-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
thrill
tag
válasz gyuribácsi88 #43765 üzenetére
Van egy rész (kb. első óra végén), ahonnan kezdve más, egyszerűbb ruha van rajtuk. Sztoriból nincs megmagyarázva. Engem viszont nem is ez idegesít, hanem ez a hülye filter amit ráraktak a játékra. Oké, hogy az előző meg túl csillogó volt és ez elvileg jobban passzol, de szívesebben nézném azt. PS4-en egy képernyő 3/4-edét használó, gyakorlatilag fekete-fehér játékot én valahogy nehezen értékelek még ha be is próbálják magyarázni nekem, hogy ez így frankó, mert korhű. De azért nem stresszelem magam túl, mert nem tetszett már első pillanattól fogva, így inkább csak lelkes érdeklődőként vártam, hátha valami jó sül mégis ki belőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan