Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyggelig
senior tag
Egész hétvégén nem voltam. Látom, elszabadultak az indulatok.
Na, én még elő se rendeltem a gépet, nem is fogom. Legalább így nem lesz nagy a kísértés, hogy megvegyem, ha tavasz előtt nem is jut.
De ha a páromékhoz beesik egy Telekomtól megvett, de fel se bontott vadiúj PS5 a zálogba (így van a tévénk is), akkor idén még lehet gépem
-
GegeWarrior
senior tag
Olyan kérdés merült fel bennem, hogy a Playstation Plus Collectionban van pár játék ami magyar felirattal jelent meg, de a storeban a feliratoknál nem szerepel a magyar. Lesz ott magyar nyelv vagy nem?
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
-=Jam=-
őstag
válasz GegeWarrior #17304 üzenetére
Ha magyar az accountod, akkor lesz.
-
Deck
titán
Magyar Store-ba biztos lesz! Sose írja a Store a magyar feliratot.
PS5
-
MODERÁTOR
Igen, lesz. A Store felületén egyetlen játéknál sem írja a magyar felirat meglétét. Ez az egyik a sok hiányosságból és problémából amivel látszólag nem foglalkozik a Sony.
-
nagyúr
Meg is van, hogy néz ki egy 21:9-es monitoron pl a ps4 pro (nem tudom, ettől az új enged-e nagyobb felbontást, a pro "csak" 1080p-t enged rá a 3440x1440-es felbontású montirorra, úgy,hogy levágja a két szélét, ahogy beszéltük az előbb): [link]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
Van még olyan hely itthon, ahol tuti lesz első hullámos készlet, de még lusták voltak az előrendelést összerakni?
A mediamarkt tuti tipp vagy csak 'Illene' nekik?
Az Aqua-n elvileg 17.-én volt... -
pr3d1
csendes tag
Arról van valakinek infója egyébként, hogy a második hullámos készlet mikorra várható? Alzánál februárt olvastam de azért az brutális...
-
Tomtailor85
senior tag
Azt honnan tudom meg, hogy a tv-m hány hz-et tud 4k-ban? A specifikációk között nem találtam!
-
senior tag
Amúgy Alzás vásárlásnál hivatalos Sony garancia van?
-
stilo18
addikt
-
stilo18
addikt
válasz Tomtailor85 #17324 üzenetére
60Hz - et fogsz látni.
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
_Balee_
aktív tag
Hívtak a Platinumshoptól, szerencsére jut launchkor a lemezes gépből, kértem hozzá kamerát és headsetet is, elvileg ezekből is kevés érkezik. Illetve a biztonság kedvéért a játékokat (Demon's Souls, Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition) is hozzá írták. 20.000 Ft foglaló befizetve. De várom november 19-et. :)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
.LnB
titán
konzolstudio-val mi a helyzet? Én tőlük vettem tavaly a Switch-et, (elmentem személyesen) jó kis boltnak tűnt. Esetleg aki eddig nem tudott rendelni PS5-öt, hívjátok fel őket.
[link]
Jelenleg nincs előrendelés, de nem tudom, hogy volt e már náluk. Egy érdeklődő email-t megérhet, hogy ő náluk mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
kzoli89
tag
válasz Fox Mulder #17320 üzenetére
Szia!
Tudtommal igen, de ha hazamegyek, megnézem pontosan a PS4 Pro esetén.
Én tőlük rendeltem, már csak azért is, mert 2 év garanciát vállalnak rá alapból.
Az oldalon az van, hogy nekik kell visszaküldeni:
https://www.alza.hu/24-honap-garancia-art16953.htm(Anno mikor balga módon eladtam az egy hónapos GoW-os PS4 Pro-mat, akkor azt mondta a vásárló, hogy valami B model, vagy mi, ezért van rajta több gari, de lecsekkolom pontosan, hogy milyen a sorozatszáma)
[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
-
GegeWarrior
senior tag
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
senior tag
válasz GegeWarrior #17334 üzenetére
Ha 20.000 db jön csak oda akkor szerintem jut mindenkinek, akár máshonnan.
-
RangerFox
Topikgazda
Az rengeteg
-
karmaresz
senior tag
Gartula!
Nálad digitális, vagy odd verzió játszott? A 20e darabon csodálkoznék, mivel korábban összesen ezret rebesgettek, de legyen igazad.Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
GegeWarrior
senior tag
válasz karmaresz #17340 üzenetére
Köszi, lemezes verzió, ilyen játékárak mellett kelleni fog a használt piac
Bár az biztos mire pótlom a PS4-es érát sok víz folyik le a Dunán
Ez a PS Plus Collectiont nekem találták kiBocsi, azt hittem nem lehet szerkeszteni már az előző hozzászólásom
[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
everest140
tag
Nem tudom, nekem akkor is gyanús az a 20 ezer darab. Érdekes mód más webshopokat felhívva ezer darabról hallani első napra, illetve februári, márciusi érkezésről aki most szeretne rendelni.
-
RangerFox
Topikgazda
válasz GegeWarrior #17342 üzenetére
Hát június közepe előtt akkor 20 ezren előrendelték már tőlük a gépet, 3 nap alatt 20 ezer telefonhívást bonyolítottak le és mindezt kézzel egy excel táblában számontartotta egy ember.
-
karmaresz
senior tag
válasz GegeWarrior #17343 üzenetére
Na az már közel van hozzám, én június 14-én rendeltem elő, szintén lemezest de még nem kerestek, úgyhogy várok türelemmel.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
Tomtailor85
senior tag
Én most beszéltem az Emaggal, mostanra tudták megmondani biztosra, hogy kapok az első körből!
-
CptAdamica
veterán
Ha 20k jönne, akkor mindenkit kitudnának szolgálni. De sajnos 1000 darab körül jön az egész országba, azon osztoznak a boltok.
Megyen!
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs