Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
hombre[EU] #227383 üzenetére
Én erről másképpen vélekedek úgy, hogy pont benne vagyok. Egyrészről nem hülye az a gyerek, hogy bevegye,
"a Jézuska fel telepített neked mindent fiacskám, csak PS gombot kell megnyomnod"...(nálunk még hisznek benne... Egyenlőre.
Másrészt, már annyira ki van nyalva a s@ggük,hogy igenis ennyit bírjon ki, illetve csinálja csak meg magának a telepítéseket, beüzemelést... Sajnos ha mindent megteszünk helyettük, ami az ő dolguk lenne, egy életképtelen (de)generációt hozunk létre... Persze, nem ettől lesz egy gyerek ügyes/béna, csak legalább ez had maradjon meg neki(k). Természetesen ez csak az én véleményem.
Zolee:
Számtalanszor vásároltam már onnan, és eddig csak 1 alkalommal csesztek át, az is csak azért, mert bele mentem az előreutalásba. Személyesen nem hiszem, hogy kockázatosabb üzletelni ott, mint itt. Itt több tahóval találkoztam már, hiába "fórumtársak" ... Mindenhol óvatosnak kell lenni szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, makulátlan állapotban, dobozában, 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új Mario Party Superstars
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Eladó NEW Nintendo 3DS XL Orange Black Dobozos + Sun és Moon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest