Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Azt olvastam itt, hogy a fiók megosztás esetén a psn plus is osztódik, vagyis működik mindkettő fiók esetében. Nálam az a helyzet, hogy van egy magyar és egy usa profilom. Usa profilon aktiváltam a 14 napos free-t és ennek keretében megszereztem az injustice és a infamous first lights játékokat. Ezek mostanra azonban eltűntek a letöltési listámból. Azt mondták itt, ha lesz megint psn előfizetésem akkor majd újból láthatom a letöltési sorban.
Mindkettő fiókot aktiváltam a gépen primaryként, s most a magyar profilomra vettem 3 havi plus-t, mivel a magyar fiókot kívánom elsődlegesen használni. A magyarra aktiválódott is a plus, de az USA profilomon Továbbra sem tudom letölteni ezeket a játékokat ingyen. Miért nem? Még sem osztódik a plus?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest