-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
napi dühöngő rovat
DOOM: nem a játéknak rovom fel, mert eszméletlen jó lett, két év után is örömmel újráztam, ezúttal ps4-en.
...igenám, de sikerült belefutni egy olyan trófea glitchbe, amivel kb esélytelen a platina, így lehet a maradék párat be sem fejezem. Az összes rúna fejlesztéséért járó 'IDDQD' megvan, de magukért a rúnák összegyűjtéséért járót (The Circle is Complete) nem adja be, ami kicsit röhejes.
Ahogy túrtam a netet úgy látom ez egy ismert probléma, a Bethesda is tud róla, még sem csináltak semmit, és valószínűleg már nem is fognak, mert a játék támogatásának vége van.
Egy megoldás-szerű dolgot találtam, de ez a 'töröld le a játékot, húzd ki a netet, és játszd ki az egészet így' számomra nem járható út.
Valakinek bármilyen tapasztalata ezzel a helyzettel, esetleg valami gyorsabb megoldása?
Gondolom a hazai PS ügyfélszolgálatnak hiába írok, hogy aktiváljanak egy trófeát, mondjuk röhögnének egy nagyot mekkora 1st world problem. Pedig közben rettentően dühös vagyok, elképesztően frusztráló ez az egész.Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox series kontrollerek!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest