Hirdetés
- Last Epoch
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
hombre[EU] #227383 üzenetére
Én erről másképpen vélekedek úgy, hogy pont benne vagyok. Egyrészről nem hülye az a gyerek, hogy bevegye,
"a Jézuska fel telepített neked mindent fiacskám, csak PS gombot kell megnyomnod"...(nálunk még hisznek benne... Egyenlőre.
Másrészt, már annyira ki van nyalva a s@ggük,hogy igenis ennyit bírjon ki, illetve csinálja csak meg magának a telepítéseket, beüzemelést... Sajnos ha mindent megteszünk helyettük, ami az ő dolguk lenne, egy életképtelen (de)generációt hozunk létre... Persze, nem ettől lesz egy gyerek ügyes/béna, csak legalább ez had maradjon meg neki(k). Természetesen ez csak az én véleményem.
Zolee:
Számtalanszor vásároltam már onnan, és eddig csak 1 alkalommal csesztek át, az is csak azért, mert bele mentem az előreutalásba. Személyesen nem hiszem, hogy kockázatosabb üzletelni ott, mint itt. Itt több tahóval találkoztam már, hiába "fórumtársak" ... Mindenhol óvatosnak kell lenni szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest