Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz marilllyo #230125 üzenetére
Nem csak a töltésidő, csomó minden olyan ráérős ebben a játékban. Ott a doboz, nyissad ki,más játékban 1mp (AC Black Flag jutott eszembe, ahol Edward csak belerúgott egyet és kész), itt meg kinyitod, a droid beleugrik, kotorászik, kiugrik, utána még kis interakció, utána írja ki, mi a szar is volt benne. Az echo-k szkennelése is lassú más játékokhoz képest, a meditációs pontoknál is sok a felesleges idő meg az animáció szerintem. Ahhoz képest milyen pörgős a játékmenet és sok benne a reflexjáték, ezek furcsán lelassítják a játékot.
A parry-vel nekem nem volt bajom, ugyanolyan felemás, mint a From játékokban. Nem tudják szinkronizálni a beérkező interakció animációját a saját interakciód animációjával, ugyanez van a Dark Souls 3-ban, Sekiróban. Én Jedi Knight/Masteren toltam végig, az első bolygó végére megszoktam a parry window-t, utána csak egy bossnál volt vele gondom. Sok ellenfélnél ösztönöz a játék, hogy a különböző erő képességeket használd (sőt, még trophy is van ilyesmihez), érdemes nem csak püfölni.
A legjobb parry mechanizmus amúgy szerintem az Uncharted 4-ben volt, de ott a parry-vel aktiváltál egy mini cutscene-t (vagy valami hasonlót, tuti van rá szakszó), szóval az se teljesen jó egy full erre épülő játékmenetben.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- TCL LCD és LED TV-k
- Ford topik
- Motorolaj, adalékok és szűrők topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- ÚJ, Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD, garanciával!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest