Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Ez azért erősen redukált időtartam, elég gyorsan végig kell szaladni rajta ahhoz, hogy 10 óra alatt meglegyen, pláne elsőre. Én ugyan nem rohantam, de nem is szöszmötöltem agyon a dolgot és nekem közel 19 óra volt első végigjátszásra és még így is csak valami 61 treasure-t találtam meg. Szóval szerintem normál tempóban, nem leskelődve túl sokat inkább olyan 14-15 órára tenném a hosszát elsőre. Egyébként szerintem kb. annyira volt hosszú, mint az második, vagy harmadik rész, csak itt azáltal volt benne ennyi, hogy hatalmas bejárható tereket kaptunk, még a korábbi részek inkább voltak csőjellegűek és ott többet kellett előre haladni. Nem rövid na, szerintem pont ideális. Az sem lenne jó, ha túl hosszú lenne, mert nagyon elcsigázná az embert. Szerintem mindig is pont jó volt az Uncharted-ek hossza.
Egyébként a Doom is legfőképpen azért lett hosszú, mert ott is hatalmas tereket kell bejárni és minden pálya nagyon sok szintes vertikálisan is. A Doom 3 teljesen más jellegű volt anno, az is abszolút csőjáték volt, viszont emiatt baromi sok helyszínt be kellett járni. Itt jóval kevesebb kilométert "utazunk", inkább egy pályán belül kell sokat bolyongani és a harcok során is egy-egy helyszínen "ragadunk", kvázi aréna-shooter-ré változik a játék olyankor.
Szóval érdekesek ezek a mai trendek, na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Wuthering Waves
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG OLED Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest