Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz Zoleee83 #249159 üzenetére
Volt egy olyan, hogy böngészőben, ne kezdj el lefelé görgetni, hanem egyből keresésbe kezd el beírni a nevét és akkor oda ugrik Szinte hihetetlen, hogy ilyen betölti, de utána eltünteti kategória. Amúgy ahogy írták, ha a ps-ből se látod a könyvtáradban, akkor a support segít, volt másnak is itt, hogy nem látta.
Más: jól lement az F1 19 megint, pluszosoknak 3357 Ft, de ezen kívül én is csak az Aliennel szemezek.
.
-
-
Frod
addikt
válasz Zoleee83 #249149 üzenetére
Nézd, nekem az egyik kedvenc, HA nem a kedvenc filmem a '79-es Alien, és ez hálaég nagyrészt azon alapszik, nem a tucatshooter folytatásán.
Komolyra fordítva, nagyon jól elkapták az első film hangulatát, nem ijesztő, inkább konstans feszültségben tart a játékmenet ahogy haladsz előre miközben a lény ott van.
De amiért tényleg nagy szó, az az, hogy tavaly március óta egy fillér akciót nem kapott - talán a jogokkal voltak valami gondok? - míg most a semmiből megint!A Plague Tale-el én is szemezek, de látható, hogy folyamatosan esik az ára akcióról akcióra, így kivárom a 3000 Ft-os árat.
FC-ral én akkor játszanék...várjunk, csak, inkább bármi mást csinálnék helyette.Do you see the white shadow?
-
penge111
addikt
válasz Zoleee83 #249149 üzenetére
Nem játszottam még vele, de sok tesztet elolvastam anno. Szóval olvasatom szerint a legjobb Alien játék, de ez nem egy fps lövölde, inkább horror túlélős. Szóval olyan menekülős, bujkálós, nagyszerű hangulattal. A filmek hangulatát jól visszaadja, de majd akik pörgették azok adnak majd relevánsabb választ mint én
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
GEIL
addikt
válasz Zoleee83 #248788 üzenetére
Látom a pár példából kiszúrtad amit rosszul írtam....igazad van !
Most 2020-ban már úgy megy ahogy írtad......akkor vegyűk a Forma1-es bekezdésemet
múlt időben...pár évvel ezelőtt tuti úgy volt ahogy írtam....az minden volt csak nem egyenlő és igazságos verseny....csak egy "száguldó cirkusz" valóban....ahol tényleg kell tudni vezetni is...de 70% a technikai háttér és az autó...a maradék a sofőr....stb.------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
30z.Samu
félisten
válasz Zoleee83 #248330 üzenetére
Én még az első trailer-ek közül láttam egyet, talán kettőt. Utána semmit, tudatosan kerültem ezeket. Az első újrajátszása nem rossz ötlet, bár nekem erre nem igen lesz időm szerintem. Mondjuk bennem annyira megmaradt, hogy nagyjából emlékszem a story-ra is. Meg nem is olyan régen játszottam végig, talán 1,5 éve.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Carlos Padre
veterán
válasz Zoleee83 #247781 üzenetére
Most őszintén, az xboxosokon kívüli ki akar még current gen játékokkal játszani 120fps-el az új konzolján raytrace és a többi eye candy nélkül? Ezt a piaci rést a Microsoft már lefedte, a Sony kénytelen más utat valasztani.*
*irónia Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Zoleee83 #247591 üzenetére
Máskor nyugodtan higgyétek el, amit mondok, mert én már tegnap megmondtam...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #247277 üzenetére
Amit linkeltél annak a végén ott a link, abban mindent leírtam. Abszolút nem rossz játék.
"Szóval az objektív véleményem az, hogy bár vannak technikai malőrök, a játék nagyon szórakoztató, és kimagaslóan hangulatos. Mindenkinek ajánlom, aki egy jót szeretne szórakozni, de nem fontos neki a kompetens, érdekes sztori."
Nálam a sztori megbukott, de az csak az én egyéni preferenciám. Attól még nem rosssz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sordoran
addikt
válasz Zoleee83 #247146 üzenetére
Mikor elérhető az új, nem elérhető már a régi. Jelen esetben jövő hét hétfőn még betudod zsákolni az e havit, keddtől már csak az újat.
(Ha jól látom, szerdán lesz július 1., így a júliusi játékot semmi képpen nem tudod bezsákolni majd, mivel július 7. lesz első kedd, mikor jön az új. Csak a május + június fér bele.)[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
30z.Samu
félisten
válasz Zoleee83 #247142 üzenetére
Többek között ezért sem nézem, bár nagyon stream-et sem nézek. De rengetegszer van/volt olyan hogy story szempontjából fontos volt a jelenet vagy csak egy poén, de Ő a chat-el és a support-al volt elfoglalva. Nem mondom hogy szarja le őket, kell a nézőkkel is foglalkozni. De ebben a formában ez így elég zavaró.
Sic Parvis Magna
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #247003 üzenetére
Top 5 kedvenc játékom a Mafia első része. És a másodikat is szerettem, minden hibája ellenére. Bár ott még kitartott az első rész iránt érzett csodálatom gondolom azért vagyok róla viszonylag jó véleménnyel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
válasz Zoleee83 #246958 üzenetére
Szerintem maga a játék tetszene az embereknek (hiszen egy remaster esetén azért van mire számítani), ezért is témáznak róla, csak ha nagyon hitványul fut és tele van bugokkal, akkor az eléggé illúzióromboló tud lenni. Vagyis nagyon ront a játékélményen.
Persze, hogy bosszantó, hogy tudják, hogy mennyire trehány munkát végeztek de mégis kiadják, a Sony meg mindent enged. Aztán jóhiszeműen megvásárolod, és ha technikailag számodra már játszhatatlan kategória, akkor még bizonygasd és könyörögj a pénzedért. -
keIdor
titán
válasz Zoleee83 #246955 üzenetére
Téged nem zavart egyébként a második rész szétvagdosott története? Mert engem nagyon. A játék második fele nagyon kusza volt, aztán kiderült utólag, hogy azért, mert csomó mindent kivágtak.
Nekem a Mafia 2 emiatt nem is volt egy különösebben jó játék. Míg börtönbe nem került Vito addig tetszett, utána elrontották.Csak kíváncsi vagyok, mert engem ez nagyon zavart.
Az első rész nekem tetszett régen, de a Hangar 13 nem tett le eddig semmi olyat az asztalra, hogy várjam a Remake-t. Óvatosan kezelem. Nem csak a bugok miatt, lehet a fél történetet kivágják.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #246955 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha szerinted egy ilyen Mafia 2 Def és Mafia 3 féle bugtenger megvásárlása okés. Akkor miért fürdeted magad? Főleg ilyen gyenge példával. A Mafia két említett részével kapcsolatban forrong és forrongott a net. Mert gyalázatosak lettek. A DS ben meg előfordulhatnak bugok. A kettő dolog nagyon nem ugyan az. Ha szerinted okés ezeket megvenni, akkor oké. Szerintem baromira nem az. És ezt leírtam. De nem várom el, hogy védekezz. Vedd azt ami neked jól esik.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Zoleee83 #246914 üzenetére
Azt úgy értettem, hogy dobják ki a hangulatosnál hangulatosabb játékokat a fejlesztők (Battlefrontok, AC-k, NFS-ek, Anthem, most a Mafia), csak épp a játék szutyok körülötte.
Nem vagyunk egyformák, tudatos vásárlói mentalitás kéne, ha valamit rossz minőségben adnak ki, akkor arra nem adunk pénzt, hiába hangulatos, meg fasza, meg először van a konzolon, mert csak azt mutatja a kiadó felé, hogy ennyi is elég a sikerhez.
Ha ilyen minőségű termékeket vásárolunk, az a vásárlói bázist árazza be, nem a terméket.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
S e t h
nagyúr
válasz Zoleee83 #246910 üzenetére
Ezt akartam én is írni.
Ha a hangulat kárpótol, akkor pár bugtól nem fog úgy hullani a hajam, mint egy dark soulstól.
Mindenki beárazza magának mennyit hajlandó fizetni, de tény, hogy ez így egy kicsit furán fest, kérdés milyen gyakorisággal van jelen a játékban.
Napi szinten találkozom bugokkal játékokban, igazság szerint az a ritkább ha egy játékban egyáltalán nincsenek.[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #246910 üzenetére
Remélem azért még te lennél megsértődve, ha valaki azt mondaná, hogy neked minden **** -t el lehet adni...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
VTom
veterán
válasz Zoleee83 #246213 üzenetére
Az Origins egy évvel a RDR2 előtt jött ki, és akkor nem volt nála szebb OW játék.
Egyébként a Unity-t kétszer játszottam végig, a Syndicate-be meg 3 nekifutásra összesen 13 órát bírtam beletenni, annyira nem tetszett. Nagyon szubjektív dolgok ezek.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Kicsimix
őstag
válasz Zoleee83 #244170 üzenetére
Sok más streamerrel együtt ignorálom ezeket a kártékony embereket.. Mindent megbélyegeznek , játékokat tesznek tönkre a véleményeikkel.. Utálom már ezeket. Akkor is elveszik az ember kedvét ha esetleg valami tetszik mert semmi sem jó már.. Szánalom. Majd én eldöntöm mi jó nekem.. Nem kell ehhez másik ember..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
nagyúr
válasz Zoleee83 #243685 üzenetére
PC-n működött az, hogy leszedték a második részt is és felupgradelte azt véglegesen az első szezonnal...
PS+ -os verzióval szintén lehet működik ez.
Mivel elvileg az IO a saját fiókon keresztül összekapcsolta mid van meg az első játékból és úgy érzékelte a teljes első rész megvolt.
(Nem próbáltam egyiket se.)
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
válasz Zoleee83 #243455 üzenetére
Szerintem ez almát körtével. A GOW keményen a mitológiába van belepréselve addig az AC egy sokkal emberközpontúbb játék lesz mind karakterileg, mind helyszínileg.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
S e t h
nagyúr
válasz Zoleee83 #243455 üzenetére
Én kritizáltam nem keveset a GOW-ot, de kapott tőlem hideget-meleget az Ubisoft is, viszont még mindig jobban várom ezt, mint a GOW folytatását, utóbbiban én sem találtam meg azt a balanszot, ami nekem megfelelő lenne.
Megjegyzem éppen most vagyok nagyjából az AC III remastered felénél és komolyan elszomorító mi lett az Originsből és az Odysseyből. Megjelenítésben egy csoda mindkettő a , de történetileg nagyon szellősek, ellenben a Black Flaggel és AC III-mal.
Csak reménykedni tudok egy jó narratívában a Valhalla esetében, hátha végre visszatérnek a régi ösvényre, bár vannak kétségeim, hogy a Breakpoint miatti pofon elégséges volt-e a kijózanodáshoz.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ImACeltic
őstag
válasz Zoleee83 #242892 üzenetére
Az is tudatosan ilyen szerintem, mint a The Last Guardian esetében. Ugyanaz a fejlesztő csapat, szóval.... Talán ezzel is akarták éreztetni, hogy nem egyszerű a karakter dolga, saját bőrünkön is meg kellett tapasztaljuk a feladat nehézségét.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
MODERÁTOR
válasz Zoleee83 #242718 üzenetére
Annyit, hogy erre a földrészre szánták. Szóval kettes számot látsz ha pl. hazai boltból vásárolsz játékot.
Amúgy a CUSA kód sokkal többet mond a kompatibilitásról. Kifejezetten a HZD esetén:Standard Edition: CUSA01021 > Complete Edition: CUSA10211
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Zoleee83 #239971 üzenetére
Igen, olvastam, és igen, a második felében valóban kitérsz arra, hogy megérted, de a komment eleje továbbra is teljes tévképzet. ("Ha valamikor akkor most olyan eladásokat csinálhatott volna a Sony mint még soha") Erre a részére reagáltam.
Válságban az első, amin szorul a nadrágszíj az mindig a kultúra/szórakozás. (könyv, mozi, színház, esetünkben videójáték)
A hisztit nem személy szerint rád értettem, ahogy fogalmaztam is, "sokaknak" most valamiért ez a legnagyobb baja - akár itt a fórumon, de pl face bejegyzések alatt is olvasni több kommentet, hogy lemondják.
Azt nem vitatom el, hogy megjelenéskor biztosan lett volna egy szemmel is jól látható vásárlóbázis digitálisan a hardcore fanok által, de a további kifutása bizonytalan.Do you see the white shadow?
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #239971 üzenetére
Szerintem akik elő is rendelték a játékot, és most hirtelen felindulásból lemondják, azok is megfogják ugyan úgy venni, majd ha megjelenik. Ez a játék van akkora név, hogy kibírja ezt a herce-hurcát ami körülötte van most. Nem fogja azokat a számokat hozni mint optimális esetben, ez már biztos. De a Sony tisztában van ezzel. Se a stúdió, se a játék jövője nem lesz bizonytalan miatta.
Az elkövetkező időszak olyan lesz, hogy még a befektetők is örülnek majd annak ami van, nemhogy kilépjenek mert nem jöttek az elvárt számok.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz Zoleee83 #239920 üzenetére
Egyáltalán nem értek egyet, nem hobbiból ül otthon a rengeteg ember, várva, hogy 60€-s játékokkal játsszon, hanem előreláthatólag hosszú hónapokig tartó, nagyon sokaknál állás nélküli időszak ez. Még mindig úgy gondolod most csinált volna hatalmas eladásokat a Sony?
(mai hírek: csak a múlt héten 6,6 M amerikai adott be álláskeresési segélyt [link]
spanyoloknál eddig majd 1M munkáját elvesztő ember [link] )
De sokaknak az a legfontosabb, hogy mivel nem jön a megbeszélt dátumkor ezért lemondják, wtf. Később már rossz lesz a játék, vagy mi?
Félreértés ne essék, a csalódottságot megértem, és szívás ez a helyzet, de a hisztihez már öreg vagyok.Ja, Tsushima, és CP'77 fix késő már most inkább így készüljön mindenki.
Do you see the white shadow?
-
Carlos Padre
veterán
válasz Zoleee83 #239920 üzenetére
Mint írtam az otthon ülő milliók nagy része valamilyen módon érintett a járványban és nem ez a legégetőbb problémájuk. Én például az elsők között maradtam munka nélkül és ha a kormány nem fedezné a bérem 80%át nagy szarban lennék, de rengetegen vannak, akiknek már ez a 80% százalék is már határeset a havi megélhetéshez, azokról nem is szólva, akik ügynökségen keresztül dolgoztak és nem kapnak semmit, vagy az egyéni vállalkozók stb... És ez csak az anyagi oldal, amibe nem igazán fér bele egy 60£ egy nem életbevágó fontosságú játékra, az esetleges tényleges betegségről a családban még nem is ejtettünk szót. Szóval egy ilyen helyzetben egy kiadónak nagyon komolyan kell mérlegelnie minden lehetséges hatást, pláne egy ilyen erős témájú játéknál. Nem lehet jó most marketingesnek lenni, dönteni a nagypofájú fanboyok közt, akik legfeljebb lemondják az előrendelést, és azon rajongók közt, akik szintén játszanának vele, de a felsoroltak miatt nem tudnak, és még ott vannak a megélhetési felháborodók is. Nem egy win-win szitu se anyagi se presztízs szempontból.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Szabi®
addikt
válasz Zoleee83 #239641 üzenetére
Meg az általad említett elözményekben a karakter mozgása/írányitása/harcrendszer is sokkal folyékonyabb ,én az Exodus alatt végig azt éreztem hogy nagyon lomha,a grafika vannak helyek ahol állejtős és vannak ahol kimondottan elnagyolt.Voltak pályaszakaszok amik nem tetszettek,nem is raktam volna bele.Az E3-as trailer után mást vártam.De egynek elment.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
M107
addikt
válasz Zoleee83 #239575 üzenetére
De ha 1 havit veszel, akkor csak addig tudsz vele játszani.
Személyem évente vesz 1 évet, amióta meg van a gép, + vannak digitálisan megvásárolt játékaim is.
S az éves 18000 Ft nem sok érte + még majd ha a PS5 megjelenik viszem tovább a PSN címem és előfizum arra a gépre ( PS5-re)Más
Valaki okos tudna nekem olyat mondani, ha a Ps5 SSD vezérlőhiba miatt meghal vagy cserélni kell mondjuk hibás ssd miatt, akkor úgy fog működni mint most a ps4-nél a merevlemez csere ?
Mert erről nem írnak sehol, és nem is kérdezték meg ..... De lehet, hogy csak én nem figyeltem oda eléggé.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #239575 üzenetére
Igen, az e havi be sincs jelentve még. Így jövő hét elejéig él a márciusi ajánlat.
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #238961 üzenetére
Higgsnek két lehetősége volt, vagy meghal, vagy örökre a parton ragad. Szóval egyáltalán nem éli a világát.
És nem azzal van a baj, hogy Deacon oda jár a sírhoz. A teljes képpel, a karakter cselekedeteivel van baj. De látom nem is tudod egészében nézni a képet. Csak kiragadsz mondatokat a kommentjeimből.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #238952 üzenetére
Nem tökéletes persze. Csak vártam a magyarázatot a "tele van hibával történetileg" - re. Meg is válaszoltad közben. És a felsoroltak lehetnek jó játékok. Csak hát mindhárom komp akart lenni, de nem komplett.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #238952 üzenetére
Az se esett le, hogy ki az a gyökér akinek pizzát viszel? :) Mert még a halála után is teljesíthetőek azok a szállítások. Az konkrétan egy geg, easter egg.
-
Rage47
veterán
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #238941 üzenetére
DS "de tele van hibával történetileg."
Például?
(#238944) Kendek Igazából elfogadom én a véleményeteket. Csak az enyém más. Ennyi nem?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #238730 üzenetére
[link]
Jó cucc, de nem túl hosszú. És mostanra megszórták pár év játéka díjjal is.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Lexus, Toyota topik
- Parfüm topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest