-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prof01
veterán
válasz D1Rect #71041 üzenetére
Semmi gond nincs a PS4 hűtésével, kicsit hangosabb, mint az X1, de az új modellek (CUH-1200 széria) már sokat javultak ezen a téren is. Olcsóbb? Melyik? Mindkettőből az 500GB-os 100k körül megy, az 1TB-osak 115k körül. Ezek a szempontok eléggé kiegyenlítettek. A játékkínálatot és a szolgáltatásokat, esetleg a kontrollert nézd meg és az alapján dönts!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
-
>Deego..
senior tag
válasz D1Rect #70789 üzenetére
A 4K még csak "szép álom" a PS4 esetében. Előbb a FHD játékok kompromisszum mentes futtatását kell megoldani aztán jöhet a többi.
Ha van FHD, van fps drop és butítások. De ha van 60 fps és elfogadható grafika akkor a felbontás nem csúszik feljebb 900p-nél.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Tuomas
addikt
válasz D1Rect #70744 üzenetére
Ugyan így vagyok, van egy csomó játékom a steam könyvtárba, amihez hozzá se nyúltam, csak azért vettem meg, mert nagyon jó árban volt, és "majd valamikor biztos jó lesz".. Hát nem nyúltam hozzá sose
Konzolon valahogy jobban megválogatom mit veszek meg és mennyiért, így jut idő arra is, hogy egy játékot végigjátsszakWe were here
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest