Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
BloodRay #162588 üzenetére
Persze, értem is a problémád. Engem is bosszantana. Viszont annyiból "szerencsés" a helyzeted, hogy alapvetően nem PS-hez vetted, csak jó lett volna vele használni.
A hangminőség amúgy elég szubjektív (egy komolyabb 5.1-es hangrendszerem van, amit néha fejhallgatóra váltok, így érzékeny a fülem a minőségromlásra), mert sógorom egy 55ezres Turtle Beach fejhallgatóval játszik Xbox-on, ő pl. lecserélné a GOLD-ra azt a fülest. Pedig számomra az a füles mintha tisztább hangot adna le.
(#162594) Peace
Köszi, ezt pont láttam a napokban. Viszont az imént futottam bele az 576-os akcióba. Ez sem rossz, s reményeim szerint időben (bár láttunk erre ellenpéldát is) kiérkezik. Amúgy azért merem berendelni, mert fél évig biztosan el leszek vele. AC Origins-re sok időm volt a nyáron, de arra is elmelt 2 hónap, mire szinte platináig jutottam.
A Battlefield-del viszont pont a gyors áresése miatt várok. Pedig a BF1 premier napja óta nem telt el úgy hét, hogy hétből 5napban ne játszottam volna vele 3-4 órában. De az érzésem és a BF tendencia szerint egy november végi, december eleji 40-50%-os leárazás simán beeshet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EAFC 25
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Playstation 3 4 Ps3 Ps4 Xbox One / Series Eredeti Játékok Játéklemezek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest