Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz #34322688 #274590 üzenetére
Nálam is ugyanezeket csinálta 2017-es top LCD Panasonic tévén.
Lecseréltem a gyári kábelt egy régi, jóval rövidebb, de majd kétszer olyan vastag, minőségi! PS3 1080p kábelre, azóta tökéletes, megszűnt minden anomália. Továbbra is 4k/HDR-ben játszom.
+ A kábelcserével együtt (bár nem hinném, hogy bármi köze lenne a megoldáshoz) nyomtattam neki lábakat, ezekre rezgéscsillapítókat ragasztottam.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
KaitouP
nagyúr
Itt a lemeznek nem is lesz köze a dolgozhoz, már csak azért sem, mert nem a lemezről olvassa a konzol az adatokat, hanem a HDD-ről (vagy opcionális esetben SSD-ről).
Most már kevésbé rémlik mert jó ideje eladtam a PS4 Pro-mat, de az meg még régebben volt, hogy produkált ilyen jelenséget egy darabig, ami egy idő után abbamaradt.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
MODERÁTOR
A jelenségnek nincs köze ahhoz, hogy lemezes formátumú a játék, nem az okozza. Többen is tapasztalták már az évek alatt, egy időben, jó pár éve elég jól ki lett beszélve.
Amiket megpróbálhatsz:
- Igazítsd meg a HDMI csatlakozásokat, húzd ki és dugd vissza mind a két oldalon
- Cserélj HDMI kábelt, jó minőségűre
- Kapcsold ki a HDCP-t
- Válts YUV420-ra és tiltsd le a HDR-t
- Válts 1080p kimeneti felbontásra
- Iktass be egy túlfeszvédőt-zavarszűrőt, vagy egy szünetmentest
- Iktass be egy VR vezérlődobozt -
MODERÁTOR
válasz #34322688 #272176 üzenetére
A Sony weboldaláról; [link]
A reinstallation fájlra lesz szükséged, pendrive-ra másolva a PS4/UPDATE könyvtár alá. Miután beszerelted az SSD-t, bekapcsolás után kérni fogja az újratelepítéshez.
Ha nem akarsz mentést visszaállítani, akkor az a lépés természetesen kihagyható.
A TLC az három bitet tárol egy cellában, a QLC pedig négyet; [link] Ennyi a különbség. Amit tudni kell, hogy a PS nem támogatja a TRIM-et, ezáltal az utóbbi írása eléggé be tud lassulni egy idő után. Ezért sem javasolnám. -
MODERÁTOR
válasz #34322688 #272173 üzenetére
Annyira nem olcsóak az SSD-k, és max TLC ajálott, QLC-t én nem javasolnék hozzá. A PS4 nem tudja maximálisan kihasználni a többlet I/O teljesítményt, mert limitálva van az interfész és a processzor szintjén is. De hosszútávon gördülékeny marad a rendszer felülete, valamivel gyorsabb lesz a játékok betöltése, és ahol késleltetve jelentek meg a tereptárgyak, illetve azok jó minőségű textúrái, ott általában eliminálja ezt a problémát.
Az SSD beszerelése, majd a rendszerszoftver újratelepítése és a mentés visszaállítása az nagyon egyszerű. -
rio92
csendes tag
válasz #34322688 #197185 üzenetére
Szia!
Én több mint két éve ezt használom: BenQ ZOWIE RL2755 27" FHD.
Ps4 + pc. (Habár most készülök mac-re váltani, pc-n már nem játszom amióta ps van, nem tudom mennyire fogja kedvelni)
Teljesen meg vagyok vele elégedve. Szvsz tökéletes választás lehet ha preferálod az online játékot. Én székben hátra dőlve, de még asztalon könyökölve sem érzem az előbbiekben említett 27"FHD pixel anomáliákat. Nyilván ha befejelem a monitort akkor igen...de ki játszik ilyen kényelmetlenül?[ Szerkesztve ]
PSN: RioBeast92
-
KaitouP
nagyúr
válasz #34322688 #197190 üzenetére
Bármilyent vehetsz, többfajta árkategóriában, minőségben, tudásban kaphatóak. Bármelyik webshopban, elektronikai / számtech üzletben kaphatóak. Én egy Creative Sound BlasterX G1 - et használok a fejhallgatómhoz: [link]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
válasz #34322688 #197187 üzenetére
Van rajta audió bemenet, ámbár ha így szeretnéd megoldási a hangzást, akkor szerintem jobb lenne venni egy USB hangkártyát a konzolhoz, és inkább arra kötni a hangfalat.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz #34322688 #197185 üzenetére
75K környékén vettem tavaly, most jóval olcsóbb: [link] Remek monitor, 1 ms válaszidő, szóval multiplayer játékokban aprócska előnyt is tudsz kovácsolni magadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest