Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Octi
aktív tag
válasz BloodRay #162600 üzenetére
Én egy Sony MDR-XB950BT-t próbáltam hozzá párosítani (amit megjelenésekor vettem, és ugye akkoriban nem 30e HUF volt). Szépen össze is konnektálnak, a PS ki írja a pontos típust, és közli, hogy a mic rendelkezésre áll. Majd kb 3 mp múlva bontja a kapcsolatot azzal az üzenetteli, hogy a füles nem kompatibilis
Szóval a Sony el mehet melegebbre. Vedd meg tőlük a PS specifikus fülest, had keressenek még pár millió dollárt rajta.
Azt hogy más gyártó cuccát nem engedik használni, még valahogy megérteném. De hogy a saját cuccukat is kitiltják az számomra nem kicsit szánalmas...Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! PSN ID: Octi_18T
-
bexinho23
őstag
válasz BloodRay #162588 üzenetére
Persze, értem is a problémád. Engem is bosszantana. Viszont annyiból "szerencsés" a helyzeted, hogy alapvetően nem PS-hez vetted, csak jó lett volna vele használni.
A hangminőség amúgy elég szubjektív (egy komolyabb 5.1-es hangrendszerem van, amit néha fejhallgatóra váltok, így érzékeny a fülem a minőségromlásra), mert sógorom egy 55ezres Turtle Beach fejhallgatóval játszik Xbox-on, ő pl. lecserélné a GOLD-ra azt a fülest. Pedig számomra az a füles mintha tisztább hangot adna le.
(#162594) Peace
Köszi, ezt pont láttam a napokban. Viszont az imént futottam bele az 576-os akcióba. Ez sem rossz, s reményeim szerint időben (bár láttunk erre ellenpéldát is) kiérkezik. Amúgy azért merem berendelni, mert fél évig biztosan el leszek vele. AC Origins-re sok időm volt a nyáron, de arra is elmelt 2 hónap, mire szinte platináig jutottam.
A Battlefield-del viszont pont a gyors áresése miatt várok. Pedig a BF1 premier napja óta nem telt el úgy hét, hogy hétből 5napban ne játszottam volna vele 3-4 órában. De az érzésem és a BF tendencia szerint egy november végi, december eleji 40-50%-os leárazás simán beeshet.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz BloodRay #162580 üzenetére
"Why Bluetooth audio devices is not supported by PS4?
After the PlayStation 4 has launched, Sony has announced that PS4 doesn’t support A2DP (that includes Bluetooth devices) or any audio streaming Bluetooth profile. A2DP stands for Advance Audio Distribution Profile, which is stereo music sent over Bluetooth wirelessly.
Why Sony stops supporting Bluetooth devices for PS4? The reason is that A2DP will be lagged around 100-200ms, and that would make things feel weird when you are using those devices, so you can’t pair most of the Bluetooth devices to PS4."
De ettől függetlenül ráerőszakolhatod egy Bluetooth dogle-val
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
bexinho23
őstag
válasz BloodRay #162573 üzenetére
Szerencsére én utánaolvastam. Így ennek fényében vettem meg a GOLD-ot. Viszont én akkor döbbentem le, mikor rájöttem, hogy ez a GOLD nem használható android-dal, csak átalakítóval, és ahhoz is kell az usb cuccuk. Viszont játékhoz szerintem nagyon jó. Bár kicsit tompának, dobozhangúnak érzékelem a hangot. Legalábbis AC Origins-ben olyan volt.
-
wierra
senior tag
válasz BloodRay #162580 üzenetére
A Sony nem a magyar piac vásárlóira épít. Tőlünk fejlettebb civilizációknak ez a plusz kiadás semmiség, egy kerekítési hiba.
Hozzáteszem az Apple tudtommal ugyanezt csinálj, a fullos felhasználói élmény kizárólag a saját termékeivel érhető el."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Peace
nagyúr
válasz BloodRay #162573 üzenetére
Nem szép húzás részükről, az biztos. Én is olvasgattam, hogy melyik vezeték nélküli fejhallgatót. Aztán mikor láttam, hogy mennyire finnyás a masina, akkor voltam úgy vele, hogy inkább a PS-hez való Gold-ot, az a biztos. De most ugye akinek már van fejhallgatója, az miért van beszopatva....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest