Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• x220i7

tag

válasz Kendek #271332 üzenetére

Sziasztok,
    Koszonom mindenkinek az otleteket es tanacsokat, meglatasokat.
    Valoban nehez volt a The Last of Us 2-t ugy jatszani, hogy nem ismertuk az elso story adta tortenetet. Viszont, megprobaltunk utanaolvasni a dolgoknak.
    A Battlefield-es ajanlas tetszik, szep a grafikaja, koszonom! Egyebkent az mindig elgondolkodtad, hogy ugye a Battlefield-ben is a reszek bizonyos modon egymashoz kothetoek, s ahhoz, hogy elkeruljuk a TLoFU2 eseteben elkovetett elso resz kihagyasat/story-t, igazabol vegig kellene vinni ezekbol a jatekokbol minden korabbi reszt. Ezert felek a Red Dead Redemption 2-t is megvenni, nehogy hasonlokepp jarjak. Mondjuk az AC Origins-t nezegetve nem volt bennem olyan erzes, hogy azzal, hogt kihagynam az elso X reszt, ne lenne elvezheto ez a jatek.
    Ra kell meg ereznem a dolgokra, pl. a kontrollerre is. Igazan izgalmas volt a rezges is szamomra, mert soha korabban nem jatszottam meg konzollal (tizen par eve egy keveset PS2-n), es picit feltem is, hogy tetszene-e.

Az ingyenes jatekokat egyebkent en is behuztam, de a Ratchet & Clank-en kivul mas nem volt szimpi. Ez viszont nagyon jo. :DD

Új hozzászólás Aktív témák