-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
válasz ProEvoFan #218640 üzenetére
Valamelyik nap fejeztem be a karriert, minden arany, stb. Igazából jó lehetett volna ez a játék, de a codemasters beleszart az egészbe, a karrier vicc, az autók és pályák többsége az előző részekből lett áthozva, néha úgy is néznek ki, a hang nem lenne rossz, de majdnem egyforma mindegyik autónál, a multiplayer nagyon gagyi és még a trófeákat is elkúrták. 40000 kmet kell menni az egyikért, de a karrier befejezése után nagyjából 3500-nál tartasz, ráadásul ezt is egy pcs topikból tudom, mert psen nem mutatja hogy mennyit mentél. 2 hete jelent meg a játék, de még senki sem szerezte meg a trófeát, így nyilván még a platina se jött össze senkinek. Én nagyon szerettem volna szeretni a gridet, de megúszásra játszott a codies, és elég dühítő, hogy itt egy félkész játék, és már 3 season passt bejelentettek hozzá, ezen kivül semmi kommunikáció, még a hivatalos fórumon sem. Ha beesik ilyen 6-7 forint környékére, akkor oké, de teljes áron nem érdemes megvenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Synology NAS
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok