Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az mitől lehet, hogy a sony wireless gold headsetem nagyon halk lett? Max hangerőn is alig hallani a játékot.
-
syler123
veterán
válasz mezi84 #229089 üzenetére
Az alzánál volt a bestbuy (10eFt volt és a magyar storehoz), amúgy hogy van ez, ha vettem volna 2db 1 évest akkor be tudtam volna aktiválni?
Kendek: köszi!
Sefter:
Akkor azt kellett volna, de most vettem a ps-t így nem tudtam mennyire fog bejönni a konzolozás a pc után, de bejön a dolog úgyhogy ha a Ps5 vinni fogja a lemezes PS4-es játékaimat, akkor arra azért lecserélem a pro-t
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Mindenkit, aki
két kézzelörömmel szórja a pénzt játékokra és talán még játszik is azokkal, szívesen látunk az idei New Game Blitz-ben.A Slime draws near! Command?
-
Cyrin
addikt
Hiába próbálok előfizetni az EAaccess-re, error a vége, egyebet nem közöl.
Semmi mással nincs gond elvileg.
Remélem később menni fog. -
mezi84
csendes tag
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #229026 üzenetére
Hú de élném. Ha hivatalos lesz, veszem is a 4. DS4-et
-
hyggelig
senior tag
Ez baromi jó hír!
Akkor nem megy a "kukába" a vadiúj Nacon Revolution Ultimate kontrollerem
-
-
30z.Samu
félisten
Szembejött velem egy cikk, melyben a Valve által közzétett legjobb, legtöbbet játszott stb. játékok listáját írták le. A CSGO-n meglepődtem, azt hittem az már nem annyira népszerű.
Sic Parvis Magna
-
F-ECT$
titán
Január közepén lejár a Plus előfizetésem. Van hír arról, hogy lesz akcióban mostanság az éves előfizetés?
Dive ever, work never.
-
Tdizsolt
senior tag
Psn ID: Tdizsolt
-
válasz ProEvoFan #229070 üzenetére
Az amikor pont ráugrik Ramazza-n az ellen nem volt teljesen random, mert UAV miatt láttam, hogy onnan jön csak nem gondoltam, hogy pont ilyen lesz az időzítés, de azon a jeleneten akkorát nevettem csak valamiért sharefactory levágta az utolsó másodpercet. Crash-en meg Vacant-on a régi pro nadek sokszor visznek 2-3 embert.
Ja hát van még hova fejlődni komtrollerrel, de EZ sokat segített mert nagyobb érzékenységgel tudok játszani így gyorsabb lettem és az alsó gombok miatt a becsúszásos részek is könnyebbek mert nem kell levegyem a karról az ujjam.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
CODMW 2019 | Montage #3 egyre jobban megy a Sharefactory-ban is a szerkesztés.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
C490
csendes tag
válasz markknight #229063 üzenetére
Most próbáltam, nekem megy. Ráadásul amerikai ps now + magyar fő account. Biztos elsődlegesre van állítva mindkettő ? Esetleg restore licences még mehetne.
-
bjergerking
tag
válasz #79125504 #229039 üzenetére
En is a mult honapban vettem ps4-et, karacsonyi akciok miatt megeros volt a dolog
Igazabol ha belegondolsz a konzolgen vegen eri meg legjobban megvenni mivel vegig tudsz tolni minden jatekot, amit akkor is vegigtoltal volna ha az elejen veszed meg a konzolt. Viszont sokkal olcsobban kijossz -
markknight
veterán
Elõfizettem ps now-ra, ám szomorúan vettem észre, hogy a letöltött ps4 játékokat nem tudom futtatni a main profilomon, ami gáz, mert még novemberben úgy használtam. Valaki valamit tud errõl?
-
Steve1207
veterán
válasz air76 #229059 üzenetére
Nem tudom Samsungnál hogy van, de pl nálam Panánál célszerű az 1-es HDMI-be kötnöm a PS-t, mert az támogatja rendesen a HDR-t. Játék módot tudtommal érdemes kikapcsolni, mert inkább csak ront a játékélményen és manuálisan belőni a képet, mindenféle utófeldolgozás nélkül.
Szerintem első körben nézd meg másik hdmi-ben és a játék mód nélkül hdr be- és kikapcsolt állapotban, hogy produkálja-e a jelenséget. Utána egy másik hdmi kábellel, ha még mindig jelen van, bár a kábellel szerintem nincs baj..
-
air76
tag
Sziasztok!Olyan problémám van hogy játékbközben,sötét helyeken bemákosodik a kép.Az Uncharted 4-ben nagyon sokszor előjön.Ha kikapcsolom a HDR-t valamelyest enyhül a jelenség,de akkor meg csúnyább a játék(pl amikor a dzsippel megyünk).A tv egy Samsung UE55 MU7002,harmadik hdmi be megy a PS4 slim, a hozzá adott hdmi kábellel.Játék mód engedélyezve,illetve a HDMI UHD COLOR engedélyezve a csatira.Valakinek volt hasonló problémája???
-
gatesz
tag
Sziasztok, ha megvásárolok egy játékot store-ban, és egy idő után törlöm a gépről, akkor azt utána bármennyi alkalommal letölthetem újra és újra? Van valami korlát? Vagy bármi? pl x év után már nem stb...
[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
Lehet valahogy olyat csinalni hogy en megvennem magamnak a ps4pro-ra itthonra a Frantics-et es jatszani vele egy baratom ps4 slim-jen amikor atmegyek hozza? Tehat h felrakni vhogy az en verziomat az o.gepere?
-
Sanyi.mTs
addikt
SSD-re váltok a napokban. Játék mentéseket már feltoltam felhőbe.
PS4 beállításairól lehet mentést csinálni? Ugyanaz az FW lesz, mint előtte. -
hitvanyalak
senior tag
Én tavaly novemberben vettem meg, de most is beruháznék rá. Minden exkluív nyomott áron elérhető, miközben köröket ver más játékokra. Amint kijön az 5, ezt eladom, aztán folytatódnak a kalandok.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
törölt tag
Ez gyengus forrás, kár találgatni hülyeségeket.
-
Steve1207
veterán
Ezen ne aggódj, én tavaly voltam ugyanígy, hogy generáció végén kell ez nekem? Az elmúlt 1 év játékos éveim legszebb része volt (ha a Heroes 2-t és Dirt 2-t nem számolom pc vonalról). Már csak az exkluzívok miatt megéri, aztán majd meglátod kell-e PS5 később (a jelen generációval is kihúzhatod még ugye 1-1,5 évig legalább). Így is rengeteg jó cím van a PS4-re, sok a leárazás, úgyhogy akár még tovább is elmehet az ember, ha nem a legújabbakkal akar játszani, utána meg majd látjuk mit hoz a piac.
GoW, Spider, Days Gone, Infamous, Uncharted széria, Last of Us mindenképp pörögjön végig, bármilyen játékbeállítottságú is az ember és nem lesz kérdéses tovább!.
-
freeknight
őstag
-
törölt tag
Rajtam kívül van itt másik olyan okos ember aki mondhatni a jelen konzolgeneráció végén szerzett be egy PS4 konzolt? Egyedül az exkluzív címek végett zsákoltam be.
Csak olyan kétes érzéseim vannak, hogy a PS5 megjelenésével mennyire fog a háttérbe szorulni majd. Mert első gondolatom egy PC upgrade lett volna, de az jóval 100 felett jönne ki. -
malystryx
senior tag
Boldog Új Évet kívánok én is Minden kedves fórumtársnak!
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #229034 üzenetére
Ja, de itt nem kell kétféle gép, csak PS5. Most vagy legyen tàmogatva rendesen, vagy hagyjàk az egészet a fenébe. Persze ha olyan eltérés leszz mint a DS3 meg DS4 között, akkor nincs mit tenni, lesz 2 féle controllered otthon.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Kendek #229027 üzenetére
A cikkben ezt írja: [IMost PlayStation 5 games will support hardware backward compatibility which means your DS4 controllers will work]
aztán: One of the devs confirmed to RespawnFirst that DS4 is “fully compatible” with PlayStation 5
A konzol támogatja, de a softwareket nem lehet garantálni. Egyébként is csak vendég kontroller lesz a többségnél ahhoz a 5darab couch-coop játékhozÉn is remélem,hogy az új PSVR felnō a pc-s szettekhez
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyko Sound Pad Release Date, Pricing
Március 31. - 25 dollár
Live-Die-Respawn
-
penge111
addikt
Boldog Új Évet Kívànok mindenkinek! Úgy érzem nagyon durva évünk lesz jàtékiparilag
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Wesder
félisten
válasz Kendek #229027 üzenetére
Az mondjuk fura lenne hogy kétféle controllert kell otthon tartani, hogy a PS4 meg PS5 jàtékokkal is tudj jàtszani. Lehet azért kapott most a DS4 plusz gombokat, hogy ha a DS5-ön lesz +2 gomb, akkor kompatibilis legyen a PS5 jàtékokkal, és így nem kell kétféle controller.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
Ez mondjuk várható volt, plusz ugye a Move és az Aim kontrollerek is biztosan kompatibilisek lesznek. Ez utóbbiakról remélem, hogy csakis a legacy játékok miatt, és az új VR szettre valami komolyabb megoldással készülnek. Ez a kamerás-világítós helyzetérzékelés elég gyenge, plusz a Move kialakítása sem túl optimális.
A tapipadot gondolom lehet, hogy elhagyják a DS5-nél, meg ugye lesz egy-két új funkció. Szóval a PS5-ös játékokkal nem biztos, hogy kompatibilis lesz a DS4.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Boldog 2020-at
btw, nem hivatalos, de források szerint a ds4 kompatibilis lesz a ps5-el [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
parandroid
félisten
Én sem értem ezt a műfajt, de a gyerekeim, és a barátaik ezredszerre is visítva röhögnek órákon keresztül, amikor együtt játsszák, szóval már rég megvettem hozzá a ‘dlc’-ket is.
Amúgy így a generáció végén vajon van még valaki, akit az uc bármelyik része kicsit is érdekelt, és még nem vette meg? Most karácsonyra 15 eur volt minden ps hits játék, és még a 2-t fizet, 3-at kap akciót is tolták rá, szóval lemezesen is 10 eur körül be lehetett húzni darabját, de digitálisan is fillérekért adták, úgyhogy aki vevő lett volna rá, az rég túl van rajta. Szóval nagy név, de nem sokan lesznek, akit tényleg érint.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
.LnB
titán
GOAT szimulátor bazdki.... Inkább kaptunk volna mindannyian egy CE34878-0 hibát, mint ezt a retket.
Az Uncharted Collection viszont jó, csak az keveseknek nem volt meg eddig.Ja, BUÉK mindenkinek! :)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MikaVejneGI
aktív tag
B.U.É.K
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Mike
veterán
Boldog új évet mindenkinek!
-
nagyúr
Sziasztok!
Néhány játékot le szeretnék törölni a PS-ről. Van arra lehetőség, hogy az adott játék mentését USB eszközre, vagy NAS-ra kimentsem, ha esetleg valamikor visszatelepíteném, akkor megmaradjanak a mentéseim?
Az összefoglalóban olvastam, hogy a teljes rendszert le lehet menteni, de a játékonkénti mentésre nem találtam opciót, vagy nem olvastam figyelmesen .Előre is köszönöm a segítséget
-
oriic
HÁZIGAZDA
Final Fantasy VII Remake DEMO végigjátszás - 1. rész
Huh, simán jól néz ki, továbbra is Day-1 vétel lesz úgy érzem. (BTW nem hiszem el, hogy Sony még mindig nem jelentette be hivatalosan a demót. )
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS5 slim konzolhoz lemez megható eladó 2025 februárig garanciális
- Eladó - PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition
- Logitech G29 kormány váltóval együtt eladó PS3/PS4/PS5/PC kompatibilis/Beszámítás van
- Sony Ps3 Evilnat CFW - 500gb - Delidelve
- Ps5 slim lemezes + Spiderman 2 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest