Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mike
veterán
válasz Rigormortiis #203464 üzenetére
jaja, pl a Kingdom Hearts III-t.
-
MODERÁTOR
válasz tboy93 #203495 üzenetére
1 mm-es vastagságú, puha lapka. Méretre kell vágni, majd ráhelyezed a memóriachipekre és úgy rakod össze (levételkor a fémre ragad).
-
nagyúr
válasz Carlos Padre #203490 üzenetére
Azon gyárilag van valami amugy?
-
Deck
titán
Pasztázáshoz melyiket is érdemes venni?
PS5
-
seniman
veterán
válasz Carlos Padre #203479 üzenetére
Az is több a semminél...
A Rise of TR épp a játszható demó miatt lett beszerezve,meg a Detroit is.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
hombre[EU]
veterán
válasz hitchins #203480 üzenetére
Eleg lenne egy account. A tv-re egy app es internet es mehet is...
Ez a lényeg csak nem tartanak ott hw/sw-ben a tv-k. Majd biztosan lesz game streaming kompatibilis tv +2-300€
Streaming azért jó,mert havonta tejelsz és nem az lesz,hogy veszel egy konzolt (amin nincs nyereség) és a 2-3 havonta vásárolt játékból 10%Life, Uh, Finds A Way
-
-
nagyúr
Tudtok valami szipi szupi lehetőleg képes leirast PS4 Pro takaritashoz, ujrapasztazashoz? Ocsemnek tegnap ujitottunk be egy 7016b-t, lehet raferne mar egy kis foglalkozas, 1.5 éves a gép.
-
hitchins
őstag
válasz Wesder #203245 üzenetére
Ezt xcloudo meg felho alapu jatekot valaki elmagyarazna egy mezei jatekosnak hogy miert jo es miert nyomjak ennyire?
1.Szamomra a konzoljatek lenyege hogy kanapebol nagy tv-n jatszok.
Rohadtul nem erdekel hogy 5colos telefonon nyomjam a jatekot....2.ha pl egy okosteven is tudok jatszani akkor mar mindjart jobban hangzik hiszen nem kell magammal vinni az egesz gepet pl utazaskor, siman tudok barmilyen tv-n jatszani.
Ha viszont ha ez utobbi mukodne akkor mi szukseg a konzolra.
Eleg lenne egy account. A tv-re egy app es internet es mehet is... -
seniman
veterán
válasz Executioner #203463 üzenetére
Száradjon le a tökük. Én meg a jogalkotók helyében kötelezővé tenném,hogy minden digitális játéknak legyen játszható demója.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
KaitouP
nagyúr
Engem meg FF VII infók, meg hogy kapunk -e komolyabb gameplay -t is. Csak elég későn lesz, szóval szerintem holnap reggel nézem csak meg.
[ Szerkesztve ]
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Crucio
aktív tag
Köszi a választ!
-
válasz Crucio #203469 üzenetére
Meg tudod oldani. Az a lényeg, hogy az a gép amin ő játszik legyen a te elsődlegesed, de a saját profiljával játszon. Ilyenkor csak letöltésre kell a te profiloddal belépni utána átjelentkezve eléri a letöltött játékaid és tudtok együtt játszani úgy, hogy csak egyszer vetted meg digitálisan a játékot.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy csak elsiklottam a kérdésem válasza fölött, mindenesetre nem találtam rá választ.
Adott egy PS4, amin barátnőmmel szoktunk split screenben játszani. Azon gondolkozom, hogy vennék egy másik PS4-et, hogy több játékkal is együtt tudjunk játszani.
Ha veszek egy másikat, akkor az eredetin lévő profilokat és játékokat fel tudom tenni a másodikra, illetve a profilom PS Plus tagságát tudom rajtuk használni párhuzamosan?
A lényeg az lenne, hogy ne kelljen minden játékot kétszer megvenni, illetve nem szeretnék PS Plusra sem előfizetni még egyszer.Tehát:
- 1-es gépen két profil
- A (ezen van a PS+ előfizetés és ez az elsődleges profil)
- B
- 2-es gépen lenne ugyanez a két profil
- A (ezen lenne a PS+ előfizetés ugyanúgy)
- B (ez lenne az elsődleges profil)A fentiek alapján, ha pl A-ra megvenném a The Elder Scrolls Online-t, akkor azzal tudnánk mindkét gépről, egy PS+ előfizetést használva játszani?
Ha nem, akkor inkább bele sem vágunk, semmi kedvem mindenért duplán fizetni. (játékok és ps+ előfizetés)Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz raziel01 #203462 üzenetére
Nem feltétlenül kezdi el letölteni, attól függ, hogy milyen felületen vásárolod. Ugye alapvetően az a gond ezzel, hogy a single játékok játszhatóak teljesen offline is. Így pedig ott lenne a kiskapu, hogy letöltés után gyorsba refund, majd vígan végigjátsszuk a teljes játékot. Szóval először valamilyen változtatásra lenne szükség ezzel kapcsolatban, hogy kivitelezhető legyen a dolog.
-
MODERÁTOR
válasz RangerFox #203460 üzenetére
Mondjuk régebben nem volt ennyire szigorúan leírva, de szerintem most már tartaniuk kell magukat ehhez a policy-hez:
Full games, downloadable content, themes, avatars and season passes:
After purchasing this type of content through PlayStation Store, you have 14 days* from purchase to request a refund to your PSN wallet. If you have started to download or stream the purchased content you will not be eligible for a refund unless the content is faulty.Aztán a fene tudja, biztosan van olyan amiért megcsinálná Szandi.
-
törölt tag
Nálam ennél várósabb játék nincs most per pillanat a radaron.
@wierra, Woodslave: Ne hozzatok rám szégyent!
-
MODERÁTOR
-
RangerFox
veterán
Itt a fórumon meg máshol is többször olvastam olyat, hogy kivételes alkalomkor a Sony Support hajlandó visszatéríteni a store-ból vásárolt tartalom árát a wallet-re, még akkor is, ha már le volt töltve. Ugyebár alapesetben nem lehetne, és erre hivatkozva nekem is elutasították a kérésem. Igazából csak az érdekelne, hogy a csillagok szerencsés állásán kívül mire volt még szükség nektek ahhoz, hogy visszatérítsék az összeget? Milyen szívhez szóló levelet küldtetek Szandinak?
-
raziel01
veterán
AC: Origins brutál nagy. Még az elején járok, el kéne jutni Alexandriába de én helyette felfedeztem a sötét részeket a térképen. Még a fele kb sötét maradt de elszaladt 10 óra. Van benne tartalom rendesen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Carlos Padre #203447 üzenetére
Semmi sem utal arra hogy pár évig ott lett volna.De ez itt off.
Live-Die-Respawn
-
marilllyo
veterán
válasz Carlos Padre #203447 üzenetére
Jah azt én is furcsálltam...ezért kérdeztem. Na de Drake útja meg madársz*rral van "kikövezve".
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
Ez a Halo trailer is teljesen jó volt. Csak az első részével játszottam még anno pc-n. Ez a Master Chief ez valami robot egyébként? Vagy ember? Vagy mi rosseb?
Nekünk is jöhetne PS-re. Vagy egy új KZ.[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
undercover
őstag
Final Fantasy VII remake kapcsán valaki tudna segíteni? Én nem értem, hogy akkor most a teljes játék jelenik meg vagy ez csak az első epizód mert arról volt szó, hogy epizódikus lesz?
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
.LnB
titán
válasz bagyulajuve #203432 üzenetére
Iszonyat szerencse is kell hozzá. A nepperek felvásároljál rögtön. A magyar boltok meg alig kapnak belőle. Előrendeled, aztán megjelenés előtt pár nappal hívnak, hogy bocsi nem kaptak eleget, a sima verzió is jó lesz?
Brutális amúgy ez a Cyberpunk CE, lesz vagy 200€ nálunk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyuromoj
veterán
válasz bagyulajuve #203432 üzenetére
Jó kérdés, szerintem érdemes sűrűn nézni aztán gyorsan lecsapni rá.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bagyulajuve
addikt
-
-
.LnB
titán
Elő akartam rendelni az előbb, de furcsa nekem, hogy csak egy fajta változat van. Nincs Digital Deluxe. Mondjuk a CDPR-eseltől ez lehet, hogy teljesen normális, de ma már nekem ez fura.
Igaz, a hivatalos honlapon sincs csak alap, és gyűjtői változat. De elég csalódott lennék ha most megveszem, és közbe jön egy köztes kiadás a kettő közé.
szerk.: Ja most nézem a hivatalos honlapon, hogy az alap verzióhoz jár majd térkép, képeslap(?) és matricák. Akkor ezt érdemesebb lesz lemezes változatba venni majd.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vonSux
őstag
válasz seniman #203420 üzenetére
Ugyan, ne foglalkozz vele. Idén nincs a sony a shown, természetes, hogy a többi prezi a téma. Mértékadó véleményért meg eleve nem egy topik a megfelelő hely. Ne ez fogja megrengetni az mst vagy a sonyt.
Saelin: dettó, végigjátszás és törlés után már kétszer visszaraktam a gépre. 18-ban ezzel játszottam a legtöbbet, de szerintem idén is trónkövetelő
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Ma elém került youtubeon egy Nioh Boss Fight
... Elkapott megint a játszhatnék tőle, de kizárt hogy elkezdem, mert pont a Skyrim-ben vagyok benne nyakig. Helyette inkább kivárom a második részt és amikor már közeledik a release, akkor elkezdek Abyss-olni benne.White Tiger Nem szokásom többször játszani valamivel, de a Nioh-t mindig megkívánom.
Más:
Cyberpunk 2077 collectors edition![ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
válasz gyuromoj #203415 üzenetére
Majdnem rákívántam. Viszont esz a kefe rendesen, mert 3 játék is jön novemberben amit szeretnék megvenni így tuti nem férne be semmi ilyen úri huncutság még ha vennék is fizikai változatot.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #203412 üzenetére
Ok ertem.
Szoval akkor egy openworld interaktiv film lesz mint a vicser3?
-
sp8787
addikt
válasz hombre[EU] #203410 üzenetére
Igen persze attol fugg honnan szmitod a felevet.
Ez a Cyberpunk2077 vmi interaktiv film lesz mint a Detroit: Become Human?
-
hombre[EU]
veterán
Fél éven belül megkapjuk: DeathStranding, FF7 Remake, Cyberpunk2077 és nagy eséllyel a Last of Us2-t. De jó gamernek lenni
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
Nem értem mi bajotok. Mutattak csomó játékot, ok, nem mind exkluzív. Nem voltak olyan régen a stúdió felvásárlások, valszeg még nem tartanak ott hogy lehetne bármit is mutatni belőlük. Majd jövőre, amikor mutatják a kész Scarlettet, jönnek a gameplay demók az új launch IP-kből. Nem véletlen hogy nem vitték most túlzásba, nem volt ott a Sony akinek fölé kellett volna licitálni.
Meg ott volt Keanu is a Cyberpunkkal, jó hogy a box konferencia ellopta a show-t.
Amúgy ilyen hardver árak mellett miért ne érné meg Xboxot venni? Akár PS és Switch mellé. Főleg ha igaz, hogy erősebb lesz a következő PS generációnál.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Ugye azt senki nem gondolta komolyan, hogy csak az összemosott xboxpc-re fog megjelenni?
MSnek ott volt a teljes E3 terep, erre nyomtak egy ilyen langyos showt (ami több sajtó szerint zseniális volt...wtf?), ahol kiderült, hogy akinek PCje van, eszébe se jusson xboxot mellé venni, mert arra ott a ps/nintendo páros.
Aztán lehet jó az irány, csak én vagyok rosszul összerakva.
A PCs gamepass jó dolog, a gyerek úgy is PCn szeret játszani.
Ja, és a bemutató végén elhangzottak alapján szerintem 1000% a ps5 2020 őszi megjelenése.[ Szerkesztve ]
-
Nayrobi
őstag
Final Fantasy VII Remake launches March 3, 2020!
-
Deck
titán
Előrendelhető a Cyberpunk 2077 a PS Store-ba
[ Szerkesztve ]
PS5
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
válasz belan #203351 üzenetére
Szerintem meg jó volt ez... de azt látni kell ez nem csak a konzolról szólt most.
50%-a PC és a "mindegy milyen eszközön csak játsz velünk" volt a fő mondandó.Szerintem elég ütős kombó ez és sok embert elér így...
Nyilván ha leszűkíted az exkluzív címekre akkor a Sony erősebb még mindig... de ez csak egy része a dolgoknak.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest