Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #17046 üzenetére
Hogy is szoktad mondani? Juuuj de butthurt valaki?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
saelin
veterán
válasz Wesder #17059 üzenetére
Mondjuk ez így shit. Legalább ps5-ön kap valami boostot vagy ps4 szerű teljesítménnyel kell majd rajta játszani? Így az ssd előnyeit leszámítva meg sem éri ps5-el játszani a játékot.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
hombre[EU]
veterán
válasz Imilenni #17048 üzenetére
szerintem lesz itt olyan akinek nem volt ps4 és 5öst vesz...annak ez jó hír. vagy pl. én is eladom/elajándékozom géppel együtt a lemezeket és így visszakapok belōle néhányat a pluson keresztül. már csak a BB miatt megéri
konkrét launch címek: Astro,DeS,Miles M., Destruction Allstars,Godfall,Sackboy...meg a thirdpartyk (ubik, cp77,cod stb)Life, Uh, Finds A Way
-
MODERÁTOR
válasz saelin #17060 üzenetére
Ahogyan a marketingszöveg fogalmaz, válogatott PS4-es játékok jobban fognak futni PS5-ön. Egyenként tesztelik a címeket, és amivel nincs probléma (vagy tudnak javíttatni rajta) arra rátolják a magasabb órajeleket. A legújabb játékoknál biztosan lesz boost, mert amit még csak eztán fognak kiadni azoknál már figyelembe kell venni a PS5-öt is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aqua infó ( beszéltem velük ) ;
- Lesz nekik is day 1 gépük ( nem tudni pontosan mennyi )
- Sem előjegyzés sem előrendelés sem érdeklődés nem indítottak még a gépekre ( egyenlő esély )
- Napokban lesz elindítva az előrendelés a weboldalon.Szóval akinek sehol sem jutott nézegesse a weboldalukat gyakran.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz hombre[EU] #17061 üzenetére
"It will look better on the next-generation consoles from day one," a CD Projekt Red representative stated. "I can confirm this is not the final update, at some point we're going to have a more robust update for the next-gens, which we're planning to give free of charge to anybody who purchases PS4 or Xbox One versions. But in any case, you will be able to play the game on the next-gens from November 19, when the game releases, and it will look better than the current gens from that moment as well."
Life, Uh, Finds A Way
-
dvd24
senior tag
Hali!
Lehet már tudni, hogy az a kis műanyag talp amivel fektetve látom minden képen (amin fektetve van) az alapcsomag tartalma lesz e vagy külön kell venni?
-
Mike
veterán
jut eszembe, a 2 terás verzióról van vmi info?
-
MODERÁTOR
-
front3r
őstag
válasz Imilenni #17048 üzenetére
Nekem több olyan játék is van, amit még nem vittem végig, és ezeket már PS5-ön szeretném. Mert ha nem is kapnak patch-et, de kényelmesebb lesz játszani az új kontrollerrel. Talán még PS4 módban is stabilabb framerate-el fognak futni reményeim szerint, mintha PS4-en játszanék velük.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Scarletiel
senior tag
Páran írjátok, irónikusan, hogy dejó lesz a régi játékokkal tudtok játszani majd PS5-ön launch-kor. Szerintem ez oriási húzás pedig, hogy mennek majd a PS4-es játékok, főleg launch időszakban amikor van kb 3-4 nyitó játék amiből 2 talán értelmes is. Egyrészt azért mert lesz mivel játszanod amíg nem jelennek meg új címek, még akkor is ha már végigvitted egyszer. És igen itt jön képbe, hogy milyen minőséget vettél amúgy előző generációban. Olyan játékokat zömében amit egyszer végigtolsz és felteszel a polcra, hogy pipa, vagy olyat amit szívesen előveszel egy idő múlva, hogy nna pörgessük ki mégegyszer. Persze van aki 10-szer kijátszotta már ezeket mostanra azoknál totál megértem, hogy most már újra vágynak.
Azoknak mint én és ezzel szerintem rengetegen vagyunk így, akik csak behúzták a játékot akcióban de idejük nem volt elkezdeni sem, viszont totál valhalla ez, mert banyek mintha új gépen új játékkal játszhatnánk majd. Van vagy 50 ilyen címem amit behúztam 4-5 ezerért de addig jutottam, hogy pihen a Library-ban. (Fránya állandó szombatozás)Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz hombre[EU] #17061 üzenetére
Konkrétan én azért szeretnék minél előbb ps5 tulaj lenni, mert ps4 slimen van, nem PS4 prom.Itthon van a számomra fasza tévé (Samsung Q82R) és már nyomnám 4Kban ezt azt.
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz mettek #17074 üzenetére
Ahogy írta is "hombre[EU] #17065" kapni fog a CP2077 egy patchet már PS5-re is a launchkor, de ez még nem használja ki rendesen a PS5-öt, de jobban fog kinézni és futni is a játék, mint PS4-en. Majd később fog kapni egy normális next-gen patch-et.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Mike
veterán
válasz Scarletiel #17073 üzenetére
nekem is rengeteg olyan játékom van amit egyszer sem játszottam végig, van olyan, amibe belekezdtem, a többsége csak megvan. na ezekkel akár 5 évig is el tudok lenni újabbak vásárlása nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
szerintem elég jó játékok jönnek launch körül, mindenki talál magának valamit (csak az nem,aki nem akar) és nem kell régi játékokkal játszani. hiába jönnek ps4-re, aki próbálta az utóbbi thirdpartykat az tudja mire lehet számítani...pl. avengers vagy az új cod nem éppen optimális a teljesítményük
persze értem, backlogot bepótolni is jóLife, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
Jelen. Egy-két ps5 címet leszámítva nálam is PS4 játékok fognak pörögni.
Persze ha lesz gépem. -
Mike
veterán
válasz hombre[EU] #17081 üzenetére
na mondj egyet, ami nekem tetszene, mert egyet sem látok. 2021-ben igen de idén semmi. nem is törtem magam a ps5-ért
-
Wesder
félisten
válasz Tomtailor85 #17084 üzenetére
A lassabb nem lesz jó bele, elmondtàk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
válasz mettek #17077 üzenetére
Ami bele van forrasztva az speciális, de lesz egy üres M.2 foglalat is, amibe NVMe SSD-t lehet pakolni. De azért nem lesz jó egy átlagos SSD, ilyen Samsung 980 Pro és Sabrent Rocket 4 Plus amire gondolni kell. Majd lesz egy hivatalos kompatibilitási lista, és abból lehet válogatni.
-
Scarletiel
senior tag
válasz Kendek #17088 üzenetére
És azok csak tárolásra lesznek, vagy arról fog pörögni a játék? Mert úgy tudom a PS5-be valami varázs SSD van ami minden eddigi SSD-nél gyorsabb.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Wesder
félisten
válasz Scarletiel #17090 üzenetére
Ha "varàzs SSD-t" teszel be mellé, azon futni fog minden, màskülönben csak BC + adattàrolàs.
-
MODERÁTOR
válasz Scarletiel #17090 üzenetére
Arról lehet majd játszani is, azért is kell olyan SSD ami megfelelően gyors. Mivel a kereskedelmi forgalomban kaphatók butábbak mint az a speckó amit a PS5 használ, ezért valószínűleg a 7 GB/s olvasási sebesség lesz az elvárás.
-
Scarletiel
senior tag
válasz Wesder #17091 üzenetére
Akkor úgy kérdezem van e már varázs SSD 40-50 körül? Mert ha nincs akkor jó ideig marad az, hogy ha valami nem kell törlöm azt annyi
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
MODERÁTOR
válasz Wesder #17091 üzenetére
BC-re USB 3-as külső vinyót lehet majd használni, lassú M.2 SSD-t nem fog elfogadni és kezelni a rendszer.
(#17093) Scarletiel: A Sony azt kéri, hogy ne vásároljunk még semmilyen M.2 SSD-t a PS5-höz. Majd a későbbiekben adni fognak egy listát a kompatibilis modellekről. Addig nagyon lutri és valószínűleg pénzkidobás.
(#17095) vg: Ha konkrétan még nem is, de várhatóan már idén elérhetővé válnak az első ilyen modellek.
[ Szerkesztve ]
-
_Balee_
aktív tag
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #17097 üzenetére
Persze csaltunk.
Én leszrom mi lett a vége. (vége?)
Egyébként engem is meglepett.
Ràadàsul én mindkettőre szavaztam.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest