Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Mezcal #250324 üzenetére

    (&saelin :) egyetértek hogy az F12019 nagyon jól sikerült, de a Senna-Prost kiadást említik masszív csalódásnak a legtöbb review-ban, ezért nem is gondoltam rá: "The clips of their famous crashes mixed in with shots of them racing gave the air of jumping into race scenarios and battling with a well-matched opponent.
    Instead what you get is brutally disappointing. All Codemasters have done here is create some invitational events with Prost or Senna running round very slowly while you try to complete the objective. There is no element of rivalry here, only checkpoint challenges or time attacks where even on the hard difficulty your “rival” is lapping 6 seconds slower than you."
    A karrier mód nagyon jól indult, az F2-es rivalizálással, de félkész, egyelőre nem sok nyomát láttam, hogy az F1-ben folytatódna, csak a csapattárs ül velem szemben, mint egy kuka. Még eléggé az elején vagyok a szezonnak, kíváncsi vagyok a progresszióra, transzferekre.
    A lényeg, a grafika, hangok, irányítás rendben van, főleg, hogy testre szabható. Azért megnézném mennyivel barátibb/arcadebb ez zéró segítséggel (azt hiszem Pro mode), mint a Dirt Rally... Nekem bőven elég a manuális váltó, ABS kikapcs, mivel néhány pályát ismerek a kanyarokban segédvonal, mérsékelt kipörgésgátló kombó :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák