Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 4
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Xbox Series X|S
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Assetto Corsa Competizione
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
x220i7
tag
válasz Kendek #271332 üzenetére
Sziasztok,
Koszonom mindenkinek az otleteket es tanacsokat, meglatasokat.
Valoban nehez volt a The Last of Us 2-t ugy jatszani, hogy nem ismertuk az elso story adta tortenetet. Viszont, megprobaltunk utanaolvasni a dolgoknak.
A Battlefield-es ajanlas tetszik, szep a grafikaja, koszonom! Egyebkent az mindig elgondolkodtad, hogy ugye a Battlefield-ben is a reszek bizonyos modon egymashoz kothetoek, s ahhoz, hogy elkeruljuk a TLoFU2 eseteben elkovetett elso resz kihagyasat/story-t, igazabol vegig kellene vinni ezekbol a jatekokbol minden korabbi reszt. Ezert felek a Red Dead Redemption 2-t is megvenni, nehogy hasonlokepp jarjak. Mondjuk az AC Origins-t nezegetve nem volt bennem olyan erzes, hogy azzal, hogt kihagynam az elso X reszt, ne lenne elvezheto ez a jatek.
Ra kell meg ereznem a dolgokra, pl. a kontrollerre is. Igazan izgalmas volt a rezges is szamomra, mert soha korabban nem jatszottam meg konzollal (tizen par eve egy keveset PS2-n), es picit feltem is, hogy tetszene-e.Az ingyenes jatekokat egyebkent en is behuztam, de a Ratchet & Clank-en kivul mas nem volt szimpi. Ez viszont nagyon jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest