Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz
Rage47 #238949 üzenetére
Jogos, rosszul fogyalmaztam nem "hibával" hanem jópár felesleges hülyeséggel volt tele.
Az mi hogy a gócvárosok és bázisok között szállítmányozol, egy széthullott országban, erre pizzát kell vinni egy gyökérnek az ország másik végébe, amikor az ember/porter az életéért küzd odakint a PV-kkel. Hát itt ledobta az agyam a láncot, és volt még pár ilyen okosság ami nem tetszett, biztos vinnék pizzát, meg bort... Ha innen indulunk eleve nem is kellett volna semmilyen jármű ebbe a játékba.
Egyébként tényleg meg volt magyarázva minden ~200 órát tettem bele asszem, én aztán végigolvastam minden levelet, meg mindent IS, de voltak baromságok benne.@LnB - Ne menjünk bele Tudom hogy ki ő, mondom hogy mindent elolvastam, több időt töltöttem ezzel a játékkal mint te a cikked alapján, meg rengeteget olvastam, előtte-közben-utána is.
Nem tökéletes, bármennyire is ezt akarod kihozni belőle.
De ettől egy Days Gone, AC, sőt a HZD pláne lehet jó játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest