Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
30z.Samu
félisten
Olvastam egy pletykát, miszerint jöhet jövőre a Reident Evil 8. Valahol örülnék is neki, meg nem is, ez elvileg a 7-hez hasonlóan FPS lenne, azt hiszem azt a történetet is vinné tovább vagy előzmény rész lenne, már nem tudom. Elvileg 4 éve fejlesztik, ez szép és jó, de ha ez igaz, akkor kicsit aggódom, hogy a Capcom átáll arra, hogy évente kidobnak egy részt átesve a ló túloldalára és CoD vagy Fifa minőségűek lesznek. De ne legyen igazam.
Sic Parvis Magna
-
keIdor
titán
válasz mango21 #239993 üzenetére
Nekem folyamat healing item hiányom van, pedig RE2 végére olyan 5db fullos pakkom maradt kb.
Spré és mix formájában is. Itt viszont úgy elkapnak, hogy nem győzök healelni, pillanatok alatt dangerben járok.
Messziről is elkapnak, a dodge se megy eddig, nem érzem egyáltalán.De nekem is nagyon tetszik, nem baj, hogy nehezebb lett. Az RE2 Hardcoreon is könnyű volt már nekem, ez standardon is nehéz.
Szerk: ez egyel visszabbi hszre akart lenni válasz!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Az operencia magyar feliratos ps-en? Mert a store nem írja, de gamer365-ön meg azt írják hogy switchen is meg ps-en is az..... -
penge111
addikt
Valaki itt emlékszik még a jó öreg Dargon Age Inqusition játékra?
A topikja elég kihalt ezért ide tenném fel a kérdésem. Szóval a játékban eljön az a rész, amikor egy küldisor után specializálódni tudunk. A főkarinkkal választhatunk 3 másodlagos karakterosztály közül, ez oké. De a csapatom többi tagja automatikusan megkapja ezt. De ugye a 3 lehetőség közül random, hogy melyiket. Tehát a csapattagok esetén tudok a másodlagos osztályukon módosítani? A neten semmi infót nem találok errőlPSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
válasz temes69 #240008 üzenetére
Igen, magyar feliratos, ha magyar storéból veszed. Tegnapelőtt lestem be Idave kolléga ps4-es játékába, mert pont aznap vette meg ezt a játékot és magyar feliratos volt 100%. Amúgy nekem baromira bejött tesztek és Idave játékát nézve
Illetve Árpival, az egyik topikgazdával be is rakattam az összefoglalóba, a magyar nyelvű játékok listájába...
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Van valakinek tippje valami jo fps-re, ahol vannak regimodi jatekmodok? Nem kell, hogy nagyon aktiv legyen, megoldjuk hazon belul 2vs2-vel ha mas nem. Esetleg ha van itt jelentkezo kozos ilyen jellegu jatekra, annak is orulnenk, de elore szolok, hogy vigyazz! - mind iszonyatosan noob-ok vagyunk. A celzasunk minoseget kontrollerrel leginkabb ez az Ali-G jelenet tudna megfeleloen szemleltetni (a gengszterek vagyunk, nem Ali-G )
Regimodi jatekmod alatt olyat ertek, hogy mondjuk ctf, tdm, ilyesmi. Lehetoleg nem skyrim meretu terkepen, hogy meg is talaljuk egymast, ha kevesen leszunk.
Oszinte leszek: Kene jo lovolde, viszont hanyingerem van mar a Cod, BF, meg a mindenfele battle royale szemetektol, egyszeruen mar mindegyik dog unalmas, mar arra se veszem a faradtsagot, hogy legyintsek rajuk.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz keIdor #240014 üzenetére
Ahhhh, nagyon hanyok mar a CoD-oktol, meg az osszes ilyen jatssz 20000 orat/fizess, mint a katonatiszt, kulonben rohangalhatsz pillanatragasztoval osszetakolt csuzlival, halokontosben a vallrol indithato atomraketas nepek ellen rendszeru jatekoktol.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Villa7 #240018 üzenetére
Es van benne privat jatek haverokkal, kicsi palyan, mondjuk cs stilusu mentsd meg a tuszokat, vagy ctf, vagy tdm, vagy akarmi hasonlo?
-
-
-
-
Tatyla
őstag
Ha lenne valakinek US vagy magyar storba kedvezmény kuponja amit nem tud felhasználni azért nagyon hálás lennék!
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
-
nagyúr
-
james001
veterán
válasz RangerFox #240027 üzenetére
Nagyot szólna,de szerintem nem fogják meglépni. Sok mindent nem tudnak "remakelni" rajta,max a grafikát felhúzni a mai generációra (vagy a következőre),meg az irányításon javítani kicsit,de ennyi,minden más klappol benne. Meg hát az alap már csak kenyérpirítóra nincsen még,többi minden gépen elérhető már
Egy fix kamerás tank-irányításos remake kéne belőle,na az lenne igazán meglepetéshttps://psnprofiles.com/kazama001
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #240028 üzenetére
Nem fog, mert eddig is a 350€ àrait tartalmazta, mikor csak 330 volt az €
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
saelin
veterán
A Konami-tól meg kellene venniük a Silent Hill nevet és végre csinálni egy jó SH játékot. Sőt, a Castlevania-t is, de még sorolhatnám a listát. A Konami tiszta szerencsétlen volt ebben a generációban. A Metal Gear-en kívül semmit nem tudtak felmutatni (ami ráadásul meg is lett gyalázva). Én nagyon haragszom az ilyen inkonpetens cégekre, akik nem tudnak mit csinálni a náluk lévő címekkel. Ülnek rajta ahelyett, hogy valaki más megcsinálná őket. Adják el és zárjanak be a pi-be!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Carlos Padre
veterán
válasz saelin #239939 üzenetére
Ugyanezt írtam én is már korábban, újévi fogadalmam volt. Volt pár játék, aminél azért rezgett a léc, de most már mind eltolódott év végére, úgyhogy nem lesz nehéz megvárni velük a ps5öt. Addig meg jó ha végzek a backlogom nagy részével.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
james001
veterán
-
MODERÁTOR
-
penge111
addikt
válasz #09990144 #240032 üzenetére
Köszi és neked is Idave. Eleinte nem tetszett a DAI, de egyre jobban beszippant 48 óra szaladt bele. Közelébe sincs egy Witchernek, de azért vannak benne nagyon jó dolgok is. A sárkànyok elleni harc nagyon epic lett, és nekem amúgy is ezek a jószágok a gyengéim. Mondjuk bődületes tartalmat pakoltak bele...
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
-
törölt tag
válasz penge111 #240042 üzenetére
Már nem emlékszek, vagy egy tesztben, vagy fórumon olvastam, ahol offline mmorpg-nek nevezték a játékot, és elég találó szerintem. Nagyon sok tartalom van benne, de ennek nagy része elég száraz sajnos. A főhadiszálláson lehet jókat beszlgetni a társainkkal, de kint a terepen semmi nincs, csak a fetch questek. Nem találkozunk egy érdekes npc-vel se, stb.
Összeségében azért jó játék, a világa nagyon érdekes. Különösen tetszenek benne a mágusok, a fade, a tempomosok, ez a része nagyon jól ki van dolgozva.
Lett volna potenciál ebben, hogy mi vagyunk az inkvizízió, de nem igazán lett kihasználva. Tök jó, hogy én vagyok a szervezet feje, de azért nekem kell összegyűjtenem a 800 elfrootot, ha ki akarom fejleszteni a jobb gyógyitalokat, stb -
saelin
veterán
Teljes az Astartes sorozat.
Egy ilyen minőségű játékot kérünk szépen a WH40k világában, kösz. Borzasztó hogy mennyire nem kap tiszteletet egy ilyen univerzum a videojátékok kategóriájában. Az összes WH40k játék jó ha középszerű, de sokszor átlag alatti értéket képvisel. Ha egyszer a Sony megkapná az IP-t...
Álmodozni lehet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
arty
veterán
ismert hiba, hogy meghal a psvr kisdoboz hdmi KIMENETE ? (tehát ami a tv felé megy tovább)
tényleg ekkora hulladékgyáros a sony, hogy miután anno bebuktam a fat-om hdmi outját, most tönkreb****dott ez is?! soha, semmi eszközömmel ilyen hiba nem volt, csak sony termékekkel, pedig van itthon egy tucat más cucc...
psvr2.0, gari* már nincs... tegnap végre hazahoztam az új AIM-ot, Arisona Sunshine megvesz, kőkorszaki módban kábellel aim pároztat, sisak fel, aim kalibráláshoz sisakot vegyem le (sony.... édesistenem... nemár....), bekapcsolom a tévét, erre nincs kép... kikapcs-bekapcs, már a sisakon sincs kép... minden széthúz, újrakábelez, így a jelenlegi státusz:
- minden összedugva: nincs kép se a tévén, se a sisakon
- psvr doboz hdmi out-ját nem dugom a tévére: psvr ad képetvégül azt találtam ki, hogy az aim kalibrálásának idejére a ps4 hdmi outot a tvbe dugom át, de ezzel kockáztatom(-tam) a ps4 hdmi outját mindegy, meglett, tudtam játszani is, viszont így a social screenemnek lőttek
*szavatosság nem két év EU-ban ezekre a műszaki cuccokra, függetlenül attól, hogy "egy év gari" jár papíron a termékre?
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Windows 10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Automata kávégépek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest