Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Last Epoch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz
Rage47 #238949 üzenetére
Jogos, rosszul fogyalmaztam nem "hibával" hanem jópár felesleges hülyeséggel volt tele.
Az mi hogy a gócvárosok és bázisok között szállítmányozol, egy széthullott országban, erre pizzát kell vinni egy gyökérnek az ország másik végébe, amikor az ember/porter az életéért küzd odakint a PV-kkel. Hát itt ledobta az agyam a láncot, és volt még pár ilyen okosság ami nem tetszett, biztos vinnék pizzát, meg bort... Ha innen indulunk eleve nem is kellett volna semmilyen jármű ebbe a játékba.
Egyébként tényleg meg volt magyarázva minden ~200 órát tettem bele asszem, én aztán végigolvastam minden levelet, meg mindent IS, de voltak baromságok benne.@LnB - Ne menjünk bele Tudom hogy ki ő, mondom hogy mindent elolvastam, több időt töltöttem ezzel a játékkal mint te a cikked alapján, meg rengeteget olvastam, előtte-közben-utána is.
Nem tökéletes, bármennyire is ezt akarod kihozni belőle.
De ettől egy Days Gone, AC, sőt a HZD pláne lehet jó játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Original Disc Driveval
- Steam Deck 1TB OLED
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 4 500GB + 2 kontroller
- PlayStation 4 luckfoxx v11.00 külső goldhen activator
- PlayStation 4 / 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- LuckFox Pico Mini for PlayStation 4 automata GOLDHEN (SW: 9.00-11.00)!!!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest