Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Amúgy megnéznék egy statisztikát nagyobb játék megjelenések körül, hogy mennyivel nőtt meg a szabadságok aránya a szokásoshoz képest. Én viszonylag szerencsésnek mondhatom magam, mert a szabadságom 80-90%-ával (decemberi ünnepek közé megy el a többi) rendelkezem, és a munkáltatónak csak annyi beleszólása van, hogy megjegyzi a sok szabin én meg bólogatok rá.
Peace
Ha karanténba kerültél azt a szabit visszatéríti az állam, nem? Legalábbis nekem valami hasonló dereng. Nekem is volt egy munkatársam, hogy a külföldön tartózkodó rokona hazajött és emiatt piros matricás lett az ajtajuk.A szomszéd barátja ment nekik boltba meg ilyenek. Picit komikus helyzet volt, de érthető is persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Miyoo Mini V4
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Eladó Nintendo Switch Játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest