Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Srácok, mi ez a Last of Us 2 árcsökkenés? Tud róla valaki valamit?
Már két cégnél is látomPress "F" to pay respects.
-
sting2
addikt
Ahogy sokaknál mostanság, úgy nálam is a " kötelező " hithű PS4 Exklúzív fanatikus rutint követem és amolyan felhozó jelleggel bedobtam a TLoU lemezt a gépbe és elindítottam a Left Behind kiegészítőt.
Jó pár éve volt a stáblista legördülése és azóta sok, sok, kiváló címet lenyomtam, de ennek a játéknak már a töltő képernyő első snittje is hátborzongatóan tökéletes és dobpergés..., a játék is "működik" továbbra is.
Az új felvonás nem tud elég hamar jönni ezek után, jó lesz újra egy ilyen kaliberű címet végig játszani...Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
-
_drk
addikt
Tegnap beleszaladt hirtelen a Nier:Automata-ba pár óra.
Egyelőre bejön a játék, csak a legeleje volt rossz azzal a nagyon sok féle kamera nézettel.
De épp ezért szeretem a japán játékokat, mert minden leszarnak, csak játékot akarnak csinálni. Rengeteg meglepetés volt már benne.
Annyira el van szállva az egész, eddig 5 óra után tudom, hogy bármi jöhet még. -
törölt tag
válasz Sirandrish #248889 üzenetére
Adnak. A 2000 eurós Legends Edition mellé
-
Carlos Padre
veterán
-
Sirandrish
legenda
Ehhez a Tsubajalana focis izéhez tényleg adnak egy csocsót?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Nem látok rá sok esélyt, de sose lehet tudni.
Tolja még valaki a LoU2-t? Csak egy egyszerű kérdésem lenne...Az óriáskeréktől még sok van? Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
RolEnD_
tag
Lehet hülye kérdés, de ha előrendelem a KonzolVilágtól a TLoU2-t és vidéki vagyok, akkor a megjelenés napján hozza a futár, vagy csak rákövetkező hét hétfőn? Van valakinek ezzel kapcs. tapasztalata?
-
Horec
tag
Ha valakinek lenne kedve kitrófeázni a cod ww2 zombi részét dobjon rám egy pü-t
-
.LnB
titán
Olcsóbb lett a TLOU2. Kaptam emailt a KVilágtól.
Bkcs ha volt már, nem olvastam vissza mindent.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #248833 üzenetére
Ez de király infó!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
zsotesz81
senior tag
válasz Steve1207 #248621 üzenetére
Nekem most lett elég a battlefront 2-ből (chapter 8) , rohadt idegesítő , hogy csak úgy dobálja rá az emberre az enemy-t, a checkpont rendszer gyalázatosan f*s. Mivel nem érdekel a star wars univerzum így nem érzem nagy hiányát annak , hogy nem viszem végig. Ha már "ingyé" volt belenéztem de ennyi elég volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Június 16-tól EA Access Vaultba kerül a Need for Speed Heat
Valamint jön a cross-play támogatás is.
Live-Die-Respawn
-
lacy86
addikt
Sracok,
Ha jol ertem akkor ez nem PS4 kompatibilis, ugye? 😒😩
[link]
Koszi -
fausto
addikt
Én még Black Friday-kor rendeltem elő, a patch kábeles 4000 Ft kedvezménnyel, remélem nem törlik
-
Lackooo84
nagyúr
válasz toompa #248862 üzenetére
Hát ja csak azoktól vagy megkapod vagy nem. Csak azt látod majd a fiókodban, hogy a rendelésed "Lemondott" státuszú. Gondolom nem jószívűségből csökkentettek, csak hát valahogy muszáj elérni, hogy ne az alzán rendelje meg mindenki...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
toompa
őstag
A konzolvilág 17999.-Ft-ra csökkentette a TLOU2 árát.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz freeknight #248842 üzenetére
Jól beszélsz.
Nálam eddig top3as ex cím lett. Uncharted 4el nem játszottam még.
Apropó.A platina után jár valami Days Gone jutalom?Mondjuk egy téma?
A sztori után kaptam egy avatar kódot.Platina után eddig semmi.[ Szerkesztve ]
-
TCr
veterán
válasz N.YCityBoy #248849 üzenetére
Igen, kábelen és wifi-n is ugyanez.
Van, hogy a hálózati teszten 290-400Mbps között mérek (ez a normális), de leginkább 6 és 40 Mbps között, ami siralmas, mikor ugyanezen a hálózaton (wifivel) telefonon 200 felett.Ráfizetéssel cseréltem itt a hardveraprón, korrekt az eladó, ma visszaviszem és ad helyette egy másik (szintén legfrissebb) gépet.
[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
veterán
-
dvd24
senior tag
válasz N.YCityBoy #248849 üzenetére
Csak annyi kiegészítésként, hogy már nem a hireltech a hivatalos márkaszerviz hanem a Triwarden. Volt már róla itt szó, ha jól emlékszem, szerintem mehet összefoglalóba is a hireltech helyett.
-
Zoleee83
addikt
-
consono
nagyúr
Én is kellemesen csalódtam benne, kimondottan tetszik a játék. Vannak persze szerintem bajai (pl. a kényszeresen időponthoz kötött küldetések), de nem nagyon van olyan játék, aminek nincs. Én Fat PS4-en játszom, tényleg csak a táboroknál van akadás, máshol még nem futottam bele.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
veterán
-
drachoHUN
senior tag
Eleinte én is "hiányoltam" a dropokat, de a játék vëgefelé megérkeztek. Remek játék. Jobb, mint amire számítottam, de technikailag van még hova fejlődni.
Forza JUVE!!!
-
Batyops
aktív tag
Jó játék vannak hibái , de úgy tudom hogy ez volt a studio első nagygépes munkája. Majd a folytatásban remélhetőleg egy még jobb játékot kapunk technikai bakik nélkül. Tuti biztos hogy már dolgoznak a folytatáson Ps5-re.
-
Gery9112
őstag
1 éve győzködöm magam, hogy végre neki kéne állni de talán majd ősszel.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Peace
nagyúr
Csak elő kell majd vennem egyszer újra ezt a játékot. De még hagynom kell pár évet, hogy fakuljanak az emlékek.
-
freeknight
őstag
válasz consono #248831 üzenetére
Én is épp tegnap kezdtem újra a Days Gone-t. Ismét rácsodálkoztam, milyen fantasztikus játék, csak tényleg baromi hosszú a sztori (ami semmiképp sem baj).
Nekem a generáció legnagyobb pozitív csalódása. Mikor az első trailerek jöttek, nem vártam tőle sokat, de megdöbbentően jól sikerült, mind a történet, ami hosszúsága ellenére sem laposodik el, mind játékmenet szempontjából.
Illetve a patchek meglepően sokat dobtak a teljesítményen, emlékszem, premierkor mekkora lagtenger volt, ehhez képest most semmilyen droppal nem találkozni, csak a táborokba be és kihajtáskor van egy minimális lag. Szóval le a kalappal a srácok előtt. -
ImACeltic
őstag
Én is célzottan a Part 2 miatt vettem ki 6 nap szabit. Addig meg grounded fokozaton kitolom harmadszorra az elsőt. Elég szenvedős eddig ez a fokozat, főleg amikor clickerekkel kerülök szembe vagy páncélos katonákkal. A shiv-eket főleg az ajtókra tartogatom, eddig nem is használtam clickerek ellen. Bill-nél vagyok éppen.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
VTom
veterán
válasz hombre[EU] #248814 üzenetére
Látni, hogy mennyire megtolta volna a PS5 szekerét, ha már arra fejlesztik nyitó cÍmként.
Bár szerintem ezt nem merte volna meglépni a Sony.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
hombre[EU]
veterán
válasz saelin #248827 üzenetére
"When Dragon Quest III came out, tons and tons of kids skipped school to go buy the game," Miyake said. "The police actually said, 'You guys need to do something about this. This is not okay.' [This was] back in the era of Enix, and so Dragon Quest started being sold only on Saturdays. Actually, it's the only [series] sold on Saturday."Life, Uh, Finds A Way
-
Zoleee83
addikt
-
consono
nagyúr
Nekem az a legnagyobb bajom a TLoU 2-vel, hogy nem érek a megjelenéséig a Days Gone végére Azt hittem a karantén alatt jobban fogok haladni, de az, hogy az egész család is itthon volt keresztül húzta a terveimet. Még csak most tartok ott, hogy
Boozert kergettem a farmok között és elmenekültünk a horda elől... Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
freeknight
őstag
válasz Elims #248824 üzenetére
Félreértesz, teljesen magától jött elő a hiba. Mikor 2017 februárjában megvettem a gépet, bedugtam a tévébe, azóta nem lett kihúzva. Csak már kínomban nem tudtam, miért nem kapcsol be, elkezdtem kihúzogatni mindent, aztán tűnt fel, hogy ha nincs bedugva a csati máris működik.
[ Szerkesztve ]
-
-
saelin
veterán
Amúgy megnéznék egy statisztikát nagyobb játék megjelenések körül, hogy mennyivel nőtt meg a szabadságok aránya a szokásoshoz képest. Én viszonylag szerencsésnek mondhatom magam, mert a szabadságom 80-90%-ával (decemberi ünnepek közé megy el a többi) rendelkezem, és a munkáltatónak csak annyi beleszólása van, hogy megjegyzi a sok szabin én meg bólogatok rá.
Peace
Ha karanténba kerültél azt a szabit visszatéríti az állam, nem? Legalábbis nekem valami hasonló dereng. Nekem is volt egy munkatársam, hogy a külföldön tartózkodó rokona hazajött és emiatt piros matricás lett az ajtajuk. A szomszéd barátja ment nekik boltba meg ilyenek. Picit komikus helyzet volt, de érthető is persze.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Batyops
aktív tag
Nem lepődnék meg ha a legsikeresebb Ps4 Ex cím lenne.
-
Scholes9
nagyúr
Mondjuk ez várható volt. Nyilván kivitelezhetetlen, de, ha meg lehetne oldani, én biztos nem engedném a károgókat még csak a játék közelébe sem, pláne, ha jól sikerült Az ilyenektől felfordul a gyomrom.
En is vettem ki szabit
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Gery9112
őstag
válasz Gáboromm #248796 üzenetére
A Sony inkább számít nemzetközi cégnek már mintsem "ősjapánnak" valamint nem csak a ps4 konzol + játékok eladásából élnek, több részlegük van számos bevételi forrással. Biztos van Playstation játék, ami "nagyonjapán" és a hazájában szép számban elkelt. A PS4, amennyiben valaki nem csinált portable verziót, még mindig helyhez kötött, értsd rá kell dugni a tv-re , a munkába vezető többórás vonatúton nehezen tudnád magaddal cipelni a teljes szettet. Részben ezért is megy ott jobban a mobil és a switch, a zsebedben elfér és bárhova magaddal tudod vinni.
Az oldal, amit linkeltél, ahogy mások is írták népszerűséget mutat, nem eladást valamint ha azt is mutatna nem ártana részletezni, hogy day1 eladásokat tartalmaz vagy összeset. Magyarra lefordítva, ha egy játékból elkel 10.000 példány de ebből 9990 példány 5 euróért vettek meg a lyúzerek az kevésbé nyereséges mint ugyanezen példányszámot 60 euróért vagy 120 euró gyűjtői kiadásban. A népszerűség nem mindig egyenlő a nyereséggel.
A kezdőmondatom lehet kicsit nyers volt de ne haragudj az ilyen hozzászólások mint:
Hiába ott dolgoznak, nem játszanak! -> noha Japán (csak úgy mint más távol-keleti országok) híresek a hosszú munkaidőről nem biztos, hogy eredményesek is, valamint ezek alapján a többi országban mindenki fotoszintetizál? persze, hogy nem.....
Japán, Kína sehol nincs itt. Utolsók! Hiába ott dolgoznak, nem lopnak! -> Eddig is sejtettem de itt vált nyilvánvalóvá, hogy jottányi fogalmad sincs arról amiről beszélsz. Te komolyan elhiszed, hogy ott szentek laknak csak? Remélem csak túlzásnak szántad és nem komolyan.
Bár megértelek...én is szeretnék olyan helyen lakni ahol 130 millió emberből (vagy másfél milliárd) csak becsületes, keményen dolgozó, őszinte emberek laknak.[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
RudY
addikt
Egyáltalán nem lep meg...ezzel párhuzamosan valahogy kezdenek eltűnni a károgók.
-
hombre[EU]
veterán
The Last of Us Part II Surpasses God of War as the Most Pre-Ordered PlayStation Game Ever in Brazil
The Last of Us 2 has more pre-orders than Marvel's Spider-Man (EU)
Nagyot megy
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
freeknight
őstag
Sziasztok
Érdekes hardveres problémába futottam bele.
Hdmi port vacakol, el sem indul a gép, ha be van dugva, ha kihúzom, úgy indítom, akkor sem reagál rögtön, hiába nyomkodom a bekapcsolót. Ha meg nagy nehezen feléled, akkor amint csak hozzáérintem a hdmi kábelt a porthoz, kikapcsol a gép. Kell pár ilyen újraindításos, áramtalanításos kör, hogy elinduljon sikeresen a PS4.
Ez mi lehet? Akárhogy bújom a netet nem nagyon találni ilyen hibajelenséget. Egy sima portcsere megoldhatja, vagy annál mélyebb lehet a baj?PS4 slim, már egy éve produkálja a hibajelenséget, de most lett igazán feltűnő, minden indítás előtt küzdeni kell vele.
-
boost
addikt
válasz Wesder #248807 üzenetére
Az nyilván jönni fog.
Fentebb kommentelte valaki (szerk: i@lex ), hogy PS5 húzócím lehetne... Szerintem teljesen logikus, hogy nem adják ki PS5-re nyítócímnek, mert sikerülne az első évben eladni vagy 3-5 milliót, legjobb esetben. Nagyon legjobb esetben. Utána meg jönnének a sokkal szebb, újabb, fényesebb játékok..
így meg el tudják adni PS4-es, egy 110+ milliós tábornak a játékot. Ha csak minden 5dik veszi meg, az is kapásból 20 millió. Majd ha kijött a PS5, akkor jövő nyáron megint kiadják a játékot, de PS5re, és azt is megveszik még 3-5 millióan.. majd két év múlva leakciózzák 50%-ra, és megint ugyanennyit eladnak belőle.. Majd később kiváló PS+ ünnepi húzócím lesz.. Jól tudja a ND, hogy mit csinál. Lásd: GTA5 ugyanez.. (azt is megvettem prevgenre és kurrens genre is, ahogy kijött, mert pont annyival szebb volt. De a TLOU előző részét is )
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz N.YCityBoy #248740 üzenetére
Jó hát én nem nagyon vágom azért milyen lett második rész csak rá néztem több újdonság pályák is jobban tetszenek benne azt hittem jobb is lett mindenbe.
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- ASUS ROG Ally
- Milyen TV-t vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD FX
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest