-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
A Skyrim, hogyan öregedet kérdésre szeretnék reflektálni. Anno Ps3-as korszakom idején, engem is megérintett az erő sötét oldala, és volt egy CFW-s Ps3-am. Elsősorban azért, mert cfw-vel a végtelenség tárháza nyílt meg anno az ember előtt: magyarosítások, ps1, ps2, psp, Snes, mame, scumm stb. emuk, kizárólag japánba megjelent játékok angolosítása. Ekkor egy kis retro közösségnek voltam a tagja, ahol rengeteg játékot magyarosítottunk. No, az oldal vezetője összebarátkozott orosz programozókkal, akik kiaknáztak mindent a Ps3-ból. Néhány játék alá, olyan textúra csomagot készítettek, hogy lazán ps4-es szintet hozott. A Skyrimnél kb az állam keresgettem, de azt is tegyük hozzá, hogy a ventilátor fordulatszámát maxra kellett tennem, mert nagyon durván izzasztotta a vasat. Akkor szembesültem vele, hogy mennyi mindent ki lehet egy hardverből még csikarni. Mondjuk a gen vége felé azért már a Ps4-ből is szinte mindent kicsikar némelyik fejlesztő!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- OpenWRT topic
- Apple notebookok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest