joysticks – Ready for PS5
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
kzoli89
tag
válasz -=Jam=- #18194 üzenetére
Mikor rájuk írtam konkrétan, akkor azt mondták, hogy még nincs végleges számuk, hogy mennyit kapnak, így a rendelések sorrendjében fogják kiosztani azokat. 17-én 05:44-kor meg tudtam rendelni, így remélhetőleg kapni is fogok az első körből ^^
Előlegről egyelőre nincs szó, de ki tudja. Nekem ráadásul még 180K-va került be a kosárba, de őszintén szólva nem érdekelne, ha többet kérnének törvény ide, vagy oda -
JanR
addikt
válasz LendvaiFeri1 #18225 üzenetére
Nem tudom mivel es hogyan szamoltak. Nekunk 185 ezer forint a hivatalos, ennyi. De ha 10 forinttal tovabb romlik a jo magyar forint, akkor szerintem siman lesz 190, akar 195 ezer is. De ez csak gondolat.
-
zkxdn
őstag
"PS5 gameplay to be shown next week via hands-on demos from Japanese creators
More PS5 hands-on gameplay has been confirmed for October 4""The news also suggests we could be seeing the PS5 UI very soon"
Blog: [link]
-
hyggelig
senior tag
Ha előrendelted a hivatalosan meghirdetett áron, nem fognak magasabb árat kérni, amikor ténylegesen kifizeted. Ettől ne félj. Az akkori áron kaptál ajánlatot és fogadtad el. nem fognak emelni. Max annak, aki akkor bemegy a boltba, leemeli a polcról és akkor veszi meg a gépet.
-
zozika84
őstag
válasz stickermajom #18233 üzenetére
Mi ezért megyünk 4-en a gépért
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
addikt
Úgy érzem, a megjelenés előtti kampányt ebben a konzolgenerációban az Xbox nyerte. Ez nem azt jelenti, hogy több fog fogyni belőle, sőt, szerintem még így is a PS5 lesz a népszerűbb, én is azt veszek (bár nagy meglepésemre egy kicsit elgondolkodtam rajta), de közelebb kerültek egymáshoz, eladásokban ezúttal szorosabb lesz a verseny, és ez nekünk csak jó lehet, mert ha van konkurencia, akkor a verseny a Sonyt is arra sarkallhatja, hogy jó áron minél jobb minőséget próbáljon adni, ugyanis az elmúlt generációban eléggé nagy kabáttal vette, 7 év alatt nem csökkent a PS4 ára, még ha egyszer volt egy váltás is, a Pro sem csökkent 4 év alatt, olyan nagyon nem igyekeztek meggyőző ajánlatot adni, a konkurenciák bénázása elég volt, meg a belsős fejlesztőcsapatok rendszeresen hozott exkluzívjai, hogy az ember PS4-et válasszon.
Emlékszem én arra, amikor 160k-ért adták a PS3-at, aztán egy éven belül lement az ára közel a felére, mert az Xbox360 meg a Wii odapiszkított. Akkor is eleinte nagy volt a mellény a Sonynak.
[ Szerkesztve ]
-
Dreimus
senior tag
Most hallottam, hogy a Sony kérte hogy a konzolboltokat tegyék ki hogy a 20a után leadott rendeléseket már csak 2021Q1-re várhatóak.
-
nxswitch
senior tag
Kaptam levelet én is másodszor a KV-tól, hogy fizessem be, de most már odaírják, hogy aki befizette az vegye tárgytalannak a levelet.
-
saelin
veterán
válasz F-ECT$ #18219 üzenetére
Nekem 155k volt Mass Effect Andromeda-val pár éve. Most meg Ps5-öt húztam be ennyiért... Igaz, ehhez nem jár játék, de amekkora backlogom van nem is kell, így vagy 2 évig szerintem el leszek ps4 játékokkal.
Egyébként én mocskosul meglepődtem a gépek árain! A digit verziókat tippeltem 180k köré és a lemezeseket 200+ra. Ahhoz képest egy ps4 pro áráért már be lehet szállni a nextgen-be, ami papíron veszettül jól fest. Van egy érzésem hogy a következő generációban igen jó játékokat fogunk kapni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest