Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
Willhunting #271436 üzenetére
Ha a PS5-ön elérhető Collectiont nem nézzük, akkor azért elég sok ex kimaradt a PS+ felhozatalból, pedig eltelt 3 év a megjelenésük óta. Illetve ilyen mentalitással semmilyen játékot nem érdemes venni, előbb-utóbb odaadják ingyen Plusban/GamePassben/Epicen/Bundle-ben....
-
Wesder
titán
válasz
Willhunting #262415 üzenetére
Nem, mert megy PC-n is.
Az első rész pont nem, de erre fel is hívtam a figyelmet. Simàn lehet olyan tag itt is, akinek jól jönne ha megnyerné. Sose lehet tudni. -
F-ECT$
titán
válasz
Willhunting #257583 üzenetére
Hát ez mindig benne van a pakliban
-
válasz
Willhunting #240609 üzenetére
Jah így feketében adja de szerintem mindegy milyen színű lesz. Gondolom ha az alap gyári kontroller fehér akkor a gép is valamennyire fehér lesz.
-
Wesder
titán
válasz
Willhunting #223998 üzenetére
Majd gyere vissza ha sikerül egy jó beszólàst kitalàlnod.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Willhunting #223440 üzenetére
Az nagyon jó hír azt hittem kapok érte egy köszönőmöt vagy egy csokit
-
wolf13
őstag
válasz
Willhunting #221591 üzenetére
Tényleg nem. Rányomtam. Csak offba volt a kép s telefonon nem látszódott, azt hittem , hogy DS játék van rajta , s a hozzá kapott arany cuccok kódjait kell aktiválni. Viszont remélem nem rontottam el a hétvégéd hátralevő részét.
-
Schweini
tag
válasz
Willhunting #221529 üzenetére
Előre fizettem, meg is küldték a kódot. A kiegészítő meg majd jön postán.
-
Deck
titán
válasz
Willhunting #219972 üzenetére
Vagy menjen játszani ha szabadnapja van..
-
alratar
addikt
válasz
Willhunting #217825 üzenetére
Szerintem inkább a HZD2.
-
.LnB
titán
válasz
Willhunting #217825 üzenetére
Azért bízom benne, hogy a PS4 játékok lesznek az első hivatalosan bejelentett PS5-ös játékok.
(visszafele kompatibilitás) -
hitchins
őstag
válasz
Willhunting #210054 üzenetére
Ugy ertem hol tudom engedelyezni. Vagy megnezni engedelyezve van-e.
-
hitchins
őstag
válasz
Willhunting #210009 üzenetére
Ez hol van pontosan?
Jo lenne ha meg kuldenenek mert most jol jonne... -
válasz
Willhunting #202426 üzenetére
Az kicsit más, egyrészt a háttértár teljesítményét nem szükséges korlátozni (az nem okoz bug-okat), másrészt ami kap PS5 patch-et, az nyilván natívan fog futni.
-
Xaels
félisten
válasz
Willhunting #202426 üzenetére
A töltési időt promózták.
-
hhenry
őstag
válasz
Willhunting #183629 üzenetére
E-mail jött róla hogy pénteken vége az akcióknak de rájöttem kozben hogy szerintem a january salere gondoltak
-
F-ECT$
titán
válasz
Willhunting #183569 üzenetére
Köszi. Miért éri még olcsóban adni, hogy lehet "névérték" alatt hozzájutni ilyenekhez?
-
hhenry
őstag
válasz
Willhunting #183265 üzenetére
Nem hinnem hogy gond lenne velük
-
Agostino
addikt
válasz
Willhunting #183098 üzenetére
ez nálam valami újabb hülyeség. pár éve hozzá tudtam csapni meglévő előfizetéshez hosszabbítást, csak mostanában nem szokta hagyni valamiért. de most meglátom mit lépnek, mert az akció 24-ig tart, nekem meg 16 az utolsó napom előfizetéssel.
-
Agostino
addikt
válasz
Willhunting #183088 üzenetére
nekem Unavailable. magyar strore-ban vagyok, ez lenne az oka?
vagy csak szokás szerint szívózik velem a psn, mint karácsonykor, amikor szintén nem engedte megvenni az akciósat, csak a teljes árút...?
You are not able to purchase this product for the following reason(s): You already own .PlayStation®Plus - geez, yeah, holnaputánig, aztán lejár.
-
STC Speed
őstag
válasz
Willhunting #183088 üzenetére
Ha van még a mostani előfizubol 10 hónap, és ezt ráveszem, akkor hozzáírja? tehát lesz 10+12 hó?
-
.LnB
titán
válasz
Willhunting #182272 üzenetére
Most találtam 32Gb-os pendrive ready game pack-ot.
Remélem fog működni. YT videó alapján igen. THPS2 jó lesz.
-
válasz
Willhunting #179755 üzenetére
Köszönöm az alza-s linket. 4 db 3100 Ft-os játékot meg is rendeltem
-
RangerFox
veterán
válasz
Willhunting #179644 üzenetére
Csak aktív internetelérés szükséges hozzá, Ps+ nem. Van single része is, ideig-óráig szórakoztató, van local co-op is benne, nem rossz játék.
-
felixo
őstag
válasz
Willhunting #179644 üzenetére
Köszi. Én ma készülök ps4 pro-t venni. Tök béna vagyok a dolgokhoz. Ez a játék így full game amúgy ?
-
felixo
őstag
válasz
Willhunting #179586 üzenetére
PvZ multiplayeres ?
Kell hozzá PS+ ? -
BaLee
addikt
válasz
Willhunting #179106 üzenetére
Ejj, hogy nem néztem rá tegnap este... Reggel még 1db volt a The Last of Us-ból, nyomtam, hogy tegye a kosárba, meg még pár játékot, végül rányomtam a kosárra és üres volt. Persze el is fogyott.
Mind1 Until Dawn, Nathan Drake Collection meg a Bloodborne bezsákolva.
-
Jigoku
tag
válasz
Willhunting #178107 üzenetére
Hú, hát jó ideig lekötnek majd, az tuti.
Jó szórakozást hozzájuk!
Én épp időben kaptam el az akciót, mert ez a két játék (Until Dawn, Uncharted Collection) pont olyanok voltak, amiken már jó ideje gondolkozok. Csak aztán ha volt is pénzem, mindig másra ment el, annyi játék van, ami érdekel/érdekelt, hogy sosem kerültek prioritásba. Főleg, hogy sejtettem, lesznek majd olcsóbban is. Pl. nemrég lett 6 ezer körüli árra lenyomva az Uncharted, ez meg még annak is a fele volt... Vettem/veszek most más játékokat is, szóval csak ez a kettő fért be a többi mellé. De ennyiért bűn lett volna otthagyni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest