Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
-
törölt tag
válasz sxxorp #250384 üzenetére
F1 2019 egy bughalmaz, az AI nem nézi hol vagy, az autó sérülése vicc kategória (első szárnnyal simán kiforgat, holott a valóságban az lenne hogy a hátsó gumiddal ledarálod a szárnyát és esetleg defektet kapsz). A pilóta grafikák szó szerint undorítóak. Fércmunka az egész. Az irányítás átkád szinten jó, de az is annyira el van szarva hogy igazi pilóták szerint sokkal több tapadás van a hátsó tengelyen (tehát nehezebb kigyorsítani mint egy valódi autóval LOL). Azt már meg sem említem hogy egy év alatt se sikerült pl. a szingapúri új DRS zónát beletenni a játékba és lefrissíteni néhány autó festést. Szerintem a Haas még mindig Rich Energy logóval van benne a játékban. Ilyen hibákkal más játékokat temetni szoktak. Safety Car iszonyú ritkán jön, és még mindig nem tartunk ott 10 év után, hogy ha valaki megáll a sóderágyban, akkor szépen odafusson néhány pályabíró. VSC időszak nálam pl. rendre úgy ér véget, hogy a kiesett kocsi még a pályán van.
Jó szórakozás amúgy én is szeretem, de rengeteg hibája van ami zavaró tud lenni és rontja az immerziót.
-
.LnB
titán
válasz sxxorp #250384 üzenetére
"Azért megnézném mennyivel barátibb/arcadebb ez zéró segítséggel (azt hiszem Pro mode), mint a Dirt Rally."
Pedig már írtam egyszer neked Lando Norris, és Max Verstappen véleményét a játékról.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest