Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz mandin #178887 üzenetére
A játékok továbbra is jól mennek (mármint úgy ahogyan előtte is mikor fluid volt az egész), és csak a PS menüjében mozogva tapasztalod az akadozást? Mert ez nagyjából természetes, a legtöbbet SSD-vel lehet segíteni rajta. De az online funkciókra persze az sem hat, és igen, vannak instabilitások is, pl. a Store-t érdemesebb inkább PC-n böngészni. Ezt meg kell szokni, de igazából a legtöbb időt úgyis a játékokban tölti az ember.
-
MODERÁTOR
válasz mandin #161401 üzenetére
Annyi jelentősége van mint a többi, hasonló játéknál. Hogy emiatt vagy-e rosszul az kérdéses, hiszen sokan kitoltuk itt, de senki sem jelezte, hogy hasonló tüneteket tapasztalna. A magam nevében annyit tudok mondani, hogy nálam nem volt aktív, mert 4K HDR-ben játszottam. De egy-két órán nem múlik, hogy kikapcsolod és teszteled...
-
törölt tag
-
mike1334
veterán
válasz mandin #161225 üzenetére
Unchartedekhez:
Én is így csináltam, de az első részt egy óra után abba is hagytam. A második már sokkal jobb, a három meg talán még jobb, azokat mindenképpen megéri végigjátszani, úgysem hosszú egyik sem, nálam 1 rész 1 hétvége volt kb. Az újakkal még nem játszottam....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
WaterWave
veterán
válasz mandin #160279 üzenetére
Mikor tölti a pályát multin, akkor hangos, de utána csendes... de ez is relativ kinek mi a hangos... nyilván ha tölti, akkor megy a venti és a lemez pörög
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
félisten
válasz mandin #160279 üzenetére
Ja, ráadásul alig használtan lehet kapni már 100k HUF alatt is.
A topikos beszámolók alapján a Slim egyértelműen halkabb, én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a régi, és a frissített Pro között van-e különbség hangerőben?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz mandin #160274 üzenetére
Ha az Xbox One S látványvilága, képfrissítése megfelelt neked, akkor szvsz a Slim teljesen jó lesz.
Persze a Slim és a Pro között kisebb az árkülönbség, mint a One S és a One X között...[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Carlos Padre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest